Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εσένα θα σε έχουμε για συμβουλές αν δεν κοιμάται το ζιζάνιο!! Ετοίμασε βιβλίο :tongue:

ΖΩΗΤΣΑ εαν απο τωρα το λες "ζιζανιο" που ακομα δεν εχει βγει απο την κοιλια σου τοτε ο εξωτερικος που εχεις ειναι πολυυυυυυ μικρος......:tongue::tongue::tongue: και καλυπτει μονο την ηλικια οσο ειναι στην κοιλια σου...

Μηπως να αλλαζες τις βιβλιοθηκες με σκληρους??????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααααααααααααα κοριτσιααααα από το πρωί τρώω κανονικά τα πάντα.Ηρθε το πρωινό κι επαθα σοκ!!!Μόνο εχθες μιση μέρα δεν έφαγα!Ήπια όμως αμέσως πολύ νερο και τσαγακι με φρυγανιά!!!!!

Και που εισαι ακοοοοοομα, μετα να δεις τι εχεις να φας................;););) εδω εγω που γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο καθε πρωι εφερναν εναν τεραστιο δισκο με γαλα, τσαι, τυρι, ψωμακι, φρυγανιες, μελι, βουτυρο, μαρμελαδα, κεικ και κρεμουλα. Φανταζομαι πως θα ειναι στο μαιυετηριο που πληρωνετε κιολας.

Καλημερααααααααααα ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ, δωσε ενα τερααααααααστιο γλυκιιιιιιτατο φιλι στον λεβεντη σου......!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακι μας καλημερα!! δωσε ενα τεραστιο φιλι στον κουκλο σου! η οθονη μου ξεχειλιζει ΕΥΤΥΧΙΑ απο αυτα που γραφεις! οσο για το πρωινο ειναι ΘΕΪΚΟ, που να δεις το μεσημεριανο...

Ζωη μου δε νομιζω για φετος, που να μπουν μαστορες τωρα που εχω στρωσει χαλια κλπ.. απο την ανοιξη!!

Συμπεθερααααα που εισαι μαρηηηηη!!! εφαγε η νυφη?? και ο γαμπρος εφαγε καργα και τωρα νανι! οπου να 'ναι θα ξυπνησει!!

Εδω ειμαι μαρηηηηηηηηηηη......

Δεν εφαγε πολυ ξινομηλο αλλα το τοστακι το τσακισε...:D:D:D, θα δωσω συμπληρωμα μπανανα το απογευμα η αχλαδακι.

Ξυπνησε ο γαμπρος....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια μουυυυυυυ!!!!!Φίλες μου αγαπημένες ηρθα κι εγώ!!!Δεν θα μπορούσα να λείπω άλλωστε.Απλα άργησα γιατί με ταλαιπωρεί τουτη η παλιοοθονη και τελικά κατέληξα να στέλνω από το τηλεφωνο.

Λοιπόν γέννησα 10.45 τον μπομπηρα 3500!!!Υγιεστατος,μακρύς,καθόλου μπυροκοιλια!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Απλά τον κράτησαν προλειπτικα και θα τον φέρουν το πρωί.Ηδη τον έχουν βάλει σε κουνακι και πήγε ο μπαμπάς του να τον δει και του τον δώσανε και τον ταισε κιόλας!!!!!!!

Εγώ είμαι καλα με σηκωσανε περπάτησα εζησα αποστεθτη εμπειρία είδα το μωράκι μου να βγαίνει από μέσα μου και το κράτησα στο στήθος και του φιλούσα την μουριτσα για αρκετή ώρα!!!

Κορίτσια δέκα παιδιά έκανα έτσι!!!

Δεν κατάλαβα τίποτα από την ώρα που βγήκα πίνω νερο τρώω τσάι με φρυγανιές και αύριο φαι!!!!!!!!

Ο γιατρός μου δεν μου έκανε ούτε κλύσμα ούτε τίποτα!!!!!!

Αχ τι νασας πω!!!!!!είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!;

Συμπεθεραααααααααα μαρηηηηηηηηη σας αγαπάμε και σας περιμενουμε!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που σε ακούω τόσο ευτυχισμένη!!!!!!! Τελείωσε το μαρτύριο σου και τα κατάφερεςςςςςςςςς!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!

Φιλιά πολλά στα πατουσάκια του!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!! Ολες καλα??? Οι ομορφες μας φρεσκομανουλες τι κανουν?? Λογικα και η Ελλη θα επιστρεφει σπιτι σημερα!!! Εμεις καλα!! Ξυπνησαμε 7 15, παραπονο δεν εχω χαχαχα! περιμενω μαστορα κατα τις 11 30 να μας τοποθετησει κλιματιστικο στο δωματιο του μικρου! κοριτσια να ρωτησω μηπως εχει καμια σας ιδεα. Εχουμε τζακι απλο και θελουμε να το μετατρεψουμε σε ενεργειακο. το εχει κανει καμια σας??

Καλημέρα ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου!!!!!!!!!! Εγώ έχω κάνει το τζάκι μου τύπου ενεργειακό. Δηλαδή έχει 4 σωλήνες που φέρνουν ζεστό αέρα στον χώρο που βρίσκεται. Δεν είναι συνδεδεμένο με τα καλοριφέρ. Όμως χθες κλείσαμε να βάλουμε ξυλολέβητα που θα είναι συνδεδεμένο με τα καλοριφέρ και θα ζεσταίνει 2 σπίτια (της μαμάς μου που είναι από πάνω και το δικό μου). Επίσης θα έχουμε και ζεστό νερό. Σε καμιά εβδομάδα θα μας το φτιάξουν οπότε θα σου πω αν ζεσταίνει ή όχι. Φαντάζομαι οτι είναι παρόμοιο με το ενεργειακό τζάκι.

Φιλιά σε όλες!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι μαρηηηηηηηηηηη......

Δεν εφαγε πολυ ξινομηλο αλλα το τοστακι το τσακισε...:D:D:D, θα δωσω συμπληρωμα μπανανα το απογευμα η αχλαδακι.

Ξυπνησε ο γαμπρος....?????

ελα συμπεθεραααα! ασε μας εστησε ο μαστορας που περιμεναμε κ με επιασαν τα νευρα μου!!! γιατι εχω μετακομισει λιγο τα επιπλα του μικρου για να εχουν χωρο οι μαστορες.. τι κανετε?? παιζει η νυφουλα μου?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοπελες μου!

Τι κανετε?Δεν καταφερα να μπω χθες/σημερα!

Ειμαστε καλα!Καναμε δουλιτσες,να ειναι καθαρα μιας και εχουμε σκοπο να στολισουμε!Η μικρη μου μολις κοιμηθηκε!

Και δω εχω πολυ κρυο!2 βαθμους το πρωι,αλλα το αισθανεσαι σαν -4!:confused::confused:

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,καλη ορεξη στην μικρουλα της φουρτουνα!Ανατριχισα με τη θεματολογια της εκπομπης!Δεν μπορω,και δε θελω,να φανταστω τα κτηνη που υπαρχουν στον κοσμο!Νιωθω αναγουλα!Ο Θεος να τους κρινει αυστηρα για τις πραξεις τους!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,πραγματικα η χαρα που βγαζεις προς τα εξω ειναι τοσο εντονη!

Μας πλημμυριζει και μας!Ποσο ομορφα συναισθηματα!Τωρα λογικα θα τον εχεις αγκαλιτσα!Να μεινει χαραγμενη για παντα αυτη η στιγμη,αυτα τα συναισθηματα στο νου και την καρδια σου!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,τι κανει η μουρμουρα σου?

ΖΩΗ ΜΟΥ,πες μου οτι εισαι φαν του βιβλιου?Πωπωωωω,τρελενομαι,ονειρο μου ειναι να δημιουργησω μια τεραστια βιβλιοθηκη!Δυστυχως ομως η κριση μας περιορισε ως προς τις αγορες!Τι σου αρεσει να διαβαζεις?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ξυνπησε ο ταρζαν?Μαρηηηη,σε ειδα στον υπνο μου,να σε κυνηγάει ο Μητσος και να σου κατεβαζει το παντελονι!Τρεληηηη,με επηρεασες!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ελα συμπεθεραααα! ασε μας εστησε ο μαστορας που περιμεναμε κ με επιασαν τα νευρα μου!!! γιατι εχω μετακομισει λιγο τα επιπλα του μικρου για να εχουν χωρο οι μαστορες.. τι κανετε?? παιζει η νυφουλα μου?

11 η ωρα ειχατε ραντεβου?

Και μενα μ'ενοχλει,οταν δινεις ραντεβου με καποιον και αργει τοσο πολυ,και καν δεν μπαινει στον κοπο να σ'ενημερωσει πως θα καθυστερηση!:mad:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα κοριτσιααααααααααα!!!!!!!!!!καλα εισαστε ολες?????πριν κανα μισαωρο ξυπνησαμε!!!!!!πολυ υπνοοοοο!!!!

κανει η μανα μου γιδα βραστη!!!!!!!ωρε μανα μου λεωωωω!!!!!!!!!!!

η Δεσποινα μου καλα ειναι,ξυπνησε με λοξυγγα!!!!

2 και σημερα να παω στο ΡΕΑ!!!!!!!!!

Αιντε να περνανε οι μερες!!!!!!να μου φυγει αυτο το αγχος....που οσο να ναι το χω!!!!να δω και την συμπεθερα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκε καθολου η τρελογκα??????δεν διαβασα νεακια!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

11 η ωρα ειχατε ραντεβου?

Και μενα μ'ενοχλει,οταν δινεις ραντεβου με καποιον και αργει τοσο πολυ,και καν δεν μπαινει στον κοπο να σ'ενημερωσει πως θα καθυστερηση!:mad:

Μαρακι καλημερααααα! μας ενημερωσε ο μαστορας αλλα τελευταια στιγμη!! ειναι φιλος κολλητος-οικογενειακος οποτε ακομα χειροτερα!! αυτοι μας στηνουν πιο πολυ απ'ολους! δε βαριεσαι, τουλαχιστον παντα μας εξυπηρετουν και αγοραζουμε φθηνα.. τι κανει η Δημητρουλα σου??? σε ξεβρακωσε κι εσενα μηπως?? χαχαχχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααα κοριτσιααααααα!!!!!!

Σας ευχαριστώ οοοοοολες για τις ευχές σας!!!!

Κορίτσια είμαι πολύ καλα μόνο που από την υπερένταση δεν έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα!!!!

Αλλά δεν με νοιάζει έχω στολιστει τώρα και περιμένω να μου φέρουν το μωρό μου!!!!

Άντε άντε κοντευετε όλες!!!!

Άντε και μετά θα πεσει πολύ γλέντι!!!!!

Συμπεθερουλα μουουουουουουυουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα διαβασα νεαααααα!!!!!!!!!σου τον φεραν τον γιοκα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!πωπωπωπωπωπωωππωωωωωω!!

ωρε γλεντια μαναρι!!!!!!!!!!!!

η νυφουλα καλα ειναι!!!!!!θα ανταμοθουμε μεθαυριο!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οτι νεα εχεις και μπορεις μας λες!!!!!!!!!!!!!!

περιμενουμε τα νεακια σου!!!!!!!!!!!

d.gif

Καλημερα κοριτσιααααααααααα!!!!!!!!!!καλα εισαστε ολες?????πριν κανα μισαωρο ξυπνησαμε!!!!!!πολυ υπνοοοοο!!!!

κανει η μανα μου γιδα βραστη!!!!!!!ωρε μανα μου λεωωωω!!!!!!!!!!!

η Δεσποινα μου καλα ειναι,ξυπνησε με λοξυγγα!!!!

2 και σημερα να παω στο ΡΕΑ!!!!!!!!!

Αιντε να περνανε οι μερες!!!!!!να μου φυγει αυτο το αγχος....που οσο να ναι το χω!!!!να δω και την συμπεθερα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκε καθολου η τρελογκα??????δεν διαβασα νεακια!!!!!!!!!!

καλημερα πατουσιτσααααααα!!!! ναι μπηκε η συμπεθερα σου, πλεει σε πελαγη ευτυχιας!!!:D:D:D αντε η σειρα σου!!! τυχερουλα θα τη δεις απο κοντα, εγω την αλλη εβδομαδα θα παω στο ΡΕΑ να παρω κατι κωδικους που επρεπε να εχω παρει απο περυσι! λες να εχεις γεννησει κ να σε πετυχω?? :P:p

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι καλημερααααα! μας ενημερωσε ο μαστορας αλλα τελευταια στιγμη!! ειναι φιλος κολλητος-οικογενειακος οποτε ακομα χειροτερα!! αυτοι μας στηνουν πιο πολυ απ'ολους! δε βαριεσαι, τουλαχιστον παντα μας εξυπηρετουν και αγοραζουμε φθηνα.. τι κανει η Δημητρουλα σου??? σε ξεβρακωσε κι εσενα μηπως?? χαχαχχα!!

Αχαχαχαχαχα!!!!Μπαααα,οχι ακομη,αλλα απο πισω ερχομαστε και μεις!!!!

Οσο για τους γνωστους/οικογενειακους φιλους/μαστορες,εχεις δικιο!

Εξυπηρετικοι μεν,αλλα νιωθουν ελευθερια και αμεροληπτουν σε καποια πραγματα!Τι να κανεις!Εκει ζυγιαζεις τα πραγματα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλημερα πατουσιτσααααααα!!!! ναι μπηκε η συμπεθερα σου, πλεει σε πελαγη ευτυχιας!!!:D:D:D αντε η σειρα σου!!! τυχερουλα θα τη δεις απο κοντα, εγω την αλλη εβδομαδα θα παω στο ΡΕΑ να παρω κατι κωδικους που επρεπε να εχω παρει απο περυσι! λες να εχεις γεννησει κ να σε πετυχω?? :P:p

αγορομμαμυ μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!καλησπεραααα!!!!!

καλα εισαι μαναρι μου????τι κανει ο παιδαρος μας????

αχχαχαχαχαχααχαχχαχαχαααααααααααα!!!!μωρε λες???????θα σε περιμενω με πολυ λαχταρααααα!!!!!!!!!!!

ασε που δεν μπορω να γυρισω το βραδυ......σαν την αρκουδα γυριζω!!!

αχχαχαχαχαχαχαχααχααααααα!!!!και εχω και κολπικα υγρα στο εσωρουχο μου.κρεμωσες!μπλιαξξξξξξξξξξξ!!!!!!!!!ειμαι συχαμενη!!!!!

μαρηηηηηη!!!!τι μαστορα περιμενεις????????θα ερθει τελικα????για οχι????

d.gif

Μαρακι μουυυυυ Βορινοοο!!!!καλα εισαι????τι κανει η κουτσουνελα σου?????????καλα ειναι??????

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...