Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουουουου!! καλε κοριτσια!! βλεπω ολες καλα ε?? κι εμεις καλα, ο ταρζαν κοιμαται κι εγω κανω χαλβα που ζηλεψα απο τη συμπεθερα!!! καθε Τεταρτη κ Παρασκευη προσπαθουμε να κραταμε τη νηστεια, ο αντρας μου δηλαδη την κρατα, και μου ζητα γλυκο οποτε ευκαιρια ηταν.. Καλε η Ελλη εμφανιστηκε καθολου???

κ εγω εκανα ειναι μουρλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοιμαται ο ταρζαν ,κοιμαται η γυναικα του η φουρτουνα

κ η μουρμουριτσα κοιμαται αληθεια θελετε να παντρεψει το ζευγος η μουρμουριτσα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κ εγω εκανα ειναι μουρλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοιμαται ο ταρζαν ,κοιμαται η γυναικα του η φουρτουνα

κ η μουρμουριτσα κοιμαται αληθεια θελετε να παντρεψει το ζευγος η μουρμουριτσα?

εγω δεν εχω αντιρρηση να τα παντρεψει, πρεπει να ρωτησουμε και τη φμ ομως γιατι πιθανοτατα να προτιμα κουμπαρο διοτι ο λαος λεει "ο κουμπαρος την κουμπαρα..." χαχαχαχα! οποτε δεν ξερω αν θελουμε αντρα κουμπαρο για να αποφυγουμε τις ζηλιες!!!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

οντως δραμα το θεμα με το πετρελαιο

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εσυ αθηνα μενεις?

Μένω σε μονοκατοικία στη ραφήνα... αλλά δεν είμαι κοντά στο κέντρο....είμαι ψήλα και έχουμε αρκετό κρύο.

kPAZp2.png

καλησπέρα αγάπες μου!!!!!βρε που είστε όλες????

χριστινακι μου μόνο εσυ είσαι εδώ???

να σας πω τα νέα μου.όλα καλά με τον μικρό σήμερα το πρωί ξεκίνησα κ του βάζω μια μια μεζούρα από το καινούργιο γάλα μαζί με το δικό του.κ το αυγό θα το βάλουμε λίγο πιο μετά γιατί έχει λίγο ακόμα αλλεργία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

οντως δραμα το θεμα με το πετρελαιο

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εσυ αθηνα μενεις?

καλησπέρα αγάπες μου!!!!!βρε που είστε όλες????

χριστινακι μου μόνο εσυ είσαι εδώ???

να σας πω τα νέα μου.όλα καλά με τον μικρό σήμερα το πρωί ξεκίνησα κ του βάζω μια μια μεζούρα από το καινούργιο γάλα μαζί με το δικό του.κ το αυγό θα το βάλουμε λίγο πιο μετά γιατί έχει λίγο ακόμα αλλεργία.

Μια χαρά !!! :tongue::tongue::tongue:Ποιο γάλα του δίνεις?

kPAZp2.png

Μαράκι μου δεν είμαι εγώ παρθένος, αλλά ο άνδρας μου!!! Εκείνος με έβαλε να τα γράψω :tongue::tongue::tongue:. Βέβαια και εγώ παρθένο έχω ωροσκόπο, για αυτό τα ταιριάξαμε.

Η μικρή σας δεν πηγαίνει κοντά στο τζάκι??? Δεν φοβάστε? Ρωτάω γιατί και εμείς έχουμε τζάκι και αναρωτιέμαι αν θα μπορούμε να το ανάβουμε του χρόνου.

Α... να χαίρεσαι και τον αδελφό σου!!!!

Αγορομαμμυ μακάρι να σε πάρουν στην πολή σου!!! :P:p:p Θύμησε μου που μένεις?

Yola πολύ κούραση ε???? Προσπάθησε να ξεκουραστείς λίγο τις επόμενες μέρες που σου μένουν!!! Αν και η αλήθεια είναι ότι σε καταλαβαίνω... εδώ εγώ που δεν έχω άλλο παιδί στο σπίτι και είναι άπειρα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν :rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Αλλά και εμείς το δέντρο θα το στολίσουμε την Κυριακή. Δεν γίνεται να έρθει το μωρό και να μην έχουμε έτοιμο το δέντρο :tongue::tongue::tongue:

Όπως κάνει πλάκα ο άνδρας μου... εκείνος θα το στολίζει και εγώ θα του λέω που να βάζει τα στολίδια (μιας και δεν κάνει να στέκομαι).

Αν και μάλλον την Κυριακή θα είναι εδώ και η μανούλα μου. Θα φύγει η πεθερά μου αύριο.

Ούτε και εγώ το γνώριζα Ηλιοβασίλεμα. Καλά που μας το είπες :tongue:

Sotsafi, τέλεια τα νέα σας... !!! Μαζί θα έχουμε ραντεβού την άλλη Πέμπτη :tongue::tongue::tongue:

Έτσι γίνεται πάντα Ρίτσα μου!!! Δυστυχώς κάθε μήνα κάτι συμβαίνει και θέλει έξοδα το σπίτι. Και εμάς τώρα έχουν προκύψει διάφορες ζημιές!!!

Ελπίζω τον άλλο μήνα να τα καταφέρετε!

Ιωάννα, μεγάλο μαρτύριο η θέρμανση και το πετρέλαιο!!!

Πέρσι δεν ανάβαμε καθόλου το καλοριφέρ και την βγάλαμε μόνο με το τζάκι. 1 μήνα μόνο ανάψαμε και φάγαμε 800 λίτρα...

Φέτος αλλάξαμε το καυστήρα πετρελαίου με αντλία θερμότητας με το πρόγραμμα εξοικονομώ. Ελπίζω να έχουμε την οικονομία που λένε, γιατί σίγουρα με το μωρό θα χρειαστεί πολύ περισσότερη θέρμανση!!!

Πραγματικά είναι τόσο γλυκιά η μικρή σου!!!

Πατουσιτσα.... γιαμι γιαμι... εγώ δεν ζηλεύω την μηλόπιτα, αλλά τα μανιτάρια ;)

Μποτσάκι ήσυχος ο γιος σου!!! Πολύ καλό αυτό :tongue::tongue::tongue:

Κοιμάται αρκετές ώρες??? έχεις αρχίσει να τον θηλάζεις???

Ζωή, τι κάνεις? Πως πάει ψυχολογία σου τώρα που κοντευεις και εσύ ?????

Μαυ τι κάνει η μικρή σου??? Ελπίζω να επιστρέψατε στην απλή παρακολούθηση!!! Σε έχω συνεχώς στο μυαλό μου και εύχομαι για το κοριτσάκι σου.

Χριστινακι μου ναι δυστηχως το σπιτι ολο ζηταει....μακαρι να μπορω τον αλλον μηνα να κανω την σαλπιγγογραφια....θα δουμε.....:rolleyes::rolleyes:.

Εσυ καλα εισαι Χριστινακι μου;;;

:arrow: Μποτσακι μου υσηχος ο Μπεμπουλης σας ε;;

Χαιρομε που ειστε καλα μαμα και γιος.....να του δωσεις πολλα φιλακια και απο μας!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσια μου τι κανουνε;;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

εγω δεν εχω αντιρρηση να τα παντρεψει, πρεπει να ρωτησουμε και τη φμ ομως γιατι πιθανοτατα να προτιμα κουμπαρο διοτι ο λαος λεει "ο κουμπαρος την κουμπαρα..." χαχαχαχα! οποτε δεν ξερω αν θελουμε αντρα κουμπαρο για να αποφυγουμε τις ζηλιες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Στην προκειμενη περιπτωση πολυ φοβαμαι πως θα αλλαξει το ρητο του λαου και απο το "ο κουμπαρος την κουμπαρα" θα γινει "η κουμπαρα (φμ) τον κουμπαρο (?)", χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχ....:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηρθα και γωωω!Γυρισα απο το γυμναστηριο,εκανα καφεδακι μαζι με τον αντρα μου,αλλα αυτος βλεπει αθλητικα και ειπα να ρθω στην παρεουλα μου!

Εχει τοσοοοοο κρυο εξωωωω!Πηγα με τα ποδια μεχρι το αθλητικο κεντρο και νομιζα πως θα μου πεσει η μυτη!!!!:lol::lol:

Ζωη μου,οσον αφορα το βιβλιο,το εχω διαβασει 4 φορες!Την πρωτη δε φορα μεσα σε 4 ωρες!Οποτε,δεν χρειαζεται να πως κατι αλλο!:)

Τελειο το ελεφαντακιιιι!Μαρηηη,θα βαλω και γω μια εικοναααα!

Μποτσακι μουυυυυ,αχ κοπελαρα μουυυυ,εισαι μαζι με τον Χρηστακο σου?Γεμισε τον με φιλιααααα!Ξεκινησες τους θηλασμους?

Ιωαννα μου,ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΑΑΑΑ ΜΕΝΕΙΣ...:shock::shock:...φανταζομαι ποσο κρυο θα εχετε!Ο αδερφος μου υπηρετησε καπου κοντα στους Κηπους,εαν το λεω σωστα,στο ''τριεθνες''!Ετσι μου το περιεγραφε παντα!Και μου ελεγε πως το κρυο δεν περιγραφοταν!

Η δικη μου εβγαλε τα 2 πρωτα δοντια 5 μηνων!Απο 2,5 μηνων ειχε πρισμενα ουλα!Εχει γκρινια,θελει συνεχεια να μασαει κατι,και τωρα τελευταια εχει και πολλα φλεγματα και μυξουλες(δεν ειναι ιωση γιατι δεν εχει αλλα συμπτωματα)!Ανακουφιζεται με μασητικα,στην εσχατη περιπτωση depon παιδικο,και τζελ,το οποιο στη μικρη μου δε φανηκε να δρα!:)!Αντε με το καλοοο!

Κοαλακι μου,4 μαζι?Αχ,το καημενο!Ποναει?

Χριστινακι μου,διαβασα πως στολισατε?Τωρα περιμενετε το ωραιοτερο δωρο Χριστουγεννων!!!!Και του χρονου κοπελα μου να ειστε καλα!

Η μικρη,κοιταζε περιεργα το αναμμενο τζακι,μαλιστα διπλα της εχω φτιαξει χωρο,ωστε να παιζει και να κινειτε ανετα!Καποιες φορες ξεφευγε και πηγαινε κοντα σ'αυτο!Φυσικα ημουν συνεχεια διπλα της!Επειτα απο λιγα λεπτα,της εφυγε η περιεργια και ασχολιοταν με αλλα πραγματα!:D

Θαλεια μου,χαιρομαι που ειστε καλα!

Μαρηηηη Πατουσιτσαααα,αν και το αφησα ασχολιαστο,ποσο αιματοκριτη ειπες οτι εχεις?38?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ηρθα και γωωω!Γυρισα απο το γυμναστηριο,εκανα καφεδακι μαζι με τον αντρα μου,αλλα αυτος βλεπει αθλητικα και ειπα να ρθω στην παρεουλα μου!

Εχει τοσοοοοο κρυο εξωωωω!Πηγα με τα ποδια μεχρι το αθλητικο κεντρο και νομιζα πως θα μου πεσει η μυτη!!!!:lol::lol:

Ζωη μου,οσον αφορα το βιβλιο,το εχω διαβασει 4 φορες!Την πρωτη δε φορα μεσα σε 4 ωρες!Οποτε,δεν χρειαζεται να πως κατι αλλο!:)

Τελειο το ελεφαντακιιιι!Μαρηηη,θα βαλω και γω μια εικοναααα!

Μποτσακι μουυυυυ,αχ κοπελαρα μουυυυ,εισαι μαζι με τον Χρηστακο σου?Γεμισε τον με φιλιααααα!Ξεκινησες τους θηλασμους?

Ιωαννα μου,ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΑΑΑΑ ΜΕΝΕΙΣ...:shock::shock:...φανταζομαι ποσο κρυο θα εχετε!Ο αδερφος μου υπηρετησε καπου κοντα στους Κηπους,εαν το λεω σωστα,στο ''τριεθνες''!Ετσι μου το περιεγραφε παντα!Και μου ελεγε πως το κρυο δεν περιγραφοταν!

Η δικη μου εβγαλε τα 2 πρωτα δοντια 5 μηνων!Απο 2,5 μηνων ειχε πρισμενα ουλα!Εχει γκρινια,θελει συνεχεια να μασαει κατι,και τωρα τελευταια εχει και πολλα φλεγματα και μυξουλες(δεν ειναι ιωση γιατι δεν εχει αλλα συμπτωματα)!Ανακουφιζεται με μασητικα,στην εσχατη περιπτωση depon παιδικο,και τζελ,το οποιο στη μικρη μου δε φανηκε να δρα!:)!Αντε με το καλοοο!

Κοαλακι μου,4 μαζι?Αχ,το καημενο!Ποναει?

Χριστινακι μου,διαβασα πως στολισατε?Τωρα περιμενετε το ωραιοτερο δωρο Χριστουγεννων!!!!Και του χρονου κοπελα μου να ειστε καλα!

Η μικρη,κοιταζε περιεργα το αναμμενο τζακι,μαλιστα διπλα της εχω φτιαξει χωρο,ωστε να παιζει και να κινειτε ανετα!Καποιες φορες ξεφευγε και πηγαινε κοντα σ'αυτο!Φυσικα ημουν συνεχεια διπλα της!Επειτα απο λιγα λεπτα,της εφυγε η περιεργια και ασχολιοταν με αλλα πραγματα!:D

Θαλεια μου,χαιρομαι που ειστε καλα!

Μαρηηηη Πατουσιτσαααα,αν και το αφησα ασχολιαστο,ποσο αιματοκριτη ειπες οτι εχεις?38?

Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Εγω καλα ειμαι ο αντρουλης μου οχι ....ποναει και την Παρασκευη που θα παμε στον γιατρο ....βλεπω να περνει και αλλη αδεια.....

Τωρα θα φτιαξω τηγανοψωματα να φαει....σε λιγακι ,να γινει το ζυμαρι.....

Εσυ τι αλλα νεα Μαρακι μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!! Καλα ειστε? εμεις καλα, μολις κοιμηθηκε ο μικρος! Το πρωι εχουμε να παμε για εμβολιο, γκρρρρ θα ακουστει το κλαμα μας παντου!! Με το που βλεπει την παιδιατρο τον τελευταιο καιρο παθαινει σοκ!!

Μαρακι βορινο τι κανετε?? καλα ειστε?? κι εδω κρυο αλλα οχι τοσο!! Στους Κηπους ηταν ο αδερφος σου?? εχω παει, κι εμενα υπηρετουσε ο αντρας μου Διδυμοτειχο και ειχαμε φαει τρρρρρελο κρυο! Εκεινος δηλαδη εφαγε το κρυο, εγω εμενα Αθηνα και πηγαινα για λιγες μερες στον Εβρο!! η μικρουλα σου καλα??

Συμπεθεραααα μαρηηηηη δε θα μαζευεται η φουρτουνα!!!!! Τσαουσα θα μας γινει??? ααπαπαππαπα θα ξανασκεφτω το συμπεθεριο!!!!!! χιχιχιχι!

Χριστινακι τι καλα που μενετε σε μονοκατοικια! Βασικα κι εμεις σα να μενουμε σε μονοκατοικια ειναι γιατι οι γειτονες του συγκροτηματος τα εχουν για εξοχικα τα σπιτια και ερχονται σπανιοτατα!! Μενω προς Μανη μερια!!

Θαλειτσα αλλαξατε το γαλα? Θυμαμαι του εδινες το υποαλλεργικο, δηλαδη ξεκινατε το κανονικο για να δειτε αντιδρασεις ε?? πωπω, σε ενα μηνα χρονιζετε!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Εγω καλα ειμαι ο αντρουλης μου οχι ....ποναει και την Παρασκευη που θα παμε στον γιατρο ....βλεπω να περνει και αλλη αδεια.....

Τωρα θα φτιαξω τηγανοψωματα να φαει....σε λιγακι ,να γινει το ζυμαρι.....

Εσυ τι αλλα νεα Μαρακι μου;;;

Ριτσακι μου καλησπερα! τι κανετε? πως εισαι με την περιοδο? τουλαχιστον ο αντρας σου εχει καμια βελτιωση ή σταθερα?

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σας κοριτσακια μου, τι κανετε?????? ειστε ολες καλα?????

Εμεις ειμαστε καλα, κοιμησα τη φμ και να μαι...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ οχι δεν ποναει, τουλαχιστον δεν δειχνει να ποναει...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ μαρηηηηη εννοουσα οτι η φμ θα τον δερνει τον κουμπαρο και οχι το αλλο :oops::oops::oops:, ααα ολα και ολα ειμαστε τιμια κοριτσια εμεις, τον τιμαμε τον σωστο τον αντρα τον ωραιο.....:D:D;);).

Παω να φτιαξω κατι να μασουλισω και ερχομαι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σας κοριτσακια μου, τι κανετε?????? ειστε ολες καλα?????

Εμεις ειμαστε καλα, κοιμησα τη φμ και να μαι...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ οχι δεν ποναει, τουλαχιστον δεν δειχνει να ποναει...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ μαρηηηηη εννοουσα οτι η φμ θα τον δερνει τον κουμπαρο και οχι το αλλο :oops::oops::oops:, ααα ολα και ολα ειμαστε τιμια κοριτσια εμεις, τον τιμαμε τον σωστο τον αντρα τον ωραιο.....:D:D;);).

Παω να φτιαξω κατι να μασουλισω και ερχομαι...

χαχαχαχα ειπα κι εγω συμπεθερα!!! αλλα ξυλο να φαει ο Μανιατης ο αντρας??? χαχαχα!! (παρεπιπτοντως οι μανιατες ειναι αθλιοι, γι'αυτο φροντισα να μην παντρευτω ντοπιο:rolleyes::rolleyes:) τι θα μασουλισεις? εγω εκανα σαλατα αφου πρωτα μασουλαγα αμυγδαλα, φουντουκια, χαλβα..

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσιαααααααααααα!!!!ηρθα και εγωωωωωωωωωω!!!!!καλε!!!!τελικα αλλαξε το ραντεβου!!!!

3:45 ραντεβου στο ΡΕΑ!!!!

εχει γεννα ο γιατρος!!!!

δεν πειραζει!θα κοιμηθω πιο πολυ!!!!χιχιχχιχιχιχιχιχιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα εισαστε????

αγορομανα μου,εμβολιο αυριο ε???????πωπωπωπωπωπωπωπωωωωωωω!!!!το ψυχακι μου!!!!!!!!

κοαλακι μου η φουρτουνιτσα σου καλα ειναι???

Μαρακι μου βορινο καλα εισαι???????????ολες καλα????????

εμεις καλα ειμαστε!!!!η Δεσποινα τον υπνο τον βαρυ!!!ακεφιες εχει η κορη μου σημερα!!!!!

ετσι να τρομαζει την μανα της!!!!!

πολλα καψωνια θα μας κανει!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...