Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου βλεπω ησυχιες καθως επισης νυσταζω!!! οποτε θα σας αφησω.. κουραστηκα αρκετα σημερα με τα μαστορεματα και εμπλεξα και με την κουζινα με δουλιτσες και περασε η μερα! Θα τα πουμε αυριο κοριτσουδια μου, καληνυχτα σας!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσιαααααααααααα!!!!ηρθα και εγωωωωωωωωωω!!!!!καλε!!!!τελικα αλλαξε το ραντεβου!!!!

3:45 ραντεβου στο ΡΕΑ!!!!

εχει γεννα ο γιατρος!!!!

δεν πειραζει!θα κοιμηθω πιο πολυ!!!!χιχιχχιχιχιχιχιχιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα εισαστε????

αγορομανα μου,εμβολιο αυριο ε???????πωπωπωπωπωπωπωπωωωωωωω!!!!το ψυχακι μου!!!!!!!!

κοαλακι μου η φουρτουνιτσα σου καλα ειναι???

Μαρακι μου βορινο καλα εισαι???????????ολες καλα????????

εμεις καλα ειμαστε!!!!η Δεσποινα τον υπνο τον βαρυ!!!ακεφιες εχει η κορη μου σημερα!!!!!

ετσι να τρομαζει την μανα της!!!!!

πολλα καψωνια θα μας κανει!!!!!!!!!!!!!

καλως την πατουσιτσα μας!!!!! αντε αυριο θα κανεις την εξετασουλα να ησυχασεις, ολα θα ειναι μια χαρα!!!! μολις σας καληνυχτουσα, θα τα πουμε αυριο, καληνυχτες!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχαχα ειπα κι εγω συμπεθερα!!! αλλα ξυλο να φαει ο Μανιατης ο αντρας??? χαχαχα!! (παρεπιπτοντως οι μανιατες ειναι αθλιοι, γι'αυτο φροντισα να μην παντρευτω ντοπιο:rolleyes::rolleyes:) τι θα μασουλισεις? εγω εκανα σαλατα αφου πρωτα μασουλαγα αμυγδαλα, φουντουκια, χαλβα..

Γιατι μαρηηηηηηηη μανιατη κουμπαρο θα κανουμε :confused::confused:??????

Θα φτιαξω φετουλες με μελι και βουτυρο, γαλατακι και ισως κανενα γιαουρτακι με δημητριακα μετα, ααα και πιο μετα πλατσακια!!!!! Και εμενα μου αρεσουν πολυυυ οι ξηροι καρποι, πολυ θρεπτικοι. Ααα ναι διαβασα οτι εκανες χαλβα, εβαλες και ξηρους????? δοκιμασε ο μητσος???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου βλεπω ησυχιες καθως επισης νυσταζω!!! οποτε θα σας αφησω.. κουραστηκα αρκετα σημερα με τα μαστορεματα και εμπλεξα και με την κουζινα με δουλιτσες και περασε η μερα! Θα τα πουμε αυριο κοριτσουδια μου, καληνυχτα σας!!!

Καληνυχταααααα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ, καλη ξεκουραση...!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανεις μαρηηηηη...????? αστην μαρη ησυχη λιγο, μετα θα χοροπηδαει αν βγει και ποιος την πιανει μετα...!!!!!!! Μια χαρα ολα θα ειναι αυριο, θα δειιιιιιιις.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κουκλες μου,σας καληνυχτω και γω.Η μικρη απο τις 1.30 το μεσημερι εως και τωρα εχει ΤΟΝ ΑΚΑΘΙΣΤΟ!Εχει να κοιμηθει απο τοτε.Μιλαμε,δεν αντεχω αλλο,ηδη τα νευρα μου χτυπανε κοκκινο.Τελος παντων.

Καλο ξημερωμα.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κουκλες μου,σας καληνυχτω και γω.Η μικρη απο τις 1.30 το μεσημερι εως και τωρα εχει ΤΟΝ ΑΚΑΘΙΣΤΟ!Εχει να κοιμηθει απο τοτε.Μιλαμε,δεν αντεχω αλλο,ηδη τα νευρα μου χτυπανε κοκκινο.Τελος παντων.

Καλο ξημερωμα.

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, υπομονη κουκλα μου, φαση ειναι πιστεψε με (ασχετα που της φμ η φαση κραταει ακομα και μεχρι τωρα :rolleyes::D:D:D).

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

πολλες ησυχιες και μου κακοφαινεταιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!χαχααχαχχαχαχα!!!!δεν πειραζει!!!!θα βρουμε ολες το ρυθμο και θα ξαναμπουμε ολες πιο δυνατα!!!!

αγορομανα μου,καλο ξημερωμα να εχετε!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι ολα να ειναι καλα!!!!!!!!!!αυριο θα σας εχω νεακια και απο την συμπεθερα μου!!!!!!!!!

κολαακι μου,ναι!!!!να μου φυγει και αυτο το αγχος!!!!που οσο να ναι το σκεφτομαι καθημερινα!!!!

Μαρακι μου Βορινοοοοοοοοοο!!!!!καλο ξημερωμα μαναριιιιιιιιι!!!!θα τα πουμε αυριοοοοοοοο!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσια....

τι κανετε;

εμεις ειχαμε παει σε παρτυ γενεθλιων....

Τωρα κοιμαται η ζουζουνα μου, ο αντρας μου εχει παει να παρακολουθησει ποδοσφαιρο και εγω εδω με λιγο πονοκεφαλο....

Καλησπερα κοριτσια....

τι κανετε;

εμεις ειχαμε παει σε παρτυ γενεθλιων....

Τωρα κοιμαται η ζουζουνα μου, ο αντρας μου εχει παει να παρακολουθησει ποδοσφαιρο και εγω εδω με λιγο πονοκεφαλο....

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου.....πως τα περασατε στο παρτυ γενεθλιων;;;

Εμεις εδω ....εγω ειμαι καπως καλυτερα και ο αντρουλης μου τα ιδια ....ποναει.

Εφτιαξα τηγανοψωματα και εφαγε....και τωρα μπηκα και εγω να δω τι κανετε.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα μου καλα περασαμε, επαιξαν τα παιδια...εγω τα ειπα με κανα 2 φιλεναδες/μαμαδες και γυρισαμε σπιτακι μας...

Ο αντρας σου ποτε θα πατε σε γιατρο;

Διαφημίσεις

Ριτσα μου καλα περασαμε, επαιξαν τα παιδια...εγω τα ειπα με κανα 2 φιλεναδες/μαμαδες και γυρισαμε σπιτακι μας...

Ο αντρας σου ποτε θα πατε σε γιατρο;

Την Παρασκευη του εκλεισα ραντεβου.....αλλα για να δουμε αν θα παμε γιατι εχουν απεργια οι γιατροι του ικα......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Αλλα πρεπει να παμε γιατι αμα ειναι ετσι πρεπει να παρει κι'αλλη αδεια.....

Τωρα αμα γινει καλα του ειπα να παμε γυμναστιριο και αυτος για την μεση του και εγω να χασω κανενα κιλο γιατι μου την εχει δωσει και δεν κανω διαιτα.....για να δουμε.....:rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΡΙΤΣΑΚΙ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλησπερα σας και καληνυχτα σας, παω για νανιιι...

Θα τα πουμε αυριο, φιλακια πολλα και ονειρα γλυκα...!!!!

Καληνυχταααααα......!!!!!!

Καληνυχτα Koalaki μου .....τα λεμε αυριο.

Πολλα πολλα Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα ελπιζω να πετυχετε τον γιατρο και να μην ταλαιπωρειται αλλο ο αντρας σου!!!

Νυσταξα κοριτσακι και εγω...παω για υπνο! Καληνυχτα!!!

Καληνυχτα Ηλιοβασιλεμα μου....καλη ξεκουραση.

Τα λεμε αυριο!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...