Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτσα καληνυχτα!!!!!

κολλαει παρα πολυ το ιντερνετ....και δεν μου κανει ανανεωσεις γρηγορα....μου εσπασε τα νευρα!

Καλο βραδυ!!!

Μπες αυριο να μας πεις τι εγινε με τον γιατρο του αντρα σου!!!!

Καλημερα κοριτσακια!!! Τι μου κανετε?? εμεις καλα!! ξυπνησαμε πριν μια ωριτσα ακριβως... γκρρρρρρ! καλα ειμαστε αν και ο μικρος εχει λιγη γκρινια!! αχ βρε κοριτσια εχω στενοχωρια, ειναι μια κοπελιτσα απο την πολη μου, 22 χρονων, και ξαφνικα βρισκεται στην εντατικη και οι γιατροι δεν ειναι πολυ αισιοδοξοι. Την εχουν συνεφερει ηδη 2 φορες απο ανακοπη. Επαθε πνευμονια αλλα μεχρι να το παρουν χαμπαρι οι γιατροι εφτασε στο απροχωρητο η κατασταση!!! Της ελεγαν οτι οι πονοι που εχει ειναι μυϊκοι και ουτε εξετασεις δε της εκαναν αρχικα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα τι κανετε?

εμεις ξυπνησαμε στις 5.30 την ταισα κ ξανακοιμηθηκα μεχρι τωρα!!

εχουμε -2 !!!!!!ψοφος!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι κανεις?ο μικρουλης?

αχου η καημενη η κοπελα!!!!!!!!

πολυ ατιμη ειναι η πνευμονια απαπα!!!!

μακαρι να το ξεπερασει συντομα η κοπελιτσα!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μεναααα!

:arrow:Αγορομαμμυ μου,την ιδια ωρα ξυπνησαν τα μικρα μας!Η δικια μου πριν λιγο κοιμηθηκε παλι!

Τι δυσαρεστα νεα ειναι αυτα?Νοσηλευοταν ηδη η κοπελα?Ή απλα πηγαινε για εξετασεις λογω διαφορων πονων που ειχε?

Ο Θεος να βαλει το χερι του,να σωθει το παιδι,να παει στην οικογενεια της,στους φιλους της,να συνεχισει τη ζωη της.Κατι τετοια ακους και αναρωτιεσαι γιατι να παραπονιομαστε ενω εχουμε τα παντα και κυριως την ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα Μαρακι και Ιωαννα!! καλα ειναι οι κορουλες σας βλεπω? μπραβο!!! κι εγω περιμενω να κοιμηθει οπου να 'ναι ο μικρος για να σιδερωσω! Μαρακι μου η κοπελα περασε μια ιωση και οταν αναρρωσε μετα απο λιγες μερες δεν αισθανοταν καλα και πονουσε και πηγε στο νοσοκομειο κ της ειπαν δεν ειναι κατι και να παει σπιτι.. ηταν και μονη της, ειναι φοιτητρια στην Πατρα, εκει νοσηλευεται κιολας. Μακαρι να γινει ενα θαυμα και να γλιτωσει το κοριτσακι!!! Αμα τη δειτε ρε κοριτσια ειναι μια ομορφια, σαν αγγελος!!!!

Τελος παντων, ας μη σας μαυριζω με αυτα!!! Τι μαγειρευετε?? εμενα ευτυχως μου εφερε η μαμα μου φασολακια με αρακαααααααα!! γιαμιιιιιι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερααααααα κοριτσακια μου....πως ειστε??????

Εδω δεν εχει τοσο κρυο οπως εχθες ουτε και αερα, αντιθετα εχει ηλιο αλλα παραπεμπει στον χειμωνα και παλι..:(:(

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε τις 8μιση και ηπιαμε γαλατακι, φαγαμε ελαιοψωμο και τωρα παιζουμε μεχρι το φρουτακι μας.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πωσ ειναι ο γαμπροσ????? στεναχωρεθηκα πρωι πρωι, αχ αυτη η πνευμονια εαν δεν την προλαβεις γινεται υπουλη εως θανατηφορα γιατι κατευθειαν εξελισεται προς την καρδια μεσω των πνευμονων. Αχ μακαρι να πανα ολα καλα και η κοπελα να επανελθει πληρως συντομα. Αχ αυτο το Ε.Σ.Υ, θα μας φαει.......!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανει η δημητρουλα σου???? πως τα πατε με την απογευματινη κρεμουλα???? τι βαζεις σαν συμπληρωμα τελικα??????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ εσεις τι κανετε????? παλι η μουρμοουριτσα παιζει με το μπαλονι της????? αχ εμενα οσο ηταν τοςο μικρουλι επαιζε μονιμως με ενα μομπιλο που κρεμοταν στο κρεβατι της, το επιανε με τοοοοσο δυναμη που ελεγες τωρα θα σπασει το πλαστικο που το συγκρατουσε. Και οταν εβαζε δυναμη ειχε ενα υυυφος, ολα τα λεφτα, τσατιιιιιλα να δεις που δεν μπορουσε να το κατεβαασει μεχρι εκει που ηθελε.

Παω να κανω καφεεεεε......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Λυπαμαι που οι γιατροι δε δινουν,πολλες φορες,την πρεπουσα σημασια σε καποια περιστατικα.Η κουνιαδα μου,κοντεψε να χασει τον αντρα της,ο οποιος πηγε με εντονο πονοκεφαλο στο νοσοκομειο!Οι γιατροι τον εδιωχναν και ελεγαν πως ειναι καλα και να παρει παυσιπονο!Με την επιμονη της κουνιαδας μου,τον εξετασαν και το παλικαρι μεσα σε λιγες ωρες μεταφερθηκε με στρατιωτικο ελικοπτερο Αθηνα γιατι ειχε παθει ανευρυσμα εγκεφαλου!Ειχε χασει την ομιλια του!Ηταν για πολυ καιρο στην εντατικη!Καλα που το προλαβαν!Δοξα το Θεο,τωρα ειναι καλα,αλλα το προβλημα με την ομιλια υπαρχει ακομη!

Θεε μου,μακαρι να γινει καλα το κοριτσι!

Εγω εχω παστιστιο απο προχθες!:-D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα Κοαλακι μου!Γλυκουλα μου,θυμηθηκες που ανεφερα για συμπληρωμα στην κρεμα!Τι καλη!Ακομη δεν βρηκα κατι!Σημερα που θα παω στο φαρμακειο θα ρωτησω για τα μπισκοτακια που ανεφερες!(εσυ τα ειχες αναφερει σωστα?)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Λυπαμαι που οι γιατροι δε δινουν,πολλες φορες,την πρεπουσα σημασια σε καποια περιστατικα.Η κουνιαδα μου,κοντεψε να χασει τον αντρα της,ο οποιος πηγε με εντονο πονοκεφαλο στο νοσοκομειο!Οι γιατροι τον εδιωχναν και ελεγαν πως ειναι καλα και να παρει παυσιπονο!Με την επιμονη της κουνιαδας μου,τον εξετασαν και το παλικαρι μεσα σε λιγες ωρες μεταφερθηκε με στρατιωτικο ελικοπτερο Αθηνα γιατι ειχε παθει ανευρυσμα εγκεφαλου!Ειχε χασει την ομιλια του!Ηταν για πολυ καιρο στην εντατικη!Καλα που το προλαβαν!Δοξα το Θεο,τωρα ειναι καλα,αλλα το προβλημα με την ομιλια υπαρχει ακομη!

Θεε μου,μακαρι να γινει καλα το κοριτσι!

Εγω εχω παστιστιο απο προχθες!:-D

και υστερα σου λενε οτι οι ασθενεις δε δινουν σημασια στα συμπτωματα τους και δεν πανε στους γιατρους! οριστε... μακαρι να τη γλιτωσει και η κοπελα οπως ο αντρας της κουνιαδας σου!

Συμπεθεραααα! καλα ειμαστε, μολις κοιμηθηκε ο γαμπρος και περιμενω να καψει το σιδερο να σιδερωσω!!! δωσε ενα ρρρρρρουφηχτο φιλακι στη νυφη μου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα!

Μαρακι βορινο πολυ ομορφη και εορτυαστικη η φωτογραφια σου !!!!!Μας φτιαχνεις την διαθεση!!!!

Ιωαννα, η μουρμουριτσα σας κοιμαται; την βαζεις στο σαλονι σε παρκο ή ρηλαξ; ή την αφηνεις συνεχεια στη κουνια της;

Κοαλακι καλα;

Αγορομάμυ, λυπάμαι για το κορίτσι....ήταν και μονη φοιτητρια μακρυα απο δικους της και δεν την προλαβαν....Μακαρι να φανει δυνατη και να το ξεπεράσει!!! ο Δημητρακης σας καλα; ετοιμάσατε βαλιτσες;

Πωπωωωω,και γω εχω σιδεροοοο!Και με το κρυο που εχει εδω,δε στεγνωνουν και τα ρουχα!Ευτυχως σημερα εχει ηλιο,οποτε τα εβγαλα στο μπροστινο μπαλκονι!Αν και τα ειχα βαλει στο στεγνωτηριο,αλλα μαλλον κατι δεν εκανα καλα στις ρυθμισεις και δε στεγνωσαν τελειως!

Αγορομαμμυ μου,εχεις τελικα θα αγορασετε στεγνωτηριο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

και υστερα σου λενε οτι οι ασθενεις δε δινουν σημασια στα συμπτωματα τους και δεν πανε στους γιατρους! οριστε... μακαρι να τη γλιτωσει και η κοπελα οπως ο αντρας της κουνιαδας σου!

Συμπεθεραααα! καλα ειμαστε, μολις κοιμηθηκε ο γαμπρος και περιμενω να καψει το σιδερο να σιδερωσω!!! δωσε ενα ρρρρρρουφηχτο φιλακι στη νυφη μου!

Αμεεεεεε θα δωσω, ευχαριστω!!!!! Δευτερα ειπες φευγετε????

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ναι εγω τα ειχα αναφερει. Μπορεις να τα βρεις σε φαρμακεια και σε οργανωμενα μαρκετ. Ειναι χωρις ζαχαρη. Νομιζω ομως οτι μπορει και να μπορεις να φτιαξεις και σπιτικα με πολυ προσοχη στα συστατικα και στην ποσοτητα αυτων. Θα ψαξω να βρω αν εχω κατι σημειωμενο και θα σου πω αν σε ενδιαφερει. Εννοειτε και οποιαδηποτε αλλη μανουλα θελει πειτε το.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα!

Μαρακι βορινο πολυ ομορφη και εορτυαστικη η φωτογραφια σου !!!!!Μας φτιαχνεις την διαθεση!!!!

Ιωαννα, η μουρμουριτσα σας κοιμαται; την βαζεις στο σαλονι σε παρκο ή ρηλαξ; ή την αφηνεις συνεχεια στη κουνια της;

Κοαλακι καλα;

Αγορομάμυ, λυπάμαι για το κορίτσι....ήταν και μονη φοιτητρια μακρυα απο δικους της και δεν την προλαβαν....Μακαρι να φανει δυνατη και να το ξεπεράσει!!! ο Δημητρακης σας καλα; ετοιμάσατε βαλιτσες;

Μια χαρααααα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ.....!!!!!!! Καλημεραααααα......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...