Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

συμπεθεραααααα! για πες το ρυζογαλο με τι το εκανες? εννοω για να ειναι λιγο γλυκο! εν τω μεταξυ σημερα ειχα στο προγραμμα το ρυζογαλο αλλα κοιμηθηκαμε το μεσημερι και δεν προλαβα!! επισης τα κουλουρακια ειναι καλο σνακ να της δινεις, εμενα τρελαινεται!! αληθεια κανει χαλβα ε??? βεβαια, αφου του δινω συμιγδαλοκρεμα θα κανει να φαει και χαλβα!! και φτιαχνω συχνα με σταφιδες και αμυγδαλα αλλα θα πρεπει να παραλειψω τα αμυγδαλα!! το ρυζογαλο της φτιαχνεις μια μεριδα τη φορα ή φτιαχνεις παραπανω και βαζεις στο ψυγειο???

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?? κοιμηθηκε ο μπουμπουκος μου!! η μαθητριουλα μας?? συγχαρητηρια για το ποιηματακι σας!!!!! να της δωσεις και ενα μεγαλο φιλι απο εμενα!!! να την χαιρεσαι και να καμαρωνεις!!

Δεν εβαλα κρυσταλλικη ζαχαρη αλλα λιιιγο αχνη, τα υπολοιπα τα ξερεις. Οοοχι δεν κανω μια μεριδα αλλα 3-4 μπολακια που ανετα διατηρουνται λιγες μερες στο ψυγειο. Χαλβα κανει αλλα θα της δινω 1-2 φορες την εβδομαδα ετσι για να σπαει λιγο το κλασικο απογευματινο και να μαθει να τα τρωει ολα, αν προσθεσω και το κεικ καροτου και λιγο απο τα υπολοιπα θα τρωςι καθε μερα και διαφορετικο. Κουλουρακια???? τι κουλουρακια?????? για πες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μπηκε ακομη η συμπεθερα μου ε?????????????

θα ειναι με τον ερωτα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ας ηρεμησει σημερα και οποτε μπορεσει θα μας στειλει!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοαλακι ειχα σκοπο να της κανω λογω ληψης σιδηρου, για να ελεγξω φεριτιννη κλπ....

Αντιβιωση της εδωσα 10 μερες λογω ωτιτιδας.

Στην επισκεψη δεν ειχε εκεινη την ωρα πολυ κοσμο και ευτυχως ηταν καλα.

Με 10 μερες αντιβιωση πρεπει να αφησεις να περασουν περισσοτερες μερες για να κανεις γενικες.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ μια χαρα ο αιματοκριτης, στα υυυυυυυυυψη...........!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι?????????????

η φμ κοιμηθηκε?????????καλα ειναι ε?????????

αντε να δουμε και της υπολοιπες αυριο εξετασεις!!!!!!!

d.gif

Ηλιοβσιλεμα μου!!!!!!!!!!!κρυωσε μαρη η Αγγελικουλα μας????????????????περαστικουλια της!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Δεν εβαλα κρυσταλλικη ζαχαρη αλλα λιιιγο αχνη, τα υπολοιπα τα ξερεις. Οοοχι δεν κανω μια μεριδα αλλα 3-4 μπολακια που ανετα διατηρουνται λιγες μερες στο ψυγειο. Χαλβα κανει αλλα θα της δινω 1-2 φορες την εβδομαδα ετσι για να σπαει λιγο το κλασικο απογευματινο και να μαθει να τα τρωει ολα, αν προσθεσω και το κεικ καροτου και λιγο απο τα υπολοιπα θα τρωςι καθε μερα και διαφορετικο. Κουλουρακια???? τι κουλουρακια?????? για πες...

μιαμ μιαμ πολυ ωραια ακουγονται ολα!! οσο για τα κουλουρακια δεν εχω συνταγη να σου δωσω, τα φτιαχνει η μαμα μου και το μονο που ξερω ειναι οτι βαζει λιγη μαυρη ζαχαρη και λαδι, οχι βουτυρο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πατουσιτσα μου!!! πολυ καλες οι εξετασεις!! λογικα ειναι και οι τελευταιες που κανεις!!! παει, περασε ο καιρος γλυκια μου!!! ερχεται η Δεσποινουλα μας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πατουσιτσα οχι δεν κρυωσε η μικρη μου!!!!Μακρυα απο εδω!!!!;)

Αλλα τελειωσαμε την αντιβιωση που περναμε λογω ωτιτιδας και εκκρεμει επανελεγχος γενικης αιματος λογω σιδηρου που της εδινα και αναρωτιεμαι ποτε να την παω....γιατι φοβαμαι μην μεσολαβησει και κανα φρεσκο κρυωμα!!!!!

Πατουσιτσα μου!!! πολυ καλες οι εξετασεις!! λογικα ειναι και οι τελευταιες που κανεις!!! παει, περασε ο καιρος γλυκια μου!!! ερχεται η Δεσποινουλα μας!!

Αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!καλησπεραααααα!!!!!!καλα εισαι???τι κανει ο Μητσακος μας????

ναι ναι περασε ο καιρος..........Δοξα τω Θεο ολα καλα για ολα τα κοριτσια που γεννησαν και ετσι να πανε και στις υπολοιπες!!!!!!!!!!!

ολα καλα!!!!!!!!!!!

ολα δεξια για ολες!!!!!

ανηπομονω και εγω να την παρω στην αγκαλιτσα μου!!!!!!!!!!!!

ολα θα γινουν!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

ποια ειναι η επομενη βρε κοριτσια???????????????

d.gif

κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι?????????????

η φμ κοιμηθηκε?????????καλα ειναι ε?????????

αντε να δουμε και της υπολοιπες αυριο εξετασεις!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηη ναι κοιμηθηκε η φμ.

Τι κανετεεεεεε?????? φαγατε????? εμεις τωρα τρωμε...;);)

Μια χαρα θα ειναι και το τοξο...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ναι Ριτσακι, μαγειρεψα στο τσακ μπαμ μακαρονια με σαλτσουλα! αυριο ομως σιγουρα δε θα μαγειρεψω, μονο για τον μικρο θα κανω κατι! περιμενω μαστορα να μας τοποθετησει ενα κλιματιστικο στο δωματιο του μικρου!!

γενικα ειναι καλυτερα ο αντρουλης σου? εσυ τι παυσιπονο παιρνεις για τον πονο? ή αποφευγεις?

Παλι ποναει αλλα οχι τοσο πολυ....εγω περνω κανενα ντεπον που ποναω...

Κοριτσια μου καληνυχτω γιατι ειμαι λιγο χαλια ...ποναω παλι.

Τα λεμε αυριο κοριτσια μου....πολλα φιλακια!!!

Πιστευω αυριο να μαθουμε και νεακια απο το Μποτσακι μας......

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ να εχουμε κοριτσια μου......

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!καλησπεραααααα!!!!!!καλα εισαι???τι κανει ο Μητσακος μας????

ναι ναι περασε ο καιρος..........Δοξα τω Θεο ολα καλα για ολα τα κοριτσια που γεννησαν και ετσι να πανε και στις υπολοιπες!!!!!!!!!!!

ολα καλα!!!!!!!!!!!

ολα δεξια για ολες!!!!!

ανηπομονω και εγω να την παρω στην αγκαλιτσα μου!!!!!!!!!!!!

ολα θα γινουν!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

ποια ειναι η επομενη βρε κοριτσια???????????????

καλα ειναι ο Μητσακος μου!! τωρα χαζευω φωτο του απο το μαιευτηριο, αυτες τις μερες μου ξυπνατε τοσο ομορφες αναμνησεις!!! αχ!!!!! τι υπεροχες στιγμες, μοναδικες ρε κοριτσια!! καθε βραδυ που ξαπλωνω φερνω στο μυαλο μου την ημερα που γεννησα... δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ το καλυτερο ειναι μετα απο 15 μερες κ αν μπορεις κ πιο πολλες ακομα καλυτερα για τις εξετασεις!!!!!!!!!

Βασικα ενας μηνας πρεπει να περασει για να γινουν οι γενικες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Παλι ποναει αλλα οχι τοσο πολυ....εγω περνω κανενα ντεπον που ποναω...

Κοριτσια μου καληνυχτω γιατι ειμαι λιγο χαλια ...ποναω παλι.

Τα λεμε αυριο κοριτσια μου....πολλα φιλακια!!!

Πιστευω αυριο να μαθουμε και νεακια απο το Μποτσακι μας......

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ να εχουμε κοριτσια μου......

Ριτσακι μου καλο καληνυχτα! ελπιζω αυριο να ειστε και οι δυο καλυτερα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...