Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, NGN ΜΟΥ. Τι κανετε????? περαστικα στον μικρουλη σου....!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ βασικα σε λαθος χρονο εγινε αυτη η εργασια (εννοω ηθικα, λογω τησ κατστασησ σου, φυσικα ειναι ομωσ η εργασια του ανδρα σου και προφανωσ δεν επαιρνε αναβολη), γιατι αν μι τι αλλο το ειπες και μονη σου, λογω ορμονων πολλα πραγματα "φλατ" τα βλεπουμε εντελως διαφορετικα και κατεπεκτασην τα κανουμε δυσκολα, χωρις πραγματικα να ειναι. Τωρα οσον αφορα τον πεθερο σου ο ανθρωπος προφανως δηλωσε οτι η ωραιοτερη στιγμη του γιου του ηταν ο πρωτος του ερωτας γιατι εν ολιγοις ΤΟΤΕ ειδε για πρωτη φορα το παιδι του να ειναι ευτυχισμενο (ο ερωτας ειναι τυφλος λεμε και ειναι κατι που ισχυει) ασχετα με το πιον του χαρακτηρα της κοπελας, αυτη δεν εχει καμια σημασια στο "σεναριο" του ερωτα που βλεπει ενας πατερας, δλδ ειναι απο εξω και το μονο που εισπρατει ο πατερας ειναι τα αναλογα συναισθηματα του παιδιου του σε εκεινη τη χρονικη στιγμη χωρις αυτο βεβαια να αναιρει ολες τις μελλοντικες, ομως δεν γνωριζε ο πατερας εξ αρχης οτι θα βρεθει μια κοπελα σαν εσενα που θα κανει ευτυχισμενη στο τελος το παιδι του, συνεπως οπως πολυ καλα σου ανεφερε ο ανδρουλης σου εισαι εσυ που τελικα εδωσες νοημα στη ζωη του αλλα σε μια χρονικη στιγμη αφου ειχε προλαβει να βιωσει ενδεχομενως και τον ερωτα αλλα και την απογοητευση. Εσυ ανοιξες εναν νεο κυκλο με ερωτα αλλα τον κλεινεις με το ομορφοτερο "πραγμα" στις ζωες και των 2 σας, αλλωστε ερχεται σε λιγες μερες, ειναι η καλυτερη αποδειξη για ολους σας.......!!!!!!! Μην καθεσαι και στεναχωριεσαι αδικα.......!!!!!!! Σου εχει αποδειξει αλλωστε ο ανδρουλης σου πως για αυτον ισχυουν αλλα, στη τελικη αυτον πρεπει να λαμβανεις σοβαρα υποψιν σου χωρις να θελω να θιξω κανεναν απο τους αλλους που πηραν μερος στην εργασια.

Ουφ πολλα εγραψα.....σε κουρασα......!!!!!!!

Αυτη ειναι η γνωμη μου, ελπιζω να μην ειναι τοοοσο ακραια...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσιαααα!

Τι κανετε?

Εμεις καλα,πριν λιγο κοιμηθηκε η μικρη,ετοιμασα και το μεσημεριανο της,και ειπα να δω τι κανετε!

Αγορομαμμυ μου,δε ξερω εαν σε προλαβα!Καλο σας ταξιδι!Να περασετε υπεροχα αυτες τις μερες!

Κοαλακι μου,τι κανεις?Ειχε ενδιαφερον η χθεσινη εκπομπη?Εγω δεν καταφερα να τη δω!Ηδη ημουν επηρεασμενη απο ενα αρθρο που διαβασα στο διαδίκτυο για ενα παιδακι,οποτε δεν ηθελα να επιβαρυνω πιο πολυ τη ψυχολογια μου!Τι κανει η ΦΜ?

Χριστινακι μου,θα συμφωνησω με το Κοαλακι μας!Μη δινεις βαση στα λεγομενα των υπολοιπων!Υποσυνειδητα το μυαλο ανατρεχει στην πρωτη εικονα ευτυχιας που εχει δει απο το ατομο που αναφερεται!Δεν ειναι δυνατον η ευτυχια του ατομου αυτου να εχει σταματησει εκει...Οπως ηδη εχεις αναφερει εχεουν ακολουθησει σπουδες,η γνωριμια και ο γαμος σας,η εγκυμοσυνη και η συντομη ελευση του παιδιου...Οποτε μπορεις να καταλαβεις,πως το μυαλο δεν θετει σειρα προτεραιοτητας,αλλα ανασκαπτει τα γεγονοτα με χρονολογικη σειρα!Και μενα εαν με ρωτησουν ποτε ενιωσα την καρδια μου να φτερουγιζει κατευθειαν στο μυαλο μου ερχεται ο πρωτος μου εφηβικος ερωτας.Δεν το θυμαμαι ομως με νοσταλγια το προσωπο αυτο,αλλα το πως ειχα νιωσει εγω.Εαν παλι με ρωτησεις ποια στιγμη δε θα αλλαζα ποτε στη ζωη μου,θα σου ελεγα τη γνωριμια με τον αντρα μου!Οποτε,τιποτα δεν πρεπει να σε προβληματιζει!Ετσι κοριτσι μου?Ουτε και να κρατησεις μουτρα στον πεθερο και τους φιλους του.Δε σε σνομπαρουν...να το θυμασαι αυτο....:D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!

Ηπια το τσαγακι μου.....ειμαι σκεπασμενη με κουβερτιτσα και ειπα να μπω να σας καλημερισω.

Αγορομαμυ καλό ταξίδι και να περάσετε τέλεια!!!!!!!!!!!!!! Βγάλτε και πολλές φωτογραφίες!!!!

Μαράκι βορινό τι κανει η Δημητρούλα σου; Πώς πάει με την προσπάθεια να σηκωθεί και να περπατήσει; Γελαγα εχθες που εγραψες με τοσο βιταμ, λειπει το μελι για να την φας!!!:D

Κοαλάκι η φουρτουνα εμαθε να βγαινει απο κουνια μονη της και ορθια; χωρις βουτια, εννοω απο καγκελα....:tongue: Να την προλαβεις, οταν νομιζει οτι θα το καταλαβει και να της δειξεις πώς να κατεβαινει μονη της!!! Εκτος και αν εχετε ακομη τα καγκελα στο πιο ψηλο σημειο...

Χριστινα σιγουρα οι ορμονες σε επηρεαζουν και το να ακους απο πεθερό ή απο καλό φιλο οτι θεωρουν την ομορφοτερη περιοδο της ζωης του αντρα σου να ειναι μια περιοδος χωρις εσενα, ειναι φυσικο να σε στεναχωρει!!! Σκεψου ομως σε λιγες μερες που θα κραταει ο αντρας σου το μωρο σας, φαντασου μονο το χαμογελο που θα εχει, τα δακρυα χαρας που θα κυλησουν απο τα ματια του, το φιλι και την αγκαλια στη γυναικα του και μαμα του μωρου του, δηλαδη εσενα Χριστινακι, και να εισαι σιγουρη για αυτον και για σενα θα ειναι μια καινουργια αρχη!!!!!!!!!!! Η αρχη της δικης σας ζωης , της δικιας σας οικογενειας και τοτε θα ειστε αληθινα ευτυχισμενοι....ειτε το βλεπουν οι άλλοι ειτε οχι...

Κορίτσια τι καλές που είστε όλες!!! Εχετε τόσο δίκιο! Πραγματικά αν το σκεφτώ λογικά δεν ξέρω καν γιατί στεναχωρήθηκα. Τελικά οι ορμόνες παίζουν άσχημα παιχνίδια!!!

Ηλιοβασίλεμα ακριβώς το ίδιο με σένα μου είπε και η αδελφή μου...και με κάνατε να αδημονώ για την στιγμή :-)

Μαράκι, η αλήθεια είναι ότι μπορεί και να κράταγα μούτρα... παρόλο που δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας μου!!! Έχεις δίκιο όμως ότι δεν πρέπει να το κάνω!!

Πω πω πάντως μεγαλώνουν τα παιδάκια σας!!! Και σίγουρα είναι ανεπαναληπτες στιγμές :-)....

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Ηλιοβασιλεμα μου,περαστικουλια σου κοριτσι μου!Πως εισαι?Καλυτερα?

Η μικρη συνεχιζει με τον ιδιο ρυθμο!Πλεον προσπαθει να σκαρφαλωσει σε καναπεδες/τραπεζια/να βγει απο το παρκοκρεβατο!Φυσικα,ειναι αδυνατον να το πετυχει,αλλα με τη ζωραδα και το πεισμα που εχει,ισως να το καταφερει αργα ή γρηγορα!

Το καλο ειναι,πως τις τελευταιες μερες,παιζει μονη της στο παρκοκρεβατο,χωρις γκρινιες και κλαμματα!Μεγαλωνει και αντιλαμβανεται οτι μπορει και μονη της να ασχοληθει με τα παιχνιδια της!

Χριστινακι μου,εγω μετα την εγκυμοσυνη,και περνοντας το σταδιο της επιλοχειου,ειχα τετοιες περιεργες αντιδρασεις!Θεωρουσα πως κοιταει αλλες κοπελες,πως συνομιλει μεσω φβ και αλλα τετοια!Του το εθιξα ως θεμα καποια στιγμη και φυσικα αρχισε να μου φωναζει!Το μυαλο πλαθει απιστευτα σεναρια!Ακομη και την πεθερα μου που την κατηγορησα,οχι φυσικα μπροστα της,αλλα σε τριτους,θεωρω πως την αδικησα!Δε μου φταει κανεις,εαν εγω εχω τις ορμονες μου στο φουλ και τα βλεπω ολα αναποδα!

Ειναι ολα φυσιολογικα ψυχη μου!Να χεις μονο ψυχραιμια,για να μην αδικησεις ανθρωπους που σας αγαπουν!Ετσι?

Αντεεεε,κοντευεις και συυυυυ!Ολα ετοιμα?

Τι τρωτε σημερα καλε???Εμεις σαρδελιτσαααα και πατατουλες βραστες!

Κοριτσια μου,απο Δευτερα και για μια βδομαδα δε θα εχω internet!Οποτε θα χαθω!Οποτε βρισκω την ευκαιρια,θα μπαινω απο το κινητο για ενα ''γεια''!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!!καλα εισαστε οοολες?????πολυ ησυχια οντως....βρε τι παθαμε!!!!!χχααχχαχαχαχαχαχααχαχχααααα!!!!!

εμεις καλα ειμαστε!η Δεσποινα μου καλα ειναι χουζουρευει ακομη....πριν καμια ωριτσα ξυπνησα....

πολυ κρυο κοριτσια!!!απο το πρωι η μαμα μου εχει τα κληματιστικα στο φουλ!!!!

και της λεω μανα αναψε τζακι!!!!!!!!!

να το ευχαριστηθουμε κι ολας!!!!!!

περιμενω να γινει και το φαι!!!!!

εφαγα προε το παρον ενα τοστακι.......!!!!!

Η συμπεθερα μου,καλα ειναι κοριτσια!!!ξενυχτια εχει το πουλακι μου.....θα τα καταφερουνε ομως!!!!!!!!!

οποτε κοιμαμαι οσο μπορω ακομη........!!!!!!!!!!!

ω ρε τι μας περιμενει λεω......!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα Πατουσιτσα μου!

Να δωσεις τα χαιρετισματα μας στη συμπεθερα σου!

Πατουσιτσα μου και γω που στην εγκυμοσυνη μου ειχα αυπνιες και το ανεφερα σε κοπελες,ηδη μανουλες,μου ελεγαν να κοιμαμαι οσο μπορω!

Τα ξενυχτια ειναι πολλα!Μεχρι το παιδι να μεγαλωσει αρκετα ξενυχτας!

Φυσικα δεν υπαρχει πιο γλυκο πραγμα,αλλαααααα......!:D:tongue:

Χουζουρευει ακομη το κοριτσι μας?

Ποτε εχεις ξανα γιατρο?Εκτος κι αν σπασουν τα νερα πιο νωρις?

Την κουβερτουλα της τελειωσες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι πώς και δεν θα εχετε ιντερνετ για μια εβδομαδα; Αλλαζετε συμβολαιο;

Πατουσιτσα καλα εισαι; Εσυ εισαι απο τις τυχερες που εχεις χορτασει υπνους κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης!!!!!!!!!!!! Οποτε το ξενυχτι που θα ακολουθησει με την μπεμπα, νομιζω θα ειναι παιχνιδακι για σενα!!!!

Εμεις θα φαμε κατι γρηγορο και απλο...πατατες και αυγα...δεν ειχα το κουραγιο να μαγειρεψω κατι παραπανω.

Στολισαμε κιολας οι 3 μας μαζι και βγαλαμε και τις πατροπαραδοτες φωτογραφιες κατω απο δεντρο....με τις φορμες και τις πυτζαμες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ τι τελεια Ηλιοβασιλεμα μουυυυ!Τι καλα που στολισατε!Εμεις να δω ποτε θα στολισουμε!Τα εχουμε ολα κατω στην αποθηκη,οποτε ειναι δυσκολο να αφησω την μικρη στο σπιτι και να τ'ανεβασω!Πρεπει να ξαναπω τον αντρα μου,να τα φερει!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Και εμεις τα ιδια....τα αποθηκευουμε σε δωμα στην σκεπη...οποτε περιμενα να ανεβει ο αντρας μου να τα κατεβασει!!!!!

Αλλα δεν αντεχε να περιμενει άλλο το κοριτσακι μας....που ολο της το τρεναραμε....

Αλλα το χαμογελο της ειναι ολα τα λεφτα...που στολιζε μαζι μας και ποζαρε!!! Και κλασσικα μαζι με τον μπαμπα της να βαζουν το αστερακι στην κορυφη του δεντρου!!!!

Και εμεις τα ιδια....τα αποθηκευουμε σε δωμα στην σκεπη...οποτε περιμενα να ανεβει ο αντρας μου να τα κατεβασει!!!!!

Αλλα δεν αντεχε να περιμενει άλλο το κοριτσακι μας....που ολο της το τρεναραμε....

Αλλα το χαμογελο της ειναι ολα τα λεφτα...που στολιζε μαζι μας και ποζαρε!!! Και κλασσικα μαζι με τον μπαμπα της να βαζουν το αστερακι στην κορυφη του δεντρου!!!!

Φανταζομαι χαρααααααααα που θα ειχε!Αχ μωρε τη γλυκουλα μου!

Σου εχω στειλει πμ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα Πατουσιτσα μου!

Να δωσεις τα χαιρετισματα μας στη συμπεθερα σου!

Πατουσιτσα μου και γω που στην εγκυμοσυνη μου ειχα αυπνιες και το ανεφερα σε κοπελες,ηδη μανουλες,μου ελεγαν να κοιμαμαι οσο μπορω!

Τα ξενυχτια ειναι πολλα!Μεχρι το παιδι να μεγαλωσει αρκετα ξενυχτας!

Φυσικα δεν υπαρχει πιο γλυκο πραγμα,αλλαααααα......!:D:tongue:

Χουζουρευει ακομη το κοριτσι μας?

Ποτε εχεις ξανα γιατρο?Εκτος κι αν σπασουν τα νερα πιο νωρις?

Την κουβερτουλα της τελειωσες?

Μαρακι μου Βορινοοο!!!!καλα εισαι μαναρι???????τι κανει η Δημητρουλα μας?????

αμεεεεε θα της τα δωσω τα φιλια και τα χαιρετησματα απ ολες μας!!!!οταν μπει...και εαν μπρει σημερα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ξυπνησε το λουκουμακι μου!!!!!!!τεντωνετε!!!δεν εχει και χορο πολυ....και ζοριζεται!!!!

γιατρο τωρα εχουμε την πεμπτη!

την κουβερτουλα θα μου την τελειωσει σημερα η μαμα μου!!!!!λευκη κουβερτουλα!!!!φοβερη!!!!!!!!!!θα μου κανει και η μανα μου δαντελιτσα απο το ιδιο νημα γυρω γυρω!!!

κααι ειπε θα κανει και κατι αλλο που εχει στο μυαλο της...με το βελονακι....!κανε οτι θες μανα της λεω!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...