Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου φαγαμε ρεβυθακια απο εχθες, μπροκολακι, τυρακι και ψωμακι και η φμ νανι τωρα... Το απογευμα θα της δωσω τραχανα.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι καλα που στολισατεεεεε....!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε..????? το νινακι σου....???

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ που εισαι μαρηηηηη......???? τι καλο θα φας...?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ αυτες οι μανες Πατουσιτσα μου!Ακουραστες!Αραγε θα καταφερουμε να εχουμε τις δυναμεις που εχουν αυτες?

Θα βγει πολυ ωραια απο τις περιγραφες σου!

Κοαλακι μου,καλη χωνεψη!!!!Καλα ειναι η μπουμπου μου!Κοιμαται!Πριν λιγο ανοιξε τα ματακια της,με ειδε,χαμογελασε και ξανακοιμηθηκε!Λιωνωωωωωω!

Ονειρα γλυκα να εχει το γιαβρι σου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι πώς και δεν θα εχετε ιντερνετ για μια εβδομαδα; Αλλαζετε συμβολαιο;

Πατουσιτσα καλα εισαι; Εσυ εισαι απο τις τυχερες που εχεις χορτασει υπνους κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης!!!!!!!!!!!! Οποτε το ξενυχτι που θα ακολουθησει με την μπεμπα, νομιζω θα ειναι παιχνιδακι για σενα!!!!

Εμεις θα φαμε κατι γρηγορο και απλο...πατατες και αυγα...δεν ειχα το κουραγιο να μαγειρεψω κατι παραπανω.

Στολισαμε κιολας οι 3 μας μαζι και βγαλαμε και τις πατροπαραδοτες φωτογραφιες κατω απο δεντρο....με τις φορμες και τις πυτζαμες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!καλησπερααααα!!!!!καλα εσαι????????στολισατεεεεεε???????τελειααααααααααα!!!!!!!!!!!αντε και του χρονου να εισαστε γεροι να το ξαναστολισεται και με το τεταρτο μελος της οικογενειας!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

πιο μετα λεω να βαλω λαμπιονια στις βεραντες.....!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Σας εγραφα και παλι με πεταξε εξω....

Κοαλακι δεν μπορουσα να της το αναβαλω αλλο τον στολισμο....Φτιαξαμε το δεντρο στο σαλονι...αλλα εμειναν καποιες λεπτομερειες και τα φωτα στο μπαλκονι που θα τα κανω οταν δεν βρεχει και να ειμαι καλυτερα!

Πατουσιτσα ευχαριστω για τις ευχες και εσεις φετος θα παρετε το καλυτερο χριστουγενιατικο δωρο!!!!!!!!

Χαζευα χθες στο orchestra που πηγα για δωρακι και είχε αη βασιληδες σε κοριτσιστικα και αγοριστικα φορμακια!!! Μια βελουδινη κοκκινη ασπρη καπα ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!! και ειχε ακομη και στα 0-3μηνων!!!!!!!!!!!!

Της πηρες στολη χριστουγενιατικη;;;;;

χαχαχαχαχαχαχα θα σε βαλω να τρεχεις παλι σε μαγαζια!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σας εγραφα και παλι με πεταξε εξω....

Κοαλακι δεν μπορουσα να της το αναβαλω αλλο τον στολισμο....Φτιαξαμε το δεντρο στο σαλονι...αλλα εμειναν καποιες λεπτομερειες και τα φωτα στο μπαλκονι που θα τα κανω οταν δεν βρεχει και να ειμαι καλυτερα!

Σαν μαμα της εσυ ξερεις καλυτερα...;);)

Οσο για τα καγκελα δεν τα εχω κατεβασει γιατι δεν κατεβαινουν καθολου αλλα οταν καποια στιγμη τα βγαλω πρωτα θα βεβαιωθω οτι κατεβαινει με τον τροπο που της υπεδειξα και επιπλεον οτι δεν πεφτει τα βραδυα στριφογυρνωντας που μαλλον θα αργησει αυτο να μην το κανει......:tongue::tongue::tongue:.

Εγω της χω παρεο στολη καο σκουφακι απο περσυ, ολα τα λεφτα. Φετος θα την παρω μποτα και θα σκεφτω τι καλουδια θα βαλω μεσα...:rolleyes::rolleyes:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τι ωραία που προετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα :-)

Ηλιοβασίλεμα το χαμόγελο της Αγγελικούλας πρέπει να ήταν όλα τα λεφτά.. εδώ εμένα που θα είναι τόσο μικρούλι τα Χριστούγεννα και πάλι σκέφτομαι ότι θα κοιτάει καλά καλά το δέντρο και θα είναι χαρούμενο :-) :-) :-)

Πατουσιτσα... τι καλά που σου φτιάχνει η μαμά σου κουβερτούλα... και εμένα μου είχε φτιάξει η γιαγιά μου... και είναι τόσο ωραίες!!!

Κοαλάκι και Μαρία καλό ύπνο στα παιδάκια σας...

Εμείς τώρα θα φάμε μπιφτεκάκια με πουρέ.... Ο άνδρας μου κάνει δουλειές από το πρωί έξω στον κήπο... ευτυχώς δεν έχει βρέξει ακόμα γιατί πέρασε 2ο χέρι και τα κάγκελα του μπαλκονιού. Με τις βροχές είχε προλάβει να τα βάψει μόνο 1 χερί και θα σκούριαζαν.

Καλή ξεκούραση σε όλες

kPAZp2.png

καλησπερα ομορφες μου φιλεναδες!!!

συγνωμη που δν προλαβαινω αλλα πνιγομαι!!!

οποτε μπορω δινω το παρον αλλα μου λειπετε πολυυυυυυυυυυυ!

δεν προλαβαινω να διαβασω τα κοτσομπολια-νεα σας!!

οποτε καθε φορα μπαινω σαν την Αστερω πεταω τα δικα μου και εξαφανιζομαι αλλα με την μικρη στο βυζι και τον μικρο να θελει οτι του φανει και τις δουλειες δεν προκαμω η γυναικα!

καποιες φορες σας μιλαω απο κιν αλλες απο το λαπ αλλα το λαπ βολευει μονο οταν κοιμουνται ή οταν κοιμαται η πριγκιπεσα μου αλλιως απο το κιν αλλα καιει καρβουνο το κιν οσπου να μπω και να κανω ανανεωση θελει ωρα!

δεν θυμαμαι αν σας ειπα τα τελευταια μας νεα η μικρη εκανε ατοπικη δερματιτιδα και επιμολυνθηκε με μυκητα τον Candida με αποτελεσμα να ειμαι σε ειδικη διατροφη για να βοηθησω την εξαλειψη του αποχη απο ολα σχεδον τα τροφιμα επιτρεπεται το κρεας αλλα μονο κοτοπουλο κι γαλοπουλα και το γιαουρτι το πληρες

απαγορευονται ολα τα υπολοιπα οσα ειναι προιοντα ζυμωσεις ,οσα περιεχουν αυγο,γαλακτοκομικα,μοσχαρισια πρωτεινη,ξηροι καρποι,φρουτα,λαχανικα

μολις δουμε βελτιωση θα αρχισω την εισαγωγη τροφων σιγα σιγα!!

δεν με χαλαει απλα πειναω και δεν εχω τι να φαω ολα οχι ειναι!βεβαια ετσι θα χασω και τα 20 κιλα που μου ειχαν μεινει απο τον θηλασμο του αλεξανδρου και τα 10 κιλα που πηρα τωρα στον θηλασμο της μπουμπους!!!

τα νεα σας σε πρειληψη???οποια εχει την ευγενη καλοσυνη παρακαλω!!!

σας λατρευω και μου λειπετε!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΑΣΤΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΟΥΥΥΥΥ φαε μαρη κατι να σε φτιαξει λιγο τη μνημη, μας τα ειπες για το δερματακι του μωρου σου και που στο τσακ το προλαβες να μην εξελιχθει...

Λοιποοοοον:

Ο μητσος της συμπεθερας μου (της αγορομαμυς) στο γραφω γιατι μπορει να μην θυμασαι ποια ειναι η συμπεθερα μου.....:tongue::tongue::tongue: πηγε ταξιδι...

Η φμ μου πηγε στην αγκαλια του μορφεα...

Η αγγελικουλα στολισε δεντρο και βγηκε φωτο...

Ολες οι φρεσκομανουλες καλα ειναι αλλα χαμενες στο διαστημα λογω ανωτρεας βιας...

Οι μελλλουσεσ μανουλες και αυτες καλα αλλα......προς το παρον γιατι μετα ποιος τις πιανει.......

Εμεις οοοοοοολοι ειμαστε πολυ καλα......

Η ριτσα ηρεμησε καπως αλλα ο ανδρουλης της ακομα ποναει...

Αυταααααα πολυ περιληπτικα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μαρακι μου καλο!!!!!!!!!!!!!

Δεν της δινεις και συμπληρωμα ξενου γαλακτος; Μονο με θηλασμο; Εχεις πολλους περιορισμους διατροφικους....μεχρι ποτε;

Εμεις καλα...τα ιδια και τα ιδια...Περιμενουμε να γεννησουν αρκετες κοπέλες μεχρι τις 15/12...

Οι υπολοιπες μανουλες αλλες τρεχουν με τα μωρακια τους και αλλες με τα πιο μεγαλα τους παιδάκια!

Μπραβο βρε Κοαλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ησουν κατατοπιστικοτατη και γλυτωσαμε εμεις!!!!!χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η Ρίτσα δεν μπήκε χθες; θα πηγαιναν σε γιατρο για την μεση του αντρα της; Ελπιζω να ειναι καλυτερα.

Μπραβο βρε Κοαλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ησουν κατατοπιστικοτατη και γλυτωσαμε εμεις!!!!!χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η Ρίτσα δεν μπήκε χθες; θα πηγαιναν σε γιατρο για την μεση του αντρα της; Ελπιζω να ειναι καλυτερα.

Μπαααα την αλλη φορα της τα ειπα πιο αναλυτικα, τωρα βαριομουνα.....:tongue::tongue::tongue:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...