Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια μου τωρα που μαθαμε νεα και απο το μποτσακι μας μπορω να αποχωρησω!!! Κοριτσια να 'μαστε ολες καλα, παντα χαρες να εχουμε!!!

Καληνυχτα, φιλια πολλα σε ολες σας και θα τα πουμε αυριο!!

καλο ξημερωμα αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!!!!!!θα τα πουμε αυριοοοοοοοο!!!!φιλακια πολλααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλο ξημερωμα αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!!!!!!θα τα πουμε αυριοοοοοοοο!!!!φιλακια πολλααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηη πεθερααααααα πλησιαζει και η ωρα σουυυυ...

Στο ρεα θα γεννησεις....?????? ναι ε...????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριιιιιτσιαααααααα παω και εγω για νανι... Θα τα πουμε αυριο...

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα, φιλακιαααααα....!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ πλεον εισαι μανουλα, απεκτησες εναν αξιαγαπητο και υγιεστατο γιοοο. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ και παλι, να τον φιλησεις και να τον αγκαλιασεις απο οοοολες εμας. Να ειστε καλααααααααααα......!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μολις πηγα να κλεισω την τηλεοραση και "επεσα" επανω σε μια εκπομπη στον αλφα. Αναφερετε στους βιασμους γυναικων τριτων χωρων μεταξυ αυτων και 3 χρονων κοριτσιων :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:, αχ θα τρελαθωωωωωωωωω......!!!!!!!!!!! Επισης λεει οτι το 90% των γυναικων που εχουν υποστει σεξουαλικη κακοποιηση ειναι φορεις σεξουαλικως μεταδιδωμενων νοσηματων. Τι γινεται στον κοσμο....????????????

Ουυυφ.......παω να κοιμηθω γιατι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.......!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια μουυυυυυυ!!!!!Φίλες μου αγαπημένες ηρθα κι εγώ!!!Δεν θα μπορούσα να λείπω άλλωστε.Απλα άργησα γιατί με ταλαιπωρεί τουτη η παλιοοθονη και τελικά κατέληξα να στέλνω από το τηλεφωνο.

Λοιπόν γέννησα 10.45 τον μπομπηρα 3500!!!Υγιεστατος,μακρύς,καθόλου μπυροκοιλια!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Απλά τον κράτησαν προλειπτικα και θα τον φέρουν το πρωί.Ηδη τον έχουν βάλει σε κουνακι και πήγε ο μπαμπάς του να τον δει και του τον δώσανε και τον ταισε κιόλας!!!!!!!

Εγώ είμαι καλα με σηκωσανε περπάτησα εζησα αποστεθτη εμπειρία είδα το μωράκι μου να βγαίνει από μέσα μου και το κράτησα στο στήθος και του φιλούσα την μουριτσα για αρκετή ώρα!!!

Κορίτσια δέκα παιδιά έκανα έτσι!!!

Δεν κατάλαβα τίποτα από την ώρα που βγήκα πίνω νερο τρώω τσάι με φρυγανιές και αύριο φαι!!!!!!!!

Ο γιατρός μου δεν μου έκανε ούτε κλύσμα ούτε τίποτα!!!!!!

Αχ τι νασας πω!!!!!!είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!;

Συμπεθεραααααααααα μαρηηηηηηηηη σας αγαπάμε και σας περιμενουμε!!!!!!!

Μποτσακιιιιιιιι μου να σου ζήσει ο μπομπιρακος σου!!!!!!! Να ειναι γέρος και ευλογημενος!!!!!!!

Κορίτσια μου γεια σας και καληνύχτα σας... Κοιμάμαι όρθια!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Μαρηηηηηηηη πεθερααααααα πλησιαζει και η ωρα σουυυυ...

Στο ρεα θα γεννησεις....?????? ναι ε...????????

Ναι ναι κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!στο ρεααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε να περασουνε οι μερες............ανηπομονωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:)

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!! Ολες καλα??? Οι ομορφες μας φρεσκομανουλες τι κανουν?? Λογικα και η Ελλη θα επιστρεφει σπιτι σημερα!!! Εμεις καλα!! Ξυπνησαμε 7 15, παραπονο δεν εχω χαχαχα! περιμενω μαστορα κατα τις 11 30 να μας τοποθετησει κλιματιστικο στο δωματιο του μικρου! κοριτσια να ρωτησω μηπως εχει καμια σας ιδεα. Εχουμε τζακι απλο και θελουμε να το μετατρεψουμε σε ενεργειακο. το εχει κανει καμια σας??

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα, κοπελιές!

Μποτσάκι, να σου ζήσει ο γιόκας!!! Γερός και δυνατός!!! :D:D

Αγορομάμυ, καλημέρα! Άντε, δε θα έχετε πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα του σχολείου :tongue:

Μια ξαδέρφη μου είχε κάνει τη διαδικασία με το τζάκι. Της έκαναν το σπίτι θερινό, αυτηνής, μέχρι να το εγκαταστήσουν.

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μουυυυυυυ!!!!!Φίλες μου αγαπημένες ηρθα κι εγώ!!!Δεν θα μπορούσα να λείπω άλλωστε.Απλα άργησα γιατί με ταλαιπωρεί τουτη η παλιοοθονη και τελικά κατέληξα να στέλνω από το τηλεφωνο.

Λοιπόν γέννησα 10.45 τον μπομπηρα 3500!!!Υγιεστατος,μακρύς,καθόλου μπυροκοιλια!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Απλά τον κράτησαν προλειπτικα και θα τον φέρουν το πρωί.Ηδη τον έχουν βάλει σε κουνακι και πήγε ο μπαμπάς του να τον δει και του τον δώσανε και τον ταισε κιόλας!!!!!!!

Εγώ είμαι καλα με σηκωσανε περπάτησα εζησα αποστεθτη εμπειρία είδα το μωράκι μου να βγαίνει από μέσα μου και το κράτησα στο στήθος και του φιλούσα την μουριτσα για αρκετή ώρα!!!

Κορίτσια δέκα παιδιά έκανα έτσι!!!

Δεν κατάλαβα τίποτα από την ώρα που βγήκα πίνω νερο τρώω τσάι με φρυγανιές και αύριο φαι!!!!!!!!

Ο γιατρός μου δεν μου έκανε ούτε κλύσμα ούτε τίποτα!!!!!!

Αχ τι νασας πω!!!!!!είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!;

Συμπεθεραααααααααα μαρηηηηηηηηη σας αγαπάμε και σας περιμενουμε!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!! Να σας ζήσει ο παίδαρος!!!!

Διαβάζουμε την ευτυχία σε αυτά που γράφεις!!! Πόσο χαίρομαι που οι φόβοι και το άγχος σου αποδείχτηκαν λάθος!!! Τι ωραιότερο από μια όμιρφη εμπειρία τοκετού!!!! Σήμερα λογικά έχεις τον πρίγκιπά σου αγκαλίτσα και ολοκλήρωσες την ευτυχία σου!!!! Αχ πολύ μας συγκίνησες!!!!

Κορίτσια με το καλό και οι επόμενες!!!

Γουρλίδικο το καφέ μας!!!!!!

Με το καλό το Ηλιοβασίλεμα και η Ρίτσα μας να αποκτήσουν φουσκοκοιλίτσες!!!! Μπράβο!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μου κοιμαται σερι ενα 7ωρο σιγουρα καμια φορα κ 8ωρο!!!!!!!!!

τι κανει ο μικρουλης?για το τζακι αν θες να ρωτησω τον αρραβωνιαστικο της κουνιαδας μου που ειναι η δουλεια του αυτη παντως προσφατα στο δικο τους σπιτι συνδεσαν το τζακι με τα καλοριφερ κ την μερα που ειχαμε παει το τζακι ειχε μονο ενα ξυλο μεσα κ ειχε μεσα 24 βαθμους κ ειχαν ανοιχτει κ την μπαλκονοπορτα!!!!!!!!!!!τρελη ζεστη κ τρελη οικονομια!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μια χαρα ο γιοκας σου!!!!!!!α εσυ εισαι απ τις τυχερες που πινεις ηδη νερο!!!!απο σημερα να φας τα παντα οτι εχεις στερηθει!!!!!!

το ΚΟΑΛΑΚΙ σου φερε τα ταπερ?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ αντε πες στην μικρη να κανει τα κουμαντα της γιατι ο γαμπρος βγηκε κ την περιμενει!!!!!!!!!

ΖΩΙΤΣΑ τι κανεις?

ΕΚΛΕΡΑΚΙ ο ενας γιατρος στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ειχε ζητησει στη φιλη μου 1500(καισαρικη) κ ο αλλος στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 1000(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ αν ειναι μονο για ελεγχο σιδηρου δεν παιζει ρολο ποσες μερες θα περασουν αλλα ρωτα καλυτερα κ τον παιδιατρο σας

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!! Να σας ζήσει ο παίδαρος!!!!

Διαβάζουμε την ευτυχία σε αυτά που γράφεις!!! Πόσο χαίρομαι που οι φόβοι και το άγχος σου αποδείχτηκαν λάθος!!! Τι ωραιότερο από μια όμιρφη εμπειρία τοκετού!!!! Σήμερα λογικά έχεις τον πρίγκιπά σου αγκαλίτσα και ολοκλήρωσες την ευτυχία σου!!!! Αχ πολύ μας συγκίνησες!!!!

Κορίτσια με το καλό και οι επόμενες!!!

Γουρλίδικο το καφέ μας!!!!!!

Με το καλό το Ηλιοβασίλεμα και η Ρίτσα μας να αποκτήσουν φουσκοκοιλίτσες!!!! Μπράβο!!!!!!

τι κανεις ?η λιλιπουτεια σου πως ειναι?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...