Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερεντες ομορφες μου φιλες!! τι κανετε??? εμεις καλα!!! κανουμε μερικες δουλιτσες και σε καμια ωριτσα παμε παιδιατρο κ μετα για καφεδακι!!! εχω πλασει απο το βραδυ κιμα για μπιφτεκια και μολις γυρισουμε θα τα βαλω να ψηθουν, τελεια!! με πατατουλες και θα βρασω κ μπροκολακι με καροτα!!! πωπω πεινες πρωι πρωι που τις εχω!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, κορίτσια! Σήμερα ξύπνησα από τς 6:30, από το ξυπνητήρι του άντρα μου και δεν ξανακοιμήθηκα. Μάλλον κάνω προπόνηση για πιο μετά!! Έχουμε και γιατρό σήμερα το απόγευμα!

Ζωη μου,οσον αφορα το βιβλιο,το εχω διαβασει 4 φορες!Την πρωτη δε φορα μεσα σε 4 ωρες!Οποτε,δεν χρειαζεται να πως κατι αλλο!:)

Τελειο το ελεφαντακιιιι!Μαρηηη,θα βαλω και γω μια εικοναααα!

Α, οπότε να το κοιτάξω! Αν και έχει μπει ένα ψιλοβέτο στα βιβλία που μπαίνουν στο σπίτι γιατί δε χωράνε, μπορώ να το ζητήσω ως Χριστουγεννιάτικο δώρο :D

Και ναι, ναι, βάλε κι εσύ κανά ζωάκι και μετά μια το πόνυ της πατουσίτσας, μια το δικό σου, το δικό μου, έχουμε και το κοαλάκι, έτοιμος ο ζωολογικός κήπος!! :lol::lol:

Ζωή, τι κάνεις? Πως πάει ψυχολογία σου τώρα που κοντευεις και εσύ ?????

Άμα σου πω ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα βγει η μικρή; Δεν ξέρω, νιώθω ακριβώς όπως και πριν ένα και δύο και τρεις μήνες :confused:

Κι εσύ πάντως τα κατάφερες μια χαρά να την κρατήσεις μέσα την μπουμπού για πολύ καιρό!! 36+! Μη σου πω ότι μπορεί να γεννήσεις και πριν από μένα αν σε βάλει ο γιατρός σου στις 38!

Κοαλάκι, 4 δόντια μαζί;;;;; Ω ρε πάρτυ!!!!

Αγορομάμυ, καλό κουράγιο με το εμβόλιο!

Πατουσίτσα, άντε, περιμένουμε νέα από το γιατρό, ε;; Όλα καλά θα είναι κούκλα!

Ρίτσα, περαστικά στον ανδρούλη σου..

Κανένα νέο από τη Νάσια και την Έλλη είχαμε; Κι αναρωτιέμαι κι αν η Μιχαέλα βγήκε από την εντατική..

Πολλές καλημέρες και στα υπόλοιπα κορίτσια!!

p8P6p2.png

Καλημερααααααααααα!!!!!!

Αγαπημένες μου,θεές μου,τι κάνετε?

Εμείς μια χαρούλα!!!!

Περιμένω τώρα το αστεράκι μου να μου το φέρουν στην αγκαλίτσα να φάει και να κοιμηθει!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηη αγορομαναααααααα κοιμάται κι εμένα όρθιος μπροστά στο στερνο.Το ζήλεψα τοσο πολύ που το έβλεπα σε σένα!!!!

1sh1p2.png

Καλημερααααααααααα!!!!!!

Εμείς μια χαρούλα!!!!

Περιμένω τώρα το αστεράκι μου να μου το φέρουν στην αγκαλίτσα να φάει και να κοιμηθει!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηη αγορομαναααααααα κοιμάται κι εμένα όρθιος μπροστά στο στερνο.Το ζήλεψα τοσο πολύ που το έβλεπα σε σένα!!!!

Καλημέρα μποτσακομάνα!!!! Άψογος ο μπέμπης; Μπράβο! Εσύ πώς είσαι; Πότε βγαίνετε;

p8P6p2.png

Καλημερααααααααααα!!!!!!

Εμείς μια χαρούλα!!!!

Μποτσάκι καλημέρα!!!!!!!!

Να χαίρεσαι τον γιόκα σου και να είναι πάντα γερός και καλότυχος!!!!!

Σας εύχομαι τα καλυτερότερα!!!!!!!!!!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααα γλυκα μου κοριτσακια :D:D:D. Τ κανετε????? ολες καλα?????? εδω ηλιο με κατι δοντια σαν και αυτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ......!!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλαααα, ξυπνησαμε στις 8μιση και τωρα παιζουμε πινωντας ταυτοχρονα νερακι, σε λιγο εχει φρουτακι και ψωμακι με μελι-βουτυρακι, καλη μας ορεξη!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ τι κανετε μαρηηηηηηηη....?????? το γατακι σκαρφαλωσεεεεε.....?????? μπραβο στον αγορινα μας.....!!!!! Να ειστε καλα...!!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ αντε να πας στο γιατρο και να ειναι ολα πολυ καλα....!!!!! Ναι 4 δοντια μαζι αλλα χωρις κανενα προβλημα....:D:D αυτη τη φορα.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, μαρηηηηηη πηγατε για εμβολιο....????? ωχ το καημενουλι μας!!!!

Παω να κανω καφεεεεεε......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εμεις καλα!Η μικρη ειχε κεφια τα ξημερωματα,αφου ξυπνησε στις 5.30 και εως τις 6 προσπαθουσα να την κοιμησω!

:arrow:Αγορομαμμυ μου,βαλατε σε λειτουργια το κλιματιστικο?Καλη επιτυχια με το εμβολιο του μικρου!

Ο αδερφος μου ηταν καπου κοντα στους Κηπους!Παντα εκεινο το μερος μου το αποκαλουσε ''πανω στο τριεθνες!''!Δεν μπορω να θυμιθω το μερος ακριβως!Ηταν εκει σα δοκιμος αξιωματικος!Λες να ειχε διοικητη τον αντρα σου?:rolleyes:

:arrow:Πατουσιτσα μου,καλη επιτυχια με τον γιατρο κοριτσι μου!Περιμενουμε να μας πεις τα νεα το απογευμα!

:arrow:Ζωη μου,καλη επιτυχια και σε σενα σημερα με τον γιατρο!Καλεεεεε,πως μπορω να βαλω φωτογραφια?

Μπορει να μην εχεις χωρο,αλλα ενα τετοιο βιβλιο,πιστεψε με,αξιζει να βρισκεται σε μια γωνια του σπιτιου.

:arrow:Ηλιοβασιλεμα μου,χαιρομαι που περασατε καλα στο παρτυ!Φανταζομαι ποσο θα το χαρηκε η μικρη!

:arrow:Εκλερακι εισαι καλα?

:arrow:Μποτσακομανααααα,τι κανει ο γιοκαρος σου καλεεεε?Ποτε βγαινετε με το καλο?Ευχομαι να εισαι και συ καλα!

Οι υπολοιπες ζουζουνες τι κανουν?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μποτσάκι καλημέρα!!!!!!!!

Να χαίρεσαι τον γιόκα σου και να είναι πάντα γερός και καλότυχος!!!!!

Σας εύχομαι τα καλυτερότερα!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα! Εντάξει, βρήκες τελικά γιατρό; Όλα καλά, εύχομαι :)

Καλημερααααααααααααα γλυκα μου κοριτσακια :D:D:D. Τ κανετε????? ολες καλα?????? εδω ηλιο με κατι δοντια σαν και αυτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ......!!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλαααα, ξυπνησαμε στις 8μιση και τωρα παιζουμε πινωντας ταυτοχρονα νερακι, σε λιγο εχει φρουτακι και ψωμακι με μελι-βουτυρακι, καλη μας ορεξη!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ τι κανετε μαρηηηηηηηη....?????? το γατακι σκαρφαλωσεεεεε.....?????? μπραβο στον αγορινα μας.....!!!!! Να ειστε καλα...!!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ αντε να πας στο γιατρο και να ειναι ολα πολυ καλα....!!!!! Ναι 4 δοντια μαζι αλλα χωρις κανενα προβλημα....:D:D αυτη τη φορα.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, μαρηηηηηη πηγατε για εμβολιο....????? ωχ το καημενουλι μας!!!!

Παω να κανω καφεεεεεε......

Ευχαριστώ, κούκλα! Πάλι καλά που το περνά ανώδυνα, γιατί 4 μαζί, απαπαπα!

Τι καλό θα μαγειρέψεις σήμερα;

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εμεις καλα!Η μικρη ειχε κεφια τα ξημερωματα,αφου ξυπνησε στις 5.30 και εως τις 6 προσπαθουσα να την κοιμησω!

:arrow:Αγορομαμμυ μου,βαλατε σε λειτουργια το κλιματιστικο?Καλη επιτυχια με το εμβολιο του μικρου!

Ο αδερφος μου ηταν καπου κοντα στους Κηπους!Παντα εκεινο το μερος μου το αποκαλουσε ''πανω στο τριεθνες!''!Δεν μπορω να θυμιθω το μερος ακριβως!Ηταν εκει σα δοκιμος αξιωματικος!Λες να ειχε διοικητη τον αντρα σου?:rolleyes:

:arrow:Πατουσιτσα μου,καλη επιτυχια με τον γιατρο κοριτσι μου!Περιμενουμε να μας πεις τα νεα το απογευμα!

:arrow:Ζωη μου,καλη επιτυχια και σε σενα σημερα με τον γιατρο!Καλεεεεε,πως μπορω να βαλω φωτογραφια?

Μπορει να μην εχεις χωρο,αλλα ενα τετοιο βιβλιο,πιστεψε με,αξιζει να βρισκεται σε μια γωνια του σπιτιου.

:arrow:Ηλιοβασιλεμα μου,χαιρομαι που περασατε καλα στο παρτυ!Φανταζομαι ποσο θα το χαρηκε η μικρη!

:arrow:Εκλερακι εισαι καλα?

:arrow:Μποτσακομανααααα,τι κανει ο γιοκαρος σου καλεεεε?Ποτε βγαινετε με το καλο?Ευχομαι να εισαι και συ καλα!

Οι υπολοιπες ζουζουνες τι κανουν?

Ευχαριστώ, Μαράκι! Για μπες λίγο στον κόπο να μου ξαναπείς τον τίτλο να τον σημειώσω, αν δε σε πειράζει...

Εύκολο το να βάλεις φωτογραφία! Ψάχνεις και βρίσκεις κάτι που σου αρέσει από το ίντερνετ. Κατεβάζεις την εικόνα στον υπολογιστή σου και μετά στο φόρουμ πας Πίνακας Ελέγχου/Επεξεργασία Avatar (στα αριστερά)/Επιλογή αρχείου (choose file). Βρίσκεις την εικόνα που έχεις αποθηκεύσει στον υπολογιστή σου, πατάς "άνοιγμα" ή "Οκ" και μετά "Αποθήκευση Αλλαγών".

p8P6p2.png

Καλημερααααα!!! Μποτσακι να σου ζησει! Να ειστε ευτυχισμενοι με το ζουζουνι σας!

Κοριτσακια τι κανετε; Βλεπω εμβολια, δοντακια.. Μεγαλωνουν τα ζουζουνια σας! Κ το δικο μου μεγαλωνει.. Ουτε 20 ημερων δεν ειναι κ εχει απιστευτη δυναμη! Ειμαι μια χαζομαμα.. Τελος!

Τα κοριτσια που περιμενουν ακομα τη μεγαλη μερα καλο θα ειναι να κοιμουνται οσο πιο πολυ μπορουν.. Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα μετα θα ειστε ευχαριστημενες με 2 ωρες υπνου! Τρελη αυπνια κοριτσια...

Καλημερα Κοαλακι μου!Αντε,καλον καφε!Και να πιουμε παρεα!

Κοριτσια,παραθετω τη συνταγη απο τα μελομακαρονα που μου ζητησε το Σοτσαφι μας,μηπως και τη θελει και καποια αλλη κοπελα!Αυτην κανω καθε χρονο,και γινονται τελεια!

Υλικα για ζυμη:

1 φλ.ελαιολαδο και ενα φλ ηλιελαιο(εγω βαζω 2 φλ ελαιολαδο)

1 φλ ζαχαρη

1/2 φλ χυμο πορτοκαλι

1/2 φλ κονιακ

1 κγ μπεικιν παουντερ

1κγ σοδα

2κγ ξυσμα πορτοκαλι

1κγ τριμμενη κανελλα

1κγ τριμμενο γαρυφαλλο

3/4 φλ σιμιγδαλι ψιλο

1 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις

1 φλ καρυδοψιχα χοντροκομμενα

Για το σιροπι:

2 κουπες ζαχαρη

2 κουπες νερο

2 κουπες μελι

1/2 πορτοκαλι

1 ξυλο κανελλας

Παρασκευη:

:arrow:Ανακατευουμε με τη σειρα:λαδι+ζαχαρη,σοδα(που την εχουμε διαλυσει στο χυμο,προσοχη αφριζει),κονιακ,ξυσμα πορτοκαλιου,μπεικιν,γαρυφαλλο,κανελλα,καρυδια,σιμιγδαλι,αλευρι.

:arrow:Προθερμενουμε τον φουρνο και ψηνουμε στους 170 στον αερα,για 20 με 25 λεπτα!

:arrow:Ηδη απο πριν εχουμε ετοιμασει το σιροπι και το εχουμε αφησει να κρυωσει!

:arrow:Οταν ειναι ετοιμα τα μελομακαρονα,οπως ειναι ζεστα τα βαζουμε στο χλιαρο σιροπι!

Ετοιμαααααααααα!Καλη επιτυχιαααααα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!! Μποτσακι να σου ζησει! Να ειστε ευτυχισμενοι με το ζουζουνι σας!

Κοριτσακια τι κανετε; Βλεπω εμβολια, δοντακια.. Μεγαλωνουν τα ζουζουνια σας! Κ το δικο μου μεγαλωνει.. Ουτε 20 ημερων δεν ειναι κ εχει απιστευτη δυναμη! Ειμαι μια χαζομαμα.. Τελος!

Τα κοριτσια που περιμενουν ακομα τη μεγαλη μερα καλο θα ειναι να κοιμουνται οσο πιο πολυ μπορουν.. Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα μετα θα ειστε ευχαριστημενες με 2 ωρες υπνου! Τρελη αυπνια κοριτσια...

Καλημερα κοριτσι!

Τι κανεις?Πως ειναι η ζωη με τον μικρο?Θηλαζεις?Αχ,αυτο λεω απο τοτε που γεννησα!Εαν δε ξενυχτισεις δε μεγαλωνεις παιδι!:lol:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ζωη μου ηδη εχω κανει αυτες τις κινησεις!

Ως εικονα avatar εχεθ μπει,αλλα ως εικονα προφιλ δε μου την εμφανιζει!Τελος παντων,θα το καταφερω!Μετα μου λεει πως δε ταιριαζουν τα μεγεθη!Κατι θα κανωωωω!Τι ωρα εχεις γιατρο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κούκλες!! Τί κάνετε;; Διαβάζω διαβάζω και τελειωμό δεν έχετε!

Εμείς πλύναμε όλα τα ρούχα του μωρού, είχα κοπέλα χτες που τα σιδερωσε γιατί εγώ από σίδερο γιόκ, αγοράσαμε απιστειρωτή και θερμαντήρα καινούριους και το μόνο που μένει είναι να πάρω την καλαθούνα από μια φίλη μου πιυ της την είχα δανείσει, αλλά μένει στη Βαρυμπόπη και δεν έχω αδειάσει να πάω!!

Ααααα και πάμπερς δεν έχω πάρει, το μόνο εύκολο, αλλά απαραίτητο, μην ερθει το μωρό και δεν έχουμε τα βασικά!!! 😄😄😄😄😄😄

Κατα τα άλλα είμαστε ακόμα εντατική, αλλά προληπτικά, για να παρακολουθείται μέχρι να τελειώσει η αντιβίωση το Σάββατο! 2280 το βάρος της χτες! Έχει κάτι μάγουλα, πού να τη δείτε τη λιλιπούτεια!! Χαχαχαχα!!

Σχεδόν απίστευτο μου φαίνεται, αλλά πλησιάζουν οι μέρες να την πάρουμε!! Ίσως και την άλλη βδομάδα, θα δούμε......!!!!!!

Κατα τα άλλα ο προβληματισμός μου είναι τί να κάνω με παιδίατρο! Σκεφτόμουν οτι η Μ τον πρώτο χρόνο θα ήταν καλύτερα να παρακουθείται από νεογνολόγο και έχω διακρίνει έναν, ανάμεσα στους πολλούς που γνωρίσαμε τόσον καιρό! Δεν ξερω όμως πως να το φέρω στην παιδίατρο που ήδη έχω για τη Βασιλική για να μην την προσβάλλω.... Με εχει στηρίξει πολύ όλο αυτό το διάστημα και δεν ξέρω τί να κάνω. Ίσως να με κάλυπτε και εκείνη, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα!

Επίσης έχω τη Βασιλική από Δευτερα βράδυ με ακατέβατους πυρετούς, 39, 40 και σήμερα πάμε για τρίτο 24ωρο. Ίωση μυρίζομαι, αλλά αν συνεχιστεί πρεπει και εκείνη να τη δει γιατρός....... Ας ελπίσουμε οτι απο σήμερα θα υποχωρήσει...

Τί νεα εσείς;;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου αγαπημένο, ήσυχος ο γιόκας ε;; Λες να σου τα φυλάει για μετά όταν πάτε σπίτι;; Χαχαχαχα!!!! Πολύ χαίρομαι που είσαι τόσο ευτυχισμένη!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, μια μερα έμεινε για το ντόπλερ!!! Άλλαξε η ώρα, αλλά ευτυχώς λίγο, θα απολαύσεις τον ύπνο σου, δεν πειράζει!!

ΓΙΟΛΑ μου, προσπαθησε να ξεκουραστείς βρε!! Θα μου πεις ποιος θα καπνει τις δουλειές βέβαια!! Όσο μπορείς τουλάχιστον!! Όσο για τα λούτρινα, και μεις μαγαζί ανοίγουμε!!!! Δεν τα έχω πλύνει όλα, μόνο αυτά που έχουμε εκτεθειμένα, τα άλλα τα έχω σε κατι καλάθια σε ένα ψηλό ράφι στο δωμάτιο της Βασιλικής! Αδύνατο να τα πλύνω όλα!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου τι κάνεις;; Κοντευεις και συ!!!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου και συ στην τελική ευθεία και η ΖΩΗ μας το ίδιο!!!

Οι μανούλες ΚΟΑΛΑΚΙ, ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, τί κάνουν τα καμάρια σας;;;

Πολλά φιλιά και ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ σε όλες !!!

ΥΓ: η Έλλη δεν εχει μπει καθόλου να μας πει νέα!! Θα εχει πήξει..... 😊😊😊

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσι!

Τι κανεις?Πως ειναι η ζωη με τον μικρο?Θηλαζεις?Αχ,αυτο λεω απο τοτε που γεννησα!Εαν δε ξενυχτισεις δε μεγαλωνεις παιδι!:lol:

Μαρακι, καλημερα! Θηλαζουμε αποκλειστικα απο την πρωτη στιγμη κ συνεχεια.. Αλλη δουλεια δεν κανουμε! Οσο για τη ζωη μας με το μικρουλι μας.. Τι να πω δεν περιγραφεται! Ειναι... Ειναι... Ονειρεμενη! Λιγο παραπανω αν κοιμομασταν(δλδ εγω γιατι ο μπαμπας μας κοιμαται) θα ηταν ακομα πιο τελεια! Αλλα θα φτιαξει το προγραμμα του, ειναι πολυ μικρος ακομα!

Η μικρουλα σου τι κανει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...