Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κορίτσια...

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!! Μόλις ήρθε το λίκνο!!!!....

Λέτε να το ετοιμάσω από τώρα ή να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα??? Δεν κρατιέμαι... αλλά δεν θέλω και να σκονίζεται :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ τι κανετε....????? πως ειναι η μικρουλα μας.....?????

Τι θα κανεις τελικα με δεντρο....????? γιατι εγω μαλλον δεν θα στολισω κανονικο για να μην μου ερθει καπελο..:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατι αλλο θα κανω αλλα δεν ξερω τι ακομα....:confused::confused:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια...

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!! Μόλις ήρθε το λίκνο!!!!....

Λέτε να το ετοιμάσω από τώρα ή να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα??? Δεν κρατιέμαι... αλλά δεν θέλω και να σκονίζεται :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ εισαι σε μια σχετικα καλη εβδομαδα οποτε μπορεις να το εροιμασεις σιγα σιγα....;);), παρολαυτα εσυ ξερεις καλυτερα. Αν δεν θελεις να σκονιζετε αλλα να το χαζευεις κιολας βαλε κατι απο επανω του.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλα μωρε Ριτσακι μου!

Ζω και γω την καθημερινοτητα μου,οσο το δυνατον πιο καλα και αξιοπρεπως!

Η μικρη μας δινει ζωντανια,ετσι ωστε να περνουν τα ασχημα και δυσαρεστα οσο το δυνατον πιο ανωδυνα!

Εσεις ειστε καλα?

Δε ξερω εαν διαβασες ενα απο τα μηνυματα μου,το οποιο αναφεροταν στο μασαζ που ειχες κανει στο αντρα σου!Προσπαθησε να το αποφευγεις,διοτι δεν επιτρεπετε μασαζ σε ατομο που εχει κοιλη!Μονο ειδημων μπορει να χειριστει αυτη την περιοχη!

Ναι Μαρακι μου το διαβασα....σε ευχαριστω!!

Μαρακι ξερεις να μου πεις τι ενεσεις ειναι αυτες που κανει ο αντρα μου,κανειτις LOXITAN και δεν του κανανε τιποτα .

Σημερα του ειπε να παρει Lonaid N και πηρες και του περασε καπως,και του ειπε να τα περνει οποτε ποναει....μηπως ξερεις να μου πεις τι ειναι;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Χριστινάκι καλορίζικο το λίκνο σας!!!!!!!!! Ετοιμασε το να παιρνεια αερα και το στρωματακι και το στρωνεις με λευκα ειδη οταν με το καλο γεννησεις!!!!

Ριτσα μια κουτα σερβιετες πρεπει να σου στειλουν δωρο απο την εταιρεια!!! Με τετοια καταναλωση!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμεις φαγαμε μπριζολα με σαλατα απο χθεσινο ψησιμο και η μικρη μου αρακα της γιαγιας της!Τωρα βλεπουμε παιδικα χριστουγενιατικα!!!

Εχουμε μια επισκεψη το απόγευμα σε φιλη μου που γιορταζει...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!

Διάβασα για γεννητούρια και πολύ χάρηκα!!!

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό να πάτε σπιτάκι!!!

Εσείς που κοντεύετε με το καλό και οι υπόλοιπες εύχομαι να είστε πολύ καλά κι εσείς και τα μωράκια στις κοιλίτσες σας!!!

Θέλω τη γνώμη σας γιατί εσείς εδώ είστε σίγουρα πιο έμπειρες απο εμένα.

Σήμερα επιτέλους έκανα την Β επιπέδου και είναι όλα φυσιολογικά!!! Δόξα τω Θεό!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα της εξέτασης όμως παράλληλα είμαι και προβληματισμένη και θα σας πω γιατί μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε!

Η ηλικία μου είναι 35,5 και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη με ΠΗΤ 22/3/14 (γιαυτό και σίγουρα είστε πιο έμπερες!!!).

Η αυχενική διαφάνεια ήταν καλή όπως το β΄επιπέδου και δεν έδειξαν κάποια μη φυσιολογική ένδειξη.

Ενώ λοιπόν όλα μέχρι στιγμής είναι φυσιολογικά έχω προβληματιστεί με το θέμα της αμνιοπαρακέντησης.

Ο Γιατρός που μου έκανε το β επιπέδου μου είπε ότι η αμνιοπαρακέντηση είναι η μοναδική εξέταση που δείχνει πλήρως την κατάσταση του εμβρύου όσων αφορά χρωμοσομιακά προβλήματα (σύνδρομο DOWN), δεν με προέτρεψε να την κάνω όμως με προβλημάτισε...

Έχω περιθώριο να την κάνω μέχρι την Παρασκευή (δηλαδή 4 μέρες ακόμα) και δεν ξέρω τι να κάνω...

Με φοβίζει το 1% ποσοστό αποβολής όπως με φοβίζει και η περίπτωση να μην είναι καλά το μωράκι μου.

Αν θέλετε να μου πείτε μου τη γνώμη σας θα με βοηθήσετε πολύ!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!!!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Χριστινάκι καλορίζικο το λίκνο σας!!!!!!!!! Ετοιμασε το να παιρνεια αερα και το στρωματακι και το στρωνεις με λευκα ειδη οταν με το καλο γεννησεις!!!!

Ριτσα μια κουτα σερβιετες πρεπει να σου στειλουν δωρο απο την εταιρεια!!! Με τετοια καταναλωση!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμεις φαγαμε μπριζολα με σαλατα απο χθεσινο ψησιμο και η μικρη μου αρακα της γιαγιας της!Τωρα βλεπουμε παιδικα χριστουγενιατικα!!!

Εχουμε μια επισκεψη το απόγευμα σε φιλη μου που γιορταζει...

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου.....βεβαιος και πρεπει γιατι χαρη σε μενα εχει εσοδα η εταιρια σερβιετων.....αμε!!!:lol::lol::lol:.

Εσυ τι κανεις Ηλιοβασιλεμα μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εκλεράκι ειναι δύσκολος ο προβληματισμος σου!!!

Τα παλιοτερα χρόνια ήταν σχεδον βεβαιο ότι γυναίκα έγκυος πάνω από 35 θα έκανε και αμνιοπαρακέντηση...

Τωρα δεν ειναι απόλυτο και μάλιστα αν δεν υπαρχει καποιος λογος που να την επιβαλλει την αμνιο, ο γιατρός αφήνει την απόφαση στην έγκυο. Να αποφασίσει η ίδια αν θα την κάνει ή όχι.

Η αμνιο ειναι μια εξεταση που σε καθυσηχαζει σε πολλά οσο αφορα την υγεια του εμβρυου, ενω κοστίζει και πολλά λεφτα...

Εγω ειμαι 36+ και προσπαθώ για 2η εγκυμοσυνη και το εχω στο μυαλο μου οτι θα αντιμετωπισω και εγω αυτο το διλημμα...

Ριτσα καλα ειμαστε...Εδω παρεα με την κορουλα μου...σε λιγο θα ξαπλωσουμε λιγακι για να ειμαστε φρεσκες για την επισκεψη που εχουμε να παμε κατα τις 7.

ΕΚΛΕΡΑΚΙ δεν εχει σημασια η ηλικια σου αποκλειστικα, ειναι επιβαρυντικος παραγοντας γενικα αλλα οχι απαραιτητα. Εφοσον η αυχενικη αλλα και η β επιπεδου βγηκαν χωρις την παραμικρη ενδειξη νομιζω ειναι το πιο σοφρων να μην προβεις σε αμνιο. Αλλωστε η αμνιο ειναι εξεταση που βασιζεται κατα πολυ στα αποτελεσματα που δινουν οι 2 προηγουμενες (αυχενικη κ β επιπεδου). Εγω που γεννησα στα 28 μου ειχα αυχενικη να με κλαινε οι ρεγγες, παρολαυτα δεν πτοηθηκα ποσο μαλλον ο γιατρος μου ο οποιος καθησε και μου εξηγησε τα παντα για τις εν λογω εξετασεις και καταλαβα οτι η αμνιο γινεται ΜΟΝΟ αν υπαρχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενδειξεις για καποιο προβλημα.

Μην αγχωνεσαι κουκλα μου, ειλικρινα δεν αξιζει τη στιγμη που ολα κυλουν ομαλα, αλλωστε το εχετε επιβεβαιωσει μεσω των εξετασεων και υπερηχων.

Με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ριτσα καλα ειμαστε...Εδω παρεα με την κορουλα μου...σε λιγο θα ξαπλωσουμε λιγακι για να ειμαστε φρεσκες για την επισκεψη που εχουμε να παμε κατα τις 7.

Και εγω το ιδιο θα κανω γιατι δεν ειμαι και στα καλητερα μου σημερα.....

Κου κου βαααα!!! καμαρι για την κορη η μαμα και αυτο ειναι το λογικο....να την χαιρεσε την κορουλα σου μαναρακι μου και οπως επιθυμεις να την δεις Ηλιοβασιλεμα μου.....

Καλο μεσημερι Ηλιοβασιλεμα μου....πιστευω να τα πουμε το βραδακι!!!

Για το Μποτσακι μας μαθαμε τιποτα , οχι ακομα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εκλεράκι καλησπέρα,

Εγώ έκανα αμνιοπαρακέντηση και πραγματικά σαν διαδικασία δεν είναι τίποτα... Δηλαδή δεν πονάει καθόλου. Στη συνέχεια σε 2-3 μέρες σου δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα και μετά από αρκετό καιρό τα τελικά!!! Και δεν το μετάνιωσα καθόλου γιατί δεν θα μπορούσα το άγχος μέχρι να γεννήσω...

Έγω είμαι 36 χρονών και το papp-a (που γίνεται μαζί με την αυχενική) μου έβγαλε πιθανότητα 1/246 σε μία από τις τρισωμίες... Οπότε το σκεφτήκαμε με τον άνδρα μου και αποφασίσαμε υπέρ. Την άμνιο την έκανα στην 17 εβδομάδα και τα τελικά αποτελέσματα βγήκαν στην 21 εβδομάδα. Εσύ δεν έκανες papp-a ??? Και τι σου βγήκε? Προσωπικά δεν θα έκανα αμνιο μετά την β επιπέδου (εννοώ στην εβδομάδα που είσαι). Ειδικά αφού ήταν όλα καλά στην β επιπέδου. Καταλαβαίνω ότι είσαι γύρω στην 22 εβδομάδα άρα τα πρώτα θα σου βγουν αμέσως...Και συνήθως τα πρώτα είναι τα ίδια με τα τελικά... αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο. Όταν θα πάρεις τα τελικά πραγματικά δεν θα έχει κανένα νόημα γιατί πλέον δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα!!!

Επίσης το down γενικά έχει κάποιες ενδείξεις και στην β επιπέδου...που εσένα από ότι λες σου βγήκε καλή... Άρα θεωρώ ότι δεν αξίζει το ρίσκο...

Βέβαια δεν έχω όλα τα δεδομένα πχ έχετε κληρονομικότητα?

kPAZp2.png

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,το loxitan ειναι φαρμακο αντιφλεγμονωδες!Δινεται στην ουσια σε ατομα με πυρετο,διαφορους πονους κτλ!

Ειπες οτι του εδωσε και lonarid?Lonarid-N μηπως?Παιρνει καποιο χαπι για το στομαχι?Εαν οχι,να παρει γιατι τα φαρμακα αυτα ειναι ''βαρια'' για το στομαχι!Ας παρει ενα elibactin για παραδειγμα!Ιδαλλως,να τρεφεται πολυ καλα,πριν τις ενεσεις και πριν τα χαπια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...