Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιαααααααα πειραζει που μεσα στο βαρυχειμωνο εγω εφερα την ανοιξη.....????????!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λατρευωωωωωωωωωωωω τα λουλουδια, το ομορφοτερο το εχω διπλα μου, μολις ξυπνησε......:D:D:D:D.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

κορες!!!!!!!!!!τωρα κωλοκαθησα!!!

καλεεεε ωραιο το φαγητουλι!!!γλυκοξυνη σαλτσουλα!!!γιαμι!!!!!!!!!

αχ κοριτσια δυσκολευομαι να περπατησω..εν τω μεταξυ ποναει και το αριστερο μου χερι απο χθες απο τον ωμο...λες και το εχω βγαλει....ππωπωπωπωπωωωωωω!!!!!

κοβω το αλατι!!!!!!!!!παπαπααππαπαπααααααααααμου κοβεται η ανασα!!!!!!!!!!

Κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελειο το αρουδακι με τα λουλουδια!!!!

τι κανει η φμ μαρη?????????

Ηλιοβασιλεμα μου,ωραι θα γινεται το φαγακι αυτο και με χοιρινο!

Σοτσαφι μου!!!!μου δωσες ιδεα για αυριο!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

θα αλλαξω και εγω φωτο!!!!χριστουγεννα ερχονται!!!!!

Ε ναι λογικο το βρισκω, οχι σαν και εμενα που κοτσαρα την ανοιξη ενω εξω χιονιζει που λεει ο λογος... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχχ.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

patousitsa μάλλον όλο και κατεβαίνει η πριγκ'ιπισα, μήπως κοιμήθηκες πάνω στο χέρι σου και για αυτό σε πονάει??? σου έδωσα ιδέα εεε???ποιο από τα δύο θα κάνεις???

εμάς το φαγάκι έγινεεεεε τέλειο!!!ο αντρούλης μου έφαγε δυο πιάτα...!!!

καλέ έχουμε κανένα νέο από τις φρεσκομανούλες???

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?

εμεις σημερα στολισαμε!!!!!!!!!πηρα ομως κατι φωτακια τα οποια δεν εχουν μηχανισμο κ δεν αναβοσβηνουν ξερετε αν υπαρχει εξτρα μηχανισμος να αγορασω?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

May μου τι ευχαριστο ηταν αυτο. Με το καλο η εξοδος και με γεια η αλλαξιερα.

Ακου 2400 η λιλιπουτεια!ΜΠΡΑΒΟ της.

Καλο μηνα σε ολες μας.Ειναι ο μηνας μου αυτος, εχω γεννεθλια 24/12 εχουμε Χριστουγεννα και το σπουδαιοτερο θα γεννησω!.Τι αλλο να ζητησω;Αντε και μια δουλεια στον αντρα μου.

Μαρακι βορινο η Β. παει πολυ καλυτερα στο σχολειο απο τοτε που σταματησα την δουλεια.Ελπιζω να μην μεινουμε πισω με τα γεννητουρια.Ευτυχως που πεφτουν οι γιορτες και θα κανουμε προσαρμογη.

Σημερα πηραμε απο το εξοχικο το πορτ μπεμπε, το καροτσι, το αυγο του αυτοκινητου και το ρηλαξ.Μεγαλη συγκινηση γιατι ηταν της κορης μου.Ειναι τα τελευταια που θα πλυνω πλεον.

Δυστυχως χτες μου ανακοινωσε η κοπελα που ειχα 2 φορες τον μηνα για καθαριοτητα οτι σταματαει για να κρατησει ενα παιδακι.Με αφησε στην τουρλα του Σαββατου.Οσες απο Αθηνα ξερετε καμια καθαρη και γρηγορη για να ερχεται εναλλαξ με την αδελφη μου μια μερα την εβδομαδα; Ειμαι βορεια προαστεια με λεωφορειο αμεσο απο σταθμο Κηφισιας 10 λεπτα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

patousitsa μάλλον όλο και κατεβαίνει η πριγκ'ιπισα, μήπως κοιμήθηκες πάνω στο χέρι σου και για αυτό σε πονάει??? σου έδωσα ιδέα εεε???ποιο από τα δύο θα κάνεις???

εμάς το φαγάκι έγινεεεεε τέλειο!!!ο αντρούλης μου έφαγε δυο πιάτα...!!!

καλέ έχουμε κανένα νέο από τις φρεσκομανούλες???

σοτσαφι μου αυτο μου ειπε και η μανα μου....μηπως κοιμηθηκα πανω στο χερι....αλλα οχι!με πιασε χθες το απογευμα!!!τι με πιασε δεν ξερω!ασε ασε!!!!εχω και την τενωντιτιδα!!!ολα μαζι!!!υπομονη!!!!!!αυτο στο φουρνοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπαααααααα οι φρεσκομανουλες τρεχουν και δεν φτανουν!!!!!

ετσι θα κανουμε και εμεις!!!!και ολες μεχρι να γεννησουμε ολες!!!!

να ξεκουραζομαστε οοσο μπορουμε!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

d.gif

κοριτσια τι κανετε?

εμεις σημερα στολισαμε!!!!!!!!!πηρα ομως κατι φωτακια τα οποια δεν εχουν μηχανισμο κ δεν αναβοσβηνουν ξερετε αν υπαρχει εξτρα μηχανισμος να αγορασω?

Ιωαννα μου!!!!!!!!μπραβοοοοοοοο!!!αντε και του χρονου να εισαστε γεροι συνατοι με υγεια και να το στολισετε και οι 3!!!!!!!!!

βλεπω του χρονου η Δημητρουλα θα της πεταει τις μπαλες και θα της κηνυγας!!!!αχαχχααχαχχααχαχχαχααχχαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

d.gif

Ιωαννα μου!!!!!!!!μπραβοοοοοοοο!!!αντε και του χρονου να εισαστε γεροι συνατοι με υγεια και να το στολισετε και οι 3!!!!!!!!!

βλεπω του χρονου η Δημητρουλα θα της πεταει τις μπαλες και θα της κηνυγας!!!!αχαχχααχαχχααχαχχαχααχχαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

πατατιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...