Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα κοριτσιαααα!!!!

αχ σοτσαφι μου!!!!και η δικια μου ζοριζεται....ουτε εγω εχω πονακια!!!!

κυρια η δικια μου!!!!

και ο δικος σου τζεντλεμαν!!!!!

μονο οταν κουνιεται με πιεζει!!!!

εστειλα τη μανα μου ν παει να παρει μανταρινια και καστανα!!!!!!!

με πιασε τωρα.....πολυ βαρεμαρα σημερα!!!

ναι ναι!!!ειδες???χαθηκανε τα κοριτσια!!!!μεχρι να προσαρμοστουνε ειναι λογικο!

ετσι θα χαθουμε και εμεις σε λιγες μερουλες!!!

αλλα θα ξαναμπουμε ολες δυνατα παλι!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!καλησπεραααα!!!πως ειναι η Αγγελικουλα????καλα????

την εσπασες μαρη τη διαιατα?????θα τη φτιαξουμε ολες σιγα σιγα!!!!στιλακια θα γινουμε ολες!!!

θα βαλουμε τικερακια με μαρουλια καροτα αγγουρια και οτι αλλο θες!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Χορευουμε με την κορη μου χριστουγενιατικα τραγουδια....Ρουβα, Βανδη και το νεο μας αγαπημενο: Mamacita!!!! Κοριτσια να δειτε χαμογελο της ζουζουνας μου οταν βλεπει την διαφημιση και πηγαινει στο δεντρο μας και το τραγουδαει και αυτη!!! Ευτυχως δεν θελει να παρει το ψαλιδι για να μην το χαλασει το δεντρο μας!!!!

Ασε για την διαιτα....πικρη ιστορια...Την χαλασα εδω και καιρο ....απο την ασταθεια του κυκλου μου και επειτα!!! πρεπει να σοβαρευτω...αλλα δεν μπορω!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ!!!!!!!!

ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!

ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ,ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΠΛΑΧΝΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΑΚΙ????????????ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ??????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

μποτσακι...με το καλό , καλο σαραντισμο να έχετε τώρα!!να ξεκουράζεσε οσο μπορείς ασε τις δουλειες και ασχολησου μονο με το μωρο σου!!να κρατας τις δυναμεις σου οσο μπορεις!!να τρως να κοιμασε και να εχεις αγκαλια το θαυματα κι σου!!!

ηλιοβασιλεμα χαλασες τη διαιτα αλλα σου κανει γυμναστηκη η κορη χιχιιχι

πατουσιτσα...καλα εκανες ωραια τα καστανα και ταιριαζουν με το καιρο!!!βρε λες να τον φαμε ολο το μηνα???!!!

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω... Πως ειστε???? ολες καλα????

Εμεις καλα ειμαστε, κοιμηθηκε η φμ και εγω τωρα θα ηρεμησω λιγο... Οι προβλεψεις του καιρου λενε πολυ κρυο απο εβδομαδα...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλο σαραντισμο και με το μαλακο, μην αγχωνεσαι ολα τα θα καταφερεις οπως ολες μας... Δωσε ενα γλυκιτατο φιλακι στο μπεμπακο σου!!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ κανενα σημαδι ο μπεμπης ε????? και εγω δεν ειχα καθοοοολου συμπτωματα και ξαφνικα μου εσπασαν τα νερα το πρωινο της 27ης ιουλιου...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ χαρες η κορουλα σου με τους χορους και τα τραγουδια ε?????? αχου μωρεεεεε.....!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ καστανα μαρη θα φας.....????? ωρε μανα μουυυ...!!!!!!

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ ταλαιπωρηθηκες λιγο αλλα αξιζε τον κοπο, μια χαρα θα ειστε και τσουυυυπ εφτασε ο καιρος σου για τα γεννητουρια.

Παω να φαωωωωω και ερχομαι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

φτου σας χαμενες δε ντρεπεστε με δουλευετε κιολας!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τι να κανω βρε κοριτσια μου αφου δεν σας ειπα οτι γεννησα παλι καλα να λετε με 3 ωρες υπνο το 24 ωρο τι θετε που μυαλο???

οχι οτι ειχα πριν πολυ αλλα λεμε τωρα!

ΚΚοαλακι μου πολυ σε ευχαριστω για το ραπορτο!!!!

μαρη λες να ξεχασα ποια ειναι η συμπεθερα σου?

ζαβη λες εμενα μετα μαρη εχτες δεν ελεγα στην αγορομμαμυ να κανονισουμε να τα πουμε που μενουμε κοντα::::

<Μποτσακι μου σε πελαγωσε ο γιοκαρος???δεν πειραζει θα βρειτε την σειρα σας σιγα σιγα!!!!!

Πατουσιτσα μου με το καλο η κουβερτουλα!!!!

Γιολα με το καλο και με ενα πονο αν και πας για καισαρικη καλα θυμαμαι ?

Ηλιοβασιλεμα μου και του χρονου πρωτο ο Θεος να στολισετε και να ειναι και το αδερφακι της Αγγελικουλας στην φωτο!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ευχαριστω Μαρακι για τις ευχες!!!

Κοαλάκι χορευει η μικρη μου και κανει κατι αποτομα λικνισματα και στροφες...που πρεπει να την προσεχουμε μην μας ριξει κατω και την πλακωσουμε!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μποτσακι τα πρωτα 24ωρα ειναι λιγο απελπιστικα αλλα σιγα σιγα θα μπειτε σε ρυθμο και μολις σαραντισετε, οπως λενε και οι παλιες, θα ειναι σαν να εχετε αλλο μωρακι....Κοινως θα εχετε μπει σε προγραμματακι!

κοριτσακια τι κανετε?

σημερα ειχαμε παει Αλεξανδρουπολη κ γυρισαμε πριν καμια ωρα!!!!

ειμαι πολυ χαλια πηγα στον ενδοκρινολογο κ μου πε οτι εχει διογκωθει ο θυροειδης απ οτι βλεπει μονο ψηλαφιση μου κανε εγω ειναι η αληθεια οτι εβλεπα να χει φουσκωσει λιγο κ μου πε οτι μπορει να χρειαστει χειρουργειο!!!!!!σε 2 μηνες θα με ξαναδει!!!!!!!!!!θα σκασω!!!!!πηγαμε κ τζαμπο μετα κ δεν ειχα κ πολυ ορεξη για ψωνια!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε?

σημερα ειχαμε παει Αλεξανδρουπολη κ γυρισαμε πριν καμια ωρα!!!!

ειμαι πολυ χαλια πηγα στον ενδοκρινολογο κ μου πε οτι εχει διογκωθει ο θυροειδης απ οτι βλεπει μονο ψηλαφιση μου κανε εγω ειναι η αληθεια οτι εβλεπα να χει φουσκωσει λιγο κ μου πε οτι μπορει να χρειαστει χειρουργειο!!!!!!σε 2 μηνες θα με ξαναδει!!!!!!!!!!θα σκασω!!!!!πηγαμε κ τζαμπο μετα κ δεν ειχα κ πολυ ορεξη για ψωνια!!!!!!!!!!

Μολις σε μελετουσα απο μεσα μου οτι "χαθηκες" σημερα... Περαστικα κοριτσι μου και θα κανεις οτι ειναι καλυτερο για εσενα και κατεπεκτασην για την οικογενεια σου που σε χρειαζεται...

ΑΣΤΕΡΩΩΩΩΩΩΩ ΜΟΥ λεω μαρη μπας και ξεχασες ποια ειναι η συμπεθερα μου, γιατι μπερδεψαμε και τα μπουτια μας με τα συμπεθερια. Αστειευομαι μαρηηηηηηηηηηηηη, υπομονη με το ξενυχτι, το εζησα μεχρι το ετος και τα ειδα ολα :shock::shock::shock: αλλα οπως βλεπεις επιβιωσα.....:tongue::tongue::tongue:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σας κοριτσια μου ....τι μου κανετε;;

Εμεις ειμαστε καλα.....

Εχτες πηγαμε στον γιαρτο και του εγραψε να παρει κορτιζονη...πηρε και απο χτες δεν ποναει....και επιτελους ριξαμε εναν υπνο!!!

Εμενα μου τελειωσε η ακατανομαστη...ευτηχως!!

Εσεις τι νεα τσουπρες μου;;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα και ρωτουσα νωριτερα και για εσας!!!! Τον έπιασε η κορτιζόνη; Περαστικα του!

Αντε και εσυ τελειωσες με την περιοδο...ποσες μερες σου κρατησε;

Εμεις στολισαμε σημερα αν και ειμαι λιγο κρυωμενη!!!!!!!!!!! Αλλα μας εφτιαξε η διαθεση που το βλεπουμε το δεντρακι μας και την μικρουλα μας να χαιρεται!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ!!!!!!!!

ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!

ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ,ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΠΛΑΧΝΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΑΚΙ????????????ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ??????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι μου καλο σαραντισμο να εχετε.....και εμεις σε αγαπαμε κοριτσι μου.

Να δωσεις πολλα φιλακια στην Αγορινα σου απο μας!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...