Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Συμπεθερα μου!!!!!!!!!!!!που σαι μαρη??????

καλα εισαστεεεεεεεε?????????

μαναρι μου,ολα θα πανε τελειαααααααααα!!!!!!!!!!ολες θα τα καταφερουμεεεε!!!

καλους θηλασμους συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

δωσε φιλια στον γαμπρουλακο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

τον παιδαρο μας!!!!!!!!!!

ερχεται και η νυφαρα σου σου σε λιγες μερες!!!!!!!!!!!!!

το Χρυσο ζευγαρακι που λες και εσυ!!!!!!!!!!!!!!!

χααχχαχαχαχαχαχααχαχχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

το

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρηηηηηηηηηη τα καστανα ειναι ιδανικα για αυτους που εχουν υψηλη πιεση, εσυ τι εκανες και αναποδογυρισες το φαινομενο.....?????????? :confused::confused::confused::confused:, χαχααχαχαχχααχχαχαχααχχαχαχαχχαχχαχαχχα.........!!!!!!!!!!

κοαλακι μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!εβαλα και πολυ αλατι μεσα στο βρασιμο!!!!!

οσο αλατι βαζεις..........τοσο πιο γλυκα γινονται........!!!!!!

ηπια και 1 ποτηρι πορτοκαλαδα και 1 παστα!!!!

d.gif

κοαλακι μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!εβαλα και πολυ αλατι μεσα στο βρασιμο!!!!!

οσο αλατι βαζεις..........τοσο πιο γλυκα γινονται........!!!!!!

ηπια και 1 ποτηρι πορτοκαλαδα και 1 παστα!!!!

Εμ πες ετσι, οτι εφαγες ολοκληρο ψυγειΑΑΑΑκι :D:D:D και εγω λεω τι εγινε..:rolleyes::rolleyes:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εμ πες ετσι, οτι εφαγες ολοκληρο ψυγειΑΑΑΑΚΙ :D:D:D και εγω λεω τι εγινε..:rolleyes::rolleyes:.

Μαρηηηηηηηηηηη!!!!δεν μπορω να αναπνευσωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Κοριτσακια μου νυσταξααααα, παω για υπνοοοο.....!!!!!!!

Τα λεμε αυριο, καληνυχτα και ονειρα γλυκαααααα και αλμυρααααα.....:P:p:p:p........!!!!!!!!!

Φιλακιαααααααααα σε οοοοοοολες σας.......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μαρηηηηηηηηηηη!!!!δεν μπορω να αναπνευσωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Βαλε τον υγραντηρα και κανε φουυυυυυυυρρρρρρρρρρρ......!!!!!!!!! Αααααααααααααααχ αναπνεεεεεεεεω.......!!!!!!!!!!!!!

Υπομονη θα περασει ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ γλυκια.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εμ πες ετσι, οτι εφαγες ολοκληρο ψυγειΑΑΑΑκι :D:D:D και εγω λεω τι εγινε..:rolleyes::rolleyes:.

:arrow:Koalaki μου καλο με το ψυγειααακι.....Χααα!!χααα!!

:arrow:Patoysitsa μου τι μου κανεις;;

Σε φαγανε τα καστανα;;

Καλα εισαι κοριτσι μου;;

Το Δεσποινιο τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

:arrow:Koalaki μου καλο με το ψυγειααακι.....Χααα!!χααα!!

:arrow:Patoysitsa μου τι μου κανεις;;

Σε φαγανε τα καστανα;;

Καλα εισαι κοριτσι μου;;

Το Δεσποινιο τι κανει;;

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?????????ΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!Η δΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΖΟΥΖΟΥΡΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ......!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ???

d.gif

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα επεσε η πιεση τωρα;;;;

Σας καληνυχτιζω και εγω γιατι εχω κομαρες και κρυαδες....

ναι επεσε μαανρι μου!!!!!!!!!στο 12!!!!:P:p:p:p:p

d.gif

Καλημερα κουκλες μου!

Τι κανετε?Εμεις καλα!Ξυπνησαμε απο τις 7.15,η μικρη ηπιε γαλατακι,επαιξε και το κοιμαται!Εγω νιωθω να μου ανεβαινουν υγρα στο λαρυγγα!Εχω πολλες μερες που το αισθανομαι!Ευχομαι να ειναι απλο κρυωμα και οχι καμια παλινδρομηση!:rolleyes:

Μποτσακι μου,εχεις τοση θετικη ενεργεια μεσα σου,που θα τα καταφερεις μια χαρα!Ευχομαι να επανελθει η θηλη και να θηλασεις για πολυ καιρο!Το ιδιο προβλημα ειχε και η ξαδερφη μου,αν και στην περιπτωση της,η θηλη εμπαινε μεσα,και παρατησε τις προσπαθειες γρηγορα!Εσυ,εαν εχεις αντοχες,να τα καταφερεις κοριτσι μου!Καλους θηλασμους!Ξυπνατε ανα 3ωρο για γαλα ή δεν εχει ωρες?

Μαρακι μου,πως να μην ''λαλησεις'' καλε?Με 2 παιδια,και το ενα βρεφος με πολλες αναγκες και θηλασμους!Ηρωιδα εισαι μαρη!Και παλι το κεφι σου ειναι αστειρευτο!

Ριτσα μου,χαιρομαι που διαβαζω πως ειστε καλα!

Τελικα τον βοηθησε η κορτιζονη?Οι ενεσεις που εκανε δεν ειχαν κορτιζονη μεσα?Να θυμασαι πως οσο καιρο παιρνει κορτιζονη,πρεπει να ελαττωσει το αλατι!Μη σου πω και καθολου,γιατι κανει κατακρατηση!

Παντως και γω,οταν ειχα παθει τροχαντηιριτιδα(φλεγμονη στην κεφαλη απο το κοκαλο του γοφου),εκανα ενεση κορτιζονης επανω στο κοκαλο και ο πονος περασε γρηγορα,αν και παλι με επιασαν τα συμπτωματα!

Υολα μου,επεισοδιακη η εξεταση!Θα το θυμασαι και θα γελας!Ευτυχως ολα ειναι καλα!Τι κανει η γλυκια σου μαθητρια?Πως τα πει στο σχολειο?

Σοτσαφι μου,πλησιαζεις και συ!Ολες σας βασικα!Τι καλα!Με την εργασια τι κανεις?

Πατουσιτσα μου,μαρηηηη αλατι στην εβδομαδα που εισαι?Ελαττωσε το λιγο!Χιχιχι!Πως εισαι τωρα?

Ιωαννακι μου,περαστικα γιαβρι μου!Εκανες εξετασεις αιματος?Κανε και εναν υπερηχο μαναρι μου,και σε εσχατη περιπτωση και μια βιοψια να δειτε σε τι βαθμο ειναι!Να μη σε βαλει χειρουργειο κατευθειαν!Παιρνεις χαπια?

Κοαλακιοοοο,που εισαι μαρη?Κοιμασαι?ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερααααααααααα γλυκες μου τσουπρες......τι κανετε???????

Εδω βρεεεεεεχει απο εχθες το βραδυ.....!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε στις 8, ηπιαμε γαλατακι και τωρα καθομαστε στο χαλι και παιζουμε...:D:D.

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ μαρηηηηηη με ξυπνησες.....:-):smile:. Τ κανετε?????? το μωρουλινι σου...????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ μπας και πηγες εκκλησια...?????? ολα οκ με την πιεση.....????

Οι υπολοιπες κοιμουυυυυνται......???????? αντε καλα ξυπνητουυυυυρια.......!!!!!!

Να εχουμε μια υπεροχη κυριακη, αν και βρεγμενη.....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλως το Κοαλακι μας!Καλο μηνα!Ειμαστε καλα!Εσεις?

Κοιμαται η μικρουλα μου!Αν και τη βλεπω να γυρναει συνεχεια στο κρεβατακι της,οποτε σε λιγο θα ξυπνησει!

Και δω βρεχει!Φετος ειπανε πως θα κανει τον πιο βαρυ χειμωνα ολων των τελευταιων χρονων@:shock:!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...