Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ο Αγ Στυλιανος ειναι ο προστατης της υγειας των παιδιων , Μαρακι και σιγουρα βοηθησε την μπεμπουλα σου να βελτιωθει τοσο αποτομα!!!!!!!

το ξερω κ το πιστευω για αυτο το λεω οτι εγινε θαυμα με το παιδακι μου ηταν πολυ σοβαρο γιατι θα εξελισσοταν ασχημα αν δεν εδειχνε βελτιωση θα μπαιναμε νοσοκομειο το μωρο ηταν χαλια!!!!!!!!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τις προαλλες που μιλουσαμε και λεγαμε για εκεινες τις μερες που ησουνα στο λαπτον και ανηκουν στο παρελθον εννοουσα οτι εκεινες τις ημερες στεναχωριουσουνα για το μωρακι σου και ανηκουν στο παρελθον, οχι επειδη μπορουσαμε και κοτσομπολευαμε. Και απο κατω σου εγραψα οτι ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΜΗΤΕΡΑΣ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΕ...........!!!!!!!!!!!!!!

και εγω σας αγαπαω παρα πολυυυυυυυ!!!!

σας ευχαριστω ομως για αλλη μια φορα που ησασταν εκει και με κανατε να ξεχνιεμαι και να περναω ποιο ευκολα την δυσολη φαση !!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

τι κανετε ?

ειμαι πτωμα!!!!!!!!!!!εκανα ψωμι!!!

καθαρισα την κουζινα!!!σιδερωσα !!!!!!!!!!!!

μετα εκανα μπανιο την μουρμουρα!!!!!!!!!

εφαγε κ πριν λιγο κοιμηθηκε!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μια χαρα ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΙΩ!!!!!!!!!!!

ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ βολτιτσα ε>?μια χαρα!!!!!!κ εμεις το σαββατο θα παμε αλεξανδρουπολη θελω να παω στον ενδοκρινολογο κ τζαμπο!!!!!!!!!!θα παμε μετα στην κουμπαρα μας !!!!!!!!!!!!!!!!

ερωτηση κανονικα επρεπε να παω στον γιατρο που γεννησα οταν σαραντισα αλλα δεν λεω να παω τωρα που θα παμε τι ακριβως εξεταζει μετα την γεννα?κανει υπερηχο ?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Μαρια μαρη εχω το τηλ σου, μαλιστα σημερα το βρηκα μπροστα μου!! Θυμαμαι μενουμε και κοντα, Αμπελοκηπους θα μεινω.. Εχουμε ηδη κανονισει καποιες επισκεψεις σε συγγενεις κλπ και αναλογως πως θα πανε οι μερες θα προσπαθησω να σε δω γιατι το θελω!!!

Συμπεθερααααα ναι μαρη ετοιμαζω πραγματα! πλυντηρια βασικα για να σιδερωσω αυριο τα τελευταια... η νυφουλα μου βλεπει ονειρακια ε???

Κοριτσακια μου θα σας αφησω γιατι νυσταξα!!!! Φιλακια πολλα και καληνυχτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Μαρια μαρη εχω το τηλ σου, μαλιστα σημερα το βρηκα μπροστα μου!! Θυμαμαι μενουμε και κοντα, Αμπελοκηπους θα μεινω.. Εχουμε ηδη κανονισει καποιες επισκεψεις σε συγγενεις κλπ και αναλογως πως θα πανε οι μερες θα προσπαθησω να σε δω γιατι το θελω!!!

Συμπεθερααααα ναι μαρη ετοιμαζω πραγματα! πλυντηρια βασικα για να σιδερωσω αυριο τα τελευταια... η νυφουλα μου βλεπει ονειρακια ε???

καληνυχτα αγορομαμη!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλα ειμαστε ριτσακι μου ταλαιπωρουμαστε με μια ατοπικη δερματιτιδα αλλα ειμαστε καλα δοξα το Θεο!!!!

εσυ τελειωσε η ακατανομαστη?

τι θα κανεις θα κανεις εξετασεις κλπ??

Περαστικα Μαρακι μου.

Εγω εχω ακομα την ακατανομαστη,αλλα αυτον το μηνα δεν το βλεπω να κανω σαλπιγγογραφια,στον αλλο κυκλο γιατι εχουμε μηνει ταπι και ψυχραιμη....χααα!!χααα!!

Κανονικα και εγω πρεπει να ξεκηνισω ΔΙΑΙΤΑ.....αλλα με τους 2 μηνες χωρις ακατανομαστη και εγω την χαλασα.....πρεπει να ξεκινησω ομως.....:rolleyes::rolleyes:.

Εσυ τι αλλα νεα μαναρακι μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΖΩΙΤΣΑ μια χαρα κ σενα η μπουμπου !!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ πως ειστε?

Ιωαννα μου γεια σου......ο αντρας μου ποναει ακομα .

Αυριο το πρωι εχουμε γιατρο....για να δουμε....:rolleyes:.

Εγω ποναω μεση και χαμηλα στην κοιλια απο την ακατανομαστη....το πρωι ειχα λιγο ροζ και τωρα παλι πλημμυρα....αστα!!!

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Τι κινηση έπεσε σημεραααα κούκλες?

Τρέλα βλέπω,κέφι βλέπω,αρα είστε καλά!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ,μια χαρά σε βρίσκω!Περαστικά για τη μικρούλα σου!Εύχομαι να μην ξασναεμφανισει κάτι ανάλογο! Όσο για τον Αλεξ,αναμενόμενο να κάνει ζηλιες,έστω σε μικρο βαθμο!Μιας συναδέλφου ο γιος είχα ανεβάσει πυρετό απο τη ζήλεια του για το αδερφακι του!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑ,ειδες τον γαμπρό σου?Τι καλά! Πως αντέδρασε η Δεσποινουλα? Το Μπότσακι μας είναι καλά?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,ποτε έχουν γιορτουλα?Δε ξεκίνησα ακόμη νηστεία.Είχα νηστεψει 40 μέρες για τον θειο μου,εαν νηστεψω αλλες 40 μέρες,έπεσα που έπεσα κάτω απο 50 κιλά,μετα θα πάω κάτω απο 45!!!Θα ξεκίνησε απο την επόμενη βδομάδα.Το κέικ είναι νηστίσιμο.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,θα καθησετε πολλές μέρες στην Αθήνα?Πραγματικα σε ζηλεύω! Θα είναι όλα στολισμένα!Τόσο όμορφα!Εδώ καν δε στολίζουν κορίτσια!

Δεν καταλαβαίνουμε γιορτές!

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ,το nutriben AT δίνεις στον μικρο?Πως ειναι?

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,πως είστε?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΖΩΗ,ΙΩΑΝΝΑ....όλες καλά?

ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑ!Χαιρομαιιιι

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αγορομαμμυ μου δεν σε προλαβα!!!

Καληνυχτα μαναρακι μου ...καλη ξεκουραση!!!

Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

τι κανετε ?

ειμαι πτωμα!!!!!!!!!!!εκανα ψωμι!!!

καθαρισα την κουζινα!!!σιδερωσα !!!!!!!!!!!!

μετα εκανα μπανιο την μουρμουρα!!!!!!!!!

εφαγε κ πριν λιγο κοιμηθηκε!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μια χαρα ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΙΩ!!!!!!!!!!!

ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ βολτιτσα ε>?μια χαρα!!!!!!κ εμεις το σαββατο θα παμε αλεξανδρουπολη θελω να παω στον ενδοκρινολογο κ τζαμπο!!!!!!!!!!θα παμε μετα στην κουμπαρα μας !!!!!!!!!!!!!!!!

ερωτηση κανονικα επρεπε να παω στον γιατρο που γεννησα οταν σαραντισα αλλα δεν λεω να παω τωρα που θα παμε τι ακριβως εξεταζει μετα την γεννα?κανει υπερηχο ?

κοιτα εγω και στους 2 τοκετους πηγα για κολποσκοπηση και κολπικο υπερηχο και ελεγχο μαστων στις 15 και στις 40 ημερες και μετα σους 3 μηνες στο γιο μου και τωρα στην κορη μου για τεστ παπ δλδ εγω μετα τα χριστουγεννα θα κανω το πρωτο παπ μπυ

τι κανει η κορακλα σου?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Τι κινηση έπεσε σημεραααα κούκλες?

Τρέλα βλέπω,κέφι βλέπω,αρα είστε καλά!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ,μια χαρά σε βρίσκω!Περαστικά για τη μικρούλα σου!Εύχομαι να μην ξασναεμφανισει κάτι ανάλογο! Όσο για τον Αλεξ,αναμενόμενο να κάνει ζηλιες,έστω σε μικρο βαθμο!Μιας συναδέλφου ο γιος είχα ανεβάσει πυρετό απο τη ζήλεια του για το αδερφακι του!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑ,ειδες τον γαμπρό σου?Τι καλά! Πως αντέδρασε η Δεσποινουλα? Το Μπότσακι μας είναι καλά?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,ποτε έχουν γιορτουλα?Δε ξεκίνησα ακόμη νηστεία.Είχα νηστεψει 40 μέρες για τον θειο μου,εαν νηστεψω αλλες 40 μέρες,έπεσα που έπεσα κάτω απο 50 κιλά,μετα θα πάω κάτω απο 45!!!Θα ξεκίνησε απο την επόμενη βδομάδα.Το κέικ είναι νηστίσιμο.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,θα καθησετε πολλές μέρες στην Αθήνα?Πραγματικα σε ζηλεύω! Θα είναι όλα στολισμένα!Τόσο όμορφα!Εδώ καν δε στολίζουν κορίτσια!

Δεν καταλαβαίνουμε γιορτές!

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ,το nutriben AT δίνεις στον μικρο?Πως ειναι?

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,πως είστε?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΖΩΗ,ΙΩΑΝΝΑ....όλες καλά?

ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑ!Χαιρομαιιιι

Γεια σου Μαρακι μου....εμεις ειμαστε στα ιδια μας....αυριο θα παμε στον γιατρο το πρωι...να δουμε τι θα μας πει.....

Εσυ τι κανεις;;;

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΜΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ ελα στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ, θα φυγεις με ανοιχτο το στομα απο την λαμψη και την ομορφια. Οσο 3 γηπεδα ποδοσφαιρου κανονικα στολισμενα απο την μια ακρη μεχρι την αλλη, ζαχαρωτα, φουσκωτα, καρουζελ, σπιτακια, κυκνους, αη βασιληδες, ξωτικα, μαγισες, πριγκηπισες και πολλααααα αλλα που κανουν την δραμα αξεχαστη τα χριστουγεννα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...