Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εμείς κορίτσια είχαμε ένα μικρό πισωγύρισμα, αφού η μικρή χρειαστηκε τελικά να γίνει η μετάγγιση και εκτος αυτού κόλλησρ και λοίμωξη και είμαστε πάλι στην εντατική με αντιβίωση. Δυστυχώς σε αυτες τις περιπτωσεις κόβεται η σίτιση και η μικρή τρέφεται μόνο με ορό. Τελοσπάντων, μη στεναχωρώ την παρέα μας μέρες γεννητουριών που έχουμε!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιοβασιλεμα μου σε καταλαβαινω... εγω δεν τον ειχα μαζι τον μικρο, τον ειχα αρκετες ωρες αλλα οταν ειχα κοσμο τον εδινα στις νοσοκομες, ασχετα αν καθυστερουσαν πολλες φορες. Στο σπιτι δε δεχτηκα επισκεψεις περα απο 3 ατομα.. Παρολο που ηταν καλοκαρι και δεν κυκλοφορουσαν ιωσεις, εγω δεν ειχα αντοχη για επισκεψεις! Ειδικα τις πρωτες μερες που ψαχναμε τους ρυθμους μας δεν επαιζε να εχω και κοσμο! Το σπιτι ειχε γινει ησυχαστηριο για να ειναι ηρεμο το μωρο και σιγα σιγα αρχισαμε να μπαινουμε σε πιο εντονους ρυθμους, ετσι και ο μικρος προσαρμοστηκε, ουτε εκενευρισμους μας εκανε ουτε κολικους! Ελαχιστη γκρινια το ζουζουνι μου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εμείς κορίτσια είχαμε ένα μικρό πισωγύρισμα, αφού η μικρή χρειαστηκε τελικά να γίνει η μετάγγιση και εκτος αυτού κόλλησρ και λοίμωξη και είμαστε πάλι στην εντατική με αντιβίωση. Δυστυχώς σε αυτες τις περιπτωσεις κόβεται η σίτιση και η μικρή τρέφεται μόνο με ορό. Τελοσπάντων, μη στεναχωρώ την παρέα μας μέρες γεννητουριών που έχουμε!!

Τελικα δε γλιτωσατε τη μεταγγιση ε? Κριμα μωρε το κοριτσακι μας, αντε να περασουν οι μερες να δυναμωσει η μπουμπου σου! Τι λοιμωξη ειναι αυτη? ειναι καλυτερα τωρα? Η μεγαλη σου τι κανει?

to1Np2.png

KCkop2.png

το κορίτσι σου αποδείχτηκε μεγάλη ηρωίδα, αν και βιαστηκή τα πάει υπέροχα!!μέσα στο παιχνίδι είναι και τα πισωγυρίσματα, γρήγορα θα προχωρήσει πάλι!!και πιστεύω πως θα κάνετε γιορτές όλοι μαζί σπίτι σας

Μποτσακι να σου ξαναευχηθω.Ευχομαι να ηρεμησεις οσο μπορεις αποψε γιατι αν κρινω απο τον εαυτο μου θα εχω φοβερη αγωνια και να κοιμηθεις γιατι απο αυριο βραδυ θα χαζευεις τον μπεμπη σου και δεν θα σου κολλαει υπνος.Με το καλο!

Γρηγορα θα σας ακολουθησω, μπηκα στον μηνα μου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Αυτες οι ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις ειναι πολυ ατιμες αλλα θα δεις ΜΑΥ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟ.....!!!!!!!

Ολα θα πανε καλα, θα το περασει και αυτο το σταδιο η μπουμπου σου και θα σταθει ξανα ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

σε ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση!!!αυτο που με ανυσυχει πιο πολυ ειναι τοι ποτε δεν ειχα συμπτωματα περιοδου τοσο νωρισ!!!η χοριακη θα δειξει ??γιατι εγω σε 5,6 μερεσ πρεπει κανονικα να αδιαθετησω...

τα συμπτώματα δεν λένε ποτέ κατι σίγουρο!καμιά φορά και απο το άγχος ή τη λαχτάρα για παιδί τα δημιουργούμε μόνοι μας!!περίμενε πρώτη μέρα καθυστέρησης (αν υπάρξει) και πήγαινε να κάνεις μια χοριακή!εύχομαι να έχεις τα αποτελέσματα που θες!!!

Στα γρήγορα πάλι οι ευχές, αλλά έχει έρθει η κολλητή μου από το εξωτερικό για μερικές μέρες, οπότε καταλαβαίνετε.. Σας διαβάζω πεταχτά και γράφω τα απαραίτητα ;)

Μποτσάκι!! Με το καλόοοοοοοοοοοο!

Νασιούλα! Τέλεια τα νέα!! Μπράβο!!

Μάυ, περαστικά σας! Ελπίζω να βγει γρήγορα η μπουμπούκα από την εντατική!

Φιλάκια σε όλες!!

p8P6p2.png

καλά κορίτσι μου, μαγειρεύω ασταμάτητα να περνάει η ώρα, εσύ??'αντε περνάει ο καιρός...περιμένω και εγω πως και πώς!!

Και εγω καλα ειμαι κοριτσακι μου, παρεα με το κοριτσακι μουυυυ......:D:D:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μακάρι κορίτσια, είχαμε πάρει μια καλή σειρά, αλλά όταν μένεις τόσες μερες μέσα, είναι αναμενόμενο να πάρεις λοίμωξη.. Τώρα ευχόμαστε να επανέλθει πάλι γρήγορα γιατί τώρα δε σιτίζεται παρα μόνο με ορό και θα χασει και βάρος λογικά. Η λοίμωξη δεν ξερουμε από που προήλθε, μπορεί από υον καθετήρα, μπορεί οτιδήποτε..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι κορίτσια, είχαμε πάρει μια καλή σειρά, αλλά όταν μένεις τόσες μερες μέσα, είναι αναμενόμενο να πάρεις λοίμωξη.. Τώρα ευχόμαστε να επανέλθει πάλι γρήγορα γιατί τώρα δε σιτίζεται παρα μόνο με ορό και θα χασει και βάρος λογικά. Η λοίμωξη δεν ξερουμε από που προήλθε, μπορεί από υον καθετήρα, μπορεί οτιδήποτε..

Καλη δυναμη να εχετε May μου. Εσυ πως εισαι στην υγεια σου? Η τομη σου ενταξει?

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαυ κριμα η μπεμπουλα σας αλλα μην φοβασαι, ειναι δυνατη και θα τα καταφερει γρηγορα να σταθεροποιηθει!!!!

Σουζανα, τα συμπτωματα εγκυμοσυνης μοιαζουν πολυ με αυτα της εγκυμοσυνης. Μονο με την χοριακη, θα σιγουρευτεις και ελπιζω να δεις το αποτελεσμα που επιθυμεις!

Σοτσαφι μου πώς εισαι; κοντευεις και εσυ!!!!

Μαυ μου λυπαμαι πολυ για την ταλαιπωρια που περναει η λιλιπουτεια σου. Σας σκεφτομαστε μαζι με τον αντρα μου και προσευχομαστε για την γρηγορη αναρρωση της. Η Παναγια που την εχει φυλαξει μεχρι τωρα θα συνεχισει να ειναι διπλα της οπως καο ο Αρχαγγελος Μιχαηλ.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...