Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσια λεω να κανω ψωμι εχετε καμια ευκολη κ καλη συνταγη?

Εγω παλι μονο αρτοπαρασκευαστη εχω.....:tongue::tongue::tongue:

Οπως καταλαβατε μονο για υπνο που δεν πηγα...ακομα τουλαχιστον. Καποτε σε μια εκπομπη εδειχνε μια πανευκολη συνταγη ψωμιου σε σχημα αρτου αλλα δεν συγκρατησα τιποτα :rolleyes::rolleyes:.

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι κανει η γλυκουλα σου?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παλι μονο αρτοπαρασκευαστη εχω.....:tongue::tongue::tongue:

Οπως καταλαβατε μονο για υπνο που δεν πηγα... Καποτε σε μια εκπομπη εδειχνε μια πανευκολη συνταγη ψωμιου σε σχημα αρτου αλλα δεν συγκρατησα τιποτα :rolleyes::rolleyes:.

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι κανει η γλυκουλα σου?????

Κοιμαται Κοαλακι μου!Ευτυχως,να καθισω και γω σαν ανθρωπος!

Τι κανετε εσεις?Η ΦΜ,ποσες ωρες θα κοιμηθει για μεσημερι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοιμαται Κοαλακι μου!Ευτυχως,να καθισω και γω σαν ανθρωπος!

Τι κανετε εσεις?Η ΦΜ,ποσες ωρες θα κοιμηθει για μεσημερι?

Μεχρι τον χρονο κοιμοταν 1-3 τεταρτα της ωρας διακεκομενα (κοντεψα να τρελαθω), ευτυχως στον χρονο επανω κοιμοταν 3 ωρο ολοκληρο και τωρα κοιμαται 2-3 ωρες (το γλυτωσα το φρενοκομειο) οπως ολα δειχνουν.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΖΩΙΤΣΑ να μας ενημερωσεις οποτε μπορεσεις!!!!!!!!!!!!!

MAY πιστευω οτι αν εξηγησεις στην παιδιατρο σου θα καταλαβει εγω παντως θελω μονο το καλο του μωρου μου!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ ωραιο φαγακι!!!!!!!!εγω εκανα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ο καημενουλης!!!!!!!εγω να δεις τι κλαμα εριξα οταν μου το καναν μολις πηγα για δουλεια ημουν στα τεπ

ΜΑΡΑΚΙ δωσε συνταγη!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου,μολις εβαλα το γλασο πανω στο κεικ και εγινεεεεε....τσοκολασηηηηηη!:lol::lol:

Ποια συνταγης θελεις Ιωαννα μου?Διοτι απο το ψωμι,την εχω ξεχασει,οταν μπει το Ηλιοβασιλεμα μας,να μας τη θυμισει εαν μπορει!

Κοαλακι μου,ειναι δυσκολο ενα το παιδι δεν κοιμαται αρκετα!Σου δενει τα χερια!Η δικια μου ειναι στιγμες που κοιμαται αρκετα,αλλες φορες δε,ξεχναει τι θα πει υπνος!Ευτυχως το βραδυ κοιμαται νωρις!9 με 10 το πολυ ειναι στο κρεβατι!Εν αντιθεση με αλλα παιδακια που πανε για υπνο 12 και 1 το βραδυ!Αυτο νομιζω δε θα το αντεχα!

Κοριτσια μου,παω να ξεκουραστω και γω,πριν ξυπνησει το μικρουλη μου!

Καλο μεσημερι,καλο απογευμα(εχει γυμναστηριο σημερια για),τα λεμε πρωτα ο Θεος τπ βραδακι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια μου,μολις εβαλα το γλασο πανω στο κεικ και εγινεεεεε....τσοκολασηηηηηη!:lol::lol:

Ποια συνταγης θελεις Ιωαννα μου?Διοτι απο το ψωμι,την εχω ξεχασει,οταν μπει το Ηλιοβασιλεμα μας,να μας τη θυμισει εαν μπορει!

Κοαλακι μου,ειναι δυσκολο ενα το παιδι δεν κοιμαται αρκετα!Σου δενει τα χερια!Η δικια μου ειναι στιγμες που κοιμαται αρκετα,αλλες φορες δε,ξεχναει τι θα πει υπνος!Ευτυχως το βραδυ κοιμαται νωρις!9 με 10 το πολυ ειναι στο κρεβατι!Εν αντιθεση με αλλα παιδακια που πανε για υπνο 12 και 1 το βραδυ!Αυτο νομιζω δε θα το αντεχα!

Κοριτσια μου,παω να ξεκουραστω και γω,πριν ξυπνησει το μικρουλη μου!

Καλο μεσημερι,καλο απογευμα(εχει γυμναστηριο σημερια για),τα λεμε πρωτα ο Θεος τπ βραδακι!

την συνταγη για το κεικ θελω!!!!!!καλη ξεκουραση

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακια μου γεια σας!!!!

Τι να πρωτοσχολιάσω;

Μαυ μου περιμενετε λιγες μερες ακομη και θα παρετε την μικρουλα σας στο σπιτι σας!!! Λογω πρωορότητας της μικρούλας, σίγουρα εχεις καθε δικαιωμα να θέλεις ιδιαιτερη προσεχτικη παρακολουθηση της υγειας της απο ειδικό παιδίατρο νεογνων!

Ελλη εσυ βγηκες απο νοσοκομειο και παρεμεινε ο μπεμπης σας μεσα λογω ικτερου; Με τον θηλασμο πώς πας;

Μποτσάκι αυτες οι αγκαλιές είναι όλα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!! Να τον εχεις πανω σου και να μην θελεις τιποτα άλλο!

Ιωαννα, η μουρμουριτσα ηρεμησε;

Μαρακι βορινο νηστισιμο κεικ; Νηστευεις για Χριστουγεννα;

Ζωη ήσουν πολυ καλη ταχυδρομος!!! Ευγε!!!:tongue: Εχεις γιατρο και εσυ σημερα!!!! Θα δεις την μπεμπουλα σου και εσυ!!!

Κοαλάκι η μικρουλα σου με νεα δοντακια; μειωθηκε καθολου η ορεξη της ή δεν την επηρεαζει;

Αγορομαμυ το μαντου στο χερακι γινεται και γι αυτο συνηθως κλαινε σε νορμαλ βαθμο τα μωρα!!! Εμεις πλεον κανουμε εξετασεις αιματος και πλεον τελειωσαμε και τα εμβολια και πια δεν κλαιμε, μονο που θελει να την κραταω σφιχτα στην αγκαλια μου για να παιρνει δυναμη!!! ;)

Πατουσιτσα καλό ντοπλερ και καλη ανταμωση με την συμπεθερα σου και τον γαμπρό σου!!! Δωστους φιλακια και απο εμας!!!

Στεφανιανα καλους θηλασμους! Πολυ χαιρομαι που σε ακουω τοσο ευτυχισμενη!!!

Ξεχασα καμιά σας;;;

Ηρθα κοριτσιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!καλησπερααααααα!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαστε οοολες?????δεν μπηκα καθολου σημερα...απο το πρωι τρεχαματα και τωρα κωλοκαθησα!!!!

λοιπον τα νεακια μου!!!!

Εκανα το ντοπλερ μια χαρα!!!!ολα καλα!!!!

η Δεσποινα μου πολλα μαλλακιαααα!!!!!!!!!παρα πολλαααααααααα!!!!χααχχαχαχαχααχαχα!!!!!!

ολα τα βρηκανε φυσιολογικα!!!!

απο κιλα ειμαστε 3.360 αν δεν κανω λαθος!κοντα στα 3.400!!!!!!!!!!!

κορακλα!!!!!!!

μας ειπε η γιατρος οτι ειναι παχουλη και μεγαλουτσικι!!!!

πολυ ζωηρηηηηηηηηη!!!!!δεν μπορουσε να κανει μετρησεις!!!!!την κουρασε την ντοκοτρ!!!!

αυτα της Δεσποινας μου!!!!!!!!

παμε παρακατω τωρα...................Συναντηθηκαμε με τη Μaria D.

Και πηγαμε στην συμπεθερα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδαμε και τον μπεμπακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξετρελαθηκαμεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!ενας παιδαρος!!!!!!!!!!!!φτου φτου φτου!!!!!!!!!!!!!Να τους ζησει και παντα να ειναι ευτυχησμενοι!!!!!!!!!!!!!!

καλα και οι 2 ειναι κουκλαρες!!!!!!!!!!!!!!δεν καθησα πολυ εγω ομως κοριτσια επειδη νυχτωνε και ειχαμε δρομολογια και με καραβακι.....!!!!!το Μaraki D. καθησε το μαναρακι μου!!!!τους χορτασε πιο πολυ!!!!!!!!

θα ξαναβρεθουμε ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτη η μερα ητανε ΜΙΑ απο της ωραιοτερες μερες της ζωης μου!!!!!!!!!!!

κοριτσια σας λατρευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ολες σας φυσικα!!!!!!!!!!!!!!

αυτααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!παω να διαβασω νεααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο, πατουσίτσα! Τέλεια νέα!

Μπράβο και στην Έλλη που βγήκαν από το νοσοκομείο!

Εμείς όλα καλά με το γιατρό, η μπέμπα δεν εμπεδώθηκε ακόμα, από συσπάσεις στον τοκογράφο τίποτα, οπότε αναμένουμε χαλαράαααα! :-D

Κουράστηκα από το περπάτημα, οπότε πάω να αράξω στον καναπέ. Φιλάκια, κούκλες!

p8P6p2.png

Μπράβο, πατουσίτσα! Τέλεια νέα!

Μπράβο και στην Έλλη που βγήκαν από το νοσοκομείο!

Εμείς όλα καλά με το γιατρό, η μπέμπα δεν εμπεδώθηκε ακόμα, από συσπάσεις στον τοκογράφο τίποτα, οπότε αναμένουμε χαλαράαααα! :-D

Κουράστηκα από το περπάτημα, οπότε πάω να αράξω στον καναπέ. Φιλάκια, κούκλες!

Ναι ναι ζωη μου!!!!!!!ολα καλα!!!!Δοξα τω Θεο!!!!!!!βγηκε η ελλη?????μια χαρουλα!!!!!αντε να προσαρμοστουνε κι ολας!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!

καλα και η δικια μου τιποτα!!!!με ρωτησε η γιατρος.....εχεις πονακια?συσπασεις...?της λεω οχι!

καταλαβα μου λεει........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αντε ξεκουρασου μαναρακι μου!!!!τα λεμε αργοτερααα!!!!μακια!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ουτε εμενα εχει εμπεδωθει ακομα αλλα ειναι με το κεφαλι κατω και ο τραχηλος μαλακος!!δεν έβγαλα συμπερασμα αν κοντευουμε η οχι!!!παντως δεν νιωθω τιποτα διαφορετικο!!!

Ηρθα κοριτσιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!καλησπερααααααα!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαστε οοολες?????δεν μπηκα καθολου σημερα...απο το πρωι τρεχαματα και τωρα κωλοκαθησα!!!!

λοιπον τα νεακια μου!!!!

Εκανα το ντοπλερ μια χαρα!!!!ολα καλα!!!!

η Δεσποινα μου πολλα μαλλακιαααα!!!!!!!!!παρα πολλαααααααααα!!!!χααχχαχαχαχααχαχα!!!!!!

ολα τα βρηκανε φυσιολογικα!!!!

απο κιλα ειμαστε 3.360 αν δεν κανω λαθος!κοντα στα 3.400!!!!!!!!!!!

κορακλα!!!!!!!

μας ειπε η γιατρος οτι ειναι παχουλη και μεγαλουτσικι!!!!

πολυ ζωηρηηηηηηηηη!!!!!δεν μπορουσε να κανει μετρησεις!!!!!την κουρασε την ντοκοτρ!!!!

αυτα της Δεσποινας μου!!!!!!!!

παμε παρακατω τωρα...................Συναντηθηκαμε με τη Μaria D.

Και πηγαμε στην συμπεθερα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδαμε και τον μπεμπακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξετρελαθηκαμεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!ενας παιδαρος!!!!!!!!!!!!φτου φτου φτου!!!!!!!!!!!!!Να τους ζησει και παντα να ειναι ευτυχησμενοι!!!!!!!!!!!!!!

καλα και οι 2 ειναι κουκλαρες!!!!!!!!!!!!!!δεν καθησα πολυ εγω ομως κοριτσια επειδη νυχτωνε και ειχαμε δρομολογια και με καραβακι.....!!!!!το Μaraki D. καθησε το μαναρακι μου!!!!τους χορτασε πιο πολυ!!!!!!!!

θα ξαναβρεθουμε ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτη η μερα ητανε ΜΙΑ απο της ωραιοτερες μερες της ζωης μου!!!!!!!!!!!

κοριτσια σας λατρευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ολες σας φυσικα!!!!!!!!!!!!!!

αυτααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!παω να διαβασω νεααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηη ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ειδατε τον γαμπρο....????? μια χαρα τα νεακια σου, μπρααααααβο στη δεσποινουλα μας......!!!!!! Καλα μαρη απο 2500 να εγινε μεσα σε μια εβδομαδα 3360 αποκλειεται, πιθανον ο προηγουμενος γιατρος να μην ηξερε απλα να μετραει, αν ειναι δυνατον....!!!!!!! Τελος παντων ολα ειναι καλααααααα και αυτο μετραει...

ΖΩΗΤΣΑ μια χαρα και τα δικα σας νεακια, αντε με το καλο οποτε αποφασισει η μπεμπα.

ΕΛΛΗ πηρατε εξιτηριο...!!!! Ωραια νεα, καιρος να χαρειτε το μπεμπακι σας στο σπιτακι σας.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ οχι δεν μειωσε καθολου ορεξη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

AX MARAKI THANKS ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΙΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΑΜΕΣΑ!! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΟΛΟ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΙΟΛΑΣ ΤΩΡΑ!!!ΑΠΟΡΩ....ΚΟΑΛΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΜΠΟΤΣΑΚΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...