Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Τι κάνετε???? Από ότι βλέπω δεν είναι καμία μέσα :-)

Εγώ έκανα μία λίστα με αυτά που πρέπει να γίνουν πριν το μαιευτήριο ή που πρέπει να κάνει ο άνδρας μου όσο είμαι στο μαιευτήριο και μου βγήκαν 2 σελίδες. Αλλά καλύτερα να είμαστε οργανωμένοι παρά να τρέχουμε τελευταία στιγμή ή να ξεχάσουμε τα μισά !!!

Σοτσάφι περιμένουμε νέα :-)

Πατουσίτσα και εσύ προετοιμάζεσαι ε???

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω δοντια,Ακατανομαστη και αιμοραοιδες....Χααα!!χααα!! τι καλα.....τελεια ε;;;

Και ο ενας προσπαθη να βοηθειση τον αλλον....εχουμε γελιο!!

Καλεεεεεε....τι σας επιασε?Πωπωωωω,ολα μαζι!Υπομονη βρε καμαρι μου,τι αλλο να πω!Και στους 2 υπομονη!Η πεθερα ειναι αμετοχη σε ολα αυτα?

κριτσια να σας πω........στο μαιευτηριο θα εχω μονο το δικο μου βιβλιαριο????η και του συζηγου????

Ματακια μου γλυκα,απ'οτι ειδα,σου απαντησαν τα κοριτσια!Εγω παλι δεν θυμαμαι τιποτα!Τι ειχα,τι δεν ειχα!Σιγουρα ειχα το δικο μου βιβλιαριο,δε με ασφαλιζει ο αντρας μου,οποτε δε ξερω,εαν στη δικη σου περιπτωση ισχυει κατι αλλο(σε ασφαλιζει ο αντρας σου,σωστα?:rolleyes:)!

Οποτε εισαι ετοιμηηηη ροζουλιτα!!!!Χιχιχιχι!

Εφαγες τι γιδα μαρη?

Εγω εβαλα πιτσα,εχουμε αναψει και το τζακι απο το απογευμα και ρεμβαζουμε εχοντας τη μικρη μες τα ποδια μας!Δεν υπαρχει καλυτερη εικονα!

Ioannaki28 μου,αληθεια,σου αρεσουν τα εκκλησιαστικα?Και μενα,παρα πολυ!Διαβαζω πολυ τα βιβλια του Πατηρ Παισιου!Αυτες τις μερες ξεκινησα ενα βιβλιο που μου εφερε ο πατερας μου απο το Αγιον Ορος και μιλαει για το μυστηριο του γαμου!Ειναι πολυ ενδιαφερον!

Οσο για το παρκο,εγω απο ημερων την εβαζα εκει!Στη αρχη ως παρκοκρεβατο,με επιπλεον στρωμα,και 4 μηνων το κατεβασα!Ακομη ομως και τωρα εχω το στρωμα μεσα!Ειναι πιο μαλακο!

ΖΩΗ ΜΟΥ,με το βιβλιο που μου προτινες,χτυπησες φλεβα!Ειμαι λατρεις επισης με βιβλια και ταινιες που αναφερονται στον ποντο και στη Μικρα Ασια,λογω καταγωγης!Τα μισα βιβλια μου γι αυτα μιλουν!Θα το διαβασω και θα σου πω εντυπωσεις!Το βιβλιο,ουτε τ'ονομα μου,το εχεις διαβασει?

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ,καλη επιτυχια στον γιατροοοο!Εχω εγω συνταγη,δοκιμασμενη,εαν θελεις!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,εισαι παρθενος στο ζωδιο?Και ο αντρας μου ειναι πολυ της οργανωσης!Μπραβο,καλα κανεις!Θα σας βοηθησει και τους 2!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ναι ναι κοριτσια!!!!στην αναμονη ειμαι τωρα!!!!

πηρα τηλ.και την μικροβιολογο μια χαρα οι εξετασεις!!!!!

ολα κομπλε!!!

Μαρακι μου βορινο τα εχω βαλει ολα μεσα σε 3 φακελους!!!!

ειναι ολα κομπλε!!!!

Αν την εφαγα τη γιδα?????την κατασπαραξα!!!!!!!!!!!!!χααχαχχαχαχαχα!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσακια μου γλυκα ηρθα... Τι κανετε?????? ειστε ολες καλα????

Εδω εχει πολυυυυυυ κρυοοοοοοο......!!!!!!!!! Τσουχτερο θα ελεγα....!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλααα, μολις κοιμησα τη φμ. Το απογευμα παιξαμε πολυυυυ και καποια στιγμη της εδωσα χαλβα σιμαγδαλενιο τον οποιο και καταβροχθησε, τον εφτιαξε με μελι αντι σταφιες, μοσχοβολαει το σπιτιιιιιι...:D:D:D:D

Σε λιγο θα παω να φτιαξω κατι να φαω και μετα να ορμηξω στο χαλβα....:tongue::tongue::tongue:.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ μια χαρα τα νεακια σου, ολα οκ....!!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ περιμενουμε νεακια σου, ολα καλα θα ειναι....!!!!!!

Σημ: εστειλα τον ανδρα μου στον μασουτη να παρει πανες και διαπιστωσαμε εκ των υστερων οτι η μικρη συσκευσια ειχε 10? παρα κατι λεπτα με 19 τμχ μεσα και εδινε 1 ακομα συσκευασια δωρο, δλδ ρε φιλε ποσο κανει κανονικα η τιμη της μικρης συσκευασιας και το προσφερεις και καλα 1+1 δωρο....????? μεγαααααλος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και δεν ειναι ο μονος, για χαζο τον περνανε τον κοσμο....???? ναι μεν εχει ενα ωφελος της ταξης των 2-3? ετσι οπως τα υπολογισα αλλα σε καμια περιπτωση δεν υφισταται το 1+1 δωρο. ΕΛΕΟΣ δλδ......!!!!!!!!!

Τελικα κατεληξα οτι μονο το % που βγαζουν συμφερει αρκετα γιατι ειδαλως ανεβαζουν την τιμη κατα πολυ και μετα κοπανανε την κλασικη ατακα: 1+1 δωρο.....!!!!!!!!

Αυτααααααα.......

Αντε καλε που ειστεεεεεε...??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι κλασσική απατεωνια των σουπερμαρκετ στις "προσφορες" τους!!!!!

Εμεις επειδη ψωνιζουμε κυριως στον Μαρινοπουλο λογω εφημεριδας με κουπονι για τα ψωνια...ξερουμε τις τιμες στα προιοντα που ψωνιζουμε και βλεπουμε το ανεβασμα των τιμων πολλων προϊοντων που μετα τα πλασαρουν σαν να τα εχουν σε εκπτωση....ή στανταρ τα 7 στα 10 πραγματα που εχουν σε προσφορα ειναι σε ελλειψη (αδεια ραφια) απο την πρωτη στιγμη της ανακοινωσης της προσφορας τους!!!!!!

Καλά ειστε κατα τ αλλα;

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!!! Ολες καλα?? Εμεις καλα, πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος και εμεις αραζουμε!! Συμπεθερα τι μου εκανες βραδιατικα με τον χαλβααααααα!! γιαμιιιιι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι κλασσική απατεωνια των σουπερμαρκετ στις "προσφορες" τους!!!!!

Εμεις επειδη ψωνιζουμε κυριως στον Μαρινοπουλο λογω εφημεριδας με κουπονι για τα ψωνια...ξερουμε τις τιμες στα προιοντα που ψωνιζουμε και βλεπουμε το ανεβασμα των τιμων πολλων προϊοντων που μετα τα πλασαρουν σαν να τα εχουν σε εκπτωση....ή στανταρ τα 7 στα 10 πραγματα που εχουν σε προσφορα ειναι σε ελλειψη (αδεια ραφια) απο την πρωτη στιγμη της ανακοινωσης της προσφορας τους!!!!!!

Καλά ειστε κατα τ αλλα;

Κατι βασικα δεν μου κολουσε εξ αρχης τοσο στη διαφημιση που εδειχνε τη μικρη συσκευασια οσο και στη τιμη αυτης...

Εγω πριν ενα μηνα περιπου που πηρα με 50% τα babylino εβγαινε μολις 5.90 η μεγαλη συσκευασια (46 τμχ) απο 12 ? περιπου που κανει κανονικα, αυτη μαλιστα ηταν ΠΡΟΣΦΟΡΑΑΑΑΑΑ......!!!!!!!!

Καλα ειμαστε, εσεις....??????? η κορουλα σου....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αφησα ασχολιαστο τον χαλβα αλλα να εισαι σιγουρη τον λιμπιστηκα και εγω!!!!;););)

Καλα ειμαστε!!! Το μεσημερι ζωγραφισαμε με πινελα και νερομπογιες...μετα με μαρκοδορους κλπ. Η ζωγραφικη ειναι το αγαπημενο της χομπι και σχεδον ολη μερα με αυτη ασχολειται..

Ηρθα και εγω κορες!!!!!!!!!εκανα ενα σιδερωμα!!!!καθιστη!!!εφαγα και 1 μηλο!

απατεωνιες!!!!!!!!!!!απ το μασουτη!!!!μου το εχει και η αδερφη μου οσο αφορα για της διθεν προσφορες.....!!!

και γενικα ολα τα μαρκετ κανουν τετοια.....

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καποιες προσφορες ειναι αληθινα συμφερουσες...οπως και τα μωρομαντηλα παμπερς που ειχαμε παρει τις προαλλες στον μαρινοπουλο...αλλα πρεπει να εισαι υποψιασμενος και να το ψαχνεις για να μην σε πιανουν κοροϊδο!!!

το Μποτσακι μας το πανευτυχισμενο , διαβασα τα νεα της τα πρωινα και πολυ χαιρομαι...Τελικα μονο εγω εμεινα νηστικη μετα την καισαρικη;!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αφησα ασχολιαστο τον χαλβα αλλα να εισαι σιγουρη τον λιμπιστηκα και εγω!!!!;););)

Καλα ειμαστε!!! Το μεσημερι ζωγραφισαμε με πινελα και νερομπογιες...μετα με μαρκοδορους κλπ. Η ζωγραφικη ειναι το αγαπημενο της χομπι και σχεδον ολη μερα με αυτη ασχολειται..

Να σας στειλωωωωωωωωωωω χαλβααααα.....!!!!!!! Καλα κανει αφου της αρεσει και αν εχει ταλεντο που ειμαι σιγουρη οτι εχει ειναι προς ωφελος της.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ναι ολα τα μαρκετ κανουν τετοιες απαταεωνιες, τωρα εχει και ο βασιλοπουλος δηθεν προσφορα τις babylino -30% αλλα η αρχικη τους ειναι 15.85 :shock::shock::shock: που φυσικα δεν ειναι της εταιρειας αλλα ο βασιλοπουλος ανεβασε την αρχικη τιμη και καλα οτι εχει προσφορα, ενω την προηγουμενη φορα που πηγα και τις πηρα με 5.90 ηταν παλι στο βασιλοπουλο αλλα απο την εταιρεια ισχυε η προσφορα και οχι απο τον ιδιωτη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καποιες προσφορες ειναι αληθινα συμφερουσες...οπως και τα μωρομαντηλα παμπερς που ειχαμε παρει τις προαλλες στον μαρινοπουλο...αλλα πρεπει να εισαι υποψιασμενος και να το ψαχνεις για να μην σε πιανουν κοροϊδο!!!

το Μποτσακι μας το πανευτυχισμενο , διαβασα τα νεα της τα πρωινα και πολυ χαιρομαι...Τελικα μονο εγω εμεινα νηστικη μετα την καισαρικη;!!:tongue::tongue::tongue:

Μωρε εχει χαρη που ηθελα απορυπαντικο το οποιο ειχε σε προσφορα -2?, οποτε πηγε ειδε και τις πανες και φυσικα δεν πηρε...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια καλησπερα!!!! Ολες καλα?? Εμεις καλα, πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος και εμεις αραζουμε!! Συμπεθερα τι μου εκανες βραδιατικα με τον χαλβααααααα!! γιαμιιιιι!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ελαααααααααα κερναω χαλβαααααα.....!!!!!!!! Τι κανετε....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι εφτιαξες τον χαλβα τον σιμιγδαλενιο με αναλογιες 1,2,3,4;;;; σε φορμα;

Ή αυτον του κουταλιου;;;

και οι δυο μου αρεσουν!!!!!!!!!!!!!!!!μιαμ μιαμ!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ελαααααααααα κερναω χαλβαααααα.....!!!!!!!! Τι κανετε....?????

συμπεθερα!! καλα ειμαστε! αν και εγω πολυ αγχωμενη γιατι απο τη μια ειδα οτι πετυχα στην προκυρηξη του εσπα για 5μηνη εργασια αλλα η θεση μου ειναι γενικα στο νομό και ευελπιστω να με τοποθετησουν στην πολη μου αλλιως δε γινεται να δινω για βενζινες ή εισιτηρια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...