Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια!!!!!!!!τι κανετε?

εμεις καλα!!!!!!!!!!χτες τελειωσε το πετρελαιο κ σημερα περιμενουμε τ απογευμα να μας βαλουν!!!!!!!!!μερες ελεγα στον αντρα μου πανε δες αν εχουμε ακομα πετρελαιο εχουμε εχουμε ελεγε κ να τωρα ξεμειναμε κ εξω εχει 5 βαθμου!!!!!!!!!καθομαστε με την μουρμουρα στη σαλονοκουζινα με κλειστη πορτα κ αναμενο κλιματιστικο!!!!!!εκανα αιτηση σημερα για το επιδομα θερμανσης το χει κανει καμια σας?

ΜΑΡΑΚΙ βορινο μ αρεσουν πολυ τα εκκλησιαστικα!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μπραβο κ μενα μ αρεσει να ειναι ολα οργανωμενα!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ευχομαι να σε παρουν στην πολη σου κ να μην τρεχεις αριστερα δεξια!!!!!!!!!!εγω δεν το πηρα χαμπαρι να εκανα αιτηση !!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κανει η φμ?θα παει για ενισχυσεις στην συμπεθερα σου?αν θελετε στελνω κ την μουρμουρα μου!!εχεις δικιο για τις δηθεν προσφορες!!!!!!!!ο αβ εχει -40% τις babylino νομιζω οτι συμφερει το θεμα ειναι οτι εδω εχει απο το νουμερο 4 κ πανω(ακομα κ οταν δεν εχει προσφορες)κ γω σημερα θα φτιαξω χαλβα το 1,2,3,4!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ευχομαι να σε παρουν !!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΙ αν θες να σου δωσω συνταγη της μαμας μου για μελομακαρονα κ κουραμπιεδες σουπερ!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου όλα καλά!!3 κιλάκια ο αντρας μου!!ο τράχηλος μαλακος και το κεφαλι κατω!! αν δεν γινει τιποτα θα με δει ξανα 5 του μηνα!!

τι κάνετε εσείς???

μαρακι βορινό τη θελω τη συνταγή σου!!

μια χαρα ο γιοκας σου!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλημερα ομορφοκοριτσοπουλα!!! τι μου κανετε??? εμεις καλα!!!! ξυπνησαμε στις 7 30, προοδευουμε απο εκει που ξυπνουσαμε 7 παρα!!! σε καμια ωρα περιμενω μαστορα που ελπιζω να ερθει.. να εχετε ολες μια ομορφη μερα!!
α ιδιες ωρες ξυπνανε τα σπλαχνα μας!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλημεραααααααααααααααααααααααα κοριτσακια μου....:D:D:D

Πως ειστε???? ολες καλα?????? εδω εχει ηλιο :D αλλα παραλληλα ενα αερακι ψυχρο :(.

Εμεις ειμαστε καλαααα, ξυπνησαμε στις 8, ηπιαμε το γαλα μας και σε λιγο εχει φρουτακι και ψωμακι με βουτυρο και μελι. Ααα ανοιξαμε και τα ντουλαπια και πηραμε ολη την προικα μας απο μεσα (πλαστικα πιατα της φμ) και την παμε βολτα...:tongue::tongue::tongue:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ πως ειστε????? ακομα δεν ηρθε ο μαστορας???? αντε καλη δουλιτσα για μετα που εχει λιγο καθαρισμα λογω σκονης.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ πως ειναι η μουρμουρα σου????? μαρη αν ερθουμε να παρουμε και τη μουρμουρα η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ θα παρει και προαγωγη.....:tongue::tongue::tongue:. Εχει ο βασιλοπουλος προσφορα αλλα εχει υψηλη αρχικη, οποτε δεν συμφερει ουσιαστικα, παρα μονο στην πραγματικοτητα 1-2? κερδιζεις απο την παρουσα προσφορα τουλαχιστον.

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν?????? κοιμουνται, νοικοκυρευουν, νταντευουν :P:p:p:p ?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσια!!!

Σημερα μας πηρε ο υπνος και ξυπνησαμε 8.05 και τρεχαμε να ετοιμαστουμε να παμε σχολειο!!!!!!!!!! Βαρβαρο ξυπνημα....

Εχω ανοιχτο το σπιτι να αεριστει κλασσικα αλλα εχω ξυλιασει.....Μαγειρευω φασολαδα με ψιλα φασολια.

Πηγα και ψωνισα 2 βιβλια της σειρας " Η πρωτη μου Μυθολογια" , να διαλεξει η μικρη ποιο θελει και το άλλο θα το πάμε δωρακι σε παιδικα γενεθλια που ειμαστε καλεσμενες το απόγευμα!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα κουκλες!

Τι κανετε?

Ξυπνησαμε στις 8(ναιιιιιιιιιι,κοιμηθηκαμε πολυυυυυυ),εφαγε η μικρη,παιξαμε και εβαλα κιμα να μαγειρευτει,σημερα θα κανω παστιτσιο!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ποσο χαιρομαι,πραγματικα,που σε πηραν σε 5μηνα!Μακαρι κοριτσι μου να εισαι στην πολη σου!Το ευχομαι με την ψυχη μου!

ΚΟΑΛΑΚΙ,τι μαστορευει παλι η ΦΜ?Χαχαχαχαχα!!!!!!Αντε μετα να τα βαλεις σε ταξη!Παναγια μουυυυ!

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ,υπεροχα τα νεα σου!Με το καλο κοριτσι μου!Θα σου στειλω σε πμ τη συνταγη,να μην γεμιζω εδω σελιδες,εκτος εαν τη θελει και καμια αλλη κοπελα!:roll:

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,ελπιζω να ξεκουραστηκες καρδια μου!Στολισατε δεντρο?Και του χρονου κοπελα μου,να ειστε υγιης και χαρουμενοι!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,αγαρμπο ξυπνημα σημερα,ετσι?Πως το σχολιασε το κοριτσι μας?

Ο Αγιο Στυλιανος,οπως ειπες,ειναι προστατης των παιδιων!Εξου και πολλα ορφανοτροφια φερουν τόνομα του Αγιου!Ας προστατευει ολα τα παιδακια,μεγαλη η χαρη του!Γιορταζε και ο αδερφουλης μου χθες!:)

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,τι κανει η ζουζουνα σου?Μενετε σε πολυκατοικια?Αχ αυτο το πετρέλαιο,φωτια ειναι στην κυριολεξια!Κι οταν εχεις μικρο παιδι,δε γινετε να μην αναβεις θερμανση!Οι δικοι σου ειναι καλα?

Οι φρεσκομανουλες μας τι κανουν καλεεεεεεεε?????

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα Μαρακι βορινο!!!!

Το παστιτσιο ειναι απο τα αγαπημενα μου φαγητα...αλλα δεν το κανω συχνα! Να χαιρεσαι τον αδερφο σου!!!!!!!!!!!!!!! Να ειναι καλα και ευτυχισμενος!!!

Η μικρη μου ηρθε στο κρεβατι και με ξυπνησε και με ρωτησε αν πηγε ο μπαμπας στη δουλεια και γιατι δεν την φωναξαμε στο κρεβατι μας!!!;) Οταν φευγει ο αντρας μου τα χαραματα για δουλεια και μας φιλαει και τις δυο, η μικρουλα μου ξυπναει συνηθως, παιρνει μαξιλαρακι και ερχεται και ξαπλωνει διπλα μου!!!

Ιωαννα, εμεις περσυ καναμε αιτηση για επιδομα θερμανσης και αφου καταθεσαμε τις αποδειξεις κλπ, πηραμε μεσω τραπεζης τα λεφτα που μας αντιστοιχουσαν!!!

Φετος δεν εκανα προκαταβολικα αιτηση για επιδομα..αλλα το εχω σκοπο. (τα κανει η νυφη μου που ειναι και η λογιστρια μου)...αλλα ακομη δεν εχουμε βαλει πετρελαιο..βολευομαστε με ηλεκτρικο σομπακι...:confused:

Αχ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,μου αρεσει πολυ ο τροπος συμπεριφορας της κορουλας σου!Ειναι αξιαγαπητο πλασμα!

Η σομπα που εχετε ειναι ηλεκτρικη ή πετρελαιου?

Εσεις τι καλο θα φατε σημερα?

Με τι διαιτα πως τα πας?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Η σομπα ειναι αυτα τα ηλεκτρικα τα σωματα με 3 ραβδους....Ασε, δεν συμφερει ουτε αυτο αλλα...και το πετρελαιο πανακριβο...

Διαιτα την εχω σταματησει...δυστυχως!!!! Και ολο λεω, αλλα δεν παίρνω μπρος να ξανακανω διαιτα τουλαχιστον μεχρι γιορτες...Δεν ειναι οτι τρωω πολυ αλλα λογω πολυκυστικων και αντιστασης στην ινσουλινη, πρεπει να τηρω τα γευματα τα συνεχη ανα 3 ωρες και να κανω διατροφη οπως οι διαβητικοι...αλλα....

Πρεπει να συνελθω και να προσεξω τον εαυτο μου!

Σημερα φτιαχνω φασολαδα!!!!

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ εδω που μενουμε ειναι ενα 2ωροφο οπου κατω ειναι 2 γκαρσονιερες η μια ειναι του ιδιοκτητη αλλα μενει σε χωριο στο αλλο μενει η χαζη η γειτονισσα που εχω αυτη με το σκουπισμα που ελεγα προχτες κ πανω ειναι 2 διαμερισματα στο ενα μενουμε εμεις κ στο αλλο η κοπελα που σας ελεγα που γεννησε κ εχει ενα γιο!!!!!!!!!εσυ?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ φωτια κ λαυρα ειναι αλλα τι να κανουμε κ αντε περσυ δεν το πολυαναψαμε βολευομασταν λιγο με το τζακι λιγο με το κλιματιστικο λιγο με μια σομπα αλλα φετος με το μωρο δεν γινεται κ ειδικα εδω που κανει ψοφοκρυο!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πολυ γλυκο πλασμα η κορουλα σου!!!!!!!!!!

εμεις σημερα θα φαμε λαχανοντολμαδες που ειχα κανει κ ειχα κρατησει στην καταψυξη ε θα κανω μαζι κ καμια πατατουλα τηγανητη κ μαρουλι σαλατα!!!!!!!δε μπορω αυτο το φαι καθε μερα ελεος!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλημεραααααααααααααααααααααααα κοριτσακια μου....:D:D:D

Πως ειστε???? ολες καλα?????? εδω εχει ηλιο :D αλλα παραλληλα ενα αερακι ψυχρο :(.

Εμεις ειμαστε καλαααα, ξυπνησαμε στις 8, ηπιαμε το γαλα μας και σε λιγο εχει φρουτακι και ψωμακι με βουτυρο και μελι. Ααα ανοιξαμε και τα ντουλαπια και πηραμε ολη την προικα μας απο μεσα (πλαστικα πιατα της φμ) και την παμε βολτα...:tongue::tongue::tongue:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ πως ειστε????? ακομα δεν ηρθε ο μαστορας???? αντε καλη δουλιτσα για μετα που εχει λιγο καθαρισμα λογω σκονης.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ πως ειναι η μουρμουρα σου????? μαρη αν ερθουμε να παρουμε και τη μουρμουρα η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ θα παρει και προαγωγη.....:tongue::tongue::tongue:. Εχει ο βασιλοπουλος προσφορα αλλα εχει υψηλη αρχικη, οποτε δεν συμφερει ουσιαστικα, παρα μονο στην πραγματικοτητα 1-2? κερδιζεις απο την παρουσα προσφορα τουλαχιστον.

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν?????? κοιμουνται, νοικοκυρευουν, νταντευουν :P:p:p:p ?????????

καλα μονο προαγωγη?διευθυντρια θα γινει!!!!!!!χαχαααχαχα!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλησπερααααα κορες!!!!!!!!!καλα εισαστε οοολες ωρε?????

εμεις μια χαρουλα ειμαστε!!!!η Δεσποινα πολυ ησυχη σημερα...δεν εχει κεφια!!!!

το μενου σημερα εχει ρεβυθιααααααααααα!!!!!!!!!

και μηλοπιτα που εκανε η μαμα μου για το απογευματακι......

και θα φτιαξουμε και μανηταρια πλευροτους στο φουρνο ψητα!!!!!!!

φοβερα!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερααααα κορες!!!!!!!!!καλα εισαστε οοολες ωρε?????

εμεις μια χαρουλα ειμαστε!!!!η Δεσποινα πολυ ησυχη σημερα...δεν εχει κεφια!!!!

το μενου σημερα εχει ρεβυθιααααααααααα!!!!!!!!!

και μηλοπιτα που εκανε η μαμα μου για το απογευματακι......

και θα φτιαξουμε και μανηταρια πλευροτους στο φουρνο ψητα!!!!!!!

φοβερα!!!!!

Πωωωωωω! Μηλόπιτα!!! Θέλω κι εγώ!! Κάνε κάτι, πατουσίτσα!!

(Καλησπέραααα!)

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...