Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαρηηηηηηηηηηηηηη Ζωηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!αναποδα εχεις το το ελεφαντακι!!!!!κατακορυφο κανει???????????αχχαχααχχααχχαχααχαχαχχαααα!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Καλέ έτσι είναι η εικόνα, ναι!! Κάθεται με τα ποδάρια πάνω!!! Σαν τη μπεμπούλα μου!! :D

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιαααααααααααααα ηρθαααααα!!!!!!Τι κάνετε ωρέ κορασίδες?????

Τι νομίζετε ότι χάθηκα?????

Καλα είμαστε,ο μικρός είναι μια χαρούλα από χθες τον έχω αγκαλίτσα και γνωριζόμαστε!!!!

Το κλάμα του δεν το έχω ακουζ

ζει ακόμα.Θα το φυλάει να το ρίξει μαζεμένο!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααα τι κάνει μαρη το Δεσπονιω?????????Το περιμενει το γυναικακι του ο Χρηστακος!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλα είμαστε,ο μικρός είναι μια χαρούλα από χθες τον έχω αγκαλίτσα και γνωριζόμαστε!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααα τι κάνει μαρη το Δεσπονιω?????????Το περιμενει το γυναικακι του ο Χρηστακος!!!!!!!!!!

Καλώς το μποτσάκι!!!! Μπράβο, όλα καλά! Εσύ είσαι εντάξει; Συνήλθες; Άντε με το καλό να πάτε και σπιτάκι σας!!

Κοπελιές, εγώ πάω για μαμ. Φιλιάαααα!

p8P6p2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΗΣΥΧΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΕΕΕ???ΤΕΛΕΙΑ!!

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ...ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΩΗΡΕΨΕΙ !!ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ???

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΚΟΑΛΑΚΙ ΡΙΤΣΑΚΙ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???

HΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ κ μενα νηστικη με ειχαν μετα την καισαρικη δεν ησουν η μονη!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΩΙΤΣΑ με την απο κατω τιποτα ε για λιγες μερες παιζαμε δηλαδη πετουσε τα σκουπιδια μπροστα μου τα παιρνα εγω τα πετουσα παλι μπροστα της ωσπου βαρεθηκε κ τα μαζεψε χαχααχαχαχαχ

ΜΑΡΑΚΙ με την κοπελα απεναντι τα βρισκουμε ευτυχως εχει κ αυτη εναν μπεμπη 2 μηνων κ κολλησαμε απ οταν ηρθαν που ηταν εγκυος 4 μηνων κ κανουμε παρεα!!!!!!!!!τωρα βεβαια λειπει στο χωριο της γιατι ειχε πεθανει ο πατερας της αλλα μιλαμε στο τηλ κ μου πε οτι θα κατεβουν πια σπιτι τους το σαβ/κο.επιτελους να χουμε μια παρεα μωρε!!!!!!!!!!!!εκτος απο σας φυσικα που ειστε η καλυτερη παρεα!!!!!!!!!!!δεν μπορω την μοναξια!!!!!!!απλα μ αυτην θα βλεπομαστε κιολας χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ μενω!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μπραβο κυριος ο γιος σου!!!!!!!ετσι να ναι κ στο σπιτι ησυχος!!!!!!!!!ποτε θα βγεις με το καλο?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Κοριιιιιτσιααααααααααααααααα μπηκα να σας πω τα νεα μας... Ξυπνησε η φμ και καθως παιζαμε διαπιστωσα οτι βγαζει 4 δοντια μαζι :shock::shock::shock::shock:, γδερνουν αρκετα θα ελεγα καθως εβαλα δαχτυλακι...:roll::roll:, για την ακριβεια εχουν βγει κατα πολυ πανω απο την επιφανεια των ουλων.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ γατι ο γατος μας βγηκε??????? μπραβο σας, μια χαρα ειστε και ακομα καλυτεραααααααα ευχομαι......!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ακομα καθαριζεις????? τι κανει ο μητσος????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΖΩΗΤΣΑ ωραια τα ζωακια σας!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ, ΙΩΑΝΝΑΚΙ, ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑΚΙ τι κανετε??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συμπεθερα μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα ειναι το παλικαρακι μας?????????/

ησυχος το ζουζουνι μας???????

ησυχος θα ειναι...απ την αρχη φαινονται αυτα!!!!!μακαρι να ειναι ησυχος να τον μεγαλωσετε χωρις γκρινιες!!!!!:tongue::tongue::tongue:

φαινεται απο τωρα που ειναι ηρεμος!!!!!χαχαχαχαχαχαχαααααα!!!!

το Δεσποινιω μας καλα ειναι!!!!πολυ ησυχη σημερα!!!!και μου καοφαινεται κι ολας!!!!!την ειχα ζωηρη εδω και 4 μερες και τωρα που ειναι ησυχη....λεω γιατι???????οοοοεεεεεοοοοοοοοοοοοο?????

σε λιγες μερες θα βγει και το γυναικακι του!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αυτη θα γκρινιαζει συνεχεια σα γυναικα.....οποτε ας ειναι ηρεμος ο Χρηστακος μας!!!!

χεχεεχεχεχεχεχχεεχεχ!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερααααα κοριτσια μου!!!!!!!!!!καλα εισαστε????????/

κοαλακι μου και αλλο δοντακι η φμ??????????

σε λιγο καιρο θα εχει και τα 32 δοντια!!!!χαχααχχααχχαχ!!!!!!!!!!!!

Ζωη μου,μια χαρουλααααααααα!!!!!!!!!!σωστα!δεν το σκεφτηκα αυτο!!!χααχχαχαχαχαα!!!!!

Μαρακι μου βορινο καλα εισαι???η Δημητρουλα μας καλα ειναι???????

d.gif

Συμπεθεραααααααααααα!!!!!βγαλε μαρη το τικερακι!!!!!και βαλε αλλο οταν μπορεσεις!!!!!!!!!!

d.gif

ΚΟΑΛΑΚΙ μπραβο στη φμ!!!!!!!!!!!!εχετες γκρινια η πυρετο λογω δοντιων?της βαζεις κρεμουλα?ποτε βγαλατε το πρωτο?(αυτες οι ερωτησεις ισχυουν για ολες τις μανουλες της παρεας ενημερωστε κ μας !!!!)

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

ΚΟΑΛΑΚΙ μπραβο στη φμ!!!!!!!!!!!!εχετες γκρινια η πυρετο λογω δοντιων?της βαζεις κρεμουλα?ποτε βγαλατε το πρωτο?(αυτες οι ερωτησεις ισχυουν για ολες τις μανουλες της παρεας ενημερωστε κ μας !!!!)

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μεχρι τωρα ειχαμε γκρινια, καταροη (ματια, μυτη)και απιστευτη σελιοροια και μερικες φορες διαροια, ποτε πυρετο ευτυχως, αλλα αυτη τη φορα δεν εχουμε απολυτως τιποτα :D:D:D. Το πρωτο μας δοντακι το βγαλαμε 6 μηνων. Κρεμουλα (frezy με γαρυφαλο και oral με μελι) την εβαζα μονο στην αρχη 2-3 φορεσ, μετα το αντιμετωπισαμε χωρισ αυτεσναλλα και μασητικα παγωμενα, αγγουρακια και καροτακια απο το ψυγειο ειχαμε στις αρχες γιατι αν τα χρησιμοποιησω και τωρα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τα καταβροχθισει η φμ, χιχιχιιιχιχιιχιχ.......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μεχρι τωρα ειχαμε γκρινια, καταροη (ματια, μυτη)και απιστευτη σελιοροια και μερικες φορες διαροια, ποτε πυρετο ευτυχως, αλλα αυτη τη φορα δεν εχουμε απολυτως τιποτα :D:D:D. Το πρωτο μας δοντακι το βγαλαμε 6 μηνων. Κρεμουλα (frezy με γαρυφαλο και oral με μελι) την εβαζα μονο στην αρχη 2-3 φορεσ, μετα το αντιμετωπισαμε χωρισ αυτεσναλλα και μασητικα παγωμενα, αγγουρακια και καροτακια απο το ψυγειο ειχαμε στις αρχες γιατι αν τα χρησιμοποιησω και τωρα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φαγωθουν, χιχιχιιιχιχιιχιχ.......!!!!!!!!!

μαλιστα εμενα απο σαλια αλλο πραγμα ειναι φουσκωμενα τα ουλα της!!!!!!!!εγω ειχα βγαλει το πωτο 4,5 μηνων

pXU3p2.png?EiDCGUBk

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,εισαι παρθενος στο ζωδιο?Και ο αντρας μου ειναι πολυ της οργανωσης!Μπραβο,καλα κανεις!Θα σας βοηθησει και τους 2!

Μαράκι μου δεν είμαι εγώ παρθένος, αλλά ο άνδρας μου!!! Εκείνος με έβαλε να τα γράψω :tongue::tongue::tongue:. Βέβαια και εγώ παρθένο έχω ωροσκόπο, για αυτό τα ταιριάξαμε.

Η μικρή σας δεν πηγαίνει κοντά στο τζάκι??? Δεν φοβάστε? Ρωτάω γιατί και εμείς έχουμε τζάκι και αναρωτιέμαι αν θα μπορούμε να το ανάβουμε του χρόνου.

Α... να χαίρεσαι και τον αδελφό σου!!!!

Αγορομαμμυ μακάρι να σε πάρουν στην πολή σου!!! :P:p:p Θύμησε μου που μένεις?

Yola πολύ κούραση ε???? Προσπάθησε να ξεκουραστείς λίγο τις επόμενες μέρες που σου μένουν!!! Αν και η αλήθεια είναι ότι σε καταλαβαίνω... εδώ εγώ που δεν έχω άλλο παιδί στο σπίτι και είναι άπειρα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν :rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Αλλά και εμείς το δέντρο θα το στολίσουμε την Κυριακή. Δεν γίνεται να έρθει το μωρό και να μην έχουμε έτοιμο το δέντρο :tongue::tongue::tongue:

Όπως κάνει πλάκα ο άνδρας μου... εκείνος θα το στολίζει και εγώ θα του λέω που να βάζει τα στολίδια (μιας και δεν κάνει να στέκομαι).

Αν και μάλλον την Κυριακή θα είναι εδώ και η μανούλα μου. Θα φύγει η πεθερά μου αύριο.

Κοριτσια, σημερα ειναι του Αγ. Στυλιανου!

Το γνωριζετε οτι ο Αγιος ειναι προστατης της υγειας των παιδιων και της υπογονιμοτητας;

Να προσευχομαστε στον Αγιο να μας εχει καλα τα ζουζουνια μας!

Ούτε και εγώ το γνώριζα Ηλιοβασίλεμα. Καλά που μας το είπες :tongue:

κοριτσια μου όλα καλά!!3 κιλάκια ο αντρας μου!!ο τράχηλος μαλακος και το κεφαλι κατω!! αν δεν γινει τιποτα θα με δει ξανα 5 του μηνα!!

τι κάνετε εσείς???

μαρακι βορινό τη θελω τη συνταγή σου!!

Sotsafi, τέλεια τα νέα σας... !!! Μαζί θα έχουμε ραντεβού την άλλη Πέμπτη :tongue::tongue::tongue:

Οχι Ηλιοβασιλεμα μου γιατι εχουμε να δωσουμε για την κουζινα....και θα μεινουμε ταπι.

Λεμε να την κανω στον αλλο κυκλο...να δουμε.....:rolleyes::rolleyes:.

Γιατι παντα βγαινει κατι αλλο......

Εσυ πως εισαι;;

Έτσι γίνεται πάντα Ρίτσα μου!!! Δυστυχώς κάθε μήνα κάτι συμβαίνει και θέλει έξοδα το σπίτι. Και εμάς τώρα έχουν προκύψει διάφορες ζημιές!!!

Ελπίζω τον άλλο μήνα να τα καταφέρετε!

Ιωάννα, μεγάλο μαρτύριο η θέρμανση και το πετρέλαιο!!!

Πέρσι δεν ανάβαμε καθόλου το καλοριφέρ και την βγάλαμε μόνο με το τζάκι. 1 μήνα μόνο ανάψαμε και φάγαμε 800 λίτρα...

Φέτος αλλάξαμε το καυστήρα πετρελαίου με αντλία θερμότητας με το πρόγραμμα εξοικονομώ. Ελπίζω να έχουμε την οικονομία που λένε, γιατί σίγουρα με το μωρό θα χρειαστεί πολύ περισσότερη θέρμανση!!!

Καλημερα Μαρακι βορινο!!!!

Το παστιτσιο ειναι απο τα αγαπημενα μου φαγητα...αλλα δεν το κανω συχνα! Να χαιρεσαι τον αδερφο σου!!!!!!!!!!!!!!! Να ειναι καλα και ευτυχισμενος!!!

Η μικρη μου ηρθε στο κρεβατι και με ξυπνησε και με ρωτησε αν πηγε ο μπαμπας στη δουλεια και γιατι δεν την φωναξαμε στο κρεβατι μας!!!;) Οταν φευγει ο αντρας μου τα χαραματα για δουλεια και μας φιλαει και τις δυο, η μικρουλα μου ξυπναει συνηθως, παιρνει μαξιλαρακι και ερχεται και ξαπλωνει διπλα μου!!!

Πραγματικά είναι τόσο γλυκιά η μικρή σου!!!

Πατουσιτσα.... γιαμι γιαμι... εγώ δεν ζηλεύω την μηλόπιτα, αλλά τα μανιτάρια ;)

Μποτσάκι ήσυχος ο γιος σου!!! Πολύ καλό αυτό :tongue::tongue::tongue:

Κοιμάται αρκετές ώρες??? έχεις αρχίσει να τον θηλάζεις???

Ζωή, τι κάνεις? Πως πάει ψυχολογία σου τώρα που κοντευεις και εσύ ?????

Μαυ τι κάνει η μικρή σου??? Ελπίζω να επιστρέψατε στην απλή παρακολούθηση!!! Σε έχω συνεχώς στο μυαλό μου και εύχομαι για το κοριτσάκι σου.

kPAZp2.png

Πω πω... κατεβατό έγραψα!!! Αλλά δεν φταίω εγώ... εσείς είπατε τα άπειρα από εχθές το απόγευμα!!!

Εμείς βάλαμε πλυντήριο τα σεντονάκια και τα τελευταία πραγματάκια του μωρού και αύριο θα έρθει η κοπέλα να τα σιδερώσει και να ετοιμάσουμε το λίκνο κτλ.

Το είπα στον άνδρα μου και μου λέει από τώρα??? Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι πέρασε ο καιρός και ότι την άλλη βδομάδα που θα με δει ο γιατρός θα έχω κλεισει τις 37 εβδομάδες και πιθανώς να με βάλει και την επόμενη μέρα για καισαρική :wink:

kPAZp2.png

ουουουου!! καλε κοριτσια!! βλεπω ολες καλα ε?? κι εμεις καλα, ο ταρζαν κοιμαται κι εγω κανω χαλβα που ζηλεψα απο τη συμπεθερα!!! καθε Τεταρτη κ Παρασκευη προσπαθουμε να κραταμε τη νηστεια, ο αντρας μου δηλαδη την κρατα, και μου ζητα γλυκο οποτε ευκαιρια ηταν.. Καλε η Ελλη εμφανιστηκε καθολου???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...