Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσια μου όλα καλά!!3 κιλάκια ο αντρας μου!!ο τράχηλος μαλακος και το κεφαλι κατω!! αν δεν γινει τιποτα θα με δει ξανα 5 του μηνα!!

τι κάνετε εσείς???

μαρακι βορινό τη θελω τη συνταγή σου!!

Μπραβο πολυ καλα πατε!Μπαινεις στην τελικη ευθεια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑ τι κανεις....???? ηρεμησες καθολου...?????

Ναι Koalaki μου εγω ειμαι καλυτερα....ο αντρουλης μου ετσι και ετσι....χαθεικα γιατι ειχα ξαπλωσει λιγο για να ηρεμησω γιατι ημουνα πολυ χαλια....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα πώς εισαι;

εγω νυσταζω αλλα κρατιεμαι λιγο ακομη....

Ηλιοβασιλεμα μου καλυτερα ειμαι....ποναω αλλα οχι τοσο πολυ....ειχα ξαπλωσει για να ηρεμησω λιγο....εσυ τι κανεις;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Βρε Γιολα, ξεπατωθηκες!!!!!!!!!!!!

Εγω το ενα απο τα 2 τεραστια λουτρινα της κορης μου τα εχω βαλει στην αποθηκη!!!!!!!!

Το αλλο το εχω ψηλα σε ντουλαπα στηλη και δεν το πολυχρησιμοποιει...αλλα δεν βολευουν στο πλυσιμο καθολου!

Αντε τωρα ειστε ετοιμοι για τον μπεμπη σας αφου στολισατε κιολας!!!!

Οντως το μονο που μενει ειναι να κανω βαλιτσακι και να πλυνω την επομενη Δευτερα τα υφασματα τοτ καροτσιου και πορτ-μπεμπε.Εκλεισα ενα μηνα απο την δουλεια και δεν εχω ξεκουραστει καθολου.Σηκωνομαι 730 για να ετοιμασω την μικρη μετα δουλειες και το απογευμα διαβασμα και μπανιο την μικρη.Κοιμαται στις 10 και μετα ξαπλωνω στον καναπε. Ουτε ενα βιβλιο δεν εχω τελειωσει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

ΓΙΟΛΑ τι κανετε....????? ξεκουρασου οσο μπορεις, πλησιαζει ο καιρος σου και αν μι τι αλλο χρειαζεσαι παση θυσια δυναμεις πολυ περισσοτερες απο αυτες που διαθετεις τωρα. Μια χαρα αφου στολισατε δεντρακι, δεν τα εχει τελευταια στιγμη που προεχουν αλλα ομορφοτερα πραγματα οπως ο ερχομος του μωρου σου.

Αληθεια ειμαι η μονη τρελη που στολισε;

Απο αυριο θα αλλαξω τροπαριο.18 μερες εμειναν.

Ο Αγ. Στυλιανος προστατευει και τα αγεννητα μωρα γιατι αγιασε απο την κοιλια της μανας του.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Γιολα τις μερες που θα εισαι κλινικη, ποιος θα σου προσεχει το παιδι; ο συζυγος σου εναλλαξ με καποιον συγγενη σας;

Εχει ξανακοιμηθει η Βασιλικη διχως εσενα στο σπιτι;

Ριτσα...εδω ειμαι, χαλαρωνω λιγακι μονη μου....ο συζυγος και το παιδι κοιμουνται. Τελικα δεν θα κανεις σε αυτον το κυκλο τη σαλπιγγογραφια;

ΓΙΟΛΑ τι κανετε....????? ξεκουρασου οσο μπορεις, πλησιαζει ο καιρος σου και αν μι τι αλλο χρειαζεσαι παση θυσια δυναμεις πολυ περισσοτερες απο αυτες που διαθετεις τωρα. Μια χαρα αφου στολισατε δεντρακι, δεν τα εχει τελευταια στιγμη που προεχουν αλλα ομορφοτερα πραγματα οπως ο ερχομος του μωρου σου.

ΓΙΟΛΑ "μην τα εχεις τελευταια στιγμη..." ηθελα να γραψω.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γιολα τις μερες που θα εισαι κλινικη, ποιος θα σου προσεχει το παιδι; ο συζυγος σου εναλλαξ με καποιον συγγενη σας;

Εχει ξανακοιμηθει η Βασιλικη διχως εσενα στο σπιτι;

Ριτσα...εδω ειμαι, χαλαρωνω λιγακι μονη μου....ο συζυγος και το παιδι κοιμουνται. Τελικα δεν θα κανεις σε αυτον το κυκλο τη σαλπιγγογραφια;

Οχι Ηλιοβασιλεμα μου γιατι εχουμε να δωσουμε για την κουζινα....και θα μεινουμε ταπι.

Λεμε να την κανω στον αλλο κυκλο...να δουμε.....:rolleyes::rolleyes:.

Γιατι παντα βγαινει κατι αλλο......

Εσυ πως εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ριτσα εγω συνεχιζω τα αντισυλληπτικα και στις αρχες του επομενου κυκλου θα παω στον γιατρο για υπερηχο.

Ταπι και ψυχραιμοι και εμεις...:rolleyes:

Αστα να πανε φιλεναδα ....απο ταπι αλλο τιποτα.....:rolleyes::rolleyes:.

Με το καλο να πας και εσυ μαναρακι μου...να ακουσουμε κανα ευχαριστω και απο σενα......:D:D.

:arrow:Koalaki μου καληνυχτα ....πιστευω να τα πουμε αυριο....Φιλακια!!!

Καληνυχτω και εγω τα λεμε αυριο....πολλα φιλια.

Καλο ξημερωμα να εχουμε ολεςςςςς!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Sotsafi μου τελεια τα νεακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιδαρος!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν σας προλαβα!!!!θα τα πουμε αυριοοοο!!!!φιλακια πολλα καλο ξημερωμααααα!!!!!!!!!!!μακιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα ομορφοκοριτσοπουλα!!! τι μου κανετε??? εμεις καλα!!!! ξυπνησαμε στις 7 30, προοδευουμε απο εκει που ξυπνουσαμε 7 παρα!!! σε καμια ωρα περιμενω μαστορα που ελπιζω να ερθει.. να εχετε ολες μια ομορφη μερα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...