Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Παλι ποναει αλλα οχι τοσο πολυ....εγω περνω κανενα ντεπον που ποναω...

Κοριτσια μου καληνυχτω γιατι ειμαι λιγο χαλια ...ποναω παλι.

Τα λεμε αυριο κοριτσια μου....πολλα φιλακια!!!

Πιστευω αυριο να μαθουμε και νεακια απο το Μποτσακι μας......

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ να εχουμε κοριτσια μου......

Ριτσακι μου καλο καληνυχτα! ελπιζω αυριο να ειστε και οι δυο καλυτερα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

15 μερες....'η και παραπανω;;;

ανησυχω λογω σχολειου ...οτι θα ξανααρρωστησουμε μεχρι τοτε...και παλι θα πρεπει να περιμενω...

Μηνα θελει κανονικα γιαυτο σου εγραψα "περισσοτερες μερες" αλλα για αυτον ακριβως τον λογο δεν σου το ειπα, γιατι φοβασαι να μην αρρωστησετε λογω σχολειου αλλα επειδη ειναι για σιδηρο και οχι για λευκα κλπ ισως μπορεις να τις κανεις νωριτερα και απλα να λαβεις υποψιν σου μονο το σιδηρο και οχι τα υπολοιπα που θα δεις και ενδεχομενως να ειναι επηρεασμενα απο την αντιβιωση.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια μουυυυυυυ!!!!!Φίλες μου αγαπημένες ηρθα κι εγώ!!!Δεν θα μπορούσα να λείπω άλλωστε.Απλα άργησα γιατί με ταλαιπωρεί τουτη η παλιοοθονη και τελικά κατέληξα να στέλνω από το τηλεφωνο.

Λοιπόν γέννησα 10.45 τον μπομπηρα 3500!!!Υγιεστατος,μακρύς,καθόλου μπυροκοιλια!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Απλά τον κράτησαν προλειπτικα και θα τον φέρουν το πρωί.Ηδη τον έχουν βάλει σε κουνακι και πήγε ο μπαμπάς του να τον δει και του τον δώσανε και τον ταισε κιόλας!!!!!!!

Εγώ είμαι καλα με σηκωσανε περπάτησα εζησα αποστεθτη εμπειρία είδα το μωράκι μου να βγαίνει από μέσα μου και το κράτησα στο στήθος και του φιλούσα την μουριτσα για αρκετή ώρα!!!

Κορίτσια δέκα παιδιά έκανα έτσι!!!

Δεν κατάλαβα τίποτα από την ώρα που βγήκα πίνω νερο τρώω τσάι με φρυγανιές και αύριο φαι!!!!!!!!

Ο γιατρός μου δεν μου έκανε ούτε κλύσμα ούτε τίποτα!!!!!!

Αχ τι νασας πω!!!!!!είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!;

Συμπεθεραααααααααα μαρηηηηηηηηη σας αγαπάμε και σας περιμενουμε!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα οχι δεν κρυωσε η μικρη μου!!!!Μακρυα απο εδω!!!!;)

Αλλα τελειωσαμε την αντιβιωση που περναμε λογω ωτιτιδας και εκκρεμει επανελεγχος γενικης αιματος λογω σιδηρου που της εδινα και αναρωτιεμαι ποτε να την παω....γιατι φοβαμαι μην μεσολαβησει και κανα φρεσκο κρυωμα!!!!!

Αχουουουοουουουουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!μαρη και η ανηψια μου σημερα....ωτιτιδα!!!!!!!!!

και φυσικα αντιβιωση!!!!!!

ρωτησε το γιατρο σου,μαναρι!!!!!!!!!αυτος θα σε κατατοπηση!!!!!!!!;););)

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κορίτσια μουυυυυυυ!!!!!Φίλες μου αγαπημένες ηρθα κι εγώ!!!Δεν θα μπορούσα να λείπω άλλωστε.Απλα άργησα γιατί με ταλαιπωρεί τουτη η παλιοοθονη και τελικά κατέληξα να στέλνω από το τηλεφωνο.

Λοιπόν γέννησα 10.45 τον μπομπηρα 3500!!!Υγιεστατος,μακρύς,καθόλου μπυροκοιλια!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Απλά τον κράτησαν προλειπτικα και θα τον φέρουν το πρωί.Ηδη τον έχουν βάλει σε κουνακι και πήγε ο μπαμπάς του να τον δει και του τον δώσανε και τον ταισε κιόλας!!!!!!!

Εγώ είμαι καλα με σηκωσανε περπάτησα εζησα αποστεθτη εμπειρία είδα το μωράκι μου να βγαίνει από μέσα μου και το κράτησα στο στήθος και του φιλούσα την μουριτσα για αρκετή ώρα!!!

Δεν κατάλαβα τίποτα από την ώρα που βγήκα πίνω νερο τρώω τσάι με φρυγανιές και αύριο φαι!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ, ΓΕΡΟΟΟΟΟΟΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΟΟΟΟΟΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΟΟΟΟΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ.....!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ.......!!!!!!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......!!!!!!!!! ΦΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΠΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΝΑ ΖΗΖΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ!! Πιανουμενο μωρο ε??? Μπραβο που ολα πηγαν τελεια!!!!! Να ειστε ευτυχισμενοι σε ολη σας τη ζωη! Σ'αγαπαμε!!

μαρη ρωτα εκει τις νοσοκομες μηπως σου φερουν πληκτορλογιο, η οθονη ειναι συγχρονη αλλα δυσκολη...

to1Np2.png

KCkop2.png

Μηνα θελει κανονικα γιαυτο σου εγραψα "περισσοτερες μερες" αλλα για αυτον ακριβως τον λογο δεν σου το ειπα, γιατι φοβασαι να μην αρρωστησετε λογω σχολειου αλλα επειδη ειναι για σιδηρο και οχι για λευκα κλπ ισως μπορεις να τις κανεις νωριτερα και απλα να λαβεις υποψιν σου μονο το σιδηρο και οχι τα υπολοιπα που θα δεις και ενδεχομενως να ειναι επηρεασμενα απο την αντιβιωση.

Το καταλαβα για μηνα....Το θεμα ειναι οτι της ειχα γραψει να της κανω, μεσολαβησε η ωτιτιδα και πηγα ηδη την συνταγη στη μικροβιολογο να προχωρησει το χαρτι στον εοπυυ για να πληρωθει και η μικροβιολογος κανονικα και την προετοιμασα οτι λογω αρρωστειας, δεν ξερω ποτε θα τις κανουμε και οτι θα καθυστερησουμε.

Οποτε θα το ρισκαρω...να της δωσω ξανα ενα μηνα σιδηρο και μεσα στις γιορτες που δεν θα εχει σχολειο....πριν γυρισει στο σχολειο το νεο ετος να της κανω τοτε τις εξετασεις...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ Να σου ζησει ο γιοκας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απιστευτη εμπειρεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελεια συναισθηματα!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ειστε καλα να τα γευτειτε ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας αγαπαμε και σας στελνουμε τα φιλια μας και την αγαπη μας!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Συμπεθερα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μς ζησει το παληκαρακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υγιεστατος και καλοτυχος στη ζωη του!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι στιγμες περναμε και ζουμε βρε κορτισιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παιδαρος ο γαμπρουλης μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε λιγες μερες θα γεννηθει και η γυναικαρα του!!!!!!!!!!!!!

ω,ρε τι εχει να γινει!!!!θα καει το πελεκουδι!!!!!!!!!!!!!!!!

με συγκινησες μαναριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα ματια μου τρεχουν δακρυα απο χαρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ο γιατρος σου αστερατος!!!!!!!!!!!!!!!!

μ'αρεσει!!!!!!!!!!!!

τον ειδες για βραδυ τον Χρηστακο μας??????????

ρουφιξε τον στα φιλιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο την πεθερουλα του που θα την λατρευει!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:καλη αναρωση μαναρακι μου να εχεις!!!!!!!ολα πηγαν τελειαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Να σου ζησει κοριτσακι μου!Εμπαινα ολη μερα να δω ποτε θα μπεις.Ανησυχησα λιγο αλλα σιγουρα κι εγω δεν θα μπορω νωριτερα να γραψω.Μου εδωσες πολυ κουραγιο γιατι εχω πολυ ασχημη εμπειρια απο την πρωτη μου καισαρικη. Μακαρι ολες σαν εσενα να την ζησουμε. Οσο για τον μπεμπη ευτυχως κανουν και λαθη τελικα με την περιμετρο κοιλιας.Μακαρι να βγει ψιλολιγνος και ο δικος μου.

Κοιτα να ξεκουραστεις αποψε να κοιμηθεις για να τον θηλασεις αυριο.Καλο ξημερωμα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια μου τωρα που μαθαμε νεα και απο το μποτσακι μας μπορω να αποχωρησω!!! Κοριτσια να 'μαστε ολες καλα, παντα χαρες να εχουμε!!!

Καληνυχτα, φιλια πολλα σε ολες σας και θα τα πουμε αυριο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου τωρα που μαθαμε νεα και απο το μποτσακι μας μπορω να αποχωρησω!!! Κοριτσια να 'μαστε ολες καλα, παντα χαρες να εχουμε!!!

Καληνυχτα, φιλια πολλα σε ολες σας και θα τα πουμε αυριο!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ, ΡΙΤΣΑΚΙ καληνυχτααααααα........!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...