Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ναι ηταν πολυ το γιαουρτι, ολο το κεσεδακι εφαγε, εν τω μεταξυ το απογευμα εφαγε σιμιγδαλοκρεμα που τη φτιαχνω με γαλα οποτε εχει παρει αρκετη ποσοτητα γαλακτος. Απλα ελεγα μη του πεσει βαρυ, εχει γινει πολυ λιχουδης και ακομα και αν ειναι φαγωμενος αν μας δει εμας να τρωμε τρεχει να φαει παλι!

Ετσι κανει και η φμ, μολις δει πιατο κατι τετοιο παθαινει :shock::shock::shock:

Ε αφου εκανες και την κρεμα με γαλα, μια χαρα ειστε...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ κορίτσια μου, μακαρι τα χριστούγεννα να είμαστε σπιτι και εστω να συνεχίσουμε απο εδώ τον αγώνα μας γιατί η αλήθεια είναι οτι για κάποιους μήνες θα έχουμε αγώνα. Αλλα δε σας κρύβω οτι έχω κουραστεί ψυχολογικά με το πηγαινε έλα, τα περιστατικά που βλέπω κτλ Την Τρίτη κλείνουμε σαράντα μέρες μέσα! Ας μην το ναζω κάτω όμως!

Γιόλα μου δε νομίζω να αδιαθετησα, μάλλον λόχεια ακόμα!!

Με το καλό και συ!! Πλησιάζεις!!

ναι May μου εχετε αγωνα... Προσπαθησε οσο μπορεις να κανεις πραγματα να ξεχνιεσαι!!! ολα θα πανε καλα, εχετε ξεπερασει πολλα εμποδια!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου θα βγω σιγα σιγα.. Ετοιμαζομαστε για νανακια!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!! ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!

Καληνυχτα φιλες μου!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!! ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!

Καληνυχτα φιλες μου!!!!!

Καληνυχτααααααααα....!!!!! Ονειρα γλυκα...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γιολα μου, πολυ συγκινητικο που βλεπεις την κορη σου να περιμενει το αδερφακι της!!!!!!!!! Γιατι το κοριτσακι σου ειναι σε ηλικια που εχει καταλαβει οτι ειναι ενα ανθρωπακι μεσα στη κοιλια της μαμας της και ολα οσα σχετιζονται με την εγκυμοσυνη και την αποκτηση του αδερφου της!!!!

Τις προάλλες ειχα μια συζητηση με την κορη μου! Μου έλεγε για τα "αδερφακια" της και της ελεγα οτι αν κανω μωρο, θελω να ειναι κοριτσακι για να της φοραμε τα φουστανια της και να παιζουνε και αυτη ελεγε οτι θελει και αγορακι...και γυριζει και λεει κανοντας την προσευχη της: θεε μου κανε τη μαμα να κανει ενα κοριτσακι και ενα αγορακι! δι ευχων των αγιων Πατερων ημων κλπ.....

Και αναρωτιεμαι πώς θα συμπεριφερεται η κορη μου οταν πραγματικα συμβει, να ειμαι εγκυος...

Διαφημίσεις

Καληνυχτα φιλες μου!!!!!

Καληνυχτα Αγορομμαμυ μου......τα λεμε.....Φιλακια!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοαλακι το πηρατε το χαλι το καινουριο;

Στολισατε δεντρο;

εγω το σκεφτομαι για αυτη την βδομαδα γιατι ηδη εχει μερες που το ζηταει η μικρη!!!!

Κοαλακι το πηρατε το χαλι το καινουριο;

Στολισατε δεντρο;

εγω το σκεφτομαι για αυτη την βδομαδα γιατι ηδη εχει μερες που το ζηταει η μικρη!!!!

Ναι το πηραμε το χαλακι, ειναι πολυ ζεστο και ομορφο.

Οχι ακομα δεν στολισα, σκεφτομαι που θα το βαλω αλλιως καηκα με τη φμ.

Και εμενα μου αρεσει να το στολιζω νωρις, αλλα φετος διαφερει λιγο το πραγμα λογω φμ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ειδα κ μενα που θηλαζω κ αδιαθετησα στους 2 μηνες!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ Κκαλα ειμαστε!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ειναι απιστευτη η μικρη σου!!!!!!!οποτε βαλε μπρος γιατι η μικρη θελει κ αγορι θελει κ ενα κοριτσακι!!!!!!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ο αντρουλης σου καλα?

κοριτσια αν κ ειμαι λιγο καιρο μαζι σας εχω δεθει πολυ μαζι μας κ σας νοιαζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!

παω για νανι!!!!!!!!!!!!καλο βραδυ!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Κ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΘΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Εμείς κορίτσια είχαμε ένα μικρό πισωγύρισμα, αφού η μικρή χρειαστηκε τελικά να γίνει η μετάγγιση και εκτος αυτού κόλλησρ και λοίμωξη και είμαστε πάλι στην εντατική με αντιβίωση. Δυστυχώς σε αυτες τις περιπτωσεις κόβεται η σίτιση και η μικρή τρέφεται μόνο με ορό. Τελοσπάντων, μη στεναχωρώ την παρέα μας μέρες γεννητουριών που έχουμε!!

Μαυ μου δεν μας στεναχωρεις ειμαστε εδω και για τα δυσκολα κι εχουμε εμπιστοσυνη στην μικρη σου και θα τα περαει ολα!!!!!!!!Θα μας βαλει γυαλια αυτη!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Στα γρήγορα πάλι οι ευχές, αλλά έχει έρθει η κολλητή μου από το εξωτερικό για μερικές μέρες, οπότε καταλαβαίνετε.. Σας διαβάζω πεταχτά και γράφω τα απαραίτητα ;)

Μποτσάκι!! Με το καλόοοοοοοοοοοο!

Νασιούλα! Τέλεια τα νέα!! Μπράβο!!

Μάυ, περαστικά σας! Ελπίζω να βγει γρήγορα η μπουμπούκα από την εντατική!

Φιλάκια σε όλες!!

Ζωητσα μου ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κορίτσια μου γεια σας... Δε διάβασα νέα σας γιατί δεν πρόλαβα παρα μόνο μια βιαστική ματιά που έριξα το μεσημέρι.. Μπήκα μόνο να ευχηθώ στο γλυκό μας μποτσακιιιιιιιι για αυριο... Μποτσακιιιιιιιι μου καλό αυριο ειναι η πιο σημαντική και η πιο όμορφη μέρα στη ζωη σου.. Αυριο γεννιεσαι ξανά κι εσυ μαζί με το γιο σου, μηδενιζεις και ξαναρχιζεις... Προσπάθησε να ξεκουραστεις (όσο γίνεται!) σήμερα... Να ξέρεις ότι όλα θα πανε τέλεια, στο υπογραφω!!!!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!Χρυντιμ μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Ερχομαι κι εγω κοντα σας!!!!!!!Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ειδα κ μενα που θηλαζω κ αδιαθετησα στους 2 μηνες!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ Κκαλα ειμαστε!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ειναι απιστευτη η μικρη σου!!!!!!!οποτε βαλε μπρος γιατι η μικρη θελει κ αγορι θελει κ ενα κοριτσακι!!!!!!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ο αντρουλης σου καλα?

κοριτσια αν κ ειμαι λιγο καιρο μαζι σας εχω δεθει πολυ μαζι μας κ σας νοιαζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!

παω για νανι!!!!!!!!!!!!καλο βραδυ!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Κ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΘΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!

Να εισαι καλα Ιωανακι μου!!!!!!!!Και για τις πολυτιμες πληροφοριες που μου εδωσες.Θα σας ενημερωσω αυριο!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...