Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ παιζει με το μπαλονι το πιανει με το χερι της κ το ανεβοκατεβαζει!!!!!!!

την εχω μια στο ριλαξ μια στη καλαθουνα μια στο κρεββατι!!!!!!!!θελω να παρω παρκο αλλα απο ποσο μηνων τα βαζουν μεσα?

απο βιβλια στην εγκυμοσυνη ειχα διαβασει το βαλς με 12 θεους μ αρεσε πολυ η σειρα αλλα το βιβλιο ειναι απιθανο κ μετα ενα αλλο αλλα δεν το θυμαμαι θα ρωτησω τον αντρα μου μολις ερθει το διαβασε κ εκεινος!!!!!!!!!!!!επισης διαβαζω πολυ εκκλησιαστικα βιβλια (βιους αγιους κ τετοια)

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ κ εγω στρατου εχω κ χρειαστηκε μονο το αμκα του αντρα μου οχι το βιβλιαριο!!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ περαστικα σας!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α,οκ!!!!ετοιμασα τα χαρτια για το μαιευτηριο και τα εβαλα σε ενα ροζ φακελο!!!φοβερος!!!!με στιλ!!!!:tongue::tongue::tongue:

και ολα ειναι οκ!!!!

Και εγω της εγκυμοσυνης τα χαρτια σε ενα ροζ φακελο τα ειχα μαζι με τον φακελο που μου ειχε δωσει ο γιατρος μου, επισης ροζ με μπεζ και μια εγκυουλα απο εξω ζωγραφισμενη......:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

α,οκ!!!!ετοιμασα τα χαρτια για το μαιευτηριο και τα εβαλα σε ενα ροζ φακελο!!!φοβερος!!!!με στιλ!!!!:tongue::tongue::tongue:

και ολα ειναι οκ!!!!

μπραβο κοριτσι ολα ετοιμα!!!!!!!!!!το μονο που μενει ειναι ποτε θα αποφασισει το κοριτσι σου να βγει!!εσυ φυσιολογικα γεννας ετσι?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ουφ! Έφαγα, έσκασα!!

ΖΩΗ ΜΟΥ,τρελενομαι για αστυνομική,ξένη(μεταφρασμενη ),λογοτεχνία!Αλλά,πέραν απο αυτά,οτι άλλο με κεντρίσει το ενδιαφέρον,το αγοράζω!Για πρότεινε κανενα καλό βιβλίο! Τώρα διαβάζω το ''η καρδιά θυμάται'',της Οικονομου.Πολυυυ ρηχό,αλλά κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον!!!Κλασσική ελληνίδα συγγραφεας!!!

Έχεις διαβάσει αυτό εδώ; Είναι αστυνομικό, εγώ το διάβασα στα αγγλικά, οπότε δεν ξέρω αν είναι καλή η μετάφραση, αλλά μου άρεσε! Διαδραματίζεται και στην Πόλη, που λατρεύω!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ εγω διαβαζω ιατρικου περιεχομενου βιβλια... Πασης φυσεως ομως.

Μου θυμίζεις όταν ήμουν παιδάκι και μου τελείωναν τα βιβλία, οπότε πήγαινα κι έπαιρνα από τη βιβλιοθήκη ό,τι να'ναι. Έχω χαζέψει εγώ τόμους παθολογίας, ανατομίας κι ό,τι άλλο θες ως πιτσιρίκι! Είχαν κι εντυπωσιακές εικόνες! :lol:

κριτσια να σας πω........στο μαιευτηριο θα εχω μονο το δικο μου βιβλιαριο????η και του συζηγου????

Όχι, δεν το χρειάζεσαι. Όμως θα το χρειαστεί ο άντρας σου όταν θα πάει να βγάλει το ΑΜΚΑ του μωρού!

Όσο για το τουρλωμένο κωλαράκι, πες της είναι μικρή ακόμα :tongue::tongue:

Εγώ κορίτσια τα μάζεψα όλα τα χαρτιά που είναι και για τη δήλωση στο ληξιαρχείο κλπ, τα έβαλα σε ξεχωριστές διαφάνειες, έγραψα τι προορίζεται για που με αναλυτικές οδηγίες και τα έδωσα στο σύζυγο :tongue:

Πάω να την πέσω λιγάκι. Καλή ξεκούραση!!

p8P6p2.png

Ζωη μου,και εγω τα εχω ετοιμασει ολα!!!!3 φακελους διαφορτικους εφτιαχνα χθες!!!!

ολα ειναι ετοιμα!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!ελα μου ντε!!!!απο τωρα τουρλωνεται!!!!αχχαχαχαχααχχαχα!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

μπραβο κοριτσι ολα ετοιμα!!!!!!!!!!το μονο που μενει ειναι ποτε θα αποφασισει το κοριτσι σου να βγει!!εσυ φυσιολογικα γεννας ετσι?

Ιωαννακι μου!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι μαναρι????τι κανει η κορακλα σου?????

για φυσιολογικα με παει ο γιατρος....θα δειξει ομως!!!!!;);););)

d.gif

Και εγω της εγκυμοσυνης τα χαρτια σε ενα ροζ φακελο τα ειχα μαζι με τον φακελο που μου ειχε δωσει ο γιατρος μου, επισης ροζ με μπεζ και μια εγκυουλα απο εξω ζωγραφισμενη......:tongue::tongue::tongue:

αχαχχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααα!!!!!κοαλακι μου,ολα στα ροζ!!!!

μου λεει χθες το βραδυ ο συζηγος.......ολα στα ροζ!!!!ρεζιλι θα γινω!!!!!!!αχχαχαχαχαχαχααχχααχ!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ παιζει με το μπαλονι το πιανει με το χερι της κ το ανεβοκατεβαζει!!!!!!!

την εχω μια στο ριλαξ μια στη καλαθουνα μια στο κρεββατι!!!!!!!!θελω να παρω παρκο αλλα απο ποσο μηνων τα βαζουν μεσα?

απο βιβλια στην εγκυμοσυνη ειχα διαβασει το βαλς με 12 θεους μ αρεσε πολυ η σειρα αλλα το βιβλιο ειναι απιθανο κ μετα ενα αλλο αλλα δεν το θυμαμαι θα ρωτησω τον αντρα μου μολις ερθει το διαβασε κ εκεινος!!!!!!!!!!!!επισης διαβαζω πολυ εκκλησιαστικα βιβλια (βιους αγιους κ τετοια)

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ κ εγω στρατου εχω κ χρειαστηκε μονο το αμκα του αντρα μου οχι το βιβλιαριο!!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ περαστικα σας!!!!!!!!!!

το ΑΜΚΑ θελει????απλα τον αριθμο????η θελει το χαρτι.......????????????

d.gif

Διαφημίσεις

τον αριθμο μονο αλλα ας εχει κ το χαρτι για καλο κ για κακο!!!!!!!!!!

α,οκ Ιωαννα μου!!!!!!!!!!ας το χουμε και αυτο το χαρτι!!!!!

d.gif

Ζουζουνες!!! τι κανετε?? εμεις καλα!!

Πατουσιτσα παρε και του αντρα το βιβλιαριο!!!

Συμπεθερααα τι κανετε?? παιζετε??

Ριτσακι μου τι αλλο θα σε βρει καλε??? περαστικα για ακομα μια φορα..

to1Np2.png

KCkop2.png

σοτσαφι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλησπεραααααα!!!!καλα εισαι????????????

αντε ωραια!!!!!!!θα περιμενουμε νεα σου!!!!!

αχ και η μαμα μου ειπε θα ξεκινησει να φτιαξει..............γιαμιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!θα μυρισει το σπιτι κουραμπιεδες και μελομακαρονα!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...