Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου φιλες μου αγαπημενες σας αφηνω.Παω να κανω μπανακι και να ξαπλωσω μεχρι τις 12 γιατι μετα δεν πρεπει να πιω ουτε νερο η δολια!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑς ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΘΑ ΤΑ ΚΤΑΦΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΤΣΑΚΟΓΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εμεις σε αγαπαμε Μποτσακι μας......με το καλο να γινει η συναντησει μαμας και γιου.....καλη λευτερια Κοριτσακι μου και με κανενανννν πονοοοοοο!!!

Καληνυχτα Μποτσακι μου.......Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιολα μου, πολυ συγκινητικο που βλεπεις την κορη σου να περιμενει το αδερφακι της!!!!!!!!! Γιατι το κοριτσακι σου ειναι σε ηλικια που εχει καταλαβει οτι ειναι ενα ανθρωπακι μεσα στη κοιλια της μαμας της και ολα οσα σχετιζονται με την εγκυμοσυνη και την αποκτηση του αδερφου της!!!!

Τις προάλλες ειχα μια συζητηση με την κορη μου! Μου έλεγε για τα "αδερφακια" της και της ελεγα οτι αν κανω μωρο, θελω να ειναι κοριτσακι για να της φοραμε τα φουστανια της και να παιζουνε και αυτη ελεγε οτι θελει και αγορακι...και γυριζει και λεει κανοντας την προσευχη της: θεε μου κανε τη μαμα να κανει ενα κοριτσακι και ενα αγορακι! δι ευχων των αγιων Πατερων ημων κλπ.....

Και αναρωτιεμαι πώς θα συμπεριφερεται η κορη μου οταν πραγματικα συμβει, να ειμαι εγκυος...

Ηλιοβασιλεμα να την ενθαρρυνεις την κορουλα σου να προσευχεται για αδελφακι.Εγω πιστευω για χαρη της μας ηρθε. Το παρακαλουσε στον Χρηστουλη συνεχεια και των παιδιων ετσι αθωα που ειναι εισακουονται οι προσευχες.Το Πασχα που το ξεραμε και την ακουγαμε να παρακαλαει στην προσευχη της ειμασραν πολυ συγκινημενοι.Αλλωστε για να εχει αδελφακι εκεινη προσπαθουσαμε τοσα χρονια.Με την ανεργια ειδικα δεν το σκεφτομουν τοσο πια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

ΡΙΤΣΑΑΑΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις....?????? ο ανδρουλης σου...????

Καλα ειμαι Koalaki μου....ποναω απο την ακατανομαστη...αλλα περνω κανενα παυσιπονο και παλευεται......

Ο αντρουλης μου ακομα ποναει πολυ....τωρα κοιμαται αλλα καθε 3 η ωρα το πρωι σηκωνεται γιατι ποναει πολυ.....

Εσυ τι νεα Koalaki μου;;

Η Φουρτουνιτσα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ηλιοβασιλεμα να την ενθαρρυνεις την κορουλα σου να προσευχεται για αδελφακι.Εγω πιστευω για χαρη της μας ηρθε. Το παρακαλουσε στον Χρηστουλη συνεχεια και των παιδιων ετσι αθωα που ειναι εισακουονται οι προσευχες.Το Πασχα που το ξεραμε και την ακουγαμε να παρακαλαει στην προσευχη της ειμασραν πολυ συγκινημενοι.Αλλωστε για να εχει αδελφακι εκεινη προσπαθουσαμε τοσα χρονια.Με την ανεργια ειδικα δεν το σκεφτομουν τοσο πια.

Σε καταλαβαινω απολυτα!

Καλα ειμαι Koalaki μου....ποναω απο την ακατανομαστη...αλλα περνω κανενα παυσιπονο και παλευεται......

Ο αντρουλης μου ακομα ποναει πολυ....τωρα κοιμαται αλλα καθε 3 η ωρα το πρωι σηκωνεται γιατι ποναει πολυ.....

Εσυ τι νεα Koalaki μου;;

Η Φουρτουνιτσα σου τι κανει;;

Στο εγραψα και εχθες αλλα δεν θυμαμαι αν απαντησες...

Γιατι δεν πατε σε εναν ομοιοπαθητικο....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Στο εγραψα και εχθες αλλα δεν θυμαμαι αν απαντησες...

Γιατι δεν πατε σε εναν ομοιοπαθητικο....???????

Λεμε να τελειωσουν οι ενεσεις και θα δουμε.....:rolleyes::rolleyes:.

Περιση που τον ειχε πιασει ο γιατρος του ειχε πει να κανει μπανια και να παει γυμναστηριο ...αλλα δεν......

x8yip2.png?0gPNKwlL

Λεμε να τελειωσουν οι ενεσεις και θα δουμε.....:rolleyes::rolleyes:.

Περιση που τον ειχε πιασει ο γιατρος του ειχε πει να κανει μπανια και να παει γυμναστηριο ...αλλα δεν......

Τι...δεν πηγε η πηγε για μπανια-γυμναστηριο και δεν εγινε τιποτα....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καληνυχτα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ...

Και εγω κοριτσακια μου παω για υπνο, κλεινουν τα ματια μου...

Καληνυχτα σε οοοοοολες, φιλακια πολλαααααα και ονειρα γλυκα...!!!!

Αυριο το παρεακι μας μεγαλωνει κατα ενα ακομη μελος, ΤΟ ΜΠΟΤΣΑΚΟΥΛΙΝΙ.......!!!!!!!!!!! Καλη λευτεριαααααα......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλα, μη στεναχωριεσαι. Θα περασει απλα θελει υπομονη, ειναι δυσκολος πονος αυτος της μεσης.

Σε ευχαριστω Koalaki μου......

Καληνυχτω και εγω γιατι ειμαι και εγω χαλια με την ακατανομαστη......

Φιλακια πολλα!!!

Τα λεμε αυριο.....Καλο ξημερωμα να εχουμε ολεςςςς!!!

Ματσσσσσ!!! Μουτσσσσσ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα κοριτσακια!!! καλα εισαστε?? εμεις καλα!! ξυπνησαμε εδω και μιση ωρα, ηπιαμε γαλα, γεμισαμε το γιο γιο μας και παιζουμε!! δε τον ξαναεβαλα για υπνο για να μου κανει ενδιαμεσο μπας και κανω καμια δουλιτσα!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ καλημερα κοριτσι μου!!!!!!!!αντε λιγες ωρες μεινανε κ θα εισαι αγκαλιτσα με τον γιοκα σου!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι κανετε?

εμεις ξυπνησαμε στις 7 φαγαμε παιξαμε με το μπαλονι κ τωρα ανοιγοκλεινουμε ματια κ μουρμουριζει νυσταξε παλι!

τι καλο θα φατε σημερα κοριτσια?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...