Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καρμποναρα θα φτιαξω Αγορομαμμυ μου.....εσυ τι καλο θα φτιαξεις;;;

αχ ναι αφου το εγραφες οτι θα φτιαξεις καρμποναρα!!!! ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι!!! χαχαχα! εγω μαγειρεψα μονο του μικρου κατσικακι με λαχανικα κ μακαρονια!!!!!! θα φερει ο αντρας μου φαγητο απο τη δουλεια του!! τεμπελιαζω σημερα!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΥΧΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΟΤΑΣΚΟΓΙΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα-σπερα ΖΩΗΤΣΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ΜΑΡΑΚΙ...τι κανετε...????

Καλεεεε η φμ φορεσε το αμανικο μπουφανακι μου οου φυσικα της ειναι μεχρι τον αστραγαλο :tongue::tongue:, εβαλε ενα χαλασμενο χανς φρι στο λαιμο (την λροσεχω βεβαια) και περπατει :rolleyes:....μολις την εβγαλα φωτο...;)

Γεια σου Koalaki μου .....καλα φοβερη η Φουρτουνιτσα σου.....Χααα!!χααα!!.....θεα!!

Εσυ τι κανεις Μαναρακι μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΥΧΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΟΤΑΣΚΟΓΙΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Αχ!! να μας ΖΗΣΕΙ ο Μποτσακογιος και να ναι και καλοτυχος και οπως επιθυμουν να τον δουν Ο Μπαμπας και η Μαμα του!!!

Περιμενουμε νεακια σου Μποτσακι μας....πολλα φιλια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Χριστινακι μου τι κανεις;;

Πως εισαι κοριτσακι μου;;

Καλά είμαι Ρίτσα μου... Διαβάζω τα νέα σου... εσένα σε βασανίζει η ακατανομαστη και έχεις και τον άνδρα σου που πονάει... Περαστικά και στους δύο σας...

Εγώ έχω ραντεβού την άλλη Πέμπτη με τον γιατρό μου και μάλλον θα κανονίσουμε και το ραντεβού για την καισαρική!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Τελικα ειμαι πολυ χαζομαμα!!!!!!!

Το ειπε το ποιημα και πηρε ενα μπλοκακι σαν βραβειο!!!!! Και μου την παινεψε παλι!!!!!χαχαχαχα

Κοαλακι αστερακι η μικρη σου!!!! Φορεσε το μπουφαν της και μιλουσε στο κινητο της!!!Φανταζομαι τις φωτογραφιες!

αχ ναι αφου το εγραφες οτι θα φτιαξεις καρμποναρα!!!! ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι!!! χαχαχα! εγω μαγειρεψα μονο του μικρου κατσικακι με λαχανικα κ μακαρονια!!!!!! θα φερει ο αντρας μου φαγητο απο τη δουλεια του!! τεμπελιαζω σημερα!!!!

Καλα κανεις και τεμπελιαζεις ....χρειαζεται καμια φορα !!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει γεννησει εδω και ωρα...

Σιγουρα θα μπει να μας τα πει η ιδια της...αλλωστε το περιμενει πως και πως...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΓΕΡΟ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ....!!!!!

Να ειστε καλα....!!!!!!!! Να το δειτε οπως επιθυμειτε....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσάκι να σας ζήσει !!! Περιμένουμε πως και πως τα νέα σου :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι Ρίτσα μου... Διαβάζω τα νέα σου... εσένα σε βασανίζει η ακατανομαστη και έχεις και τον άνδρα σου που πονάει... Περαστικά και στους δύο σας...

Εγώ έχω ραντεβού την άλλη Πέμπτη με τον γιατρό μου και μάλλον θα κανονίσουμε και το ραντεβού για την καισαρική!!!

Σε ευχαριστω Χριστινακι μου....για τα περαστικα!!!

Με το καλο μαναρακι μου και εσυ....να παρεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου!!!

Καλη λευτερια να εχεις Χριστινακι μου ........

x8yip2.png?0gPNKwlL

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει γεννησει εδω και ωρα...

Σιγουρα θα μπει να μας τα πει η ιδια της...αλλωστε το περιμενει πως και πως...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΓΕΡΟ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ....!!!!!

Να ειστε καλα....!!!!!!!! Να το δειτε οπως επιθυμειτε....!!!!!!

Μωρε σιγουρο ηταν οτι εχει γεννησει αλλα νεα δεν εχουμεεεεεε! τουλαχιστον για να τις γραφουν ευχες σημαινει οτι ολα ειναι καλαααααααααααα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D ποση συγκινηση!!!!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μωρε σιγουρο ηταν οτι εχει γεννησει αλλα νεα δεν εχουμεεεεεε! τουλαχιστον για να τις γραφουν ευχες σημαινει οτι ολα ειναι καλαααααααααααα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D ποση συγκινηση!!!!!!!!!!!

Προφανως ειναι στην ανανηψη ακομα για να μην μπηκε...

Ειναι λιγο ιδιαιτερη η διαδικασια της κτ οποτε καθυστερει η αναρρωση...

Σιγουρα ειναι ολα καλααααααααααα............:D:D:D:D:D

Υπομονη, θα μας τα πει η ιδια της οπως τα εζησε...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μπορει ακομη να μην της εχουν παει και το μωρο...γιατι λογω διαβητη κυησης το μωρο θα το εχουν να το ελεγξουν για υπογλυκαιμια.

Οποτε το Μποτσακι θα ειναι στο δωματιο της και θα εχει την λαοθαλασσα να της ευχεται και να περιμενουν τον Μποτσακογιο!!!!

Μπορει ακομη να μην της εχουν παει και το μωρο...γιατι λογω διαβητη κυησης το μωρο θα το εχουν να το ελεγξουν για υπογλυκαιμια.

Οποτε το Μποτσακι θα ειναι στο δωματιο της και θα εχει την λαοθαλασσα να της ευχεται και να περιμενουν τον Μποτσακογιο!!!!

ναι Ηλιοβασιλεμα μου, ετσι γινεται!! εμενα με ειχαν κρατησει στην ανανηψη περιπου 2 ωρες... το μωρο μου το εφεραν εκει να το θηλασω και το ξαναειδα περιπου 2,5 ωρες μετα θυμαμαι! Ειναι και το ιδιο μαιευτηριο που ημουν οποτε περιπου η ιδια διαδικασια ακουλουθειται. Η διαδικασια για το μποτσακι θα ειναι λιγο πιο χρονοβορα λογω καισαρικης και ζαχαρου! Μακαρι να ημασταν οοοοουλες εκει να κανουμε κερκιδαααααααααα!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...