Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαρια μαρη εχω το τηλ σου, μαλιστα σημερα το βρηκα μπροστα μου!! Θυμαμαι μενουμε και κοντα, Αμπελοκηπους θα μεινω.. Εχουμε ηδη κανονισει καποιες επισκεψεις σε συγγενεις κλπ και αναλογως πως θα πανε οι μερες θα προσπαθησω να σε δω γιατι το θελω!!!

Συμπεθερααααα ναι μαρη ετοιμαζω πραγματα! πλυντηρια βασικα για να σιδερωσω αυριο τα τελευταια... η νυφουλα μου βλεπει ονειρακια ε???

Κοριτσακια μου θα σας αφησω γιατι νυσταξα!!!! Φιλακια πολλα και καληνυχτα!

και εγω το εχω το δικο σου τηλ αν ειναι κανονιζουμε να ξερεις εγω δεν εχω θεμα και δεν κοιμαμαι ποτε δεν μου το επιτρεπει ο φατουλας μου!

κοριτσακια τα λεμε αυριο παλι καληνυχταααααααααα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι βορινο, απλα επειδη ειπες για νηστισιμο κεικ, για αυτο σε ρωτησα αν ξεκινησες νηστεια λογω γιορτων! Θυμαμαι που και λογω του θειου σου, εκανες ξανα νηστεια....και οσο για τα κιλα σου...δεν σχολιαζω!!!!:rolleyes:

Η γιορτη μας λογικα θα ειναι κοντα στις 20/12...δεν ξερουμε ακομη λεπτομερειες...

Ριτσα πώς ειστε; στα ιδια; ο αντρας σου ακομη ποναει πολυ;

Ιωαννα καλα; χαλαρωνετε τωρα; το ψωμακι καλο;

Αγορομαμυ, εφυγες; Καληνυχτα!!

ΜΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ ελα στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ, θα φυγεις με ανοιχτο το στομα απο την λαμψη και την ομορφια. Οσο 3 γηπεδα ποδοσφαιρου κανονικα στολισμενα απο την μια ακρη μεχρι την αλλη, ζαχαρωτα, φουσκωτα, καρουζελ, σπιτακια, κυκνους, αη βασιληδες, ξωτικα, μαγισες, πριγκηπισες και πολλααααα αλλα που κανουν την δραμα αξεχαστη τα χριστουγεννα.

πανεμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εγω το εχω το δικο σου τηλ αν ειναι κανονιζουμε να ξερεις εγω δεν εχω θεμα και δεν κοιμαμαι ποτε δεν μου το επιτρεπει ο φατουλας μου!

κοριτσακια τα λεμε αυριο παλι καληνυχταααααααααα

Καληνυχτα Μαρακι μου ....καλη ξεκουραση!!!

Τα λεμε αυριο Φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Μαρακι βορινο, απλα επειδη ειπες για νηστισιμο κεικ, για αυτο σε ρωτησα αν ξεκινησες νηστεια λογω γιορτων! Θυμαμαι που και λογω του θειου σου, εκανες ξανα νηστεια....και οσο για τα κιλα σου...δεν σχολιαζω!!!!:rolleyes:

Η γιορτη μας λογικα θα ειναι κοντα στις 20/12...δεν ξερουμε ακομη λεπτομερειες...

Ριτσα πώς ειστε; στα ιδια; ο αντρας σου ακομη ποναει πολυ;

Ιωαννα καλα; χαλαρωνετε τωρα; το ψωμακι καλο;

Αγορομαμυ, εφυγες; Καληνυχτα!!

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου....τα ιδια.

Ο αντρας μου ποναει πολυ ακομα...αυριο το πρωι που θα παμε στον γιατρο να δουμε τι θα μας πει.

Εσυ τι κανεις Ηλιοβασιλεμα μου;;

Η Αγγελικουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε κουκλιτσες?? ολες καλα???

Πατουσιτσα μου μπραβο που ειναι ολα καλα!!!! Αντε πιανουμενο μωρο θα ειναι και η δικια σου, τελεια!!! Αχ ποσο σας ζηλευω που βρεθηκατε!!!!!!! Αν βρισκοσασταν δυο μερες μετα θα ημουν και εγω :) :) Μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε ολες μαζι γαλιαντρες μου, ε ρε και βρισκομασταν σε καμια καφετερια, θα μας εδιωχναν τις πολυλογουδες!!!

Εμεις καλα ειμαστε!!! Κοιμαται ο μικρος, εχουμε και εναν φιλο εδω και χαζευουμε... Πολλες δουλειες μου μαζευτηκαν παλι, ετοιμαζω βαλιτσες γιατι Σαββατο πρωι αναχωρουμε!!

αγορομαμμυ μου...........την φαγαμε την παρατηρηση!!!!!!!!!περπατουσαμε και μιλουσαμε δυνατα!!!!!!

απαπαπαπαπαπαπαπααπαπααααααααααααααα!!!!!δεν ειμαστε για πουθεναααααααα!!!!!!!!!!!!!!αχχααχχαχαχαχαχααχαχχαχχαχααααααααααααααα!!!!!

θα βρεθουμε ολες μας καποια στιγμη!!!!!!!!δεν το διαπραγματευομαι που λεει και η συμπεθερα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

ναι ναι!!!!!μια χαρουλα η Δεσποινα μου!!!!!!!ολα καλα!!!!μπαμπατσικια!!!!!!!!!!εσυ καλα εισαι????????/ο Μητσακος μας???????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ΜΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ ελα στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ, θα φυγεις με ανοιχτο το στομα απο την λαμψη και την ομορφια. Οσο 3 γηπεδα ποδοσφαιρου κανονικα στολισμενα απο την μια ακρη μεχρι την αλλη, ζαχαρωτα, φουσκωτα, καρουζελ, σπιτακια, κυκνους, αη βασιληδες, ξωτικα, μαγισες, πριγκηπισες και πολλααααα αλλα που κανουν την δραμα αξεχαστη τα χριστουγεννα.

Χαααααα.....ήρθα τα προηγούμενα χριστουγενναααα,με τη Δημητρούλα στην κοιλιτσα! Ήμου 5 μηνών τοτε!!!!Είχα περάσει πολύ ομορφααα!Μου άρεσε παρα πολύ!!!!Πραγματικα αξίζει κάποιος να ερθει!!!Μονο που δε μεναμς μέσα,αλλά εξω απο τη Δράμα!Ωραία ηταν!!!Όταν μεγαλώσει η Δημητρούλα θα ξαναερθωωωωωω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Μαρακι βορινο!

Ριτσα...σημερα αρχισαν οι πονοι στη μεση και η ευαισθησια στο στηθος...Εχω ακομη μια εβδομαδα αντισυλληπτικα και υπολογιζω σε καμια δεκαρια μερες να αδιαθετησω...

Σημερα ειχαμε ηλιο και πολυ κρυο...και επλυνα 4 πλυντηρια...και ευτυχως τα σιδερωσα και ολα και ξεμπρεδρεψα...Αυριο θα πλυνω λιγα ακομη ρουχα γιατι τοσες μερες που εβρεχε , ειχαμε φουλαρει στα απλυτα!

Χαααααα.....ήρθα τα προηγούμενα χριστουγενναααα,με τη Δημητρούλα στην κοιλιτσα! Ήμου 5 μηνών τοτε!!!!Είχα περάσει πολύ ομορφααα!Μου άρεσε παρα πολύ!!!!Πραγματικα αξίζει κάποιος να ερθει!!!Μονο που δε μεναμς μέσα,αλλά εξω απο τη Δράμα!Ωραία ηταν!!!Όταν μεγαλώσει η Δημητρούλα θα ξαναερθωωωωωω!

Καλα θυμομουν οτι καποια το ειπε, αλλα δεν θυμομουν ποια :oops:, τωρα να την παρεις που ειναι εκτος κοιλιας και να ξαναερθετε. Καληνυχτα...!!!!

Καληνυχτα ΑΣΤΕΡΩ ΜΟΥ...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα Μαρακι βορινο!

Ριτσα...σημερα αρχισαν οι πονοι στη μεση και η ευαισθησια στο στηθος...Εχω ακομη μια εβδομαδα αντισυλληπτικα και υπολογιζω σε καμια δεκαρια μερες να αδιαθετησω...

Σημερα ειχαμε ηλιο και πολυ κρυο...και επλυνα 4 πλυντηρια...και ευτυχως τα σιδερωσα και ολα και ξεμπρεδρεψα...Αυριο θα πλυνω λιγα ακομη ρουχα γιατι τοσες μερες που εβρεχε , ειχαμε φουλαρει στα απλυτα!

Αντε Ηλιοβασιλεμα μου να ακουσουμε κανενα ευχαριστω νεο απο σενα.....

Και εδω ειχε ηλιο αλλα κρυο.....

Εγω αυριο λεω να κανω καμια δουλειτσα αν ειμαι καλυτερα γιατι σημερα ημουνα χαλια.....:(:(.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλα θυμομουν οτι καποια το ειπε, αλλα δεν θυμομουν ποια :oops:, τωρα να την παρεις που ειναι εκτος κοιλιας και να ξαναερθετε. Καληνυχτα...!!!!

Καληνυχτα ΑΣΤΕΡΩ ΜΟΥ...!!!!!!!

koalaki μου τι μου κανεις;;

Η Φουρτουνιτσα σου τι κανει ;;Κοιμαται;;

Εσυ καλα εισαιιιιιι;;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...