Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μπορει ακομη να μην της εχουν παει και το μωρο...γιατι λογω διαβητη κυησης το μωρο θα το εχουν να το ελεγξουν για υπογλυκαιμια.

Οποτε το Μποτσακι θα ειναι στο δωματιο της και θα εχει την λαοθαλασσα να της ευχεται και να περιμενουν τον Μποτσακογιο!!!!

Δεν μασαει το ΜΠΟΤΣΑΚΑΚΙ, ιδιο η μανα του.....!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Που εισαι μαρηηηηηηηηηηηη να μας τα πεις.......?????????????????

Εμεις εσεεεεεεεεεεενα θελουμεεεεεεεεεε............:P:p:p

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια βγαινω, να κλεισω και λιγο τον υπολογιστη γιατι τον εχω απο το πρωι ανοιχτο περιμενοντας νεα για το μποτσακι! θα παριε φωτια σε λιγο!!!!!! θα τα πουμε μετα,φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

KΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ???????????????????????????ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΣΥΜΝΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημεραααααααααα σε ολα τα κοριτσιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!καλα εισαστε οοοοολες?????????????κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι????????/τι κανει η φμ????????καλα??????????

αγορομαμμυ μυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι?????????τι κανει ο ΜΗΤΣΑΚΟς ΜΑς?????????????????

και γενικα ολες καλα εισαστε?????????????

εμεις μια χαρουλα!!!!πηγαμε και καναμε μια γενικη αιματος και τοξοπλασμα!

το απογευμα θα ειναι ετοιμη η γενικη αιματος!το τοξοπλασμα αυριο το απογευμα!!!!!!!!!!!!!

η Δεσποινουλα μου,καλα ειναι!!!!!!

θα φαμε γεμιστα σημερα!!!!!!!!!

τι εχει σημερα το μενου???????????????????

d.gif

Πατουσιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σου ζησει ο γαμπρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρη δεν εχεις επισημα νεα της συμπεθερας σου;;;;

Εμεις ευχομαστε να της ζησει αλλα ακομη δεν εχουμε επισημα νεα!!!;);););)

Διαφημίσεις

KΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ???????????????????????????ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΣΥΜΝΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ περιμενουμε πως και πως τα νεα της...

Η χαρα της θα ειναι απεριγραπτη, καποια στιγμη θα εμφανιστει...

Να σου ζησει ο γαμπρος!!!!!!!

Εμεις σημερα φαγαμε φακηηηηηηηηηηηη........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια δεν εχω νεακια απο τη συμπεθεραααααα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα μας ενημερωσει η μποτσοκομανα μας πρωταααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια δεν εχω νεακια απο τη συμπεθεραααααα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα μας ενημερωσει η μποτσοκομανα μας πρωταααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patoysitsa μου να σου ζησει ο Γαμπρος!!

Η Δεσποινιο σου τι κανει κλωτσαει απο την χαρα τις για τον αντρουλη τις!!!

Περιμενουμε ....να μαθουμε νεακια απο το Μποτσακι μας......

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΡΙΤΣΑΚΙ εκανες το φαγακι σας....??????

Ναι koalaki μου το εκανα.....

Ασε Koalaki μου .....δεν προλαβαινω να αλλαζω σ......ες και παντελονια.......:mad::-x.

Ειπαμε να ερθει αλλα αυτη ξεκολωθεικε.....ουφ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Γεννησε το ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ?

Αντε κοριτσι μου,να σας ζησει!Να ειναι γερο,ευλογημενο,να το καμαρωσετε οπως εσεις ποθειτε!

Πηγαμε για καφε σε μια φιλη,γι αυτο και δεν απαντησα γρηγορα!

Δεν επανηλθα ακομη ψυχολογικα!Τουλαχιστον εχω ατομα γυρω μου,που με ανεβαζουν,το καθε ενα με τον τροπο του!Εσεις,ο αντρας μου,η κορουλα μου!

''Μπορα'' ειναι,θα περασει!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,μπραβο στο κοριτσακι σου!Αν και ημουν σιγουρη πως θα τα πηγαινε περιφημα!Ειναι αστερακι!Πως ειναι ο πατερας σου?

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου κοπελα μου!Περασαμε τοσο ωραια!Αν και δεν ειχε γλεντι,μιας και δεν τις αρεσουν τα οργανα και οι χοροι,περασαμε υπεροχα!Ειδικα στην εκκλησια!Ο παππας μας εκανε και γελασαμε παρα πολυ!Ειχε πολυ πλακα!Αφου σταματησε καποια στιγμη το μυστηριο και μας λεει''ο γαμος ειναι χαρα,πρεπει να πουμε και κανενα αστειο!''Τι καλος!

Εγω στη δουλεια γυριζω Φεβρουαριο!Φτανει ο καιρος!

Σας μειωσαν και σας?Λυπαμαι πολυ!Αναμενομενες καταστασεις,αλλα δυσκολο να τις δεχτεις!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανει μωρε το χρυσο μου?Αυτη τη στιγμη εισαι το πρωτυπο της μωρε!Γι αυτο λενε πως πρεπει να προσεχουμε πολυ τι κινησεις κανουμε μπροστα στα παιδια,διοτι αντιγραφουν τα παντα!:rolleyes:!Εφαγε το βλασταρι σου?Ο αντρας σου ειναι καλα?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,μαλλον δε σε προλαβα!Πολυ καλα τα παει ο μικρος!Απο τη στιγμη που χρησιμοποιει το γιογιο,ειναι καλο σημαδι!Και σκεψουν πως ειναι μικρουλης σε σχεση με αλλα παιδια,που βγαζουν την πανα στα 3 τους χρονια!

ΖΩΗ ΜΟΥ,μπαινεις και συ στην τελικη ευθεια!Πως εισαι?

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,με το καλο να πας στον γιατρο σου!Θα στολισετε συντομα?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,με τη γλυκια την Δεσποινουλα σου,ειστε καλα,χαιρομαι πολυ!Να σας ζησει ο γαμπρος!Αντε και καλα στεφανα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεννησε το ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ?

Αντε κοριτσι μου,να σας ζησει!Να ειναι γερο,ευλογημενο,να το καμαρωσετε οπως εσεις ποθειτε!

Πηγαμε για καφε σε μια φιλη,γι αυτο και δεν απαντησα γρηγορα!

Δεν επανηλθα ακομη ψυχολογικα!Τουλαχιστον εχω ατομα γυρω μου,που με ανεβαζουν,το καθε ενα με τον τροπο του!Εσεις,ο αντρας μου,η κορουλα μου!

''Μπορα'' ειναι,θα περασει!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,μπραβο στο κοριτσακι σου!Αν και ημουν σιγουρη πως θα τα πηγαινε περιφημα!Ειναι αστερακι!Πως ειναι ο πατερας σου?

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου κοπελα μου!Περασαμε τοσο ωραια!Αν και δεν ειχε γλεντι,μιας και δεν τις αρεσουν τα οργανα και οι χοροι,περασαμε υπεροχα!Ειδικα στην εκκλησια!Ο παππας μας εκανε και γελασαμε παρα πολυ!Ειχε πολυ πλακα!Αφου σταματησε καποια στιγμη το μυστηριο και μας λεει''ο γαμος ειναι χαρα,πρεπει να πουμε και κανενα αστειο!''Τι καλος!

Εγω στη δουλεια γυριζω Φεβρουαριο!Φτανει ο καιρος!

Σας μειωσαν και σας?Λυπαμαι πολυ!Αναμενομενες καταστασεις,αλλα δυσκολο να τις δεχτεις!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανει μωρε το χρυσο μου?Αυτη τη στιγμη εισαι το πρωτυπο της μωρε!Γι αυτο λενε πως πρεπει να προσεχουμε πολυ τι κινησεις κανουμε μπροστα στα παιδια,διοτι αντιγραφουν τα παντα!:rolleyes:!Εφαγε το βλασταρι σου?Ο αντρας σου ειναι καλα?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,μαλλον δε σε προλαβα!Πολυ καλα τα παει ο μικρος!Απο τη στιγμη που χρησιμοποιει το γιογιο,ειναι καλο σημαδι!Και σκεψουν πως ειναι μικρουλης σε σχεση με αλλα παιδια,που βγαζουν την πανα στα 3 τους χρονια!

ΖΩΗ ΜΟΥ,μπαινεις και συ στην τελικη ευθεια!Πως εισαι?

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,με το καλο να πας στον γιατρο σου!Θα στολισετε συντομα?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,με τη γλυκια την Δεσποινουλα σου,ειστε καλα,χαιρομαι πολυ!Να σας ζησει ο γαμπρος!Αντε και καλα στεφανα!

Μαρακι μου τι μου κανεις;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,εκανε δυνατη εμφανιση η ''κυρια''!Τουλαχιστον να τελειωσει γρηγορα και να κανεις την εξεταση κοπελα μου!Τι ωραιο φαγητο!Απο τ'αγαπημενα μου!

Ναι η ρουφιανα.....

Εσυ καλα εισαι Μαρακι μου;;

Η Δημητρουλα σου καλα ειναι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Καλα μωρε Ριτσακι μου!

Ζω και γω την καθημερινοτητα μου,οσο το δυνατον πιο καλα και αξιοπρεπως!

Η μικρη μας δινει ζωντανια,ετσι ωστε να περνουν τα ασχημα και δυσαρεστα οσο το δυνατον πιο ανωδυνα!

Εσεις ειστε καλα?

Δε ξερω εαν διαβασες ενα απο τα μηνυματα μου,το οποιο αναφεροταν στο μασαζ που ειχες κανει στο αντρα σου!Προσπαθησε να το αποφευγεις,διοτι δεν επιτρεπετε μασαζ σε ατομο που εχει κοιλη!Μονο ειδημων μπορει να χειριστει αυτη την περιοχη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...