Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ιωαννα στολισατε και εσεις;;;; Να εχετε πανεμορφες γιορτες!!!!! Και να χαίρεστε την μουρμουρίτσα σας!!!

Γιόλα μου ο Δεκέμβρης θα είναι πολύ όμορφος μηνας !!!!!!!!!!!! Το καλύτερο δωράκι για τα γενέθλιά σου αλλά και για τις γιορτές!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και καλό μήνα!!!

Όλες βλέπω σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση...

Ηλιοβασιλεμα και Ιωάννα τι ωραία που στολίσατε :-). Θα το χαρούν τόσο τα παιδάκια σας.

Ηλιοβασίλεμα, κοαλάκι και Πατουσίτσα τι ωραία τα νέα ticker σας!!!

Και εμείς στολίσαμε... τελειώσαμε με τα πράγματα του μωρού... στρώσαμε ακόμα και το κρεβατάκι του :-). Ήταν ευκαιρία τώρα που είχα την μαμά μου εδώ... Την Τρίτη έρχεται πάλι η πεθερά μου.

Μαυ γιατρό έχω πάλι την Πέμπτη και θα το ζυγίσουμε. Και που ξέρεις έτσι που πάνε μαζί οι κόρες μας μπορεί όταν εγώ γεννάω εσείς να βγαίνετε :-) :-) :-)

Καιρός σας είναι πλέον. Αν και εύχομαι να βγείτε πριν από εμάς!!!!

Sotsafi πλησιάζεις πολύ!!! Μου φαίνεται θα είσαι η επόμενη :wink:

Πατουσίτσα περαστικά το χέρι σου... Μήπως πιαστικές... ανάψατε καθόλου air condition?

Ρίτσα, χαίρομαι που είστε καλύτερα και οι δύο !!!

Εγώ μου φαίνεται ότι αρχίζει ένα κρύωμα γιατί με ενοχλεί λίγο ο λαιμός μου και είναι βουλωμένη η μύτη μου. Δεν νομίζω ότι είναι ίωση γιατί δεν ήρθα σε επαφή με κανένα... πάντως ελπίζω αύριο το πρωί να είμαι ΟΚ!!!

Οι νέες μανούλες πρέπει να δυσκολεύονται. Η Έλλη δεν έχει μπει να μας πει πως τα πάνε...

Μποτσάκι μου πως πάνε οι θηλασμοί?

kPAZp2.png

Μποτσακι καλως ηρθατε σπιτι σας με το νεο μελος.

Εγω θηλασα 8,5 μηνες με τις ψευδοθηλες.Τις αποστειρωνεις καθε φορα πριν τον θηλασμο.Εγω ειχα προβλημα με ραγαδες.Οι θηλες μου ηταν πολυ ευαισθητες και ματωναν αλλα ετσι σωθηκα κι εγω και ο θηλασμος του παιδιου μου.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν έχω πάρει... Μήπως θα έπρεπε και ας μην τις χρησιμοποιήσω??? Βλέπω πόσο δυσκολεύονται οι νέες μανούλες... και δεν νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολα για μένα... έχω και εγώ μεγάλη ευαισθησία!!!

Ελπίζω όλα να σου πάνε καλά στον τοκετό ... θυμησέ μου με καισαρική θα γεννήσεις? έχετε κλείσει ραντεβού?

kPAZp2.png

ΚΑΛΟΟΟΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!!! Και ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑΑΑΑΑ!!!!!!

Να ζήσουν όλα τα μωράκια μας και με το καλό αυτά που έρχονται και ο Θεός να στείλει και άλλα πολλά στα κορίτσια που επιθυμούν!!!

Τί κάνετε κούκλες;;

Εμείς στολίσαμε δέντρο, μεγάλο στο σαλόνι, ένα μικρό στης Βασιλικής και ένα μικρό στο δικό μου, έτσι να μή μένει κανείς παραπονεμένος!!!

Η Β πάει και τα χαιρετάει όλα, τους λεει "καλημέρα κ καληνύχτα", πολύ πλάκα!!

Κατα τα άλλα όπως σας έγραψα κ τις προάλλες τρέχουμε οσάν Βέγγοι, γιατί από βδομάδα, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, θα έχουμε αφίξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγοράσαμε και καινούρια αλλαξιερα με ροδάκια να μεταφερεται παντού, γιατί η παλιά που είχαμε , που ειναι και συρταριέρα, είναι πια γεματη παιχνίδια και διακοσμητικά και είπαμε να μην τη χαλάσουμε και στεναχωρηθεί η Β. Αλλά και αυτή που πήραμε είναο βολική γιατί εχει τις ρόδες και από κάτω δυο ραφάκια και στο μέλλον κάποια χρήση θα βρει να έχει!!

ΓΙΟΛΑΑΑ μου, τί άγχος και ταλαιπωρία τράβηξες βρε κοπέλα μου!!! Τουλάχιστον ο μπέμπης μας είναι μια χαρά και ευχάριστο πολύ που έμεινες ικανοποιημένη από το Μητέρα και το προσωπικό του!! Και ξεκουράσου λίγο, τώρα που προλαβαίνεις!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, τί τάθελες τα κάστανα μωρέ;;;; Αχαχαχαχαχαχαχα!! Σου ανέβασαν την πίεση ε;;; Το Δεσποινιώ στριμώχνεται το μαναράκι; Ε βέβαια τέτοιος κορίτσαρος που είναι!!

ΣΥΝΠΕΘΕΡΑ μου, τί έπαθε μωρέ το κοριτσάκι μας;; Ταλαιπωρία μαμά και κόρη! Ευτυχώς που φάνηκε γρήγορα και το αντιμετωπίζετε!! Βρήκατε καθόλου ρυθμό με το θηλασμό;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ τί καλά που μπήκες και μας μίλησες!! Και μεις σε αγαπάμε!! Και μήν αγχωπνεσαι όσο μπορείς!! Όλες Βέγγοι θα καταλήξουμε αργά ΄η γρήγορα, αλλά είναι μέχρι να βρούμε ρυθμό! Οι πρώτες σαράντα μέρες είναι οι δύσκολες!! Μετά όλα καλά!!! Με την τομή πώς είσαι;;

ΣΟΤΣΑΦΙ 38η βδομάδα αισίως!!!!! Για να δούμε, θα είσαι η επόμενη;;;; Ο μπέμπης θα αποφασίσει φυσικά, αλλά κάτι μου λεει πως έρχεται πολύ γρήγορα η ώρα!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ τί κάνει η τσαπερδώνα σου;; Εχεις παει καθόλου γιατρό;; Θα σου πω εγώ τι βάρος έχει.... Χαχαχα, η δικιά μου ήταν χτες 2400, αυτές πάμε πακέτο είπαμε!!! Χαχαχαχα!!!!!!! Και όσο για το θέμα που είχες θίξει, η περίοδος της εγκυμοσύνης και της λοχείας, δεν είναι το κατάλληλο διάστημα να κρίνουμε τις καταστάσεις!! Το κατάλαβες και η ίδια απο ότι διάβασα.. 😉😉

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, και μεις με τη Β όλη μέρα χορευουμε! Δεν ξέρω άν πιάνετε easy 97,2, παίζει όλη μέρα Χριστουγεννιάτικα και τα έχουμε συνέχεια να τα ακούμε!!

ΡΙΤΣΑΚΙ περαστικά στο σύζυγο!! Με τις κορτιζόνες θα πάει πολύ καλύτερα!!

ΚΟΑΛΑΚΙ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ΙΩΑΝΝΑ, οι κοριτσομάνες μας (μαζί με μένα), τί κάνετε;; Οι κούκλες σας καλά;;;

Ξεχνάω καμία;; Πολύ καλημέρα!! Και καλό μήνα να έχουμε!!!

Ο μήνας των πολλών γεννητουριών ξεκινάει!!!! ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!! 😄

:arrow:Γεια σου may μου ...καλο μηνα να εχουμε!!

Αχ!! ωραια η Μιχαελα σας βγαινει απο βδομαδα....ειδες που σου ειχαμε πει οτι ειναι Δυνατη!!

Με το καλο να την δεχτητε μαναρακι μου στο σπιτακι σας και να τις δωσεις πολλα φιλακια και απο μας!!!

Οσο για τον αντρουλη μου σε ευχαριστω πολυ!!!

Ειναι καλυτερα αλλα ενοχλησεις εχει ακομα,αλλα αυριο μαλλον θα παει για δουλεια γιατι τελειωσε η αδεια....αλλα αμα δεν αντεξη θα παρει κι αλλη αδεια....

:arrow:Patoysitsa μου χαιρωμε που εισαι καλα και εσυ και το Δεσποινιο.....

Ο αντρουλης μου καλυτερα!!!

:arrow:Μαρακι βορινο μου τι μου κανεις;;

Ειμαστε καλυτερα μαναρακι μου ευτηχως....η ενεσεις που εκανε δεν ηταν με κορτιζονη.....

Τουλαχιστον απο τοτε που πηρε την κορτιζονη κοιμαται....κανονικα.

Η δημητρουλα σου τι κανει;;

:arrow:Ηλιοβασιλεμα μου γεια σου....και η τρεις συναχωμενη εισαστε....ωχ!!

Τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

:arrow:Koalaki μου τι μου κανεις;;

Τι ωραια τα λουλουδακια σου.....αλλα το πιο ωραιο λουλουδι που εχεις εννοειτε οτι ειναι η Φουρτουνιτσα σου.....αληθεια τι κανει Η Φουρτουνιτσα σου καλα ειναι;;

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;

:arrow:Ιωαννα μου καλα εισαι;;

Η Μουρμουριτσα σου καλα ειναι;;

Κοριτσια μου καλο μηνα να εχουμε ολες μας!!!

Οι υπολοιπες κοπελιες καλα ειναι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ηλιοβασιλεμα και Ιωάννα τι ωραία που στολίσατε :-). Θα το χαρούν τόσο τα παιδάκια σας.

Και εμείς στολίσαμε... τελειώσαμε με τα πράγματα του μωρού... στρώσαμε ακόμα και το κρεβατάκι του :-). Ήταν ευκαιρία τώρα που είχα την μαμά μου εδώ... Την Τρίτη έρχεται πάλι η πεθερά μου.

Μαυ γιατρό έχω πάλι την Πέμπτη και θα το ζυγίσουμε. Και που ξέρεις έτσι που πάνε μαζί οι κόρες μας μπορεί όταν εγώ γεννάω εσείς να βγαίνετε :-) :-) :-)

Πατουσίτσα περαστικά το χέρι σου... Μήπως πιαστικές... ανάψατε καθόλου air condition?

Εγώ μου φαίνεται ότι αρχίζει ένα κρύωμα γιατί με ενοχλεί λίγο ο λαιμός μου και είναι βουλωμένη η μύτη μου. Δεν νομίζω ότι είναι ίωση γιατί δεν ήρθα σε επαφή με κανένα... πάντως ελπίζω αύριο το πρωί να είμαι ΟΚ!!!

Οι νέες μανούλες πρέπει να δυσκολεύονται. Η Έλλη δεν έχει μπει να μας πει πως τα πάνε...

αντε τελεια μαναρι μου!!!!!!!!!!και του χρονου να το στολισετε το δεντρακι σας και οι 3!!!!βλεπω οι μπαλες να διακτινιζονται!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θα της ψαχνουμε!!!!!

ασε ασε...με χει τρελανει το χερι!!!τζακι εχουμε αναψει και απο χθες!!!θα πεταξουμε σημερα και κανα μπριζολιδι λουκανικο στο τζακι,θα κανουμε και μια τηγανια πατατες...μαρουλοσαλατα....και μια χαρα για βραδυ!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Σε ευχαριστω Χριστινακι μου....

Περαστικα σου για το κρυωμα μαναρακι μου....προσεχε ομως μαναρακι μου!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλησπερα ριτσακι!!

χριστινακι αν χρειαστεις τις αγοραζεις τοτε, μην κανεις εξοδα που ισως μην χρειαστουν!!

λες να ειμαι η επομενη???εγω εχω μια αισθηση για την πατουσιτσα παντως!!!

καλησπερα ριτσακι!!

χριστινακι αν χρειαστεις τις αγοραζεις τοτε, μην κανεις εξοδα που ισως μην χρειαστουν!!

λες να ειμαι η επομενη???εγω εχω μια αισθηση για την πατουσιτσα παντως!!!

Μπααααααααααα!!!!!δεν βγαινει!!!!!

της αρεσει εκει που ειναι!!!!δεν μου δινει σημαδια οτιθελει να βγει.....με πιεζει που και που....αλλα μεχρι εκει!!!μετα ησυχη παλι!!!!!!!!

ποια ειναι η επομενη!!!!!!!!????????

Ηλιοβασιλεμαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!που ειναι μαρη η λιστα να τη δουμε??????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Παίζουμε στοιχήματα ποια θα γεννήσει επόμενη στη σειρά;

Πάντως λένε οτι τα κοριτσάκια βγαίνουν πρώτα ενώι οι αγορομάνες τρώνε όλες τις εβδομάδες!!!!!!! Με αυτό το σκεπτικό ίσως γεννήσουν πρώτες η Χριστίνα, η Ζωή και η Πατουσίτσα!!!! Και ακολουθούν η Γιόλα και το Σοτσαφι!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλες μέχρι 15-17/12!!!!!!!!!!!!!!

η Νεραϊδούλα και η Maeve εχουν πολυ καιρο να μπουν και άρα δεν ξερουμε πώς πηγαίνουν....Μακαρι να είναι καλά!

Την λίστα κοιταζα και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία ενημέρωση 28/11/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Ιωάννα >>> φρεσκομανούλα με μια μπεμπούλα από Ορεστιαδα, 22/8/13!!!!

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, ο μπέμπης της γεννήθηκε στις 31/8/2013 !!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ !!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9/13 !!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10/13 !!!!

May23 >>> κόρη έχει και η βιαστικιά η Μιχαέλα δεν ήθελε να γεννηθεί Χριστούγεννα,αλλά ήρθε στη ζωή στις 17/10/13 !!!!

Stefaniana >>> Ανυπομονούσε η μαμά αλλά ο μπέμπης της άνετος και ωραίος γεννήθηκε στις 9/11/2013!!!!!

Xrydim >>> Βγήκε από την κοιλίτσα της μαμάς της , στις 22/11/2013!!!

Νάσια >>> Φρεσκομανούλα από Πτολεμαϊδα , γεννησε τον μπέμπη της στις 22/11/13!!!!

Ελλη >>> Επιτέλους τον πήρε αγκαλιά τον Τρικαλινό τον μπέμπη της στις 23/11/2013 !!!!

Μποτσάκι >>> ο Μποτσακογιός απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς του από τις 25/11/2013!!!!

Αναμένουμε:

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Ζωή >>> Θεσσαλονικιότικο μπεμπέ και αυτό για 15/12!!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 17/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Μανούλες:

Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και θα προσπαθήσει λίαν συντόμως για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Στη προσπάθεια και όπου να ναι , θα στεφθεί με επιτυχία:

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Η Ελλη εβγαλε φωτο του μπεμπη στο φβ....κοιμάται και χαμογελάει το μικρούλι της!!!!!!!!!!! Λέει ότι τρώει κάθε 1,30 ωρίτσα και ειναι ευτυχισμένη!

Και πώς να μην είναι;;;;;;;; φτου φτου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...