Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μποτσακι μου θα ειναι τελεια!!! θα βγαινουν και θα τους ενημερωνουν "Η κυρια Μποτσακι μολις ξεκινησε τη διαδικασια", μετα απο ουτε 10 λεπτα θα βγουν "Η Κυρια Μποτσακι γεννησε το Μποτσακογιο με καισαρικη επεμβαση, βαρους ταδε κιλα, η μαμα και το μωρο ειναι υγιεστατοι", και μετα απο ουτε 5 λεπτα θα ξαναβγουν με το καροτσακι με το μωρο μεσα και θα το δουν οοοοοολοι!! μετα απο 5 λεπτα θα βγαλουν και εσενα στο φορειο που θα εισαι ολιγον σαν κοτοπουλο για να σε δουν οι δικοι σου, θα πας στην ανανηψη και μετα απο 2 ωρες περιπου στο δωματιο. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!! Εγω τα βλεπω και κλαιω! Θα γινουν ολα πολυ γρηγορα!!! Ε ρε κερκιδααααααα! Κι εγω 10 ατομα ακριβως ηταν να εχω επειδη θα πηγαινα για προκληση και ηξεραν τι ωρα περιπου γενναω αλλα τελικα δεν προλαβα την προκληση και οσοι ερχοντουσαν απο Μανη εφτασαν στις 14 30 και ειχα γεννησει 13 50! Καλα μετα αστο τι εγινε, ειδικα τη δευτερη μερα περασαν πανω απο 20 ατομα με αποτελεσμα το βραδυ να κλαιω με λυγμους απο την κουραση και με πετυχε ο γιατρος που ηρθε να με δει να πλανταζω! Οταν γυρισαμε πισω σπιτι αν θυμαμαι καλα 3 δοαφορεικα αυτοκινητα φορτωσαν τα δωρα! και φαντασου ανθοδεσμες και μπαλονια δε τα κατεβασαμε! Οσο να'ναι ηταν το πρωτο παιδι και στις δυο οικογενειες, ημουν και η πρωτη κοπελα απο την παρεα μου που γεννησε οποτε καταλαβαινετε! Τι ομορφες στιγμες βρε κοριτσια! Οσες τα περασατε τα ξερετε ενω οσες αναμενετε θα τα ζησετε!! Ειναι λιγο κουραστικο η αληθεια ειναι αλλα ολοι ερχονται απο αγαπη!!

Οπως ακριβως το λες ειμαι κι εγω.Θα ερθει κοσμος απ'οτι καταλαβα!!!!!!!!!!απαπαπααπαπααπααπαπααπααπααπαπαααααα!!!!!!!!

Μονο οτι μπορει να κρατησουν λιγο το μωρο θερμο λογω ζαχαρου.Ελπιζω πρωτα να τον βγαλουν εξω να τον δουν!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακι μου τι ωραια που ψησατε στο τζακι! Κι εμεις πηγαμε στους γονεις μου και μια απο τα ιδια,ηταν τελεια!!

Οσο για τα γεννητουρια εσεις ειχατε και μονοκλινο και ειχατε την ανεση ε?? Εγω ειχα και τη διπλανη και δεν ηθελα να την ενοχλουμε, ρε εκεινη η καημενη ολες τις μερες 4 ατομα περασαν και την ειδαν. Οποτε τους εβαζα εξω απο το θαλαμο αν μαζευονταν πολλοι και εβγαινα μαζι τους εξω αν δεν ειχα το μωρο.. Ειναι ομως πολυ κουραστικο η αληθεια ειναι αλλα ειναι στιγμες που δε τις ζουμε συχνα!!

Αγορομανααααααααααααααααα!!!!!!!!!!Ηλιοβασιλεμα θες να πεις!!!!!!!

1sh1p2.png

Βρε κούκλες!!! Δώστε σήμα!!! Το καφέ μας γεννάει!!!!!!!!!!

ΕΛΛΗ!!!! Να σου ζήσει ο κούκλος!!!!! Να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!!!!

Υπέροχα νέα!! 😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Και αύριο η μεγάλη μέρα για το ΜΠΟΤΣΑΚΙ μας!!! Πως είσαι φιλενάδα μου;;

Όλα κατευχήν αγαπημένη μου, μη φοβάσαι τίποτα, ο Μποτσακογιός θα βρίσκεται αύριο στην αγκαλίτσα σου!!!

ΧΡΥΝΤΙΜ μου, όπως είπαν και οι άλλες υπομονή με το θηλασμό! Είναι δύσκολη η αρχή- από την εμπειρία μου στη μεγάλη μου κόρη- σιγά σιγά θα κατέβει το γάλα!

Μην απογοητεύεσαι με τίποτα!!

Κοριτσάκια υπέροχα νέα!! Με το καλό όλες οι υπόλοιπες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

τι μου κάνετε??εμεις φτιάχνουμε με τον αντρούλη το πιο γρηγορο κεκάκι που υπάρχει και περιμένουμε να ψηθεί!!και με ρωτάει ο καλός μου κάθε 5 λεπτά ακόμα??μα πόση ώρα θέλει??'!!χιχιχι

Καλεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!Σοτσαφακι!!!!!!!!!!!!!

Πως αντεχεις μαρη να τα φτιαχνεις και να μην τρως??????????

Κι εγω το εκανα αυτο πριν το ζαχαρο.Τωρα δεν αντεχω με τιποτα!!!!!!

1sh1p2.png

Υπέροχα νέα!! 😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Όλα κατευχήν αγαπημένη μου, μη φοβάσαι τίποτα, ο Μποτσακογιός θα βρίσκεται αύριο στην αγκαλίτσα σου!!!

ΧΡΥΝΤΙΜ μου, όπως είπαν και οι άλλες υπομονή με το θηλασμό! Είναι δύσκολη η αρχή- από την εμπειρία μου στη μεγάλη μου κόρη- σιγά σιγά θα κατέβει το γάλα!

Κοριτσακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω πολυυυυυυυ!!!!!!

Τι κανει η μικρη μας δυναμη?????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Οπως ακριβως το λες ειμαι κι εγω.Θα ερθει κοσμος απ'οτι καταλαβα!!!!!!!!!!απαπαπααπαπααπααπαπααπααπααπαπαααααα!!!!!!!!

Μονο οτι μπορει να κρατησουν λιγο το μωρο θερμο λογω ζαχαρου.Ελπιζω πρωτα να τον βγαλουν εξω να τον δουν!!!!!!!

α δεν ξερω τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις! αλλα μη νομιζεις, για πολυ λιγο το βγαζουν το μωρο και οπως ειναι τυλιγμενο, το ξετυλιγουν να το δουν και γυμνο και το ξαναπαιρνουν! ααα θα εχει και μελανιασμενο το ποδαρακι γιατι μολις γεννηθει θα του παρουν ενα αποτυπωμα απο την πατουσιτσα του και ενα απο το δαχτυλο σου για να ειστε ταυτισμενοι μανα και γιος!!! :P:p

εγω που γεννησα φυσιολογικα ειχα τον αντρα μου να μπαινοβγαινει να τους λεει τι γινεται! καποια στιγμη ζητησα να αφησουν τη μαμα μου να μεινει μαζι μου αλλα δεν επιτρεποταν :(:(

to1Np2.png

KCkop2.png

Δεν πειραζει, ειναι καθαρα προληπτικη η θερμο για τα μωρα που οι μαμαδεσ ειναι με διαβητη. Θελουν να ρυθμισουν το σακχαρο αν παρουσιασει το μωρο.

Ολα καλα θα ειναι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Υπέροχα νέα!! 😄😄😄😄😄😄😄😄😄

May μου τι κανετε??? καλα εισαστε οοοοολοι???

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσακι μου τι ωραια που ψησατε στο τζακι! Κι εμεις πηγαμε στους γονεις μου και μια απο τα ιδια,ηταν τελεια!!

Οσο για τα γεννητουρια εσεις ειχατε και μονοκλινο και ειχατε την ανεση ε?? Εγω ειχα και τη διπλανη και δεν ηθελα να την ενοχλουμε, ρε εκεινη η καημενη ολες τις μερες 4 ατομα περασαν και την ειδαν. Οποτε τους εβαζα εξω απο το θαλαμο αν μαζευονταν πολλοι και εβγαινα μαζι τους εξω αν δεν ειχα το μωρο.. Ειναι ομως πολυ κουραστικο η αληθεια ειναι αλλα ειναι στιγμες που δε τις ζουμε συχνα!!

Εγω ειχα το μονοκλινο αλλα ημουν κολλημενη στο κρεβατι ολη την πρωτη μερα. Γεννησα 9.46 το πρωι και ολη την ημερα ημουν στο κρεβατι με το μωρο απο το μεσημερι και μετα μαζι μου και ο κοσμος μπαινοβγαινε μεχρι το βραδακι!!!! Και η μπεμπα να ειναι με ανοιχτα ματια και να μην κοιμαται....και να λεω ενταξει θα κοιμηθει το βραδυ αλλα την νυχτα της βγηκε σε κλαμα...να μην μπορω να σηκωθω ...να εχω κρυαδες απο πυρετο κλπ κλπ....

Σιγουρα δεν το μετανιωνω!!!!

Αλλα για παραδειγμα σε περιπτωση δευτερου, επειδη ξερω τι συνεβη στο πρωτο....δεν θα με πειραζε καθολου να μην εχω πολλες επισκεψεις στις μερες του νοσοκομειου και σιγουρα θα προτιμουσα και μεχρι να σαραντησω παλι να μην μου ερχονται επισκεψεις!!!!! Γιατι στην κορη μου με το που γυρισα στο σπιτι απο κλινικη, δεν ειχα δυο ωρες στο σπιτι και μου ηρθαν επισκεψεις στις 4.30 το μεσημερι η πεθερα με τα σογια της.....:confused: Πω πω οσο το θυμαμαι....

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

ΜΑΥ ΜΟΥΥΥΥΥ ειστε καλα....????? να δωσεις φιλαααακια στη μπεμπα σου απο ολες εμας...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ τι κανετε....?????? ο μητσος....??????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ειστε καλα...????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!Σοτσαφακι!!!!!!!!!!!!!

Πως αντεχεις μαρη να τα φτιαχνεις και να μην τρως??????????

Κι εγω το εκανα αυτο πριν το ζαχαρο.Τωρα δεν αντεχω με τιποτα!!!!!!

xaxaxa, όταν ττα φτιάχνω μετά δεν μου κάνει κέφι να το φάω!!!

ομοιπαθητική παιδί μου!!!

Υπέροχα νέα!! 😄😄😄😄😄😄😄😄😄

may μου γεια σου.......Πως εισαι μαναρακι μου;;

Η Μιχαελα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...