Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Συμπεθερααααα τι κανετε καλε?? Εφυγε ο συμπεθερος? Κριμα! Εμεις καλα ειμαστε, λυσσαξε στο παιχνιδι ο Μητσος σημερα, ειδικα στους παππουδες περασε πολυ ομορφα! Τωρα κοιμαται να ανακτησει δυναμεις για αυριο! Ασε, πριν κοιμηθει ειδε τον μπαμπα του να τρωει γιαουρτι και χαλασε τον κοσμο γιατι το ηθελε και τελικα του το εδωσε ο αντρας μου επειδη τον λυπηθηκε.. Οποτε εχασε το βραδινο γαλα. Πειραζει?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη δυναμη να εχετε May μου. Εσυ πως εισαι στην υγεια σου? Η τομη σου ενταξει?

Μια χαρά η τομή μου αλλά βρε κορίτσια σήμερα και ενώ είχα καθαρίσει, έχω παρα πολύ αίμα! Τί στο καλό;;;!!!! Πήρα το γιατρό κ ειπε ειναι φυσιολογικό...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γιολα καλησπερα!!!!!!!!!!!!!! Αντε και εσυ κοντευεις!!!! Κλεισατε ραντεβου για καισαρικη στις 14/12; Η Βασιλικη σας καλα; ανηπομονει για τον αδερφουλη της;

Γεια σου ΚΟΑΛΑΚΙ μου και ΖΩΗ!!

ΓΙΟΛΑ μου, καιρό έχω να σε πετύχω μεσα!! Πώς πας;

Μπηκα σημερα στον μηνα μου εχω πονους απο τις συσπασεις αλλα γενικα καλα.Στις 14 μπαινω για την καισαρικη αν δεν μας κανει καμια εκπληξη.Εχεις αναρρωσει πληρως; Αδιαθετησες;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μακάρι κορίτσια, είχαμε πάρει μια καλή σειρά, αλλά όταν μένεις τόσες μερες μέσα, είναι αναμενόμενο να πάρεις λοίμωξη.. Τώρα ευχόμαστε να επανέλθει πάλι γρήγορα γιατί τώρα δε σιτίζεται παρα μόνο με ορό και θα χασει και βάρος λογικά. Η λοίμωξη δεν ξερουμε από που προήλθε, μπορεί από υον καθετήρα, μπορεί οτιδήποτε..

may μου περαστικα στην Μιχαελα σου.....ειναι δυνατη και θα τα καταφερει.....και στις γιορτες θα ειστε ολοι μαζι στο σπιτι σας.......:D.

Ολα καλα θα πανε μαναρακι μου.......

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Μια χαρά η τομή μου αλλά βρε κορίτσια σήμερα και ενώ είχα καθαρίσει, έχω παρα πολύ αίμα! Τί στο καλό;;;!!!! Πήρα το γιατρό κ ειπε ειναι φυσιολογικό...

Μην σε ανησυχει αυτο ΜΑΥ ΜΟΥ, ισως να ξαναπεις οτι καθαρισες....

Θελω να πω πως μεχρι να σταθεροποιηθει η μητρα σου αυτα τα προβληματακια θα σου δημιουργει ενδεχομενως...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συμπεθερααααα τι κανετε καλε?? Εφυγε ο συμπεθερος? Κριμα! Εμεις καλα ειμαστε, λυσσαξε στο παιχνιδι ο Μητσος σημερα, ειδικα στους παππουδες περασε πολυ ομορφα! Τωρα κοιμαται να ανακτησει δυναμεις για αυριο! Ασε, πριν κοιμηθει ειδε τον μπαμπα του να τρωει γιαουρτι και χαλασε τον κοσμο γιατι το ηθελε και τελικα του το εδωσε ο αντρας μου επειδη τον λυπηθηκε.. Οποτε εχασε το βραδινο γαλα. Πειραζει?

Δεν εχεις κανεναν λογο να ανησυχεις για την "απωλεια", αλλωστε πηρε κατι απο το γιαουρτι τοσο σε τροφη γενικα οσο και σε ασβεστιο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

υπαρχει πιθανοτητα να σου ηρθε περιοδος??? μιας και δε θηλαζεις ειναι πολυ πιθανο!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

MAY μεσα στο προγραμμα ειναι κ αυτα!!!!!!!!!

θα ναι μονο για λιγες μερες η παραμονη σας στην εντατικη!!!!!!!

ΣΟΥΖΑΝΑ μπορει να ειναι εγκυμοσυνη!!!!!!!!!στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!

ειναι κατι που προσπαθεις καιρο?

το καλυτερο ειναι να κανεις χωριακη μετα την πρωτη μερα καθυστερησης

εφοσον εχεις σταθερο κυκλο(αν εχεις δεν ξερω)

κοριτσια με τα ζορια κοιμηθηκε η μουρμουριτσα πριν λιγο!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ αυριο τι ωρα θα πας στο γιατρο?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κορίτσια μου γεια σας... Δε διάβασα νέα σας γιατί δεν πρόλαβα παρα μόνο μια βιαστική ματιά που έριξα το μεσημέρι.. Μπήκα μόνο να ευχηθώ στο γλυκό μας μποτσακιιιιιιιι για αυριο... Μποτσακιιιιιιιι μου καλό αυριο ειναι η πιο σημαντική και η πιο όμορφη μέρα στη ζωη σου.. Αυριο γεννιεσαι ξανά κι εσυ μαζί με το γιο σου, μηδενιζεις και ξαναρχιζεις... Προσπάθησε να ξεκουραστεις (όσο γίνεται!) σήμερα... Να ξέρεις ότι όλα θα πανε τέλεια, στο υπογραφω!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Γιολα καλησπερα!!!!!!!!!!!!!! Αντε και εσυ κοντευεις!!!! Κλεισατε ραντεβου για καισαρικη στις 14/12; Η Βασιλικη σας καλα; ανηπομονει για τον αδερφουλη της;

Καλησπερα.Περαστικα σας!

Κανονικα ετσι εχουμε πει αλλα θα παω το Σαββατο στον καρδιοτοκογραφο να τον ακουσουμε.

Εκτος απροοπτου θα ειναι 10 μερες πριν την ΠΗΤ.

Η Βασιλικη εχει που βλεπει την κοιλια και την φυλαει της μιλαει την χαιδευει.

Για την κορη σου διαβαζω...ανεπαναληπτη....

dpTCp2.png

62YBp2.png

Δεν εχεις κανεναν λογο να ανησυχεις για την "απωλεια", αλλωστε πηρε κατι απο το γιαουρτι τοσο σε τροφη γενικα οσο και σε ασβεστιο.

ναι ηταν πολυ το γιαουρτι, ολο το κεσεδακι εφαγε, εν τω μεταξυ το απογευμα εφαγε σιμιγδαλοκρεμα που τη φτιαχνω με γαλα οποτε εχει παρει αρκετη ποσοτητα γαλακτος. Απλα ελεγα μη του πεσει βαρυ, εχει γινει πολυ λιχουδης και ακομα και αν ειναι φαγωμενος αν μας δει εμας να τρωμε τρεχει να φαει παλι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ευχαριστώ κορίτσια μου, μακαρι τα χριστούγεννα να είμαστε σπιτι και εστω να συνεχίσουμε απο εδώ τον αγώνα μας γιατί η αλήθεια είναι οτι για κάποιους μήνες θα έχουμε αγώνα. Αλλα δε σας κρύβω οτι έχω κουραστεί ψυχολογικά με το πηγαινε έλα, τα περιστατικά που βλέπω κτλ Την Τρίτη κλείνουμε σαράντα μέρες μέσα! Ας μην το ναζω κάτω όμως!

Γιόλα μου δε νομίζω να αδιαθετησα, μάλλον λόχεια ακόμα!!

Με το καλό και συ!! Πλησιάζεις!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...