Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΜΠΟΤΣΑΚΙ καλημερα κοριτσι μου!!!!!!!!αντε λιγες ωρες μεινανε κ θα εισαι αγκαλιτσα με τον γιοκα σου!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι κανετε?

εμεις ξυπνησαμε στις 7 φαγαμε παιξαμε με το μπαλονι κ τωρα ανοιγοκλεινουμε ματια κ μουρμουριζει νυσταξε παλι!

τι καλο θα φατε σημερα κοριτσια?

Καλημερα Ιωαννα μου!! καλα ειμαστε, κι εμεις πρωι πρωι, θα τον στειλω οικοδομη, φερε και τη μουρμοιυρα βοηθο!! Εμενα μεχρι τον Οκτωβρη κοιμοταν πολυ, μεχρι τις 10 τουλαχιστον!! Παααανε αυτα!!:tongue::tongue: Εμεις δεν ξερω τι θα φαμε! Ή θα κανω μια γρηγορη μακαροναδα ή θα φερει ο αντρας μου απο τη δουλεια! του μικρου θα του κανω κατσικακι με χιλοπιτες μαλλον αν δε φτιαξω μακαροναδα!!Εσεις τι καλο???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Ιωαννα μου!! καλα ειμαστε, κι εμεις πρωι πρωι, θα τον στειλω οικοδομη, φερε και τη μουρμοιυρα βοηθο!! Εμενα μεχρι τον Οκτωβρη κοιμοταν πολυ, μεχρι τις 10 τουλαχιστον!! Παααανε αυτα!!:tongue::tongue: Εμεις δεν ξερω τι θα φαμε! Ή θα κανω μια γρηγορη μακαροναδα ή θα φερει ο αντρας μου απο τη δουλεια! του μικρου θα του κανω κατσικακι με χιλοπιτες μαλλον αν δε φτιαξω μακαροναδα!!Εσεις τι καλο???

αντε θα της πω της μουρμουρας να περασει να παρει την φμ την νυφη σου κ μετα θα ρθουν να παρουν κ τον δικο σου χαχααχαχαχααχαα

εγω θα κανω μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

αντε θα της πω της μουρμουρας να περασει να παρει την φμ την νυφη σου κ μετα θα ρθουν να παρουν κ τον δικο σου χαχααχαχαχααχαα

εγω θα κανω μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι!!!!!!

χαχαχαχα ναι η φουρτουνιτσα θα ειναι "το πρωτο βιολι" της υποθεσης!! ωραιο φαγακι!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Ιωαννα και Αγορομαμυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!!!!!

Πινω καφεδακι με τον αντρα μου...βρεχει και σημερα....και εχουν μαζευτει ενα σωρο άπλυτα....Η μαθητρια μας στο σχολειο!

Μας ζητησαν απο σχολειο να παει καθε παιδακι ενα βιβλιο με θεμα Ελληνικης Μυθικολογιας και θα κανουν δανειστικη βιβλιοθηκη και θα εχουμε στο σπιτι εργασιες!!!!! Πω πω μεγαλωνει το παιδακι μου και θα εχει εργασιες στο σπιτι!;)

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα κοριτσιααααααααα μουυυυυυ.....:D:D:D

Τι κανετε.....??????

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 8 παρα, ηπιαμε γαλα και τωρα παιζουμε...

Δεν ξερω ουτε εγω τι θα φαμε σημερα.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ καλη λευτεριαααααααααα, ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!

Με το καλοοοοοοοοοοοοοοοο να ανταμωσετς μανα και γιος....!!!!!!!!

Ειμαστε διπλα σουυυυυυυυυυ..........,!!!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ, ΙΩΑΝΝΑΚΙ τι κανετε???????

Πρωτο βιολι η φμ ε.....??????? χαχχαχχχχαχαχχαχχαχαχαχχαχχαχαχ.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ιωαννα η μικρη ακομη δεν ξερει τι ακριβως θα γινεται με την δανειστικη βιβλιοθηκη!!!

Παντως και αυτο το σαβ/κο μας ειχε δωσει εργασια η δασκαλα....ενα μεγαλο ποιημα 5 στροφων να το μαθουν και σημερα οποιο παιδακι το καταφερει να το πει στη δασκαλα, θα παρει βραβειακι!!!!

Καλημεραααααααααα κοριτσιααααααααα μουυυυυυ.....:D:D:D

Τι κανετε.....??????

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 8 παρα, ηπιαμε γαλα και τωρα παιζουμε...

Δεν ξερω ουτε εγω τι θα φαμε σημερα.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ καλη λευτεριαααααααααα, ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!

Με το καλοοοοοοοοοοοοοοοο να ανταμωσετς μανα και γιος....!!!!!!!!

Ειμαστε διπλα σουυυυυυυυυυ..........,!!!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ, ΙΩΑΝΝΑΚΙ τι κανετε???????

Πρωτο βιολι η φμ ε.....??????? χαχχαχχχχαχαχχαχχαχαχαχχαχχαχαχ.......

Καλημερα συμπεθερααααααα!! τι κανετε μανα και κορουλα?? ο γαμπρος μολις κοιμηθηκε!! Κατα τις 7 30 επικοινωνησα με μποτσακι και ηταν στην αναμονη στο μαιευτηριο!!! Οπου να 'ναι θα γεννα αν δεν εχει γεννησει ηδη!!!!! Αχ τι συγκινηση εχω πρωι πρωι!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου καλημερα!! Τι ομορφα που θα εχετε εργασιες, εγω καμια φορα σκεφτομαι το διαβασμα κλπ και αγχωνομαι αν θα τα καταφερνουμε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ οταν ξαναμιλησετε με Μποτσακι, στειλτης τις ευχες μας!!!

Καλα και εγω το εχω το αγχος του διαβασματος αλλα θα το προσπαθησουμε!!!!

Κοαλάκι καλημερα!!!!!!!!!! η Μαριαννα συγυριζει!!! ετσι;

Αγορομαμυ οταν ξαναμιλησετε με Μποτσακι, στειλτης τις ευχες μας!!!

Καλα και εγω το εχω το αγχος του διαβασματος αλλα θα το προσπαθησουμε!!!!

Κοαλάκι καλημερα!!!!!!!!!! η Μαριαννα συγυριζει!!! ετσι;

εμεις με τον αντρα μου εχουμε πει εκεινος θα τον διαβαζει μαθηματικα και φυσικη κλπ, και εγω τα θεωρητικα! Αμα τον διαβασω εγω μαθηματικα, ουτε πολλαπλασιασμο δε θα μαθει :tongue::tongue::tongue: αν ομως κανουμε και δευτερο παιδι ο αντρας μου εχει δηλωσει οτι εκεινος θα αναλαβει να διαβαζει τον Μητσο :tongue::tongue:

το μαθατε το ποιηματακι σας? ειμαι βεβαιη οτι θα τα παει τελεια η κουκλα σου και θα επιστρεψει σπιτι πολυ πολυ χαρουμενη!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Δεν την πιεσα καθολου...καναμε μαθημα μια φορα το σαββατο, μια την Κυριακη και μια επαναληψη το πρωι που σηκωθηκαμε!!!!!Το ξέρει, όχι τελεια βεβαια...αλλα το μεγεθος του ποιηματος ηταν το διπλασιο τουλαχιστον απο αυτα που μεχρι τωρα εχει μαθει σε γιορτες...και ειχαμε πολυ λιγες μερες για να το μαθουμε!!! Μου ελεγε η ζουζουνα: μαμα στο σχολειο ντρεπομαι να το πω, δεν θα τα καταφερω...Και της απαντουσα: δεν πειραζει αγαπη μου, θα προσπαθησεις και θα το πεις οπως μπορεις!!! Δεν την πιεσα γιατι ξερω οτι μπορει να τα καταφερει και δεν θεωρησα κρισιμο να την ζορισω ολο το 2μερο για να το μαθει για να μην μας βγει μπουμερανγκ η ολη προσπαθεια!Της λεω: η προσπαθεια μετραει, αξιζει!!! Και μας λεει: πόσο κανει;1,2,3..... :D:D:D:D :tongue::tongue::tongue:

Παντως ενιωσα με την πρωινη επαναληψη...οπως οταν ημουν εγω μικρη και σηκωνομουν για επαναληψη!!!!:lol:

Δεν την πιεσα καθολου...καναμε μαθημα μια φορα το σαββατο, μια την Κυριακη και μια επαναληψη το πρωι που σηκωθηκαμε!!!!!Το ξέρει, όχι τελεια βεβαια...αλλα το μεγεθος του ποιηματος ηταν το διπλασιο τουλαχιστον απο αυτα που μεχρι τωρα εχει μαθει σε γιορτες...και ειχαμε πολυ λιγες μερες για να το μαθουμε!!! Μου ελεγε η ζουζουνα: μαμα στο σχολειο ντρεπομαι να το πω, δεν θα τα καταφερω...Και της απαντουσα: δεν πειραζει αγαπη μου, θα προσπαθησεις και θα το πεις οπως μπορεις!!! Δεν την πιεσα γιατι ξερω οτι μπορει να τα καταφερει και δεν θεωρησα κρισιμο να την ζορισω ολο το 2μερο για να το μαθει για να μην μας βγει μπουμερανγκ η ολη προσπαθεια!Της λεω: η προσπαθεια μετραει, αξιζει!!! Και μας λεει: πόσο κανει;1,2,3..... :D:D:D:D :tongue::tongue::tongue:

Παντως ενιωσα με την πρωινη επαναληψη...οπως οταν ημουν εγω μικρη και σηκωνομουν για επαναληψη!!!!:lol:

χαχαχα το ζουζουνακι μωρε!!! θα το πει γιατι θα δει τα αλλα παιδακια πρωτα και θα παρει θαρρος!!!

Αχ που ειναι το μποτσακι να μας πει νεα!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερουδια!

Ολες καλα?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,καλη λευτερια!Η ωραιοτερη μερα της ζωης σου!Και να κρατησει για παντα!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,τι κανει η μικρουλα σου?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,ειστε καλα?Φουρτουνιαζει η μικρη?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,για αλλη μια φορα αποδεικνυεται ποσο καλη ειναι η δασκαλα σας!Χαιρομαι πολυ γι αυτο!Τα παιδια θα εχουν βασεις μεγαλωνοντας!

Ευχομαι να πει το ποιημα καλα το κοριτσι σου,αν και οπως και να το πει/το πουν,ειναι αξιαγαπητα μονο με την προσπαθεια που καταβαλουν!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,τι κανετε?Πλεον δε του φορας πανα?Η' απλα την φοραει και τσισα/κακα τα κανει στο γιογιο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερουδια!

Ολες καλα?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,καλη λευτερια!Η ωραιοτερη μερα της ζωης σου!Και να κρατησει για παντα!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,τι κανει η μικρουλα σου?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,ειστε καλα?Φουρτουνιαζει η μικρη?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,για αλλη μια φορα αποδεικνυεται ποσο καλη ειναι η δασκαλα σας!Χαιρομαι πολυ γι αυτο!Τα παιδια θα εχουν βασεις μεγαλωνοντας!

Ευχομαι να πει το ποιημα καλα το κοριτσι σου,αν και οπως και να το πει/το πουν,ειναι αξιαγαπητα μονο με την προσπαθεια που καταβαλουν!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,τι κανετε?Πλεον δε του φορας πανα?Η' απλα την φοραει και τσισα/κακα τα κανει στο γιογιο?

καλημερα Μαρακι!! τι κανετε?? πως εισαι σημερα ψυχολογικα? ελπιζω να εισαι μια χαρα.. η μικρουλα σου τι κανει?? Εμεις καλα!! εννοειται οτι φοραμε πανα ακομα, εχουμε πολυ δρομο! μονο τα κακα λεει αλλα μη φανταστεις παντα! αλλες φορες τα λεει αφου τα εχει κανει! αλλες φορες τα λεει την ωρα που ξεκινα να τα κανει και δεν προλαβαινω να τον γδυσω.. οποτε δε το προσπαθω και ιδιαιτερα, οποτε τα λεει τον βαζω μονο.

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι βορινο καλημερα!!!! Να ζησει ευτυχισμενη και με αγαπη και υγεια το νιοπαντρο φιλικο σου ζευγαρι!!!

Η Δημητρουλα στολιστηκε για τον γαμο; της ειχες παρει μαζι ή την αφησες στη γιαγια της;

Ελπιζω να εισαι καλυτερα....Τον Φεβρουαριο γυριζεις δουλεια; και εμεις χαλια...και αλλη μειωση στον μικρουλη μας μοναδικο μισθο...αλλά προσπαθουμε να χαμογελαμε!!!!!! Το παιδακι μας πρεπει να βλεπει τους γονεις του χαρουμενους...για να ειναι και αυτο καλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...