Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΜΑΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥ μια χαρα παει το κοριτσακι σας......!!!!!!! Μπραβο σας....!!!!! Οσο για το διχασμο σου περι παιδιατρου και νεογνολογου εγω στη θεση σου θα επελεγα τον δευτερο αν και εφοσον ηταν η ιδανικη ειδικοτητα για το μωρο μου χωρις να σκεφτω σε πρωτη φαση την παιδιατρο που να μεν σε εχει στηριξει και μπραβο της αλλα νομιζω προεχει η υγεια του μωρου. Αχ δεν θελω να με παρεξηγησεις, το ξερεις αλλωστε πιο ειναι το σωστο γιαυτο και διχαζεσαι αλλα ετσι θα επρατα εγω χωρις ομως να αποριψω και τις υπηρεσεις της παιδιατρου εαν και εφοσον χρειαστουν στο μελλον η και ταυτοχρονα.

Περαστικα στη βασιλικουλα σου, γρηγορα να γινετα καλα....!!!!!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ΜΟΥ πως τα πατε κουκλα μου...???? στηθος και παλι στηθος ε...????? υπομονη και να ξεκουραζεσαι εστω και αυτες τις 2 ωρες.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ πινουμε καφεεεεε..... Στην υγεια μας.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥ μια χαρα παει το κοριτσακι σας......!!!!!!! Μπραβο σας....!!!!! Οσο για το διχασμο σου περι παιδιατρου και νεογνολογου εγω στη θεση σου θα επελεγα τον δευτερο αν και εφοσον ηταν η ιδανικη ειδικοτητα για το μωρο μου χωρις να σκεφτω σε πρωτη φαση την παιδιατρο που να μεν σε εχει στηριξει και μπραβο της αλλα νομιζω προεχει η υγεια του μωρου. Αχ δεν θελω να με παρεξηγησεις, το ξερεις αλλωστε πιο ειναι το σωστο γιαυτο και διχαζεσαι αλλα ετσι θα επρατα εγω χωρις ομως να αποριψω και τις υπηρεσεις της παιδιατρου εαν και εφοσον χρειαστουν στο μελλον η και ταυτοχρονα.

Περαστικα στη βασιλικουλα σου, γρηγορα να γινετα καλα....!!!!!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ΜΟΥ πως τα πατε κουκλα μου...???? στηθος και παλι στηθος ε...????? υπομονη και να ξεκουραζεσαι εστω και αυτες τις 2 ωρες.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ πινουμε καφεεεεε..... Στην υγεια μας.....!!!!!!

Ναι ο γλυκος μου.. Θελει συνεχεια τη μανουλα του.. Κ το γαλατακι της! Ειναι πολυ φαγανουλης! Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ ησυχος, μονο. 1-3 τη νυχτα γκρινιαζει λιγο γιατι ποναει μαλλον η κοιλιτσα!

Καλημερααααα!!! Μποτσακι να σου ζησει! Να ειστε ευτυχισμενοι με το ζουζουνι σας!

Κοριτσακια τι κανετε; Βλεπω εμβολια, δοντακια.. Μεγαλωνουν τα ζουζουνια σας! Κ το δικο μου μεγαλωνει.. Ουτε 20 ημερων δεν ειναι κ εχει απιστευτη δυναμη! Ειμαι μια χαζομαμα.. Τελος!

Τα κοριτσια που περιμενουν ακομα τη μεγαλη μερα καλο θα ειναι να κοιμουνται οσο πιο πολυ μπορουν.. Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα μετα θα ειστε ευχαριστημενες με 2 ωρες υπνου! Τρελη αυπνια κοριτσια...

Καλό κουράγιο, φρεσκομανούλα!! Τόπλες θα κυκλοφορούμε σε λίγο όλες!! :tongue:

Ζωη μου ηδη εχω κανει αυτες τις κινησεις!

Ως εικονα avatar εχεθ μπει,αλλα ως εικονα προφιλ δε μου την εμφανιζει!Τελος παντων,θα το καταφερω!Μετα μου λεει πως δε ταιριαζουν τα μεγεθη!Κατι θα κανωωωω!Τι ωρα εχεις γιατρο?

Περίεργο - το avatar θέλει να είναι μικρότερο από την εικόνα προφίλ.. Αν έβρισκες την ίδια με χαμηλότερη ανάλυση;

Γιατρό στις 4 έχω αλλά μετά έχουμε να πάμε για κάτι ψώνια κλπ με το σύζυγο, οπότε θα μπω είτε το βραδάκι είτε αύριο το πρωί.

Καλημέρα κούκλες!! Τί κάνετε;; Διαβάζω διαβάζω και τελειωμό δεν έχετε!

Εμείς πλύναμε όλα τα ρούχα του μωρού, είχα κοπέλα χτες που τα σιδερωσε γιατί εγώ από σίδερο γιόκ, αγοράσαμε απιστειρωτή και θερμαντήρα καινούριους και το μόνο που μένει είναι να πάρω την καλαθούνα από μια φίλη μου πιυ της την είχα δανείσει, αλλά μένει στη Βαρυμπόπη και δεν έχω αδειάσει να πάω!!

Ααααα και πάμπερς δεν έχω πάρει, το μόνο εύκολο, αλλά απαραίτητο, μην ερθει το μωρό και δεν έχουμε τα βασικά!!! 😄😄😄😄😄😄

Κατα τα άλλα είμαστε ακόμα εντατική, αλλά προληπτικά, για να παρακολουθείται μέχρι να τελειώσει η αντιβίωση το Σάββατο! 2280 το βάρος της χτες! Έχει κάτι μάγουλα, πού να τη δείτε τη λιλιπούτεια!! Χαχαχαχα!!

Σχεδόν απίστευτο μου φαίνεται, αλλά πλησιάζουν οι μέρες να την πάρουμε!! Ίσως και την άλλη βδομάδα, θα δούμε......!!!!!!

Κατα τα άλλα ο προβληματισμός μου είναι τί να κάνω με παιδίατρο! Σκεφτόμουν οτι η Μ τον πρώτο χρόνο θα ήταν καλύτερα να παρακουθείται από νεογνολόγο και έχω διακρίνει έναν, ανάμεσα στους πολλούς που γνωρίσαμε τόσον καιρό! Δεν ξερω όμως πως να το φέρω στην παιδίατρο που ήδη έχω για τη Βασιλική για να μην την προσβάλλω.... Με εχει στηρίξει πολύ όλο αυτό το διάστημα και δεν ξέρω τί να κάνω. Ίσως να με κάλυπτε και εκείνη, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα!

Επίσης έχω τη Βασιλική από Δευτερα βράδυ με ακατέβατους πυρετούς, 39, 40 και σήμερα πάμε για τρίτο 24ωρο. Ίωση μυρίζομαι, αλλά αν συνεχιστεί πρεπει και εκείνη να τη δει γιατρός....... Ας ελπίσουμε οτι απο σήμερα θα υποχωρήσει...

Τί νεα εσείς;;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου αγαπημένο, ήσυχος ο γιόκας ε;; Λες να σου τα φυλάει για μετά όταν πάτε σπίτι;; Χαχαχαχα!!!! Πολύ χαίρομαι που είσαι τόσο ευτυχισμένη!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, μια μερα έμεινε για το ντόπλερ!!! Άλλαξε η ώρα, αλλά ευτυχώς λίγο, θα απολαύσεις τον ύπνο σου, δεν πειράζει!!

ΓΙΟΛΑ μου, προσπαθησε να ξεκουραστείς βρε!! Θα μου πεις ποιος θα καπνει τις δουλειές βέβαια!! Όσο μπορείς τουλάχιστον!! Όσο για τα λούτρινα, και μεις μαγαζί ανοίγουμε!!!! Δεν τα έχω πλύνει όλα, μόνο αυτά που έχουμε εκτεθειμένα, τα άλλα τα έχω σε κατι καλάθια σε ένα ψηλό ράφι στο δωμάτιο της Βασιλικής! Αδύνατο να τα πλύνω όλα!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου τι κάνεις;; Κοντευεις και συ!!!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου και συ στην τελική ευθεία και η ΖΩΗ μας το ίδιο!!!

Οι μανούλες ΚΟΑΛΑΚΙ, ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, τί κάνουν τα καμάρια σας;;;

Πολλά φιλιά και ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ σε όλες !!!

ΥΓ: η Έλλη δεν εχει μπει καθόλου να μας πει νέα!! Θα εχει πήξει..... 😊😊😊

Άντε, με το καλό να την πάρετε σπίτι σας, Μάυ! Και περαστικά και στη μικρούλα!!

Όσο για την παιδίατρο, δεν έχει ειδικότητα νεογνολόγου, έτσι; Θα συμφωνήσω με το κοαλάκι.. Καλύτερα ο νεογνολόγος, γιατί όπως και να το κάνεις μιλάμε για προωράκι. Νομίζω πως αν το εξηγήσεις στην παιδίατρό σας θα καταλάβει. Κι αν πάλι δε θες με τίποτα να το κάνεις, θα μπορούσες ίσως μια στο τόσο να πηγαίνεις τη μικρή και στην παιδίατρο; Ξέρω και γω; :confused:

p8P6p2.png

:arrow:Μαυ μου,πραγματικα τα νεα σας δε θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα!Αντε κοριτσι μου,με το καλο να πατε στο σπιτακι σας,οποτε ειναι αυτο,να βρειτε τους ρυθμους σας!Η Β σου αναφερει για την αδερφουλα της?

:arrow:Στεφανιανα μου,χαιρομαι πολυ που ο μικρουλης προτιναει γαλατακι απο την μανουλα.Πραγματι,ο θηλασμος ειναι δυσκολος.Αλλα δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα!Αυτη η επαφη που εχεις με το μωρο σου αλλα και τα ευεργετικα συστατικα του γαλακτος ειναι τρομερος συνδιασμος!Καλα ειναι η μικρουλα μου!Μεγαλωνει και ζωηρευειιιι!

:arrow:Ζωη μου,το βιβλιο λεγεται''Ουτε τ'ονομα μου'',Thea Halo!

Παω να ταισω την μικρηηηη!Τα λεμε μετα,το ευχομαι δηλαδη!:tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μήνυμα από Έλλη!!!! Το μεταφέρω αυτούσιο από το φβ.

Κοριτσια τι κανετε; Εμείς ακόμα στο νοσοκομείο. Ο μπεμπης σηκωσε ικτερο και τον έχουμε στη λάμπα. 17,1 έφτασε.. Σήμερα έχει 14 (μέχρι 15 είναι το φυσιολογικό όριο) αλλά θα μας κρατήσουν προληπτικά μέχρι αύριο στη λάμπα.. Πειτε στο Μποτσακι να της ζήσει ο γιός. Και μια συμπλήρωση: τελικά ο μπεμπης δεν γεννήθηκε 3500 κιλά. Αυτό άκουσε ο Βάιος. 3350 γεννηθηκε. Το ύψος είναι σωστό. Γέννησε καμμια άλλη;;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

:arrow:Μαυ μου,πραγματικα τα νεα σας δε θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα!Αντε κοριτσι μου,με το καλο να πατε στο σπιτακι σας,οποτε ειναι αυτο,να βρειτε τους ρυθμους σας!Η Β σου αναφερει για την αδερφουλα της?

:arrow:Στεφανιανα μου,χαιρομαι πολυ που ο μικρουλης προτιναει γαλατακι απο την μανουλα.Πραγματι,ο θηλασμος ειναι δυσκολος.Αλλα δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα!Αυτη η επαφη που εχεις με το μωρο σου αλλα και τα ευεργετικα συστατικα του γαλακτος ειναι τρομερος συνδιασμος!Καλα ειναι η μικρουλα μου!Μεγαλωνει και ζωηρευειιιι!

:arrow:Ζωη μου,το βιβλιο λεγεται''Ουτε τ'ονομα μου'',Thea Halo!

Παω να ταισω την μικρηηηη!Τα λεμε μετα,το ευχομαι δηλαδη!:tongue:

Ευχαριστώ, Μαράκι! Θα το κοιτάξω!

p8P6p2.png

τι κανετε?χτες με τρελανε η μικρη!!!!!!κλαμα γκρινια φουλ!!!!!!!!

να κοιμηθει δεν ηθελε,να φαει δεν ηθελε κ αυτη δεν ηξερε τι ηθελε!!!!!!!!!!!

με τα ζορια κοιμηθηκε 11.30

κ σημερα το προγραμμα συνεχιζεται!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Μήνυμα από Έλλη!!!! Το μεταφέρω αυτούσιο από το φβ.

Κοριτσια τι κανετε; Εμείς ακόμα στο νοσοκομείο. Ο μπεμπης σηκωσε ικτερο και τον έχουμε στη λάμπα. 17,1 έφτασε.. Σήμερα έχει 14 (μέχρι 15 είναι το φυσιολογικό όριο) αλλά θα μας κρατήσουν προληπτικά μέχρι αύριο στη λάμπα.. Πειτε στο Μποτσακι να της ζήσει ο γιός. Και μια συμπλήρωση: τελικά ο μπεμπης δεν γεννήθηκε 3500 κιλά. Αυτό άκουσε ο Βάιος. 3350 γεννηθηκε. Το ύψος είναι σωστό. Γέννησε καμμια άλλη;;

Και εμενα ειχε ικτερο και την εβαζα στον ηλιο διπλα στο παραθυρο οταν επιστρεψαμε σπιτι.

Ολα θα πανε καλα ΕΛΛΗ, μην στεναχωριεσαι, γρηγορα να γυρισετε σπιτακι σας...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου βλεπω ειμαστε ολες καλα???

Μay μου περαστικα στη Βασιλικουλα σου!! Οσο για την μικρουλα χαιρομαι που προοδευετε!! Αντε να τελειωνει ο αγωνας σας να ερθει σπιτακι της η μικρη!!εσυ καλα εισαι???

Ελλη μου ευτυχως ο ικτερος ειναι κατι συνηθισμενο κ απλο, συντομα θα επιστρεψετε σπιτακι σας!!εσυ πως εισαι???

Μποτσακι μου χαιρομαι που τα πατε καλα!! εχεις να ζησεις πολλες τετοιες στιγμες με τον γιοκα σου!! Βεβαια θα ζησεις και στιγμες που θα θες να βαρεσεις το κεφαλι σου στον τοιχο απο την κουραση κλπ!! (τι ωραια που τα λεω!! χαχαχ, αλλα ετσι ειναι..) Κατα βαση ομως εννοειται πως το παιδι ειναι ευτυχια, δε το συζηταμε, απλα και οι μαναδες ανθρωποι ειμαστε και τα φτυνουμε καμια φορα!!!!

Συμπεθεραααα τι κανει η νυφουλα μας??? Εμεις καναμε εμβολιακι, το μαντου βασικα και μας ειπε ποτε ειναι και τα επομενα! Κλαψαμε αλλα ευτυχως οχι πααααρα πολυ,απλα πολυ...!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ζωιτσα τι κανεις?? εισαι το ταχυδρομικο μας περιστερακι??? καλα εισαι??

Ιωαννα πως ειστε?? περνα φαση η μικρουλα σου? ΥΠΟΜΟΝΗ, η γκρινια ειναι πολυ κουραστικο πραγμα!

Μαρακι βορινο τι κανετε εσεις? η συνονοματη και μελλουσα φουρτουνα ΝΟ2 καλα ειναι???

to1Np2.png

KCkop2.png

Ζωιτσα τι κανεις?? εισαι το ταχυδρομικο μας περιστερακι??? καλα εισαι??

Ιωαννα πως ειστε?? περνα φαση η μικρουλα σου? ΥΠΟΜΟΝΗ, η γκρινια ειναι πολυ κουραστικο πραγμα!

Μαρακι βορινο τι κανετε εσεις? η συνονοματη και μελλουσα φουρτουνα ΝΟ2 καλα ειναι???

Τσίου!! :tongue:;)

Μια χαρούλα, σε λίγο θα πάω να φάω, να κάνω το ντουζάκι μου και να πάω στο γιατρό. Εσείς πώς τα πήγατε με το εμβόλιο;

p8P6p2.png

Κοριτσακια μου βλεπω ειμαστε ολες καλα???

Μay μου περαστικα στη Βασιλικουλα σου!! Οσο για την μικρουλα χαιρομαι που προοδευετε!! Αντε να τελειωνει ο αγωνας σας να ερθει σπιτακι της η μικρη!!εσυ καλα εισαι???

Ελλη μου ευτυχως ο ικτερος ειναι κατι συνηθισμενο κ απλο, συντομα θα επιστρεψετε σπιτακι σας!!εσυ πως εισαι???

Μποτσακι μου χαιρομαι που τα πατε καλα!! εχεις να ζησεις πολλες τετοιες στιγμες με τον γιοκα σου!! Βεβαια θα ζησεις και στιγμες που θα θες να βαρεσεις το κεφαλι σου στον τοιχο απο την κουραση κλπ!! (τι ωραια που τα λεω!! χαχαχ, αλλα ετσι ειναι..) Κατα βαση ομως εννοειται πως το παιδι ειναι ευτυχια, δε το συζηταμε, απλα και οι μαναδες ανθρωποι ειμαστε και τα φτυνουμε καμια φορα!!!!

Συμπεθεραααα τι κανει η νυφουλα μας??? Εμεις καναμε εμβολιακι, το μαντου βασικα και μας ειπε ποτε ειναι και τα επομενα! Κλαψαμε αλλα ευτυχως οχι πααααρα πολυ,απλα πολυ...!!

Μαρηηηηη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ηρθατε???? το μαντου ε???? εμεις εχουμε να κανουμε αυτο που ακομα δεν κυκλοφορησε, του πνευμονιοκοκου, να δουμε ποτε ομως, αλυτο προβλημα αυτα τα εμβολια...

Εμεις φαγαμε μακαρονακια απο εχθες και κοτοπουλακι που μας εστειλε η γιαγια του βαφτηστικου μου (εχουν δικο τους ουζερι) και περασαμε και σημερα.

Η φμ επεσε για υπνο, εγω δεν ξερω τι θα κανω, μπορει να την πεσω και εγω... Οπως και να εχει καλη ορεξη και καλο μεσημερι σε οοοοολες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηρθα και γωωωω!

Ταισα την μικρη και παιξαμε κρυφτο στο δωματιο της!Αχ,τι γελια ριξαμεεεε!

Εκανα και κεικ σοκολατενιο και νηστισιμο αλλα κι συναμα γρηγοροοοο!Σε 25 λεπτα ειναι ετοιμο!Οποια ενδιαφερεται δινω συνταγηηη!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,ποσο μα ποσο σε καταλαβαινουμε!Υπαρχουν δυστυχως και οι μερες που κι αυτα περνουν φασεις γκρινιας και υστεριας!Ομως μετα σε αποζημιώνουν!Παρε παραδειγμα απ'ολες μας!Καποια στιγμη ειχες ρωτησει για το ποσιμο ''εμβολιο'' κατα της γαστρεντεριτιδας!Η μικρη το εχει κανει/πιει!

Αγορομαμμυ μου,κανατε το εμβολιο σας?Ειναι καλα ο μικρος?Η συνονοματη σου πριν λιγο κοιμηθηκε!Αφου παιξαμε,αρχισε να κανει τα ναζια της με γκρινια,φυσικα και τωρα ξεραθηκε!:D

Ζωη μου,οποτε μπορεις καμαρι μου,να μπεις να μας πεις τα νεα σου!

Μαυ μου,και γω συμφωνω με τα κοριτσια,ως προς το θεμα του παιδιατρου!Απο τη στιγμη που ειχε μια ιδιαιτεροτητα ως προς τη γεννηση της η μικρη,γιατι να μην την ελεγχει καποιος ειδικος.Προσωπικα,δε θα εμπαινα στη διαδικασια να δικαιολογηθω στην ηδη υπαρχουσα παιδιατρο.Ποιος ο λογος?Εαν σε ρωτησει,τοτε μονο ως συμβαν να της πεις πως επελεξες γιατρο σε συγκεκριμενη ειδικοτητα!Περαστικα στο κοριτσακι σου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...