Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ακομη δεν ξυπνησα καλα!!!!!!!!!!!!γκρρρρρρρρρρρρρρρρ εγραφα απαντηση και το εσβησα καταλαθος.....

Η Μαριανα πώς την βολευεις τελικα με τον υπνο; με υπνοσακο;

Πήγα το παιδι σχολειο και μετα ξαναχωθηκα στα παπλωματα και κοιμηθηκα μεχρι τις 9.30...Ειναι και ο αντρας μου με ρεπο και θα κατεβασουμε τα χριστουγενιατικα στολιδια απο αποθηκακι της σκεπης!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιοβασιλεμα μου,καλημερα!Αχ,τι καλα,θα στολισετε!Μαλλον θα πω και γω τον αντρα μου να στολισουμε σημερα!

Επιτελους,εβαλα φωτογραφια!Οποτε ειπα να ειναι μες το κλιμα μπας και ανεβει λιγακι η διαθεση!

Κοαλακι μου,εννοειτε πως ενδιαφερομαι για συνταγες με σπιτικα κουλουρακια!Να με την πεις!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια μολις εκανα στο ρεντε του χειρος τα φρουτα του μωρου (αχλαδι, μηλο) γιατι επειδη ειναι σκληρα και φοβαμαι να μην πληγωσει τα ηδη μελανιασμενα ουλα της τα εκανα ετσι. Μπορω να πω οτι τα καταβροχθησε και ετσι μαζι με μια μπανανα που την εφαγε μπουκιτσα μπουκιτσα. Συνηθως τα τρωει στο καρεκλακι με το χερακι της αλλα τωρα τα ουλα της ειναι σε αθλια κατασταση και ειπα να μην τα επιβαρυνω.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ κατσε να ψαξω στα τεφτερια μου....:tongue::tongue::tongue: μπας και βρω τιποτα καλο.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ η φμ ξεσκεπαζετε με το παραμικρο και με τον σακο που δοκιμασα ιδρωνει υπερβολικα, οποτε αναβω θερμανση και της βαζω ενα παπλωματακι ελαφρυ και δροσερο κατα μια εννοια για να ισσοροπει την θερμοκρασια στο σωμα της.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Να ψαξεις μαρηηηη!Ευχαριστω πολυυυ!Και η μικρη μου πριν λιγο εφαγε τα φρουτακια της!Βρε κοριτσια,ολο κοπαναει το κεφαλι της σε παιχνιδια,στα επιπλα!Οσο κι αν την προσεχω,μεσα σε δευτερολεπτα ξεφευγει!Τι να την κανω?Μονο μελο που δεν της στρωνω στο μετωπακι της,μαζι με το βιταμ,να την φαω!:tongue::tongue:

Καλημερα Σοτσαφιιι!Τι καλα να με ''πλακωνε'' και μενα το παπλωμααααα!Θελω καποια στιγμη να κοιμηθω ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ!ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙΙ?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΚΟΑΛΑΚΙ το μομπιλο που λες ειναι το περιστρεφομενο που μπαινει στην κουνια?αχ η φμ!!!!!!!!!τι να κανουν μωρε πρεπει με κατι να ασχολουνται τα καημενα!!!!!!!!!!!πες τη συνταγη να την γραψω κ γω θα μας χρειαστει!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ παρκο δεν εχω παρει ακομα!!!!!

την εχω μια στην καλαθουνα οπου ειναιν τσιμα τσιμα η καημενη μια στο ριλαξ μια στηνν κουνια!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακια μου φαγαμε ρεβυθακια, σαλατουλα μπροκολο, τυρακι και ψωμακι και η φμ μολις κοιμηθηκε.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τα μπισκοτακια εμποριου ειναι της nutricia και hipp, δεν γνωριζω εαν υπαρχουν και αλλες μαρκες. Θα βρω τη συνταγη και θα σας τη δωσω.

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ ακομα καλα καθεται μεσα σου, μολις γεννηθει και μετα απο λιγο καιρο θα παρακαλας να ξαναμπει μεσα σου, χαχαχαχαχαχχχαχ......!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ναι το μομπιλο εναι το περιστερφομενο αλλα με μια παραλλαγη το εκανα εγω, επειδη ηταν ψηλα και η φμ δεν ικανοποιουνταν μονο στο να το βλεπει πηρα και κρεμασα ενα κουνελακι που κραταει εναν δακτυλιο με μπιλιτσες μεσα (κοινως κατι σαν κουδουνιστρα) και με ενα κορδονακι το εκανα να φτανει μεχρι τα χερια της φμ (υπο την επιβλεψη μου βεβαια), ωρε μανα μου κοντευε να το γκρεμισει. Πολυ πλακα ειχε.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγωωωωωωωωωω!!!!καλησπερα κουτσουνες μου!!!!καλα εισαστε???????ησυχια βλεπω σημερα!!!!!εγω και η Δεσποινα μου καλα ειμαστε!!!!!!!!!πινουμε καφε!!!!!!καεναν νεο απο της μελλουσες μανουλες εχουμε???????απο την συμπεθερα μου ακομη νεακια δεν εχουμε!!!!σημερα βγηκανε!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ηρθα και εγωωωωωωωωωω!!!!καλησπερα κουτσουνες μου!!!!καλα εισαστε???????ησυχια βλεπω σημερα!!!!!εγω και η Δεσποινα μου καλα ειμαστε!!!!!!!!!πινουμε καφε!!!!!!καεναν νεο απο της μελλουσες μανουλες εχουμε???????απο την συμπεθερα μου ακομη νεακια δεν εχουμε!!!!σημερα βγηκανε!!!!

Καλησπερα Πατουσιτσαααα,καλησπερα Δεσποινουλααααα!

Ειστε καλα μανα και κορη?

Εγω ξυπνησα πριν κανενα μισαωρο!Κρατησε ο αντρας μου την μικρη και γω κοιμηθηκα 2 ωρες!Τον λυπηθηκα κι αυτον γιατι γυρισε απο τη δουλεια κουρασμενος,αλλα και γω δεν ειχα αντοχες!Η μικρη,εφαγε κρεμουλα και υπνοοοο,αφου ειχε να κοιμηθει απο τις 2 το μεσημερι!!!!

Πως περασε η μερα σας?

Σοτσαφι μου,ειμαι λατρης του τονου!Σε σαλατα,σε σαλτσα,σε σαντουιτσ,σκετο!Τρελενομαι σου λεωωωω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε?????

Εμεις καλα ειμαστε, παιξαμε πολυυυ το απογευμα με τη φμ και τωρα νανι κανει. Αυριο λεω να την παω μια βολτα στην πολη το απογευμα, εχουν στολισει κιολας την ονειρουπολη μιας μου κανει εναρξη την αλλη εβδομαδα και θα ειναι υπεροχα. Ααα μαθαμε να κανουμε "απαπα" και να βαζουνε τα χερια μας στα μαγουλα μας :D:D, πλακα εχει.....!!!!!!!!!

Που ειστε καλε ολες σημερα?????

Αντε παω και εγω να κανω κατι να μασουλισω και να καθησω σαν ανθρωπος...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...