Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πωωωωωω! Μηλόπιτα!!! Θέλω κι εγώ!! Κάνε κάτι, πατουσίτσα!!

(Καλησπέραααα!)

στο στελνω μαναραααααα με κουριερ!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακιααααα!!! εχω λιωσει!! πολυυυυ καθαρισμα μετα τα μαστορεματα, απαπαπαπα! χαμος!! διαβασα στα πεταχτα και ειδα ολες καλα ε!! θα μπω αργοτερα φιλεναδες μου μολις χαλαρωσω!!! φιλακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑ,μην το δινεις ολο στη Ζωηηηη,θελω και γω μηλοπιταααα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,σας το περασαν το κλιματιστικο?Αντε καλοριζικο!Μικρο πηρες?

ΖΩΗ ΜΟΥ,ολα καλα?

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,σε πολυκατοικια μενω και γω,με 6 διαμερισματα,3 οροφους!Ευτυχως εχουμε τηλεθερμανση εμεις!Κανετε συνελευση για το ποτε να βαζεται πετρελαιο?Εχετε διαχειριστη πολυκατοικιας ή σε γραφειο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου εμεις φαγαμε μακαρονακια κοφτα με τυρακι και σαλατουλα. Η φμ κοιμαται ηδη και εγω θα παω σε λιγο... Καλο μεσημερι και καλη ορεξη σε ολες, τα λεμε αργοτερα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ δεν εχουμε διαχειριστη!!!!!!!!παιρνουμε τιε ενδειξεις κ τις δινουμε σε γραφειο!!!!!!!τι συνελευση καλε?μονο εγω κ η διπλανη θα βαλουμε η απο κατω δεν θα βαλει ειπε

ΚΟΑΛΑΚΙ καλο υπνο!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλα, Ζωη, δεν τι συζητω το ελεφεντακι σου ολα τα λεφτα!!!!

Γεια σου Πατουσιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μερσί!! Είπα να βάλω ελεφαντάκι για να είναι ασορτί με το τικεράκι! Πώς είναι τα χέρια σου; Δεν τα ξαναανέφερες οπότε ελπίζω καλύτερα;

Κοριτσακιααααα!!! εχω λιωσει!! πολυυυυ καθαρισμα μετα τα μαστορεματα, απαπαπαπα! χαμος!! διαβασα στα πεταχτα και ειδα ολες καλα ε!! θα μπω αργοτερα φιλεναδες μου μολις χαλαρωσω!!! φιλακια!!

Καλό κουράγιο!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑ,μην το δινεις ολο στη Ζωηηηη,θελω και γω μηλοπιταααα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,σας το περασαν το κλιματιστικο?Αντε καλοριζικο!Μικρο πηρες?

ΖΩΗ ΜΟΥ,ολα καλα?

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,σε πολυκατοικια μενω και γω,με 6 διαμερισματα,3 οροφους!Ευτυχως εχουμε τηλεθερμανση εμεις!Κανετε συνελευση για το ποτε να βαζεται πετρελαιο?Εχετε διαχειριστη πολυκατοικιας ή σε γραφειο?

Άαααααααντε, ας σου στείλει κι εσένα λίγο. Έτσι, για να δεις τι καλή που είμαι! :tongue:

Καλά είμαι Μαράκι μου, ησυχία. Εσείς;

Απ'ό,τι κατάλαβα η τηλεθέρμανση εκεί συμφέρει σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες εναλλακτικές, έτσι δεν είναι; Και προφανώς ο καθένας έχει δικό του μετρητή και θερμοστάτη; Ή είναι αλλιώς στις πολυκατοικίες;

Κοριτσια μου εμεις φαγαμε μακαρονακια κοφτα με τυρακι και σαλατουλα. Η φμ κοιμαται ηδη και εγω θα παω σε λιγο... Καλο μεσημερι και καλη ορεξη σε ολες, τα λεμε αργοτερα...

Καλή χώνεψη και καλή ξεκούραση!!

ωραιο το πονι της ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΣ καθως κ ο ελεφαντας ο δικος σου!!!!

Ευχαριστώ! Τελικά τι έγινε με την από κάτω που είχες προβλήματα;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ζωη ....τι να πω για τα χερια... Μετρια ειμαι, δεν με ποναει μεν αλλα με κουραζει καποιες στιγμες και κυριως στο εσωτερικου του ωμου.

Κλείσε βρε κούκλα ένα ραντεβού να σε δει καλού κακού ένας γιατρός, μην το αφήνεις.. Χέρια είναι αυτά.. :?

p8P6p2.png

Καλα ειμαστε ΖΩΗ ΜΟΥ!Η μικρη κοιμηθηκε,οποτε βρηκα την ευκαιρια και τελειωσα το σιδερωμα!Σημερα ηταν πολυ καλη,μαγειρεψα με την ησυχια μου,τακτοποιησα την κουζινα και το σπιτι,χωρις καν να γκρινιαξει!Την ειχα φυσικα μαζι μου,στο ριλαξ!

Η τηλεθερμανση συμφερει,οπως ειπες,σε σχεση με τους υπολοιπυς τροπους θερμανσης!Και εχουμε δικο μας θερμοστατη!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,αφου τα βρισκετε και με την γειτονισσα,παλι καλα!Εμεις εχθες αναψαμε το τζακι,πρωτη φορα,για φετος!Η μικρη το κοιτουσε απορημενη!Ε,αφου περασε η πρωτη εντυπωση μετα αρχισε ν'ασχολειτε με αλλα πραγματα!Χεχεχε!Ξανθη ειπες οτι μενεις?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,καλη ξεκουραση!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,τελικα θα πας σε καποιον γιατρο για το χερι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεννηστε εσεις και θα παω και εγω στο γιατρο!!! ;) εχουμε γεννητουρια τωρα!!!:lol:

:lol: Βρε συ, δικαιολογίες ψάχνεις; Πρόσεξε, πλησιάζουμε όλες!

Καλα ειμαστε ΖΩΗ ΜΟΥ!Η μικρη κοιμηθηκε,οποτε βρηκα την ευκαιρια και τελειωσα το σιδερωμα!Σημερα ηταν πολυ καλη,μαγειρεψα με την ησυχια μου,τακτοποιησα την κουζινα και το σπιτι,χωρις καν να γκρινιαξει!Την ειχα φυσικα μαζι μου,στο ριλαξ!

Η τηλεθερμανση συμφερει,οπως ειπες,σε σχεση με τους υπολοιπυς τροπους θερμανσης!Και εχουμε δικο μας θερμοστατη!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,αφου τα βρισκετε και με την γειτονισσα,παλι καλα!Εμεις εχθες αναψαμε το τζακι,πρωτη φορα,για φετος!Η μικρη το κοιτουσε απορημενη!Ε,αφου περασε η πρωτη εντυπωση μετα αρχισε ν'ασχολειτε με αλλα πραγματα!Χεχεχε!Ξανθη ειπες οτι μενεις?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,καλη ξεκουραση!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,τελικα θα πας σε καποιον γιατρο για το χερι?

Μπράβο το μικράκι! Τι καλά που είναι όταν είναι ήσυχα!

Με ρώτησες χθες αν έχω διαβάσει ένα βιβλίο και ξέχασα να σου απαντήσω - όχι, αλλά το έχω ακουστά. Καλό είναι; Αν είναι να το έχω στα υπόψιν!

p8P6p2.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηη Ζωηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!αναποδα εχεις το το ελεφαντακι!!!!!κατακορυφο κανει???????????αχχαχααχχααχχαχααχαχαχχαααα!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...