Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαρηηηηηηηηηηηη ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ειδατε τον γαμπρο....????? μια χαρα τα νεακια σου, μπρααααααβο στη δεσποινουλα μας......!!!!!! Καλα μαρη απο 2500 να εγινε μεσα σε μια εβδομαδα 3360 αποκλειεται, πιθανον ο προηγουμενος γιατρος να μην ηξερε απλα να μετραει, αν ειναι δυνατον....!!!!!!! Τελος παντων ολα ειναι καλααααααα και αυτο μετραει...

ΖΩΗΤΣΑ μια χαρα και τα δικα σας νεακια, αντε με το καλο οποτε αποφασισει η μπεμπα.

ΕΛΛΗ πηρατε εξιτηριο...!!!! Ωραια νεα, καιρος να χαρειτε το μπεμπακι σας στο σπιτακι σας.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ οχι δεν μειωσε καθολου ορεξη.

ελα κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!!ναι ναι!!!!ειδαμε τον μπεμπακο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρη λαθος θα εγιναν οι μετρησεις οπως τα λεγαμε!!!!!!!!!!

σιγα μην επερνε 1 κιλο σε 15 μερες!μην τρελαθουμε!!!!

τι κανει η φμ????????????????κοιμηθηκεεεε???????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γεια σας!!!!

Τι να πρωτοσχολιάσω;

Μαυ μου περιμενετε λιγες μερες ακομη και θα παρετε την μικρουλα σας στο σπιτι σας!!! Λογω πρωορότητας της μικρούλας, σίγουρα εχεις καθε δικαιωμα να θέλεις ιδιαιτερη προσεχτικη παρακολουθηση της υγειας της απο ειδικό παιδίατρο νεογνων!

Ελλη εσυ βγηκες απο νοσοκομειο και παρεμεινε ο μπεμπης σας μεσα λογω ικτερου; Με τον θηλασμο πώς πας;

Μποτσάκι αυτες οι αγκαλιές είναι όλα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!! Να τον εχεις πανω σου και να μην θελεις τιποτα άλλο!

Ιωαννα, η μουρμουριτσα ηρεμησε;

Μαρακι βορινο νηστισιμο κεικ; Νηστευεις για Χριστουγεννα;

Ζωη ήσουν πολυ καλη ταχυδρομος!!! Ευγε!!!:tongue: Εχεις γιατρο και εσυ σημερα!!!! Θα δεις την μπεμπουλα σου και εσυ!!!

Κοαλάκι η μικρουλα σου με νεα δοντακια; μειωθηκε καθολου η ορεξη της ή δεν την επηρεαζει;

Αγορομαμυ το μαντου στο χερακι γινεται και γι αυτο συνηθως κλαινε σε νορμαλ βαθμο τα μωρα!!! Εμεις πλεον κανουμε εξετασεις αιματος και πλεον τελειωσαμε και τα εμβολια και πια δεν κλαιμε, μονο που θελει να την κραταω σφιχτα στην αγκαλια μου για να παιρνει δυναμη!!! ;)

Πατουσιτσα καλό ντοπλερ και καλη ανταμωση με την συμπεθερα σου και τον γαμπρό σου!!! Δωστους φιλακια και απο εμας!!!

Στεφανιανα καλους θηλασμους! Πολυ χαιρομαι που σε ακουω τοσο ευτυχισμενη!!!

Ξεχασα καμιά σας;;;

μμμμ...εμένα με ξέχασες!!!!!!!

τεσπα κορίτσια μου εμείς συνεχίζουμε με το γάλα μας σιγά σιγά όλα καλά μέχρι στιγμής!!!!!!!!

πατουσιτσα μου μπράβο που όλα είναι καλά!!!!!!κοριτσαρος !!!!!!

οι είδη μανούλες καλά????

οι λεχωνες μας καλά?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρά !!! :tongue::tongue::tongue:Ποιο γάλα του δίνεις?

τώρα του δίνω το ειδικό το nutriben μαζί με το frezomel που είναι το πλήρες.

αγορομμαμη μου ναι χρονιζουμε στις 23 δεκεμβρίου !!!!!!το γάλα το καινούργιο το το βάζω μαζί με το ειδικό μαζί σιγά σιγά.δλδ αύξανε κατά μια μεζούρα από το ένα και αφαιρω από το άλλο.άντε να τρώμε κ τπτ κάτι άλλο καμία κρέμα άλλη ή κάτι γιαούρτι γιατί την εχει βαρεθει την κρεμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θαλίτσα καλα ειστε; πώς πατε με το γαλα;;

Πατουσιτσα καλα τα νεα σου και πολυ ομορφες στιγμες που βρεθηκατε με τα κοριτσια!!! Το Μαρακι μας καλα; πώς τα καταφερε και ήρθε; τα παιδια της ποιος της τα κράτησε; Καλά εκανε και βγηκε λιγακι απο σπιτι , να ξεκουραστει!

Ο γαμπρουλης σου κουκλος;ποτε βγαινουν; Αυριο;

Πατουσιτσα καλα τα νεα σου και πολυ ομορφες στιγμες που βρεθηκατε με τα κοριτσια!!! Το Μαρακι μας καλα; πώς τα καταφερε και ήρθε; τα παιδια της ποιος της τα κράτησε; Καλά εκανε και βγηκε λιγακι απο σπιτι , να ξεκουραστει!

ευτυχώς τα παμε μια χαρά ηλιοβασίλεμα μου!!!!!!εσείς καλά????η μικρή???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τσουπες μου τι κανετε?

δεν εχω διαβασει νεα σας μπηκα να προλαβω για να παω για υπνο μετα γιατι η νυχτα ειναι ζορικη με την μπουμπου μου!

Σημερα συναντηθικα με την πατουσιτσα και πηγαμε και ειδαμε το μποτσακι - μποστακι μας και τον μποστακογιο!!

φτου φτου ειναι παιδαρος και ιδιος η φιλεναδας μας στον υπνο τον επιασε τον αντρα της χιχιχι@@!!!!

Γερος και τυχερος να ειναι στη ζωη του!

Το Δεσποινιω λεει ειναι μια χαρα και μαλλον ηταν λαθος οι προυγουμενες μετρησεις!Αντε [ατουσιτσα μου με το καλο και εσυ να την παρεις αγκαλια!!!

εγω εκατσα κανα μισαωρο παραπανω αλλα μετα εφυγα γιατι ειχα βυζαγμα!!!

Τα δικα μου δεν ξερωαν θυμαστε που σας ελεγα οτι εχει στις κληδωσεις τηςκοκκινιλες και στην περιγηννιτικη περιοχη!

τελικα ηταν ατοπικη δερματιτιδα και το μικρο ειχε υποτροπιασει στο τσακ την προλαβα την επιμολυνση απο μυκητα!

Ο Αγιος Στυλιαννος εβαλε το χερι του ομως την ημερα της χαρης του το πρωι απο εκει που το μωρο ετρεχε αιμα εξαφανιστηκαν ολα!

εγω αναγκαστηκα εχω κοψει τα παντα απο την διατροφη μου τρωω μονο κοτοπουλο τιποτα αλλο τα απαγορευσαν ολα

ΟΧΙ: φρουτα ,οχι λαχανικα ,οχι ζυμαρικα,οχι οσπρια ,οχι αυγο, οχι γαλακτοκομικα

δεν με χαλαει βεβαια γιατι μου ειχαν μεινει κιλα απο τον θηλασμο του Αλεξανδερου και τωρα ειχα βαλει και αλλα δεκα μη σας τα πολυλογω

πρεπει να χασω 30 κιλα αλλα δεν με αγχωνει αυτο τωρα που θηλαζω δεν θα εκανα διαιτα!αναγκαστηκα λογω αλλεργιων τα εκοψα ολαααα!

τα φρουτα ,την ζαχαρη και το αμυλο τα εκοψα επειδη ειναι επικυνδυνο να πιασει Candida ειναι μυκητας που τρεφεται με αυτα και αναπτυσεται στις πτυχωσεις του δερματος εμας επειδη ειναι προβληματικο ειναι ευκολο να αναπτυχθει και ειναι επικυνδινος γιατι προκαλει μεχρι και πνευμονια!

τα λαχανικα και τα οσρπια λογω θηλασμου τα ειχα κομμενα ουτως η αλλως για τους κολικους και τυχων δυσανεξιες!

τα γαλακτοκομικα και το μοσχαρι και το αυγο οχι λογω αλλεργιας!

αυτααααααααααα!

την κανω μπανιο με ειδικο σαπουνι με γαλα γαιδουρας και της βαζω ειδικο γαλακτωμα επισης μου εδωσαν ατιμυκητιακη για προληπτικους λογους για 3-4 ημερες !

Εσεις τα νεακια σας???????

ολες καλα πειτε μου μια περιληψη οι εγγυουλες?

βρε βγαλτε την λιστα να θυμηθουμε ποιες εχουν μεινει!!

οι ηδη μανουλες και οι λεχωνες μας καλα?

Μαυ μου συμπεθερουλα μου για εσενα ρωταω ξεχωριστα τι κανει η μινιατουριτσα μαςςςς????

για αλλη μια φορα να ξερετε σΑς αγαπαω πολυ και ευχαριστω που ησασταν εκει στις δυσκολες στιγμες μου!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

α φιλη μου ολοκληρο σοου ηταν η ολη φαση εγω ηταν ανα παω το πρωι να το δω το μποτσακι και να κραταγε την μικρη ο αντρας μου αλλα μολις εφυγα απο το σπιτι με πηρε τηλ η κολλητη μοπυ τρακαρε με το μηχανακι και την πηγα στο νοσοκομειο ,δοξα το θεο ολα καλα με εκεινη!!

οποτε μετα την αγκαρεψα να μου κρατησει τα παιδια για 2 ωρες για να προλαβω να παω να τις δω και να γυρισω!!!

τι κανει η κορακλα σου μεγαλωνει?

θα πουνε ποιηματακια και θα κανουν παρασταση στο νηπιαγωγιο?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Τελευταία ενημέρωση 28/11/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Ιωάννα >>> φρεσκομανούλα με μια μπεμπούλα από Ορεστιαδα, 22/8/13!!!!

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, ο μπέμπης της γεννήθηκε στις 31/8/2013 !!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ !!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9/13 !!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10/13 !!!!

May23 >>> κόρη έχει και η βιαστικιά η Μιχαέλα δεν ήθελε να γεννηθεί Χριστούγεννα,αλλά ήρθε στη ζωή στις 17/10/13 !!!!

Stefaniana >>> Ανυπομονούσε η μαμά αλλά ο μπέμπης της άνετος και ωραίος γεννήθηκε στις 9/11/2013!!!!!

Xrydim >>> Βγήκε από την κοιλίτσα της μαμάς της , στις 22/11/2013!!!

Νάσια >>> Φρεσκομανούλα από Πτολεμαϊδα , γεννησε τον μπέμπη της στις 22/11/13!!!!

Ελλη >>> Επιτέλους τον πήρε αγκαλιά τον Τρικαλινό τον μπέμπη της στις 23/11/2013 !!!!

Μποτσάκι >>> ο Μποτσακογιός απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς του από τις 25/11/2013!!!!

Αναμένουμε:

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Ζωή >>> Θεσσαλονικιότικο μπεμπέ και αυτό για 15/12!!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 17/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Μανούλες:

Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και θα προσπαθήσει λίαν συντόμως για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Στη προσπάθεια και όπου να ναι , θα στεφθεί με επιτυχία:

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε κουκλιτσες?? ολες καλα???

Πατουσιτσα μου μπραβο που ειναι ολα καλα!!!! Αντε πιανουμενο μωρο θα ειναι και η δικια σου, τελεια!!! Αχ ποσο σας ζηλευω που βρεθηκατε!!!!!!! Αν βρισκοσασταν δυο μερες μετα θα ημουν και εγω :) :) Μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε ολες μαζι γαλιαντρες μου, ε ρε και βρισκομασταν σε καμια καφετερια, θα μας εδιωχναν τις πολυλογουδες!!!

Εμεις καλα ειμαστε!!! Κοιμαται ο μικρος, εχουμε και εναν φιλο εδω και χαζευουμε... Πολλες δουλειες μου μαζευτηκαν παλι, ετοιμαζω βαλιτσες γιατι Σαββατο πρωι αναχωρουμε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

τώρα του δίνω το ειδικό το nutriben μαζί με το frezomel που είναι το πλήρες.

αγορομμαμη μου ναι χρονιζουμε στις 23 δεκεμβρίου !!!!!!το γάλα το καινούργιο το το βάζω μαζί με το ειδικό μαζί σιγά σιγά.δλδ αύξανε κατά μια μεζούρα από το ένα και αφαιρω από το άλλο.άντε να τρώμε κ τπτ κάτι άλλο καμία κρέμα άλλη ή κάτι γιαούρτι γιατί την εχει βαρεθει την κρεμα.

Θαλεια μου τι κανετε τι κανει το κουτσουνακι μας???

τι εγινε με τα πατσ τεστ βγηκαν?

του κανεις προκληση στο γαλα ε?

μια χαρα θα τα πατε τα περασα και εγω με τον Αλεξανδρο τωρα ολα καλα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

α φιλη μου ολοκληρο σοου ηταν η ολη φαση εγω ηταν ανα παω το πρωι να το δω το μποτσακι και να κραταγε την μικρη ο αντρας μου αλλα μολις εφυγα απο το σπιτι με πηρε τηλ η κολλητη μοπυ τρακαρε με το μηχανακι και την πηγα στο νοσοκομειο ,δοξα το θεο ολα καλα με εκεινη!!

οποτε μετα την αγκαρεψα να μου κρατησει τα παιδια για 2 ωρες για να προλαβω να παω να τις δω και να γυρισω!!!

τι κανει η κορακλα σου μεγαλωνει?

θα πουνε ποιηματακια και θα κανουν παρασταση στο νηπιαγωγιο?

Μαρακιιιιιιιι τι κανετε μαρη??? τι κανει η ζουζου σου? ο κουκλος σου καλα? Α ρε μανα τι τραβας!!!! Για ποσο καιρο πρεπει να εισαι τοσο προσεκτικη με τη διατροφη?? Καλη δυναμη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι μου πώς ειναι η φιλη σου; ταραχτηκε και για να ηρεμησει , ειπες να την χωσεις να φυλαξει τα μωρα σου για να ξεπορτισεις;;;χαχαχαχαχα

Η κορη μου μια χαρα! Της αρεσει πολυ το σχολειο!!! Ξεκινανε σιγα σιγα τις ετοιμασιες για Χριστουγενιατικη περιοδο...σημερα μοιρασαν ρολους για θεατρικο που θα κανουν. Θα ειναι η κόρη του ζαχαροπλάστη η μικρή μου!!!:P Αλλα ακομη δεν μας εχει ενημερωσει η δασκαλα λεπτομερειες...τι θα χρειαστουν για στολη κλπ...

Εγω δεν κανω διαιτα.....Ελπιζω να μην το πάρεις είδηση!!!!!!!!!!!!!! Υποτροπίασα άσχημα....και να δω πώς θα επανέλθω!

Εσυ ειχες δεν ειχες , παλι στερεισαι διατροφικα!!!! Τωρα ειδες βελτιωση στην μπεμπουλα σου;

ο Αλεξ πώς ειναι το καμαρι σου;

Ο αντρας σου καλα;

Να μαι κοριτσια παλι, εβαλα τη φμ για υπνο και ηρθαααα...

Εχει ψοοοοφο εξω...

Εσεις τι κανετε....?????

ΑΣΤΕΡΩ ΜΟΥΥΥΥΥ τι κανεις μαρη...???? τα παιδακια σου....???? περαστικα στο μικρακι σου.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ μονο μας τρομαξε ο ντοκ, ανα χαθει να χανεται ο αθλιος:mad::-x:-x. Οχι υπολοιπομενη αναπτυξη αλλα θα βγει νταρντανα η δεσποινιω μας.

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν.....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...