Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε κουκλιτσες?? ολες καλα???

Πατουσιτσα μου μπραβο που ειναι ολα καλα!!!! Αντε πιανουμενο μωρο θα ειναι και η δικια σου, τελεια!!! Αχ ποσο σας ζηλευω που βρεθηκατε!!!!!!! Αν βρισκοσασταν δυο μερες μετα θα ημουν και εγω :) :) Μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε ολες μαζι γαλιαντρες μου, ε ρε και βρισκομασταν σε καμια καφετερια, θα μας εδιωχναν τις πολυλογουδες!!!

Εμεις καλα ειμαστε!!! Κοιμαται ο μικρος, εχουμε και εναν φιλο εδω και χαζευουμε... Πολλες δουλειες μου μαζευτηκαν παλι, ετοιμαζω βαλιτσες γιατι Σαββατο πρωι αναχωρουμε!!

μαρη τι κανειςςςςςςςςςς???

ο Μητσακος μας καλα?

ερχεσαι αθηνα?

ε να κανονισουμε να σε δω !!!!!!

να ερθετε σπιτι να παιξουν ο αλεξ με τον μητσακο και να κοτσομπολεψουμε!

λοιπον να σας πω να γελασετε μετο που ανεβηκαμε στον οροφο εγω και η πατουσιτσα μας εκανε παρατηρηση η προισταμενη οτι ειμαστε φασαριοζεςςςςς!!!

χιχιχι

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγορομαμυ θα πατε Αθηνα; ολοι μαζι οικογενειακως; Καλα να περασετε!!!!!!! Για διακοπες δεν πηγαινετε;

Τι κανετε Ηλιοβασιλεμα μου? τι κανει το κοριτσακι σου? Ναι για βολτιτσα παμε, θα εχουν στολισει κιολς και θα ειναι υπεροχα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

μαρη τι κανειςςςςςςςςςς???

ο Μητσακος μας καλα?

ερχεσαι αθηνα?

ε να κανονισουμε να σε δω !!!!!!

να ερθετε σπιτι να παιξουν ο αλεξ με τον μητσακο και να κοτσομπολεψουμε!

λοιπον να σας πω να γελασετε μετο που ανεβηκαμε στον οροφο εγω και η πατουσιτσα μας εκανε παρατηρηση η προισταμενη οτι ειμαστε φασαριοζεςςςςς!!!

χιχιχι

χαχαχχαχαχα σας φανταζομαι, αφασιααααααα!!!!!! Μαρακι μου τον Μητσο δυσκολο να τον φερω γιατι θα ειναι η πεθερα μου Αθηνα και οταν ειναι εκεινη εχουμε μουτρα οταν παιρνουμε τον μικρο απο το σπιτι για πολυ ωρα, επειδη τον βλεπει σπανια.. Και εγω που φευγω παλι μουτρα εχουμε και την ατακα "Αααα Δημητρη μου, σε παραταει η μανα σου και κοβει βολτες":rolleyes::rolleyes::rolleyes:

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι το διαλυσατε το Μαιευτηριο;;;;;;;;χχαχαχαχαχα!!! Εμεις φασαριοζες;;; Υπερβολικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα καλα κανατε και βρεθηκατε!!! τετοιες ευκαιρειες δεν μενουν ανεκμεταλλευτες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μαι κοριτσια παλι, εβαλα τη φμ για υπνο και ηρθαααα...

Εχει ψοοοοφο εξω...

Εσεις τι κανετε....?????

ΑΣΤΕΡΩ ΜΟΥΥΥΥΥ τι κανεις μαρη...???? τα παιδακια σου....???? περαστικα στο μικρακι σου.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ μονο μας τρομαξε ο ντοκ, ανα χαθει να χανεται ο αθλιος:mad::-x:-x. Οχι υπολοιπομενη αναπτυξη αλλα θα βγει νταρντανα η δεσποινιω μας.

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν.....??????

φιλεναδα και εσυ μεσα!!!

τι κανει η φουρτουνα???

παλι την αστερω εκανα για λιγο αλλα ηρθατε!!!

ο \Αλεξανδρουκος καλα ειναι αν εξαιρεσουμε μικροζηλιες που κανει κατα την διαρκεια του θηλασμου!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!! Τί κάνετε;; Διαβάζω διαβάζω και τελειωμό δεν έχετε!

Εμείς πλύναμε όλα τα ρούχα του μωρού, είχα κοπέλα χτες που τα σιδερωσε γιατί εγώ από σίδερο γιόκ, αγοράσαμε απιστειρωτή και θερμαντήρα καινούριους και το μόνο που μένει είναι να πάρω την καλαθούνα από μια φίλη μου πιυ της την είχα δανείσει, αλλά μένει στη Βαρυμπόπη και δεν έχω αδειάσει να πάω!!

Ααααα και πάμπερς δεν έχω πάρει, το μόνο εύκολο, αλλά απαραίτητο, μην ερθει το μωρό και δεν έχουμε τα βασικά!!! 😄😄😄😄😄😄

Κατα τα άλλα είμαστε ακόμα εντατική, αλλά προληπτικά, για να παρακολουθείται μέχρι να τελειώσει η αντιβίωση το Σάββατο! 2280 το βάρος της χτες! Έχει κάτι μάγουλα, πού να τη δείτε τη λιλιπούτεια!! Χαχαχαχα!!

Σχεδόν απίστευτο μου φαίνεται, αλλά πλησιάζουν οι μέρες να την πάρουμε!! Ίσως και την άλλη βδομάδα, θα δούμε......!!!!!!

Κατα τα άλλα ο προβληματισμός μου είναι τί να κάνω με παιδίατρο! Σκεφτόμουν οτι η Μ τον πρώτο χρόνο θα ήταν καλύτερα να παρακουθείται από νεογνολόγο και έχω διακρίνει έναν, ανάμεσα στους πολλούς που γνωρίσαμε τόσον καιρό! Δεν ξερω όμως πως να το φέρω στην παιδίατρο που ήδη έχω για τη Βασιλική για να μην την προσβάλλω.... Με εχει στηρίξει πολύ όλο αυτό το διάστημα και δεν ξέρω τί να κάνω. Ίσως να με κάλυπτε και εκείνη, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα!

Επίσης έχω τη Βασιλική από Δευτερα βράδυ με ακατέβατους πυρετούς, 39, 40 και σήμερα πάμε για τρίτο 24ωρο. Ίωση μυρίζομαι, αλλά αν συνεχιστεί πρεπει και εκείνη να τη δει γιατρός....... Ας ελπίσουμε οτι απο σήμερα θα υποχωρήσει...

Τί νεα εσείς;;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου αγαπημένο, ήσυχος ο γιόκας ε;; Λες να σου τα φυλάει για μετά όταν πάτε σπίτι;; Χαχαχαχα!!!! Πολύ χαίρομαι που είσαι τόσο ευτυχισμένη!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, μια μερα έμεινε για το ντόπλερ!!! Άλλαξε η ώρα, αλλά ευτυχώς λίγο, θα απολαύσεις τον ύπνο σου, δεν πειράζει!!

ΓΙΟΛΑ μου, προσπαθησε να ξεκουραστείς βρε!! Θα μου πεις ποιος θα καπνει τις δουλειές βέβαια!! Όσο μπορείς τουλάχιστον!! Όσο για τα λούτρινα, και μεις μαγαζί ανοίγουμε!!!! Δεν τα έχω πλύνει όλα, μόνο αυτά που έχουμε εκτεθειμένα, τα άλλα τα έχω σε κατι καλάθια σε ένα ψηλό ράφι στο δωμάτιο της Βασιλικής! Αδύνατο να τα πλύνω όλα!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου τι κάνεις;; Κοντευεις και συ!!!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου και συ στην τελική ευθεία και η ΖΩΗ μας το ίδιο!!!

Οι μανούλες ΚΟΑΛΑΚΙ, ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, τί κάνουν τα καμάρια σας;;;

Πολλά φιλιά και ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ σε όλες !!!

ΥΓ: η Έλλη δεν εχει μπει καθόλου να μας πει νέα!! Θα εχει πήξει..... 😊😊😊

Μπραβο!!! may μου ωραια γιορτες θα εισαστε και η τεσσερις μαζι!!!

Αχ!! εχει κανει μαγουλακια...ετοιμα για τσιμπημα η Μιχαελα σου....

Να τις δωσεις πολλα φιλακια και απο μας!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

χαχαχχαχαχα σας φανταζομαι, αφασιααααααα!!!!!! Μαρακι μου τον Μητσο δυσκολο να τον φερω γιατι θα ειναι η πεθερα μου Αθηνα και οταν ειναι εκεινη εχουμε μουτρα οταν παιρνουμε τον μικρο απο το σπιτι για πολυ ωρα, επειδη τον βλεπει σπανια.. Και εγω που φευγω παλι μουτρα εχουμε και την ατακα "Αααα Δημητρη μου, σε παραταει η μανα σου και κοβει βολτες":rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλα μαρη να παρεις το κωλο σου και να ερθεις να με δεις τοτε!!!!!!

εγω δυσκολο το κοβω να τα βγαλω εξω και τα δυο !!!!

να της πεις της πεθερας οτι δεν φτανει που της επιτρεπεις να περναει στιγμες με το εγγονι μιλαει κιολας !!!

χιχιχι

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα, κορίτσια! Σήμερα ξύπνησα από τς 6:30, από το ξυπνητήρι του άντρα μου και δεν ξανακοιμήθηκα. Μάλλον κάνω προπόνηση για πιο μετά!! Έχουμε και γιατρό σήμερα το απόγευμα!

Α, οπότε να το κοιτάξω! Αν και έχει μπει ένα ψιλοβέτο στα βιβλία που μπαίνουν στο σπίτι γιατί δε χωράνε, μπορώ να το ζητήσω ως Χριστουγεννιάτικο δώρο :D

Και ναι, ναι, βάλε κι εσύ κανά ζωάκι και μετά μια το πόνυ της πατουσίτσας, μια το δικό σου, το δικό μου, έχουμε και το κοαλάκι, έτοιμος ο ζωολογικός κήπος!! :lol::lol:

Άμα σου πω ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα βγει η μικρή; Δεν ξέρω, νιώθω ακριβώς όπως και πριν ένα και δύο και τρεις μήνες :confused:

Κι εσύ πάντως τα κατάφερες μια χαρά να την κρατήσεις μέσα την μπουμπού για πολύ καιρό!! 36+! Μη σου πω ότι μπορεί να γεννήσεις και πριν από μένα αν σε βάλει ο γιατρός σου στις 38!

Κοαλάκι, 4 δόντια μαζί;;;;; Ω ρε πάρτυ!!!!

Αγορομάμυ, καλό κουράγιο με το εμβόλιο!

Πατουσίτσα, άντε, περιμένουμε νέα από το γιατρό, ε;; Όλα καλά θα είναι κούκλα!

Ρίτσα, περαστικά στον ανδρούλη σου..

Κανένα νέο από τη Νάσια και την Έλλη είχαμε; Κι αναρωτιέμαι κι αν η Μιχαέλα βγήκε από την εντατική..

Πολλές καλημέρες και στα υπόλοιπα κορίτσια!!

Ζωητσα μου γεια σου....σε ευχαριστω για τα περαστικα.

Αυριο το πρωι θα παμε στο γιατρο....να δουμε τι θα γινει.

Εσυ καλα εισαι Ζωητσα μου;;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημέρα κούκλες!! Τί κάνετε;; Διαβάζω διαβάζω και τελειωμό δεν έχετε!

Εμείς πλύναμε όλα τα ρούχα του μωρού, είχα κοπέλα χτες που τα σιδερωσε γιατί εγώ από σίδερο γιόκ, αγοράσαμε απιστειρωτή και θερμαντήρα καινούριους και το μόνο που μένει είναι να πάρω την καλαθούνα από μια φίλη μου πιυ της την είχα δανείσει, αλλά μένει στη Βαρυμπόπη και δεν έχω αδειάσει να πάω!!

Ααααα και πάμπερς δεν έχω πάρει, το μόνο εύκολο, αλλά απαραίτητο, μην ερθει το μωρό και δεν έχουμε τα βασικά!!! 😄😄😄😄😄😄

Κατα τα άλλα είμαστε ακόμα εντατική, αλλά προληπτικά, για να παρακολουθείται μέχρι να τελειώσει η αντιβίωση το Σάββατο! 2280 το βάρος της χτες! Έχει κάτι μάγουλα, πού να τη δείτε τη λιλιπούτεια!! Χαχαχαχα!!

Σχεδόν απίστευτο μου φαίνεται, αλλά πλησιάζουν οι μέρες να την πάρουμε!! Ίσως και την άλλη βδομάδα, θα δούμε......!!!!!!

Κατα τα άλλα ο προβληματισμός μου είναι τί να κάνω με παιδίατρο! Σκεφτόμουν οτι η Μ τον πρώτο χρόνο θα ήταν καλύτερα να παρακουθείται από νεογνολόγο και έχω διακρίνει έναν, ανάμεσα στους πολλούς που γνωρίσαμε τόσον καιρό! Δεν ξερω όμως πως να το φέρω στην παιδίατρο που ήδη έχω για τη Βασιλική για να μην την προσβάλλω.... Με εχει στηρίξει πολύ όλο αυτό το διάστημα και δεν ξέρω τί να κάνω. Ίσως να με κάλυπτε και εκείνη, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα!

Επίσης έχω τη Βασιλική από Δευτερα βράδυ με ακατέβατους πυρετούς, 39, 40 και σήμερα πάμε για τρίτο 24ωρο. Ίωση μυρίζομαι, αλλά αν συνεχιστεί πρεπει και εκείνη να τη δει γιατρός....... Ας ελπίσουμε οτι απο σήμερα θα υποχωρήσει...

Τί νεα εσείς;;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου αγαπημένο, ήσυχος ο γιόκας ε;; Λες να σου τα φυλάει για μετά όταν πάτε σπίτι;; Χαχαχαχα!!!! Πολύ χαίρομαι που είσαι τόσο ευτυχισμένη!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, μια μερα έμεινε για το ντόπλερ!!! Άλλαξε η ώρα, αλλά ευτυχώς λίγο, θα απολαύσεις τον ύπνο σου, δεν πειράζει!!

ΓΙΟΛΑ μου, προσπαθησε να ξεκουραστείς βρε!! Θα μου πεις ποιος θα καπνει τις δουλειές βέβαια!! Όσο μπορείς τουλάχιστον!! Όσο για τα λούτρινα, και μεις μαγαζί ανοίγουμε!!!! Δεν τα έχω πλύνει όλα, μόνο αυτά που έχουμε εκτεθειμένα, τα άλλα τα έχω σε κατι καλάθια σε ένα ψηλό ράφι στο δωμάτιο της Βασιλικής! Αδύνατο να τα πλύνω όλα!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου τι κάνεις;; Κοντευεις και συ!!!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου και συ στην τελική ευθεία και η ΖΩΗ μας το ίδιο!!!

Οι μανούλες ΚΟΑΛΑΚΙ, ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, τί κάνουν τα καμάρια σας;;;

Πολλά φιλιά και ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ σε όλες !!!

ΥΓ: η Έλλη δεν εχει μπει καθόλου να μας πει νέα!! Θα εχει πήξει..... 😊😊😊

συμπεθερα μου!!!!!!!!!!!!!!!

η μινιατουρα εχει γινει ολοκληρο παιδακι αντε να βγεια πο την εντατικη να την παρετε σπιτι επιτελους!!

θα σου πω απο πειρας την γνωμη μου η πρωτη μου ξαδερφη γεννησε στην 26η εβδ για τηνν ακριβεια 26+4 ενα μωρο 1100 γρ ειναι δυο ψρονων και ειναι ενας κουκλος και δεν του φαινεται πλεον οτι ειναι προωρος!

αυτη εχει κανονικο παιδιατρο και νεογνολογο δλδ τους βλέπει και τους δυο επειδη ετσι νοιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια τουλαχιστον μεχρι τα 2 ετη ετσι εκανε το μικρο εγινε 2 στις 24 νοεμβρη οποτε τωρα δν ξερω τι θα κανει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

συμπεθερα μου!!!!!!!!!!!!!!!

η μινιατουρα εχει γινει ολοκληρο παιδακι αντε να βγεια πο την εντατικη να την παρετε σπιτι επιτελους!!

θα σου πω απο πειρας την γνωμη μου η πρωτη μου ξαδερφη γεννησε στην 26η εβδ για τηνν ακριβεια 26+4 ενα μωρο 1100 γρ ειναι δυο ψρονων και ειναι ενας κουκλος και δεν του φαινεται πλεον οτι ειναι προωρος!

αυτη εχει κανονικο παιδιατρο και νεογνολογο δλδ τους βλέπει και τους δυο επειδη ετσι νοιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια τουλαχιστον μεχρι τα 2 ετη ετσι εκανε το μικρο εγινε 2 στις 24 νοεμβρη οποτε τωρα δν ξερω τι θα κανει!

Μαρακι μου τι κανεις;;;

Τι κανουνε ο μπομπηρας και η μπομπηρινα η μικρουλα;;

Εσυ καλα εισαι κοριτσι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Μαρακι μου πώς ειναι η φιλη σου; ταραχτηκε και για να ηρεμησει , ειπες να την χωσεις να φυλαξει τα μωρα σου για να ξεπορτισεις;;;χαχαχαχαχα

Η κορη μου μια χαρα! Της αρεσει πολυ το σχολειο!!! Ξεκινανε σιγα σιγα τις ετοιμασιες για Χριστουγενιατικη περιοδο...σημερα μοιρασαν ρολους για θεατρικο που θα κανουν. Θα ειναι η κόρη του ζαχαροπλάστη η μικρή μου!!!:P Αλλα ακομη δεν μας εχει ενημερωσει η δασκαλα λεπτομερειες...τι θα χρειαστουν για στολη κλπ...

Εγω δεν κανω διαιτα.....Ελπιζω να μην το πάρεις είδηση!!!!!!!!!!!!!! Υποτροπίασα άσχημα....και να δω πώς θα επανέλθω!

Εσυ ειχες δεν ειχες , παλι στερεισαι διατροφικα!!!! Τωρα ειδες βελτιωση στην μπεμπουλα σου;

ο Αλεξ πώς ειναι το καμαρι σου;

Ο αντρας σου καλα;

θα σε σκισω μαρη !!!!

γιατι το χαλας αφου τα πηγαινες καλα::::

τεσπα θα σε βρισω ιδιαιτερως μη ζηλευουν οι αλλες που δν τις κραζω και κραζω μονο εσενα!!

ναι ειδα διαφορα αλλα νοιωθω οτι εγινε θαυμα απο την μια μερα στην αλλη τι να πω!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

φιλεναδα και εσυ μεσα!!!

τι κανει η φουρτουνα???

παλι την αστερω εκανα για λιγο αλλα ηρθατε!!!

ο \Αλεξανδρουκος καλα ειναι αν εξαιρεσουμε μικροζηλιες που κανει κατα την διαρκεια του θηλασμου!!

Σε μυριζομαστε μαρηηηηηηηη.....

Καλα ειναι η φμ, κοιμαται...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑ ετοιμαζεις βαλιτσες....????? αχ τι ωραια που θα πατε βολτιτσα....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι μου τι κανεις;;;

Τι κανουνε ο μπομπηρας και η μπομπηρινα η μικρουλα;;

Εσυ καλα εισαι κοριτσι μου;;

καλα ειμαστε ριτσακι μου ταλαιπωρουμαστε με μια ατοπικη δερματιτιδα αλλα ειμαστε καλα δοξα το Θεο!!!!

εσυ τελειωσε η ακατανομαστη?

τι θα κανεις θα κανεις εξετασεις κλπ??

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τις προαλλες που μιλουσαμε και λεγαμε για εκεινες τις μερες που ησουνα στο λαπτον και ανηκουν στο παρελθον εννοουσα οτι εκεινες τις ημερες στεναχωριουσουνα για το μωρακι σου και ανηκουν στο παρελθον, οχι επειδη μπορουσαμε και κοτσομπολευαμε. Και απο κατω σου εγραψα οτι ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΜΗΤΕΡΑΣ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΕ...........!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...