Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα...

όλες οι μανούλες πρωινές πρωινές :-)... Άντε και στα δικά μας :-)

Ηλιοβασίλεμα... καλά είπες στο κοριτσάκι σου. Το βασικό είναι που προσπάθησε... αν ντραπεί τώρα δεν πειράζει... μικρούλα είναι ακόμα.

Κοαλάκι η αδελφή μου στόλισε δέντρο παρόλο τα μικρά παιδιά...

Απλά την μία χρονιά έβαλε 2 καρέκλες μπροστά για να μην μπορεί ο γιος της να πλησιάσει... και πέρσι που είχε τα δύο μικρά... το έδεσε να μην μπορεί να πέσει... και τα άφηνε να πηγαίνουν να το πειράζουν!!! Το τι χαρά έκαναν και τα δύο ούτε και λέγεται... Έβγαζαν συνεχώς τα στολίδια από τα κάτω κάτω κλωναρια και την μικρή που την έχανες που την έβρισκες...μπουσούλαγε και καθόταν κάτω από το δέντρο!!!

Αλλά δεν έβαλε στολίδια που να σπάνε!!!

Ιωάννα πολύ ωραίο φαγάκι... αυτό μου άφησε η μαμά πριν φύγει και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ :-)

Αγορομάμμυ τι κάνει ο Δημητράκης... ? Ξύπνησε από νωρίς τελικά?

Μαράκη, τι κάνει η μικρή σου?

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες!! Τι μου κάνετε; Το μποτσάκι μας μάλλον θα έχει γεννήσει τώρα, ε;? :D:D

Εγώ κι η μπουμπού είμαστε καλά, αν και το βράδυ μας έπιασε ένας ξεγυρισμένος πόνος χαμηλά στην κοιλιά που τα είδαμε όλα :? Ευτυχώς πέρασε στο εικοσάλεπτο, αλλιώς θα έπαιρνα το γιατρό μέσα στη ναύρη νύχτα. Βέβαια ξαγρύπνησα μετά, οπότε πάω σαν το ζόμπι σήμερα. Σας διάβασα, αλλά το μόνο που συγκράτησα είναι το ποίημα της Αγγελικούλας και το γιογιό του Μήτσου :tongue:

p8P6p2.png

Καλημερα Χριστινα, καλημερα Ζωη!!! καλα ειστε εγκυουλες??? αντε παιρνετε σειρα κι εσεις με τα μωρακια σας!!! αναμενουμε με αγωνια τα νεα της μποτσακομανας!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσια μου.....

Μποτσακι μου μαλλον θα εχεις συναντησει τον γιοκα σου.....

Περιμενουμε νεακια σου και σου στελνουμε ολοι την αγαπη μας ...ολες μας!!!

Εγω σημερα ειμαι πολυ χαλια....με παει πλυμμηρα,δεν προλαβαινω να αλλαζω σ.....τες....ουφ!!!

Εσεις τι αλλα νεα κοριτσια μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλημερα-σπερα ΖΩΗΤΣΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ΜΑΡΑΚΙ...τι κανετε...????

Καλεεεε η φμ φορεσε το αμανικο μπουφανακι μου οου φυσικα της ειναι μεχρι τον αστραγαλο :tongue::tongue:, εβαλε ενα χαλασμενο χανς φρι στο λαιμο (την λροσεχω βεβαια) και περπατει :rolleyes:....μολις την εβγαλα φωτο...;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσια μου.....

Μποτσακι μου μαλλον θα εχεις συναντησει τον γιοκα σου.....

Περιμενουμε νεακια σου και σου στελνουμε ολοι την αγαπη μας ...ολες μας!!!

Εγω σημερα ειμαι πολυ χαλια....με παει πλυμμηρα,δεν προλαβαινω να αλλαζω σ.....τες....ουφ!!!

Εσεις τι αλλα νεα κοριτσια μου;;;

καλημερα Ριτσακι!! ωχ ηταν να μη σου ερθει η ρουφιανα, ηρθε και δυναμικα! λιγες μερες κρατα ευτυχως και θα ηρεμησεις..

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμμυ όταν σε ειδοποιήσει το μποτσάκι με τα νέα της... ενημέρωσε και εμάς???? Φαντάζομαι ότι αν δεν έχει γεννήσει είναι θέμα χρόνου :-)

κοριτσια μου δε νομιζω να με ειδοποιησει, λογικα θα επικοινωνησει με τη συμπεθερα της ή θα μπει απευθειας εδω!! απλα το πρωι της εστειλα ενα μηνυμα και ηταν στην αναμονη.. λογικα θα εμφανιστει οπου να 'ναι, ισως ειναι στην ανανηψη ακομα και δεν εχει κινητο μαζι! μεχρι να τη δουν οι δικοι της να της δωσουν το κινητο θα πρεπει να ανεβει στο δωματιο οποτε λογικα σε καμια ωρα θα εμφανιστει τουλαχιστον...

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλεεεε η φμ φορεσε το αμανικο μπουφανακι μου οου φυσικα της ειναι μεχρι τον αστραγαλο :tongue::tongue:, εβαλε ενα χαλασμενο χανς φρι στο λαιμο (την λροσεχω βεβαια) και περπατει :rolleyes:....μολις την εβγαλα φωτο...;)

χαχαχαχα!!! φουρτουνα εισαι θεα!!! μηπως μιλαει με τον γαμπρο με τα hands free???? συνεννοηση μπουζουκι θα κανουν!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα Ριτσακι!! ωχ ηταν να μη σου ερθει η ρουφιανα, ηρθε και δυναμικα! λιγες μερες κρατα ευτυχως και θα ηρεμησεις..

Γεια σου Αγορομαμμυ μου.....ναι ηρθε δυναμικα....για τις λιγες μερες δεν ειμαι σιγουρη...μπορει να μου κρατησουν και 10 μερες με 12......

Εσυ τι κανεις Αγορομαμμυ μου;;

Καλα εισαι μαναρακι μου;;

Ο Μητσακος σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει η κόρη σου!!! Που να αρχίσει να σου μιλάει και κανονικά... όλη μέρα θα γελάς :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Κοριτσια παω να φτιαξω φαει σιγα -σιγα γιατι σημερα παω σαν την χελωνα απο τον πονο....Χααα!!χααα!!

Θα φτιαξω καρμποναρα....αλλα δεν κλεινω τον υπολογιστη....γιατι περιμενω νεακια απο το Μποτσακι μας!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Γεια σου Αγορομαμμυ μου.....ναι ηρθε δυναμικα....για τις λιγες μερες δεν ειμαι σιγουρη...μπορει να μου κρατησουν και 10 μερες με 12......

Εσυ τι κανεις Αγορομαμμυ μου;;

Καλα εισαι μαναρακι μου;;

Ο Μητσακος σου τι κανει;;

καλα ειναι ο μικρος μου Ριτσακι μου!!! τωρα παιζει με τη γιαγια του που μολις ηρθε.. τι φαγακι κανεις???

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα ειναι ο μικρος μου Ριτσακι μου!!! τωρα παιζει με τη γιαγια του που μολις ηρθε.. τι φαγακι κανεις???

Καρμποναρα θα φτιαξω Αγορομαμμυ μου.....εσυ τι καλο θα φτιαξεις;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...