Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου θα βγω σιγα σιγα.. Ετοιμαζομαστε για νανακια!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!! ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!

Καληνυχτα φιλες μου!!!!!

Καληνυχτα φιλη μου!!!!!!!!!!!Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι να σου ξαναευχηθω.Ευχομαι να ηρεμησεις οσο μπορεις αποψε γιατι αν κρινω απο τον εαυτο μου θα εχω φοβερη αγωνια και να κοιμηθεις γιατι απο αυριο βραδυ θα χαζευεις τον μπεμπη σου και δεν θα σου κολλαει υπνος.Με το καλο!

Γρηγορα θα σας ακολουθησω, μπηκα στον μηνα μου.

Ευχαριστω πολυ Γιολα μου!!!!!!!!!Θα μπω αυριο να σας ενημερωσω!!!!!!!

Προσπαθω να ειμαι ηρεμη και για το μωρο!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι πρεπει να το μελετησεις πολυ τον χωρο που θα στησεις το δεντρο!!!!!Γιατι η φουρτουνιτσα μπορει να την δει αστερακι φωτεινο!!!!!;););)

Και περα απο τα πειραγματα ειναι κριμα να παρει με στραβο ματι το χριστουγενιατικο δεντρο, αν καταλαθος το γκρεμισει και χτυπησει!!! Φτου φτου μακρυα απο ολες μας!!!!

Μηπως φετος να στολισετε ενα μικρουλι δεντρο πανω στον μπουφε ή στη τραπεζαρια; Και να περιμενετε του χρονου για το καλο σας μεγαλο δεντρο!!!!!!!

Καλησπερα και απο μενα!

Επιστρεψαμε στη ''βαση'' μας σημερα το απογευμα!

Ειμαστε καλα,εγω λιγο πεσμενη ψυχολογικα,αλλα θα περασει συντομα.

Χαρομαι για τα ευχαριστα νεα!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΑΣ!

ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!

ΧΡΥΝΤΙΜ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΗΣΜΑ

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΑΣ!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

ΧΡΥΝΤΙΜ μου,οπως σου ειπαν και τα κοριτσια,να κανεις μασαζ στο στηθος,να βαζεις κομπρεσες και λιγο πριν θηλασεις να πλενεις το στηθος με ζεστο νερο(αυτο εκανα εγω)!Και γω δεν ειχα πολυ γαλα,2 μηνες θηλασα μαζι με συμπληρωμα!Παντα ομως την εβαζα στην αρχη και στα 2 στηθη και μετα το ξενο!Οπως και να χει,να ειναι καλα το μικρουλη σου!Επισης την ωρα που θηλαζεις,να ψηλαφεις το στηθος μηπως και εχει μικρα γλομπολακια,τα οποια εχουν γαλα μεσα!Να τα πιεχεις προς τη θηλη!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,περασατε καλα το σ/κ!Πολυ ομορφα!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,απογορευεται αυστηρως να κανεις μασαζ σε ατομο που εχει κοιλη!Μονον καποιος ειδήμων πρεπει να κανει κατι τετοιο!Ουτε ζεστα να του βαζεις!Τυπου κομπρεσες!

Ακομη σε ταλαιπωρει η ακατανομαστη?Αντε μωρε κοπελα μου,να τελειωνεις!Να μπεις σε ενα ρυθμο!

ΜΑΥ ΜΟΥ ,χαμογελααααααααααα..........εισαι μια γλυκια!Ολα καλα θα πανε με το κοριτσακι σας!Ναζια σας κανει!Μην παραλειπεις να κανεις τον σταυρο σου,και οταν πηγαινεις να την σταυρωνεις!

Οσο για το αιμα,προφανως ειναι λοχεια!Οποτε,οπως ειπε και ο γιατρος σου,ειναι φυσιολογικα!

Ευχομαι και τα υπολοιπα κοριτσια μας να ειναι καλα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοαλακι πρεπει να το μελετησεις πολυ τον χωρο που θα στησεις το δεντρο!!!!!Γιατι η φουρτουνιτσα μπορει να την δει αστερακι φωτεινο!!!!!;););)

Και περα απο τα πειραγματα ειναι κριμα να παρει με στραβο ματι το χριστουγενιατικο δεντρο, αν καταλαθος το γκρεμισει και χτυπησει!!! Φτου φτου μακρυα απο ολες μας!!!!

Μηπως φετος να στολισετε ενα μικρουλι δεντρο πανω στον μπουφε ή στη τραπεζαρια; Και να περιμενετε του χρονου για το καλο σας μεγαλο δεντρο!!!!!!!

Καλε πιο πιθανο ειναι να παρω εγω την πτωση εγω με στραβο ματι παρα η φμ....:tongue::tongue::tongue:, μαλλον κατι τετοιο θα κανω, η μικρο καπου ψηλα η κατι απλα χριστουγεννιατικο χωρις να ειναι απαραιτητα δεντρο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ειδα κ μενα που θηλαζω κ αδιαθετησα στους 2 μηνες!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ Κκαλα ειμαστε!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ειναι απιστευτη η μικρη σου!!!!!!!οποτε βαλε μπρος γιατι η μικρη θελει κ αγορι θελει κ ενα κοριτσακι!!!!!!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ο αντρουλης σου καλα?

κοριτσια αν κ ειμαι λιγο καιρο μαζι σας εχω δεθει πολυ μαζι μας κ σας νοιαζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!

παω για νανι!!!!!!!!!!!!καλο βραδυ!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Κ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΘΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου τι μου κανεις;;

Η Μουρμουριτσα σου;;

Ο αντρουλης μου και σημερα ποναγε πολυ.....τωρα κοιμαται αλλα το βραδυ ...καθε 3 ηωρα ξυπναει.

Δεν ξερω ,στεναχωριεμαι που τον βλεπω ετσι......ηρθε και εχθες η ακατανομαστη και ειμαι και εγω χαλια....ποναω πολυ....ουφ!!!

Σε ευχαριστω μαναρακι μου που ρωτας.....εσυ πως εισαι Ιωαννακι μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Και μεις φετος λεμε να στολισουμε ενα δεντρακι που εχουμε στη βεραντα!Και γω φοβαμαι λιγο λογω της μικρης!

Ηλιοβασιλεμα μου,πραγματικα το κοριτσι σου,καθε φορα με συγκινει αφανταστα!Τι γλυκο που ειναι!Ευχομαι Ο Θεος να ακουσει την προσευχη της!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια βγαινω και γω!

Πηγε ο αντρας μου προς κρεβατοκαμαρα μερια!

Καλο βραδυ!

Ευχομαι να τα πουμε αυριο,πρωτα ο Θεος!

Μποτσακι μου.....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D;);)

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ, ΜΑΥ, ΙΩΑΝΝΑΚΙ......!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Βγαίνω και γω κορίτσια!!! Καληνυχτα σε όλες!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!! Με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Καληνυχτα may μου.....και μην στεναχωριεσαι may μου .....η Μιχαελα σου μας εχει αποδεξει σε ολες μας οτι ειναι δυνατη,και αγωνιστρια....;);)και θα τα καταφερει.....:lol::lol:.

Πολλα φιλακια!!!......Καλη ξεκουραση!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια μου φιλες μου αγαπημενες σας αφηνω.Παω να κανω μπανακι και να ξαπλωσω μεχρι τις 12 γιατι μετα δεν πρεπει να πιω ουτε νερο η δολια!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑς ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΘΑ ΤΑ ΚΤΑΦΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΤΣΑΚΟΓΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι μου καληνυχτα και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλα πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα περιμενουμε νεα αυριο!!!!!!!!!!!!!!

Καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου φιλες μου αγαπημενες σας αφηνω.Παω να κανω μπανακι και να ξαπλωσω μεχρι τις 12 γιατι μετα δεν πρεπει να πιω ουτε νερο η δολια!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑς ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΘΑ ΤΑ ΚΤΑΦΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΤΣΑΚΟΓΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ να εισαι καλαααααααα.......γιατι ο μποτσακογιος σιγουρα θα ειναι και σε ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....!!!! Πιες οσο νερο προλαβαινεις και κλεισε τα ματακια σου και ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ....!!!!!!!! Αυριο περιμενουμε νεα σου....!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......!!!!!!!!! Σε σκεφτομαστε και σε αγαπαμε......!!!!!!!!!!! Καληνυχτα....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...