Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αγορομαμυ συγχαρητηρια για το 5μηνο και μακαρι να σε παρουν στη πολη σου!!!

Εγω ειμαι μεν στους δικαιουχους και οχι στους αποκλειομενους αλλα δεν ειμαι επιτυχουσα....:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλακι εφτιαξες τον χαλβα τον σιμιγδαλενιο με αναλογιες 1,2,3,4;;;; σε φορμα;

Ή αυτον του κουταλιου;;;

και οι δυο μου αρεσουν!!!!!!!!!!!!!!!!μιαμ μιαμ!!!!

Αν κρινω οτι περνω απο την κατσαρολα τον χαλβα οσο ακομα ειναι ζεστος και τον τρωω με το κουτααααλι ναι εκανα αυτον του κουταλιου....:tongue::tongue::tongue:. Δεν καταλαβα τι εννοεις αλλα εκανα αυτον που τον βαζουμε σε κατι πλαστικα μπολακια και τα αναποδογυρναμε μετα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

συμπεθερα!! καλα ειμαστε! αν και εγω πολυ αγχωμενη γιατι απο τη μια ειδα οτι πετυχα στην προκυρηξη του εσπα για 5μηνη εργασια αλλα η θεση μου ειναι γενικα στο νομό και ευελπιστω να με τοποθετησουν στην πολη μου αλλιως δε γινεται να δινω για βενζινες ή εισιτηρια!!

Συγχαρητηρια συμπεθερα μου, μακαρι να σε παρουν στον τοπο σου. Τι πιθανοτητες εχεις, ξερεις.????? σαφως και δεν μπορεις να δινεις τα λεφτα σε εισητηρια και βενζινες.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ συγχαρητηρια για το 5μηνο και μακαρι να σε παρουν στη πολη σου!!!

Εγω ειμαι μεν στους δικαιουχους και οχι στους αποκλειομενους αλλα δεν ειμαι επιτυχουσα....:(

Ηλιοβασιλεμα μου να εχεις το νου σου αφου εισαι επιλαχουσσα γιατι δεν ξερεις τι γινεται..

to1Np2.png

KCkop2.png

Αν κρινω οτι περνω απο την κατσαρολα τον χαλβα οσο ακομα ειναι ζεστος και τον τρωω με το κουτααααλι ναι εκανα αυτον του κουταλιου....:tongue::tongue::tongue:. Δεν καταλαβα τι εννοεις αλλα εκανα αυτον που τον βαζουμε σε κατι πλαστικα μπολακια και τα αναποδογυρναμε μετα...

:lol::lol::lol::lol:

οκ καταλαβα!!!! αντι για ατομικα μπολακια , το βαζουν και σε φορμα με αποσπωμενα πλαινα...

Αλλα υπαρχει και ο χαλβας του κουταλιου που μου αρεσει πολυ και ηταν αυτος που μου ειχε φερει στην κλινικη οταν γεννησα η γιαγια μου και τον φυλαγα μην μου τον φανε οι αλλοι μεχρι να μου επιτραπει να φαω!!!:tongue::tongue::tongue:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xalbas-koutaliou.html

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Ειμαι ενα ρακος.Και που γραφω κουραζομαι.

Εβαλα 5 πλυντηρια απο τα οποια 4 τα λουτρινα της κορης μου.Μην κανετε το λαθος και τα κρατατε οταν σας τα φερνουν δωρα ουτε να τα αγοραζετε οσο γλυκα κι αν ειναι.Ανοιγουμε μαγαζι με 80 κουκλακια μετρημενα απο τα οποια τα δυο τεραστια.

Βαλαμε το φωτιστικο στο μπεμπε δωματιο και το κυριοτερο ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΔΕΝΤΡΟ!

Ολα αυτα μαζι με μαγειρεμα και διαβασμα μικρης κανουν ενα φονικο συνδυασμο για την εβδομαδα μου....

dpTCp2.png

62YBp2.png

Συγχαρητηρια συμπεθερα μου, μακαρι να σε παρουν στον τοπο σου. Τι πιθανοτητες εχεις, ξερεις.????? σαφως και δεν μπορεις να δινεις τα λεφτα σε εισητηρια και βενζινες.

συμπεθερα μου αν σκεφτεις οτι περυσι με την ιδια συμβαση εξυπηρετησαν 2 συναδελφους κοπελες αγαμες και χωρις παιδια, φανταζομαι οτι το ιδιο θα κανουν και για εμενα που εχω και παιδι.. δηλαδη στις θεσεις που ηταν αυτες οι 2 περυσι ειμαι εγω τωρα, οποτε το δικαιο ειναι να με τοποθετησουν στην πολη μου, ειναι και δικαιωμα μου νομιζω, οχι απλα εξυπηρετηση.. αυριο θα μαθω, εχω βαλει λυτους και δεμενους!

to1Np2.png

KCkop2.png

Βρε Γιολα, ξεπατωθηκες!!!!!!!!!!!!

Εγω το ενα απο τα 2 τεραστια λουτρινα της κορης μου τα εχω βαλει στην αποθηκη!!!!!!!!

Το αλλο το εχω ψηλα σε ντουλαπα στηλη και δεν το πολυχρησιμοποιει...αλλα δεν βολευουν στο πλυσιμο καθολου!

Αντε τωρα ειστε ετοιμοι για τον μπεμπη σας αφου στολισατε κιολας!!!!

συμπεθερα μου αν σκεφτεις οτι περυσι με την ιδια συμβαση εξυπηρετησαν 2 συναδελφους κοπελες αγαμες και χωρις παιδια, φανταζομαι οτι το ιδιο θα κανουν και για εμενα που εχω και παιδι.. δηλαδη στις θεσεις που ηταν αυτες οι 2 περυσι ειμαι εγω τωρα, οποτε το δικαιο ειναι να με τοποθετησουν στην πολη μου, ειναι και δικαιωμα μου νομιζω, οχι απλα εξυπηρετηση.. αυριο θα μαθω, εχω βαλει λυτους και δεμενους!

Βαλε και το μητσαρα μπροστα να ορμηξει αμα λαχει...

Εφοσον ειναι δικαιωμα σου φυσικα και να το διεκδικησεις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηλιοβασιλεμα κι εγω το χαλβα με τη φορμα φτιαχνω!!!! τελειος!!

Υοla καλησπερα!! χαρα στη δυναμη σου που μπαινεις και μας γραφεις!! Κουραστηκα μονο που διαβασα ολα αυτα που εκανες!! αντε να ξεκουραστεις!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Ειμαι ενα ρακος.Και που γραφω κουραζομαι.

Εβαλα 5 πλυντηρια απο τα οποια 4 τα λουτρινα της κορης μου.Μην κανετε το λαθος και τα κρατατε οταν σας τα φερνουν δωρα ουτε να τα αγοραζετε οσο γλυκα κι αν ειναι.Ανοιγουμε μαγαζι με 80 κουκλακια μετρημενα απο τα οποια τα δυο τεραστια.

Βαλαμε το φωτιστικο στο μπεμπε δωματιο και το κυριοτερο ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΔΕΝΤΡΟ!

Ολα αυτα μαζι με μαγειρεμα και διαβασμα μικρης κανουν ενα φονικο συνδυασμο για την εβδομαδα μου....

ΓΙΟΛΑ τι κανετε....????? ξεκουρασου οσο μπορεις, πλησιαζει ο καιρος σου και αν μι τι αλλο χρειαζεσαι παση θυσια δυναμεις πολυ περισσοτερες απο αυτες που διαθετεις τωρα. Μια χαρα αφου στολισατε δεντρακι, δεν τα εχει τελευταια στιγμη που προεχουν αλλα ομορφοτερα πραγματα οπως ο ερχομος του μωρου σου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια, σημερα ειναι του Αγ. Στυλιανου!

Το γνωριζετε οτι ο Αγιος ειναι προστατης της υγειας των παιδιων και της υπογονιμοτητας;

Να προσευχομαστε στον Αγιο να μας εχει καλα τα ζουζουνια μας!

Βαλε και το μητσαρα μπροστα να ορμηξει αμα λαχει...

Εφοσον ειναι δικαιωμα σου φυσικα και να το διεκδικησεις.

μακαρι να πανε ολα καλα συμπεθερα, εχω πολυ αγχος!! με εχει πιασει το στομαχι μου! πιστευω οτι δε θα υπαρχει προβλημα αλλα μεχρι να οριστικοποιηθει με τρωει το αγχος!! ουτε καμια μονιμη θεση να ηταν :confused::confused::confused: μαρηηηηηηηη στειλε τη φουρτουνα να εχουμε σιγουρα αποτελεσματα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια, σημερα ειναι του Αγ. Στυλιανου!

Το γνωριζετε οτι ο Αγιος ειναι προστατης της υγειας των παιδιων και της υπογονιμοτητας;

Να προσευχομαστε στον Αγιο να μας εχει καλα τα ζουζουνια μας!

αληθεια ειναι προστατης στα παιδακια?? δε το ηξερα! Μεγαλη η Χαρη του!! να 'ναι καλα ολα τα παιδακια του κοσμου!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...