Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια μου σας αφηνω να παω για νανακια!!! αν προλαβω το πρωι θα μπω να σας χαιρετησω!! αλλιως οποτε πετυχω ιντερνετ θα μπω! Διαφορετικα την Παρασκευη! Φιλακια πολλα πολλα και καληνυχτες!!!!!

Καληνυχτα, καλο ταξιδι, καλα να περασετε.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ εγω καταλαβα οτι δεν θα τον παρεις μαζι σου γιατι κατα βαση πατε για δουλειες...

Ε αφου θα ερθει μαζι σας θα ειναι ξεχωριστο το ταξιδακι σας, πολυ χαιρομαι που πατε ολοι μαζι. Και εγω δεν μπορω να αποχωριστγ τη φμ πανω απο 2-3 ωρες και οταν το αναφερω σε ορισμενους με κοιτουν καπως ετσι :shock::rolleyes::confused:, δεν μπορω να καταλαβω τι δεν καταλαβαινουν...

Σε καταλαβαινω απολυτα!!! ασε να λενε! δεν κατηγορω οποιον το κανει, δεν ειναι δα και τοσο κακο, απλα εμενα δε μου βγαινει! Ουτε εμενα με αφηναν οι γονεις μου οταν ημουν μικρη, και οποτε χρειαστηκε αναγκη να μεινω στη γιαγια στενοχωριομουν απιστευτα, δε θελω να νιωσει ετσι ο μικρος μου! συμπεθερα μου οσο μεγαλωνει δεν αντεχω να τον αποχωριζομαι. απαπαπα, ειλικρινα με πιανει πανικος στη σκεψη να τον αποχωριστω για μερες. Δε το περιμενα οτι θα το παθω αυτο, οσο ηταν νεογεννητο τον ειχαμε αφησει 2 φορες να παμε για φαγητο αλλα τωρα δε βρισκω το λογο αφου μπορουμε να τον εχουμε μαζι..

Καληνυχτες συμεπθερα μου!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αντε κοριτσακια μου θα παω και εγω να κανω τη "φιλη μου" τη νικολουλη παρεα καθως αρχισε. Ολες εξαφανιστηκατε σημερα, μαυρη πετρα...

Εδω θα ειμαι αλλα θα βλεπω εκπομπη, αν δεν ξαναμπω καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε οοοολες...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πωπω ησυχία! Μπήκα να πω μόνο μια καλησπέρα, γιατί δεν εμφανίστηκα καθόλου σήμερα. Μη νομίζετε πως γέννησα κιόλας!!

Αγορομάμυ, καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!

Καλό βράδυ σε όλες!

p8P6p2.png

Καλησπερα κοριτσακια...

ειμαι απο το μεσημερι με καταρροη, κρυαδες και λιγο πονολαιμο....Ομορφα!!!!

Αγορομαμυ καλα να περασετε στο ταξιδακι σας!!!

Και συμφωνω μαζι σας....εμενα η κορη μου κοντευει τα 5 και δεν εχω αισθανθει την αναγκη να την αφησω και να παω μονη μου με τον αντρα μου ταξιδι!!!! Αλλο ειναι να την αφησουμε για μερικες ωρες....και σιγουρα δεν κατηγορω τους αλλους γονεις που το κανουν...εμενα και του αντρα μου δεν μας βγαινει!!!

Διαφημίσεις

Κοαλακι βλεπεις τηλεοραση την Νικολουλη;

Καλα ειναι το κοριτσακι μας! Ανυπομονει να στολισουμε και εγω σημερα της το ανεβαλα λογω αδιαθεσιας και κλαψουριζε! Αυριο θελω να στολισουμε για να ευχαριστηθει!!!!

Πάντως η Μαριανα μια χαρα θα ειναι με την θερμανση αναμμενη και με ελαφρυ παπλωματακι!!!

Κοαλακι βλεπεις τηλεοραση την Νικολουλη;

Καλα ειναι το κοριτσακι μας! Ανυπομονει να στολισουμε και εγω σημερα της το ανεβαλα λογω αδιαθεσιας και κλαψουριζε! Αυριο θελω να στολισουμε για να ευχαριστηθει!!!!

Πάντως η Μαριανα μια χαρα θα ειναι με την θερμανση αναμμενη και με ελαφρυ παπλωματακι!!!

Καλα θα κανετε και θα στολισετε... Θα χαρει πολυ η αγγελικουλα και νομιζω οτι θα συμμετεχει εξισου πολυ...

Απο τις 9 που κοιμηθηκε και μεχρι τωρα πηγα ηδη 5 φορες οχι να την δω απλα αλλα να την σκεπασω και οντως αυτο εκανα. Την εχω με ενα ελαφρυ παπλωματακι και θερμανση στους 19 βαθμους, την εκανα και μπανιο το βραδακι οποτε ηταν απαραιτητη εις διπλουν η θερμανση σημερα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ετσι θελει...να την σκεπαζεις και αυτη θα τα πεταει..και παλι απο την αρχη...

Εμενα φετος το εκοψε αυτο....σκεπαζεται μονη της οσο θελει, συνειδητα δηλαδη τραβαει τα σκεπασματα της!!!!

Διαφημίσεις

Παω να βαλω λιγο ορο και να ξαπλωσω....

Καληνυχτα!!!!!

Περαστικα και καληνυχτα...

Και εγω κουκλες μου παω να κουκουλωθω για να δω το υπολοιπο της εκπομπης... Τα λεμα αυριο, καληνυχτα σε οοοοολες....!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσουδια!!! Εμεις πρωινοι πρωινοι.. Στις 6 45 ακουμε μεσα στον υπνο μας

"Τααααα", και ακουσα την πιπιλα να πεφτει στο πατωμα.. ειπα οτι ηταν της ιδεας μου αλλα τελικα μετα απο λιγο ακολουθησαν και φωνες απελπισιας να τον βγαλουμε απο την κουνια! Ξυπνησε με κεφια ο κυριος! κατα τις 10 θα φυγουμε οποτε κανω τελευταιες δουλιτσες και μαγειρευω φαγητο του μικρου να παρω μαζι.. Σας φιλωωωωω!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσουδια!!! Εμεις πρωινοι πρωινοι.. Στις 6 45 ακουμε μεσα στον υπνο μας

"Τααααα", και ακουσα την πιπιλα να πεφτει στο πατωμα.. ειπα οτι ηταν της ιδεας μου αλλα τελικα μετα απο λιγο ακολουθησαν και φωνες απελπισιας να τον βγαλουμε απο την κουνια! Ξυπνησε με κεφια ο κυριος! κατα τις 10 θα φυγουμε οποτε κανω τελευταιες δουλιτσες και μαγειρευω φαγητο του μικρου να παρω μαζι.. Σας φιλωωωωω!!!

Καλημερααααααααααα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ....!!!!! Ετοιμαζεστε....?????? αχ αυτη η πιπιλα στο πατωμα....????? βρε τι πραμα ειναι αυτο....????? η πρωτη αντιφραση τους μολις ξυπνησουν.....:D:D:D:rolleyes::rolleyes:.

Καλο ταξιδι και ενα τεραστιο φιλιιιιιιι στο γαμπρο......!!!!!!!!

Εμεις ξυπνησαμε στις 9, ηπιαμε γαλατακι και τωρα παιζουμε.....!!!!!!

Αντε καλα ξυπνητουρια και στις υπολοιπες......!!!!!!!!!

Καλημεραααααααααααααα........!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!! Τι κάνετε??????

Εμείς καλά είμαστε αν εξαιρέσεις την καταρροή και τον βήχα που έχει ο γιος μου!

Ελπίζω να μην μου κολλήσει και την μικρή!!!!!

Οι φρέσκες μανούλες τι κάνουν?????/

Μπήκαν καθόλου?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Θέλω την γνώμη σας για ένα περιστατικό που συνέβηκε εχθές. Ο άνδρας μου κάνει ένα course στο Πανεπιστήμειο και έχει μία εργασία να ρωτήσει 10-20 ανθρώπους να του πουν την στιγμή της ζωής του που θεωρούν ότι ήταν στα καλύτερα του και ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του χαρακτήρα του εκείνη την στιγμή. Και μετά εκείνος πρέπει να βρει τα patterns σε αυτά που θα του πουν και να γράψει μία έκθεση. Anyway, ρώτησε διάφορους ανθρώπους και μετά τα σχολιάζαμε. Εχθές ρώτησε και τον πατέρα του (που δεν μένει Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια)... και του απάντησε ότι ήταν η εποχή που βίωνε τον πρώτο του έρωτα. Προσωπικά μου κακοφάνηκε, αλλά έδωσα δικαιολογητικά γιατί τότε ήταν σχεδόν η μόνη εποχή που έμεναν μαζί. Παρόλα αυτά θα περίμενα να ακούσω όταν πέρασες στο Πανεπιστήμειο... όταν αποφοίτησες... ότάν διακρίθηκες στη δουλειά... όταν παντρεύτηκες...τώρα που περιμένεις το παιδί σου ή κάτι τέτοιο. Στην συνέχεια ρώτησε ένα φίλο του που είναι φίλοι από το σχολείο και του είπε ακριβώς το ίδιο. Και όταν μου το είπε με έπιασαν τα κλάματα. Anyway, στεναχωρήθηκε ο άνδρας μου και μου έλεγε ότι δεν περίμενε να αντιδράσω έτσι και ότι εγώ έπρεπε να ξέρω καλύτερα... και ότι θεωρούσε ότι η σχέση μας είναι πολύ πιο πάνω και ότι αν εκείνοι βλέπουν τα πράγματα επιφανειακά δεν σημαίνει ότι ισχύουν και πολλά άλλα... Και γενικά είχε δίκιο, το οποίο με έκανε να στεναχωρηθώ ακόμα περισσότερο.

Αλλά ρε κορίτσια είναι και οι ορμόνες, είναι ότι η συγκεκριμένη του την έπεφτε μέχρι πρόσφατα και είναι και κολοχαρακτήρας που του έκανε τη ζωή πατίνι, οπότε δεν το περίμενα από τόσο κοντινούς του ανθρώπους, τι να πω!

Συγνώμη που σας πρήζω με τα δικά μου, αλλά ήθελα να τα μοιραστώ!!!

Εσείς κοριτσάκια μου τι κάνετε?

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...