Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσια ο μασουτης εχει pampers 1+1 δωρο

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ καλα ειναι εδω μουρμουριζει!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μια χαρα ολα τυχερη!!!!!!!!!!!!!!αντε φατα ολα σημερα!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τι ωραια που θα δεις τον γαμπρουλη σου απο κοντα!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ου μπλεξεις με μαστορους κ μαλιστα γωστους!!!!!!!!!!!

Εστειλα τον ανδρα μου να παει να παρει αν προλαβει γιατι ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ και συ βιβλιοφαγος?Για πες κανένα καλό βιβλιο!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι κάνετε?

Γεια σου Μαρακι μου.....εμεις τα ιδια μας ποναμε....εγω απο την ακατανομαστη με εχει πεθανει και ο αντρουλης μου την μεση του.....ειμαστε και τα δυο σαραβαλα.......

Σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες για τα φαρμακα.

Εσυ τι κανεις;;......πως εισαι;;......

Η Δημητρουλα σου καλα ειναι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Γεια σου Μαρακι μου.....εμεις τα ιδια μας ποναμε....εγω απο την ακατανομαστη με εχει πεθανει και ο αντρουλης μου την μεση του.....ειμαστε και τα δυο σαραβαλα.......

Σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες για τα φαρμακα.

Εσυ τι κανεις;;......πως εισαι;;......

Η Δημητρουλα σου καλα ειναι;;

Αντε μαρηηηη, ακου εκει σαραβαλο....:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Παρακαλω ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!Καλα ειναι η Δημητρουλα!Θελει να μπουσουλαει/σηκωνεται συνεχεια!Κι ολο ν'ανακαλυπτει!Μεγαλωνει και ζωηρευει!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,δεν περπατησε ακομη,αλλα η γιατρος μας ειπε,πως με την κινητικοτητα που εχει,ενδεχεται σε 2 μηνες να περπατησει!Κι εγω ετσι πιστευω!Προσπαθει να σταθει απο μονη της,χωρις να κρατιεται!Θηριο!

Τι κανει το κοριτσακι σου?Εφαγε,κοιμηθηκε?Παιζει πλεον και με παιχνιδακια?Της τα βαζεις πανω απο το κρεβατακι/παρκοκρεβατο?

Πες και συ μαρη κανα βιβλιο!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,καλα ειναι και τα ιατρικα!Οταν πηγα Θεσσαλονικη,ειδα στη βιβλιοθηκη τα βιβλια της σχολης,τα οποια,τα περισσοτερα,ειναι ιατρικης θεματολογιας και τα ''σκαλισα''λιγακι!Σκεφτηκα να τα φερω εδω,αλλα πρεπει να παρω κι αλλη βιβλιοθηκη,και ποιος το λεει στον αντρα μου!Ειναι σα να τον ακουω''αφου τα εχεις διαβασει,τι θελεις να τα βλεπεις?''!!!!Χαχαχαχα!

Δεν ειναι το ιδιοοοοοοοοοοο!

Κοριτσια μου,ηρθε η ωρα να σας αφησω και γω!

Θα τα πουμε παλι!Καλο μεσημεριιιιιιι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Παρακαλω ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!Καλα ειναι η Δημητρουλα!Θελει να μπουσουλαει/σηκωνεται συνεχεια!Κι ολο ν'ανακαλυπτει!Μεγαλωνει και ζωηρευει!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,δεν περπατησε ακομη,αλλα η γιατρος μας ειπε,πως με την κινητικοτητα που εχει,ενδεχεται σε 2 μηνες να περπατησει!Κι εγω ετσι πιστευω!Προσπαθει να σταθει απο μονη της,χωρις να κρατιεται!Θηριο!

Τι κανει το κοριτσακι σου?Εφαγε,κοιμηθηκε?Παιζει πλεον και με παιχνιδακια?Της τα βαζεις πανω απο το κρεβατακι/παρκοκρεβατο?

Πες και συ μαρη κανα βιβλιο!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,καλα ειναι και τα ιατρικα!Οταν πηγα Θεσσαλονικη,ειδα στη βιβλιοθηκη τα βιβλια της σχολης,τα οποια,τα περισσοτερα,ειναι ιατρικης θεματολογιας και τα ''σκαλισα''λιγακι!Σκεφτηκα να τα φερω εδω,αλλα πρεπει να παρω κι αλλη βιβλιοθηκη,και ποιος το λεει στον αντρα μου!Ειναι σα να τον ακουω''αφου τα εχεις διαβασει,τι θελεις να τα βλεπεις?''!!!!Χαχαχαχα!

Δεν ειναι το ιδιοοοοοοοοοοο!

Κοριτσια μου,ηρθε η ωρα να σας αφησω και γω!

Θα τα πουμε παλι!Καλο μεσημεριιιιιιι!

Αχ!! Η Δημητρουλα σου μεγαλωνει!!

Καλο μεσημερι Μαρακι μου....πιστευω να τα πουμε αργοτερα....Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αντε μαρηηηη, ακου εκει σαραβαλο....:tongue::tongue::tongue:

Koalaki μου καλα εισαι;;

Η Φουρτουνιτσα σου τι κανει;;

Ναι μαρηηηη, στρατα στρατουλα παμε και ο αντρας μου και εγω....σαν μωρακια.....Χαααα!!χαααα!!

Ασε που ολα τα ειχα με επιασαν και οι αιμοραοιδες και ηρθε και εδεσε...ολα καλα...:mad::mad:.

Εχω δοντια,Ακατανομαστη και αιμοραοιδες....Χααα!!χααα!! τι καλα.....τελεια ε;;;

Και ο ενας προσπαθη να βοηθειση τον αλλον....εχουμε γελιο!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

κριτσια να σας πω........στο μαιευτηριο θα εχω μονο το δικο μου βιβλιαριο????η και του συζηγου????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Όχι τίποτε άλλο, αλλά έπιασαν και τα κρύα, οπότε πώς να αφήσεις το σπίτι ανοιχτό με μαστόρους;

Όσο για την περίοδο, μην αγχώνεσαι, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και μακάρι να είναι αυτό που θες ;)

Προετοιμάζομαι ψυχολογικά για τα χειρότερα!! Αλλά όοοοοχι! Μου αρέσουν τα βιβλία! Καλοί οι σκληροί, αλλά να διαβάζεις ebook στην παραλία δεν είναι το ίδιο!!!!

Πιο φαν δε γίνεται! Διαβάζω ο,τιδήποτε πέσει στα χέρια μου. Δε μου φτουράνε, κιόλας, γιατί διαβάζω γρήγορα, άσε! Εσύ διαβάζεις συγκεκριμένα είδη;

Καλησπέρα, πατουσίτσα! Μια χαρά, περιμένω σε λίγο τον αντρούλη μου να φάμε. Πεινάαααααω! Το Δεσποινιώ τι κάνει; Βαράει;

Ζωη μουυυυυυ!!!!!!!!!καλα ειμαστε και εμεις!!!και εμεις τωρα φαγαμε......καλη χωνεψηηηηη να εχουμεεεεε!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

η Δεσποινιω καλα ειναι!!!τουρλωνεται σημερα συνεχεια!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

κριτσια να σας πω........στο μαιευτηριο θα εχω μονο το δικο μου βιβλιαριο????η και του συζηγου????

Δεν νομιζω να θες του συζηγου. Εβγαλες και δικο σου ετσι δεν ειναι...????? απλα με την ασφαλεια του συζηγου.....ε...???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριιιιτσια μου ηρθα παλι και εγω...

Εβαλα τη φμ για υπνο και καθομαι χαζευω τη βροχηηηηηηη...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε...???? η εκπομπη ηταν για γερα νευρα, ασε ασε...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑ μηπως με το δικο μου κοριτσακι εγινε καποιο λαθος...???? χαχαχαχαχχαχχαχαχχαχα......:tongue::tongue::tongue:

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ μαρηηηηη τι κανετε...????? εμεις φαγαμε φακη απο εχθες, η φμ δλδ εγω ακομα δεν εφαγα. Ολα καλα εσεις εκτος απο το χορο της αρκουδας.....???????? χαχαχαχαχχαχαχχαχχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχ....!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αρκουδιαρα με τα ολα μου!!!!!!!!!!

και εμεις τωρα φαγαμεεεε!!!!!

καλη χωνεψη!!!!!!

να παρω και την πιεση μου τωρα....πηρα και το φιλισιν....να παρω και το σιδρο!!!!

το απογευμα θα παρω και της επομενες εξετασεις!!!!!

θα παω να της παρω!!!!!

αντε να δουμε και απο κει!!!!

d.gif

Δεν νομιζω να θες του συζηγου. Εβγαλες και δικο σου ετσι δεν ειναι...????? απλα με την ασφαλεια του συζηγου.....ε...???????

ναι κοαλακι μου!!!!!!το εβγαλε ο συζηγος το βιβλιαριο μου!!!!σημερα κι ολας!!!

πηγε στο ΓΕΝ και το εβγαλε!!!!:D:D:D:D:D

d.gif

ναι κοαλακι μου!!!!!!το εβγαλε ο συζηγος το βιβλιαριο μου!!!!σημερα κι ολας!!!

πηγε στο ΓΕΝ και το εβγαλε!!!!:D:D:D:D:D

Οποτε δεν νομιζω να θελεις και του συζηγου. Εγω που ειχα τη νοσηλεια το καλοκαιρι χρειαστηκα μονο το δικο μου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οποτε δεν νομιζω να θελεις και του συζηγου. Εγω που ειχα τη νοσηλεια το καλοκαιρι χρειαστηκα μονο το δικο μου.

α,οκ!!!!ετοιμασα τα χαρτια για το μαιευτηριο και τα εβαλα σε ενα ροζ φακελο!!!φοβερος!!!!με στιλ!!!!:tongue::tongue::tongue:

και ολα ειναι οκ!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...