Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα, Ιωαννάκι! Μια χαρά, εδώ. Κάνω γίγαντες για μεσημεριανό. Εσείς;

Καλέ, κοιμάται τόσο πολύ η μικρή σου συνεχόμενα;;; Πες μας το μυστικό, θα μας χρειαστεί!!

εμεις θα φαμε μακαρονια με κοκκινη σαλτσα σημερα!!!καλα το φαι σου ειναι απ τ αγαπημενα μου!!!α δεν υπαρχει μυστικο απλα κανα δυο φορες που ξυπνουσε τις πιο χαζες ωρες για μενα δηλαδη 2 η 3 η 4 (που εχουμε εναν γλυκο υπνο εκεινη την ωρα)σηκωνομουν κ της εδινα πιπιλα μεχρι να παω τουαλετα να πλυνω χερια για να την θηλασω γυρνουσα κ ειχε κοιμηθει κ ειχα παρατηρησει οτι τις προηγουμενες μερες που την θηλαζα εκεινες τις ωρες δεν ετρωγε καλα κανα 5 λεπτο το πολυ οποτε ειχα σκοπο να της το κοψω αλλα το κανε μονη της (αφου της εδινα πιπιλα κ ξανακοιμοταν)ε κανα 2 μερες εγινε αυτο μετα το κοψε!!!!!!!!!!!!εγω καταλαβα οτι οσο μεγαλωνουν βρισκουν τους ρυθμους τους!!!!!!!!!

οποτε οταν γεννησεις με το καλο εδω εγω θα σου δινω συμβουλες!χαχαχαχα

κ μενα ηταν δυσκολο μωρο στην αρχη ειχε κ κολικους κ ελεγα παει δε θα ξανακοιμηθω ποτε!!!!!!!χααχαχαχαχαχα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις θα φαμε μακαρονια με κοκκινη σαλτσα σημερα!!!καλα το φαι σου ειναι απ τ αγαπημενα μου!!!α δεν υπαρχει μυστικο απλα κανα δυο φορες που ξυπνουσε τις πιο χαζες ωρες για μενα δηλαδη 2 η 3 η 4 (που εχουμε εναν γλυκο υπνο εκεινη την ωρα)σηκωνομουν κ της εδινα πιπιλα μεχρι να παω τουαλετα να πλυνω χερια για να την θηλασω γυρνουσα κ ειχε κοιμηθει κ ειχα παρατηρησει οτι τις προηγουμενες μερες που την θηλαζα εκεινες τις ωρες δεν ετρωγε καλα κανα 5 λεπτο το πολυ οποτε ειχα σκοπο να της το κοψω αλλα το κανε μονη της (αφου της εδινα πιπιλα κ ξανακοιμοταν)ε κανα 2 μερες εγινε αυτο μετα το κοψε!!!!!!!!!!!!εγω καταλαβα οτι οσο μεγαλωνουν βρισκουν τους ρυθμους τους!!!!!!!!!

οποτε οταν γεννησεις με το καλο εδω εγω θα σου δινω συμβουλες!χαχαχαχα

κ μενα ηταν δυσκολο μωρο στην αρχη ειχε κ κολικους κ ελεγα παει δε θα ξανακοιμηθω ποτε!!!!!!!χααχαχαχαχαχα

Μακάρι να πάρει και το δικό μου το παιδάκι τις συνήθειες των γονιών της που κοιμούνται σαν τούβλα!! :rolleyes: Συμβουλές, πάντως, θα έχετε να δίνετε με το τσουβάλι σε εμάς τις άσχετες!!

p8P6p2.png

Καλημερα Ζωη και Ιωαννα!! Ωραια φαγακια και οι δυο σας!!!! Οσο για το τζακι ξερω οτι γινεται καλοκαιρινο το σπιτι επειδη αναγκαστικα γκρεμιζουν την καμιναδα, ανοιγουν τρυπες κλπ.. ω ρε μανα μου!!!! απλα με ικανοποιει αυτο που λεει η Ιωαννα, οτι βγαζει πολυ ζεστη και ειναι οικονομικο! εμεις εχουμε και πολλα δικα μας ξυλα λογω του οτι εχουμε κτημα οποτε θα μας ερθει σουπερ οικονομικα!! Ιωαννα μου αν τυχει και μιλησεις με το παιδι που μου λες ρωτα τον ποιο ειναι το κοστος για να το μετατρεψουμε, με καλης ποιοτητας "κασετα", πες του ετσι και θα καταλαβει εκεινος!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημεραααααααααα κοριτσιαααααααα μουυυυυυυυυυυυ :D:D:D.

Τι κανετε......??????? ολες καλα.....??????

Σημερα εχει παγωνιααααα :shock::shock:, εδω τουλαχιστον.

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε στις 8, ηπιαμε γαλα και τωρα τρωμε ξινομηλο και μετα τοστακι. Εμενα δεν κοιμοταν ΚΑΘΟΛΟΥ μεχρι τον χρονο, μιλαμε για μεγαααλο προβλημα, τωρα ομωσ χτυπαει ενα 11ωρο το βραδυ και ενα 2-3ωρο το μεσημερι, ειμαι πολυυυυ ευχαριστημενη :D:D:D. Καλεεεε εβγαλα τα σκουπιδια κατω και ξεπαγιασαααααα....:mad::mad:. Εμεις σημερα τρωμε φακη απο εχθες.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΖΩΙΤΣΑ κ γω ασχετη ημουν κ συνεχεια ρωτουσα κ θα συνεχισω να ρωταω γιατι η καθε ηλικια που ειναι το παιδι εχει τα δικα της!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ θα τον ρωτησω το συντομοτερο κ θα σου πω!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ κ εμεις παγωνια εχουμε εδω!!!!!!!!!α μεχρι τον χρονο δεν κοιμοταν πολυ η φμ ε?πωπω

τι δουλειες σου κανει σημερα το κοριτσι?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημερα Ζωη και Ιωαννα!! Ωραια φαγακια και οι δυο σας!!!! Οσο για το τζακι ξερω οτι γινεται καλοκαιρινο το σπιτι επειδη αναγκαστικα γκρεμιζουν την καμιναδα, ανοιγουν τρυπες κλπ.. ω ρε μανα μου!!!! απλα με ικανοποιει αυτο που λεει η Ιωαννα, οτι βγαζει πολυ ζεστη και ειναι οικονομικο! εμεις εχουμε και πολλα δικα μας ξυλα λογω του οτι εχουμε κτημα οποτε θα μας ερθει σουπερ οικονομικα!! Ιωαννα μου αν τυχει και μιλησεις με το παιδι που μου λες ρωτα τον ποιο ειναι το κοστος για να το μετατρεψουμε, με καλης ποιοτητας "κασετα", πες του ετσι και θα καταλαβει εκεινος!!

Καλημέρα!

Απ'ό,τι λένε όντως συμφέρει, πόσο μάλλον αν έχετε δικά σας ξύλα! Το σκέφτεστε για φέτος;

Καλημεραααααααααα κοριτσιαααααααα μουυυυυυυυυυυυ :D:D:D.

Τι κανετε......??????? ολες καλα.....??????

Σημερα εχει παγωνιααααα :shock::shock:, εδω τουλαχιστον.

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε στις 8, ηπιαμε γαλα και τωρα τρωμε ξινομηλο και μετα τοστακι. Εμενα δεν κοιμοταν ΚΑΘΟΛΟΥ μεχρι τον χρονο, μιλαμε για μεγαααλο προβλημα, τωρα ομωσ χτυπαει ενα 11ωρο το βραδυ και ενα 2-3ωρο το μεσημερι, ειμαι πολυυυυ ευχαριστημενη :D:D:D. Καλεεεε εβγαλα τα σκουπιδια κατω και ξεπαγιασαααααα....:mad::mad:. Εμεις σημερα τρωμε φακη απο εχθες.

Καλημέρα φουρτουνομανούλα!! Καλέ χειμώνιασε!!

Εσένα θα σε έχουμε για συμβουλές αν δεν κοιμάται το ζιζάνιο!! Ετοίμασε βιβλίο :tongue:

p8P6p2.png

Ιωάννα, σίγουρα το κάθε στάδιο διαφορετικό! Ευτυχώς που έχουμε εδώ τις έμπειρες!!

Πάντως κορίτσια μεγάλο πρόβλημα η θέρμανση. Στην πολυκατοικία ακόμα δεν έβαλαν πετρέλαιο... (Έχουμε κεντρική με ωρομέτρηση.) Πήγαμε κι εμείς και πήραμε ένα θερμαντικό σώμα, να έχουμε τουλάχιστον για το δωμάτιο του μωρού μέχρι να δούμε τι θα γίνει!!

p8P6p2.png

Καλημέρα!

Απ'ό,τι λένε όντως συμφέρει, πόσο μάλλον αν έχετε δικά σας ξύλα! Το σκέφτεστε για φέτος;

Καλημέρα φουρτουνομανούλα!! Καλέ χειμώνιασε!!

Εσένα θα σε έχουμε για συμβουλές αν δεν κοιμάται το ζιζάνιο!! Ετοίμασε βιβλίο :tongue:

ΖΩΗΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ και εσυ ετοιμασε βιβλιοθηκηηηηηηηη γιατι δεν χωρανε ολα σε ενα βιβλιοοοοοο :tongue::tongue::tongue:.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ καθοοοολου δεν κοιμοταν, ανεξηγητο φαινομενο αλλα ως δια μαγειας επιλυθηκε...:D:D:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΖΩΗΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ και εσυ ετοιμασε βιβλιοθηκηηηηηηηη γιατι δεν χωρανε ολα σε ενα βιβλιοοοοοο :tongue::tongue::tongue:.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ καθοοοολου δεν κοιμοταν, ανεξηγητο φαινομενο αλλα ως δια μαγειας επιλυθηκε...:D:D:D

Ωωωωωωχ! Το μισό μου σαλόνι είναι γεμάτο βιβλιοθήκες και τα βιβλία είναι σε 2-3 σειρές βαλμένα, το ένα μπροστά από το άλλο. Να σου πω, μπορούμε να το κάνουμε ebook? :tongue::lol:

p8P6p2.png

Ωωωωωωχ! Το μισό μου σαλόνι είναι γεμάτο βιβλιοθήκες και τα βιβλία είναι σε 2-3 σειρές βαλμένα, το ένα μπροστά από το άλλο. Να σου πω, μπορούμε να το κάνουμε ebook? :tongue::lol:

Αμεεεεεεεε, ετοιμασε ενα υπολογιστη με τουλαχιστον 1 tera μνημη...:tongue::tongue::tongue:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααα κοριτσιααααααα!!!!!!

Σας ευχαριστώ οοοοοολες για τις ευχές σας!!!!

Κορίτσια είμαι πολύ καλα μόνο που από την υπερένταση δεν έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα!!!!

Αλλά δεν με νοιάζει έχω στολιστει τώρα και περιμένω να μου φέρουν το μωρό μου!!!!

Άντε άντε κοντευετε όλες!!!!

Άντε και μετά θα πεσει πολύ γλέντι!!!!!

1sh1p2.png

Ααααααααααααααα κοριτσιααααα από το πρωί τρώω κανονικά τα πάντα.Ηρθε το πρωινό κι επαθα σοκ!!!Μόνο εχθες μιση μέρα δεν έφαγα!Ήπια όμως αμέσως πολύ νερο και τσαγακι με φρυγανιά!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερααααααααααααα κοριτσιααααααα!!!!!!

Σας ευχαριστώ οοοοοολες για τις ευχές σας!!!!

Κορίτσια είμαι πολύ καλα μόνο που από την υπερένταση δεν έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα!!!!

Αλλά δεν με νοιάζει έχω στολιστει τώρα και περιμένω να μου φέρουν το μωρό μου!!!!

Άντε άντε κοντευετε όλες!!!!

Άντε και μετά θα πεσει πολύ γλέντι!!!!!

Καλημέρα,

Συγχαρητήρια!!! Να σου ζήσει ο μπέμπης σου!!! Καλότυχος και γερός!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πολύ ωραία η ιστορία σου... δίνεις θάρρος και σε εμάς που ακολουθούμε με καισαρική ;)

kPAZp2.png

Κοαλάκι, έχω εξωτερικό σκληρό 3ΤΒ - μέχρι ποια ηλικία καλύπτουμε;;

Μποτσάκι!! Μπράβο βρε κούκλα, πόσο χαίρομαι που πήγαν όλα τέλεια! Άντε, με το καλό να υποδεχτείς το γιόκα σου και τσάκισε ό,τι δεν έφαγες τόσο καιρό!!!!

Καλημέρα, Χριστίνα!

p8P6p2.png

Μποτσακι μας καλημερα!! δωσε ενα τεραστιο φιλι στον κουκλο σου! η οθονη μου ξεχειλιζει ΕΥΤΥΧΙΑ απο αυτα που γραφεις! οσο για το πρωινο ειναι ΘΕΪΚΟ, που να δεις το μεσημεριανο...

Ζωη μου δε νομιζω για φετος, που να μπουν μαστορες τωρα που εχω στρωσει χαλια κλπ.. απο την ανοιξη!!

Συμπεθερααααα που εισαι μαρηηηηη!!! εφαγε η νυφη?? και ο γαμπρος εφαγε καργα και τωρα νανι! οπου να 'ναι θα ξυπνησει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...