Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλεεεεε κοριτσια καλησπερα!! τι ησυχιες ειναι αυτες???? Καλα ειστε?? εμεις καλα!!! Κοιμαται ο μικρος και εγω ετοιμαζω τα τελευταια πραγματακια γιατι αυριο το πρωι αναχωρουμε! δε θα εχω ιντερνετ να ξερετε!! Οποτε θα τα πουμε την Παρασκευη που θα επιστεψουμε!! Αν προκυψουν γεννητουρια παρακαλω να ενημερωθω!!

Συμπεθεραααα! Καινουργιο κατορθωματακι η φουρτουνα?? Απαπαπαπαπα??? εχει παρει φόρα τωρα και καθε μερα θα κανει καινουργια!! εμας σημερα ειπε "γκολ" οταν επαιζε με τον μπαμπα του μπαλα, εγω να ειμαι ειλικρινης δε το ακουσα γιατι ημουν στη κουζινα, οποτε μπορει απλως να το φανταστηκε ο αντρας μου!!

Εγω εχω απο τα ξημερωματα πονακια περιοδου, αφου ξυπνησα απο αυτα, περιοδος ομως οχι! Απο την Κυριακη κ μετα πρεπει να αδιαθετησω!! θα δειξει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλεεεεε κοριτσια καλησπερα!! τι ησυχιες ειναι αυτες???? Καλα ειστε?? εμεις καλα!!! Κοιμαται ο μικρος και εγω ετοιμαζω τα τελευταια πραγματακια γιατι αυριο το πρωι αναχωρουμε! δε θα εχω ιντερνετ να ξερετε!! Οποτε θα τα πουμε την Παρασκευη που θα επιστεψουμε!! Αν προκυψουν γεννητουρια παρακαλω να ενημερωθω!!

Συμπεθεραααα! Καινουργιο κατορθωματακι η φουρτουνα?? Απαπαπαπαπα??? εχει παρει φόρα τωρα και καθε μερα θα κανει καινουργια!! εμας σημερα ειπε "γκολ" οταν επαιζε με τον μπαμπα του μπαλα, εγω να ειμαι ειλικρινης δε το ακουσα γιατι ημουν στη κουζινα, οποτε μπορει απλως να το φανταστηκε ο αντρας μου!!

Εγω εχω απο τα ξημερωματα πονακια περιοδου, αφου ξυπνησα απο αυτα, περιοδος ομως οχι! Απο την Κυριακη κ μετα πρεπει να αδιαθετησω!! θα δειξει!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πολυ πιθανον να ΜΗΝ το φανταστηκε ο συμπεθερος, η ηλικια ειναι ιδανικη για τετοιες λεξουλες και επιφωνηματα. Ααα θα μεινετε πολυ ε...???? αχ τι καλααααα.....!!!!!! Μακαρι να μην αδιαθετησεις εαν ειναι αυτο που θελετε...:D:D:D.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πολυ πιθανον να ΜΗΝ το φανταστηκε ο συμπεθερος, η ηλικια ειναι ιδανικη για τετοιες λεξουκες. Ααα θα μεινετε πολυ ε...???? αχ τι καλααααα.....!!!!!! Μακαρι να μην αδιαθετησεις εαν ειναι αυτο που θελετε...:D:D:D.

ναι συμπεθερα μου θα κατσουμε μερουλες!! θα παω να δω και συγγενεις κλπ, θα κανουμε και μερικα ψωνια!! καλα διαβαζα που περιεγραφες την Ονειρουπολη και ξετρελαθηκαααααα! Τελεια τα χριστουγεννιατικα σκηνικα!! ποτε θα στολισετε?? εμεις βρηκαμε που θα το βαλουμε το δεντρο για να μη το φτανει ο μικρος!! δε θα εχει προσβαση παντα!

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι συμπεθερα μου θα κατσουμε μερουλες!! θα παω να δω και συγγενεις κλπ, θα κανουμε και μερικα ψωνια!! καλα διαβαζα που περιεγραφες την Ονειρουπολη και ξετρελαθηκαααααα! Τελεια τα χριστουγεννιατικα σκηνικα!! ποτε θα στολισετε?? εμεις βρηκαμε που θα το βαλουμε το δεντρο για να μη το φτανει ο μικρος!! δε θα εχει προσβαση παντα!

Ναι ειναι πολυ ομορφα, εαν μπεις στο φεις εχει και φωτο γενικα στο προφιλ τους.

Χμμμ, σκεφτομαι να βαλω ενα μικρο δεντρακι καπου ψηλα και εναν τερααααστιο αγιο βασιλη φωτειζομενο εξω απο την πορτα του σπιτιου και 2-3 στολιδια (πιατελες κλπ) στο σαλονι. Μεσα στην εβδομαδα λεω να το κανω... Θα βαλω και μια μποτα εξω απο την πορτα του παιδικου της φμ.

Σημ: εκανα συμπληρωση στο προηγουμενο μηνυμα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσιααααααααα!!!!να μαι και γω!!!!

καλεεεεεεεεεεεε!!!!εμεις κι εμεις μειναμε!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οοοοολες καλα??εμεις φαγαμε για βραδυ ψαρακια με μπολικη μαρουλοσαλατα!!!!!!!!!!!φαγαμε και μια παστα και ειμαστε κομπλε!!!!!!!

αυριο το μενου εχει........φασολαδαααααααααα!!!!!!!!!!!!τελειααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

καλεεεεεεεεεεεε!!!!εμεις κι εμεις μειναμε!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οοοοολες καλα??εμεις φαγαμε για βραδυ ψαρακια με μπολικη μαρουλοσαλατα!!!!!!!!!!!φαγαμε και μια παστα και ειμαστε κομπλε!!!!!!!

αυριο το μενου εχει........φασολαδαααααααααα!!!!!!!!!!!!τελειααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ φασολαδααααααα......???????? θελω και εγωωωω, τρελενομαιιιιιιι.....!!!!!!!! Ειστε καλα...?????? ναι μαρη μεχρι να ξεπεταχτουν λιγο τα μικρουλια της παρεας θα ειμαστε τρεις και κουκος.....:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

μαρηηηηηηηη θα με σκασεις βραδιατικα και πειναω και εχω φαει και τοστ, εφαγα και αυγουλακι, εφαγα και ξηρους καρπους, εφαγα και χαλβα αλλα θελω κατι ακομα!!! γιαμιιιι ολα τα φαγητακια σας!! η συμπεθερα σου εφτασε με το μωρακι της?? πωπωπω θυμαμαι την πρωτη μας νυχτα με το μωρο σπιτι και θελω να κλαιω, οχι τοσο απο χαρα οσο απο την απελπιστικη κουραση που ειχαμε!!:shock::shock::shock: καναμε ταξιδι 5 ωρες και φτασαμε νυχτα, κομματια!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι ειναι πολυ ομορφα, εαν μπεις στο φεις εχει και φωτο γενικα στο προφιλ τους.

Χμμμ, σκεφτομαι να βαλω ενα μικρο δεντρακι καπου ψηλα και εναν τερααααστιο αγιο βασιλη φωτειζομενο εξω απο την πορτα του σπιτιου και 2-3 στολιδια (πιατελες κλπ) στο σαλονι. Μεσα στην εβδομαδα λεω να το κανω... Θα βαλω και μια μποτα εξω απο την πορτα του παιδικου της φμ.

Σημ: εκανα συμπληρωση στο προηγουμενο μηνυμα.

τι καλαααα!! περυσι δεν ειχαμε φοβο κατεδαφισης του δεντρου, φετος ειμαι βεβαιη οταν το δει θα κανουν τα ματια του:shock::shock::shock: και θα κλαιει να το πλησιασει.. θα τον πλησιαζω να το πιανει λιγο, θα δω αντιδρασεις αλλα γενικα δε θα εχει προσβαση! ευτυχως το σπιτι ειναι σε επιπεδα και στο κατω επιπεδο ειναι το σαλονι οπου πλεον δε τον αφηνουμε γιατι διαλυει τα παντα στο περασμα του, εκει θα μπει και το δεντρο.

to1Np2.png

KCkop2.png

μαρηηηηηηηη θα με σκασεις βραδιατικα και πειναω και εχω φαει και τοστ, εφαγα και αυγουλακι, εφαγα και ξηρους καρπους, εφαγα και χαλβα αλλα θελω κατι ακομα!!! γιαμιιιι ολα τα φαγητακια σας!! η συμπεθερα σου εφτασε με το μωρακι της?? πωπωπω θυμαμαι την πρωτη μας νυχτα με το μωρο σπιτι και θελω να κλαιω, οχι τοσο απο χαρα οσο απο την απελπιστικη κουραση που ειχαμε!!:shock::shock::shock: καναμε ταξιδι 5 ωρες και φτασαμε νυχτα, κομματια!!!

Αυγουλακιιιιι....????? μου ανοιξες την ορεξη τωρα παρολο που εφαγα...:rolleyes:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

τι καλαααα!! περυσι δεν ειχαμε φοβο κατεδαφισης του δεντρου, φετος ειμαι βεβαιη οταν το δει θα κανουν τα ματια του:shock::shock::shock: και θα κλαιει να το πλησιασει.. θα τον πλησιαζω να το πιανει λιγο, θα δω αντιδρασεις αλλα γενικα δε θα εχει προσβαση! ευτυχως το σπιτι ειναι σε επιπεδα και στο κατω επιπεδο ειναι το σαλονι οπου πλεον δε τον αφηνουμε γιατι διαλυει τα παντα στο περασμα του, εκει θα μπει και το δεντρο.

Χαχαχχαχαχαχαχαχχχα αρε μηηηητσο.....!!!!!!! Και η φμ διαλυει αλλα παει στο δωματιο της αρκετα...........για να διαλυσει παλι.....:tongue::tongue::tongue: και φυσικα να σουρει ολα τα προικια της στο σαλονι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αυγουλακιιιιι....????? μου ανοιξες την ορεξη τωρα παρολο που εφαγα...:rolleyes:

λατρευω τα αυγουλακια! στην εγκυμοσυνη ετρωγα καθε μερα οπως σας ειχα πει!!! μονο που επρεπε να το τρωω σφιχτο ενω τρελαινομαι για μελατο!! καμια φορα το φτιαχνω οπως το κανω στον μικρο, μεσα σε ποτηρακι μαζι με φρυγανια και λαδακι!! τελειο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ δεν θα παρεις το μωρο μαζι σου ε???? θα τον προσεχει η μαμα σου λογικα...

καλε εννοειται θα τον παρω!!! παμε οικογενειακη βολτιτσα! ακομα δε νιωθω ετοιμη να τον αφησω, και βασικα δε νιωθω την αναγκη ακομα να περασω χρονο μονη μου με τον αντρα μου! οταν αισθανθω πως το θελω τοτε ναι θα τον κρατησει η μαμα μου αλλα οσο μεγαλωνει ο μικρος τοσο πιο δυσκολο μου φαινεται να τον αποχωριστω!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε εννοειται θα τον παρω!!! παμε οικογενειακη βολτιτσα! ακομα δε νιωθω ετοιμη να τον αφησω, και βασικα δε νιωθω την αναγκη ακομα να περασω χρονο μονη μου με τον αντρα μου! οταν αισθανθω πως το θελω τοτε ναι θα τον κρατησει η μαμα μου αλλα οσο μεγαλωνει ο μικρος τοσο πιο δυσκολο μου φαινεται να τον αποχωριστω!!!

Αχ εγω καταλαβα οτι δεν θα τον παρεις μαζι σου γιατι κατα βαση πατε για δουλειες...

Ε αφου θα ερθει μαζι σας θα ειναι ξεχωριστο το ταξιδακι σας, πολυ χαιρομαι που πατε ολοι μαζι. Και εγω δεν μπορω να αποχωριστγ τη φμ πανω απο 2-3 ωρες και οταν το αναφερω σε ορισμενους με κοιτουν καπως ετσι :shock::rolleyes::confused:, δεν μπορω να καταλαβω τι δεν καταλαβαινουν...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου σας αφηνω να παω για νανακια!!! αν προλαβω το πρωι θα μπω να σας χαιρετησω!! αλλιως οποτε πετυχω ιντερνετ θα μπω! Διαφορετικα την Παρασκευη! Φιλακια πολλα πολλα και καληνυχτες!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...