Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως το Κοαλακι μας!Καλο μηνα!Ειμαστε καλα!Εσεις?

Κοιμαται η μικρουλα μου!Αν και τη βλεπω να γυρναει συνεχεια στο κρεβατακι της,οποτε σε λιγο θα ξυπνησει!

Και δω βρεχει!Φετος ειπανε πως θα κανει τον πιο βαρυ χειμωνα ολων των τελευταιων χρονων@:shock:!

Ουπς...:oops::oops: παρελειψα να ευχηθω και εγω, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ λοιπον...!!!!!!

Πραγματικα η επιστημη της μετεωρολογιας ειναι αναπαντεχη και απροσμενη και ευχομαι να πεσουν εξω οι επιστημονες και τουτη τη φορα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΑΛΟΟΟΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!!! Και ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑΑΑΑΑ!!!!!!

Να ζήσουν όλα τα μωράκια μας και με το καλό αυτά που έρχονται και ο Θεός να στείλει και άλλα πολλά στα κορίτσια που επιθυμούν!!!

Τί κάνετε κούκλες;;

Εμείς στολίσαμε δέντρο, μεγάλο στο σαλόνι, ένα μικρό στης Βασιλικής και ένα μικρό στο δικό μου, έτσι να μή μένει κανείς παραπονεμένος!!!

Η Β πάει και τα χαιρετάει όλα, τους λεει "καλημέρα κ καληνύχτα", πολύ πλάκα!!

Κατα τα άλλα όπως σας έγραψα κ τις προάλλες τρέχουμε οσάν Βέγγοι, γιατί από βδομάδα, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, θα έχουμε αφίξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγοράσαμε και καινούρια αλλαξιερα με ροδάκια να μεταφερεται παντού, γιατί η παλιά που είχαμε , που ειναι και συρταριέρα, είναι πια γεματη παιχνίδια και διακοσμητικά και είπαμε να μην τη χαλάσουμε και στεναχωρηθεί η Β. Αλλά και αυτή που πήραμε είναο βολική γιατί εχει τις ρόδες και από κάτω δυο ραφάκια και στο μέλλον κάποια χρήση θα βρει να έχει!!

ΓΙΟΛΑΑΑ μου, τί άγχος και ταλαιπωρία τράβηξες βρε κοπέλα μου!!! Τουλάχιστον ο μπέμπης μας είναι μια χαρά και ευχάριστο πολύ που έμεινες ικανοποιημένη από το Μητέρα και το προσωπικό του!! Και ξεκουράσου λίγο, τώρα που προλαβαίνεις!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, τί τάθελες τα κάστανα μωρέ;;;; Αχαχαχαχαχαχαχα!! Σου ανέβασαν την πίεση ε;;; Το Δεσποινιώ στριμώχνεται το μαναράκι; Ε βέβαια τέτοιος κορίτσαρος που είναι!!

ΣΥΝΠΕΘΕΡΑ μου, τί έπαθε μωρέ το κοριτσάκι μας;; Ταλαιπωρία μαμά και κόρη! Ευτυχώς που φάνηκε γρήγορα και το αντιμετωπίζετε!! Βρήκατε καθόλου ρυθμό με το θηλασμό;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ τί καλά που μπήκες και μας μίλησες!! Και μεις σε αγαπάμε!! Και μήν αγχωπνεσαι όσο μπορείς!! Όλες Βέγγοι θα καταλήξουμε αργά ΄η γρήγορα, αλλά είναι μέχρι να βρούμε ρυθμό! Οι πρώτες σαράντα μέρες είναι οι δύσκολες!! Μετά όλα καλά!!! Με την τομή πώς είσαι;;

ΣΟΤΣΑΦΙ 38η βδομάδα αισίως!!!!! Για να δούμε, θα είσαι η επόμενη;;;; Ο μπέμπης θα αποφασίσει φυσικά, αλλά κάτι μου λεει πως έρχεται πολύ γρήγορα η ώρα!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ τί κάνει η τσαπερδώνα σου;; Εχεις παει καθόλου γιατρό;; Θα σου πω εγώ τι βάρος έχει.... Χαχαχα, η δικιά μου ήταν χτες 2400, αυτές πάμε πακέτο είπαμε!!! Χαχαχαχα!!!!!!! Και όσο για το θέμα που είχες θίξει, η περίοδος της εγκυμοσύνης και της λοχείας, δεν είναι το κατάλληλο διάστημα να κρίνουμε τις καταστάσεις!! Το κατάλαβες και η ίδια απο ότι διάβασα.. 😉😉

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, και μεις με τη Β όλη μέρα χορευουμε! Δεν ξέρω άν πιάνετε easy 97,2, παίζει όλη μέρα Χριστουγεννιάτικα και τα έχουμε συνέχεια να τα ακούμε!!

ΡΙΤΣΑΚΙ περαστικά στο σύζυγο!! Με τις κορτιζόνες θα πάει πολύ καλύτερα!!

ΚΟΑΛΑΚΙ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ΙΩΑΝΝΑ, οι κοριτσομάνες μας (μαζί με μένα), τί κάνετε;; Οι κούκλες σας καλά;;;

Ξεχνάω καμία;; Πολύ καλημέρα!! Και καλό μήνα να έχουμε!!!

Ο μήνας των πολλών γεννητουριών ξεκινάει!!!! ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!! 😄

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερες....καλό μηνα...38η σημερα!!!

εμεις ολα καλά, κοιμαμαμαι πολυ καλα αυτες τις μερες...απολαμβανω υπνο, περιεργο για τελειομηνη αλλααααα....

μαρακι μου...φανταζομαι εχει κρυο στα μερη σου.....εγω με την εργασια καλα, εχω τελειωσει αλλα δεν μπορεσε ο καθηγητης να με συναντησει οποτε θα τον δω μετα που θα σαραντξσω τωρα!!

μαυ μου...τι ωραια νεα, ευχαριστα τρεξιματα....να γρψετε και γραμμα του αγιου βασιλη, να δουμε πως θα της φανει της β η αφιξη της μικρης!!αχχχχ οσο για τη γεννα δεν βλεπω καμια διαφορα...αλλα ποιος ξερει???

πατουσιτσα τι εχει η πιεση σου??να παρεις το γιατρο σου!!!

ηλιοβασιλεμα μου??κοαλακι μου??μποτσακι ελλή??μαρακι??ριτσα???ξυπνησατε???

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξυπνήσαμε λιγο καλυτερα αν και εχουμε και οι 3 μας καταρροή...Ο αντρας μου πήγε για δουλειά αλλά λόγω μποφόρ μόλις γύρισε σπίτι μας!!!!

Μαγειρεύω παστίτσιο και θα ψήσω και σπανακόπιτα χωριάτικη που μου έστειλε η πεθερά μου!!!!!!!!Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι καλό μαγειρευετε;

Μαυ μου αχ σε φανταζομαι με τι ανυπομονησία περιμένετε όλοι σας το μικρουλάκι σας!!!!! Θα την πάρετε σπίτι σας και θα κυλήσουν όλα υπέροχα και θα περάσετε τις καλύτερες γιορτές!!!

Κοαλάκι σε ξύπνησε η Μαρία με τις φωνές της; Εδω εχουμε και σημερα πολυ αερα.....και κρυο πολύ!!!!

Μαράκι βορινό όλα εντάξει; Ησυχία, τάξη και ασφάλεια;

Σοτσάφι καλά κάνεις και χορταίνεις υπνους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μετα δεν θα μπορείς με την άνεσή σου να κοιμάσαι όποτε και όσο θέλεις!!!!!!!

ΜΑΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ αντε κοριτσι μου με το καλοοοοοοο να υποδεχθειτε το μωρακι σας στο σπιτι σας και να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙΤΕ. Θα περασετε πολυ ομορφες γιορτες κα μαζι με εσας και εμεις.......!!!!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ πως εισαι....????? ολα οκ...?????? αντε καλε κανε και εσυ καμια σπαΚΑΝΟπιτα οπως ελεγε και η ντεβορα στο εργο με τον μπεζο...:tongue::tongue::tongue:.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανετε????? πως εισαι σημερα...???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσιαααααααα!!!!!!!!!!!

καλα εισαστε οοοολες?????????????

εμεις καλα ειμαστε με τη Δεσποινουλα μας!!!ξυπνησαμε πριν 1 ωριτσα και μαγειρεψα

κοτοπουλο με καστανα και δαμασκινα!!!!!!!!

πρωτη φορα!!!απο την Αργυρω Μπαρμπαριγου!αντε να δουμε πως θα βγει!!!!

Σοτσαφι μου!!!!!!!!τελειααααααααααα!!!!!!αντε κοντευουμεεεεεε!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

μου ανεβηκε μεχρι 13,2 η μεγαλη 7 η μικρη και 112 παλμοι!!!!

ξαναμετρηθηκα μετα απο 10 λεπτα και κατεβηκαν!

12 η μεγαλη 6,5 η μικρη 100 παλμοι!!!

ασανσερ!!!!!!!!!

κοαλακι μου,Μαρακι μου,βορινο,αγορομανα μου,ηλιοβασιλεμα μου,και οοοοοολλες οι οι αλλες κουτσουνες μου καλα εισαστε????????

καμια γρεσκομανουλα μπηκε????????δεν διαβασα και νεαααααααα!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

ολα καλα κοριτσι μου!!χτες εκανα σπανακοπιτακια και τα εφαγα ολα μονη μου!!χιχχιχιχι!!τι κανεις εσυ?????

Και εγω μια χαρα ειμαι, φαγαμε κοτοπουλο με κριθαρακι στο φουρνο, μπροκολο-κοκκινο λαχανο και τυρακι κλασικα και εβαλα τη φμ για υπνο.

Και τωρα ησυχιααααα..................!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πατουσιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοτοπουλο με δαμασκηνα και καστανα;;; Γκουρμε φαγητακι θα φαει η Δεσποινουλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις εδω σπιτακι μας.....περιμενουμε να γινει το φαγητο και η μικρη παιζει με τις μπαρμπυ που κουβαλανε τα χριστουγενιατικα στολιδια απο το δεντρο σαν τσαντες!!!!!!! Και αλλαζουν θεση στο δεντρο απο την μικρη μου διακοσμητρια!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...