Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ηλιοβασιλεμα, Μποτσακι και Ριτσακι καλησπερα!!! τι κανετε???? Μποτσακιιιιιι ολα ετοιμα?? ποσα ατομα θα εχεις κερκιδα να σε περιμενουν απεξω οταν γεννησεις??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου να μαι και εγω...

Τι κανετε....????

Εμεις καλααα, ειμαστε μοναχουλες παλι απο το μεσημερακι που εφυγε ο μπαμπας μας. Μολις εβαλα τη φμ για υπνοοοο.....

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ μια χαρα κοριτσι μου τα νεακια σας, ειναι καλαααα ο μπεμπης σου, γερος και δυνατος!!!!!!! Να σου ζησει και παλι, να τον δεις οπως επιθυμεις!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥ περιμενεις αυριο τον μπεμπουλη σου....????? αχ τι ευτυχιααααααααα, τι ικανοποιηση, τι αγωνια ε.....?????? ολα θα πανε κατ ευχην, αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!! Σημερα εισαι γυναικα, αυριο ομως θα εισαι και ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑ!!!!!

Ολα τα κοριτσακια ειστε καλα....??? ευχομαι να περασατε ενα πολυ ομορφο σαββατοκυριακο οπως και εγω!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πώς περασατε σημερα;

Εμεις πηγαμε στο κτημα μας και ψησαμε στο τζακι....γυρισαμε απογευμα και τωρα ξεκουραζομαστε!

η μικρη μου κοιμηθηκε απο 8.30 για βραδυ!!!! αφου απο το πρωι ηταν στο ποδι!

Αυριο αναμενουμε τα ευχαριστα για το Μποτσακι και θα ημαστε σιγουρα στην διαδυκτιακη κερκιδα της!!!!

Ηλιοβασιλεμα, Μποτσακι και Ριτσακι καλησπερα!!! τι κανετε???? Μποτσακιιιιιι ολα ετοιμα?? ποσα ατομα θα εχεις κερκιδα να σε περιμενουν απεξω οταν γεννησεις??

Μαρηηηηηηηηηηη θα ερθουν καμια 10αρια ατομα για αρχη και το μεσημερι αλλα τοσα.Θα μας διωξουν!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!

Εφυγε ο αντρουλης σου; Ειχε καλο ταξιδι; Δεν πήρε καταλαθος στην βαλιτσα το φουρτουνακι σας;!!!

Νασια, μπραβο για τον μπεμπακο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια χαρα το μωρακι σου!!!!

Διαφημίσεις

τι μου κάνετε??εμεις φτιάχνουμε με τον αντρούλη το πιο γρηγορο κεκάκι που υπάρχει και περιμένουμε να ψηθεί!!και με ρωτάει ο καλός μου κάθε 5 λεπτά ακόμα??μα πόση ώρα θέλει??'!!χιχιχι

Κοριτσακια μου να μαι και εγω...

Τι κανετε....????

Εμεις καλααα, ειμαστε μοναχουλες παλι απο το μεσημερακι που εφυγε ο μπαμπας μας. Μολις εβαλα τη φμ για υπνοοοο.....

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ μια χαρα κοριτσι μου τα νεακια σας, ειναι καλαααα ο μπεμπης σου, γερος και δυνατος!!!!!!! Να σου ζησει και παλι, να τον δεις οπως επιθυμεις!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥ περιμενεις αυριο τον μπεμπουλη σου....????? αχ τι ευτυχιααααααααα, τι ικανοποιηση, τι αγωνια ε.....?????? ολα θα πανε κατ ευχην, αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!! Σημερα εισαι γυναικα, αυριο ομως θα εισαι και ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑ!!!!!

Ολα τα κοριτσακια ειστε καλα....??? ευχομαι να περασατε ενα πολυ ομορφο σαββατοκυριακο οπως και εγω!!!

Ναι αυριο ειναι μεγαλη μερα για μενα κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρηηηηηηηηηηη θα ερθουν καμια 10αρια ατομα για αρχη και το μεσημερι αλλα τοσα.Θα μας διωξουν!!!!!!!!!

Εδω, εγω που γεννησα Κυριακη, μετα που ημασταν στο μονοκλινο, ειχε γινει χαμος.....αφου μας ειχαν κανει παρατηρηση οι νοσοκομες να μπαινουν δυο δυο οι επισκεπτες....

Βεβαια, εκεινη την στιγμη δεν το ειχα σκεφτει ετσι...αλλα η αληθεια ειναι οτι το πρωτο βραδυ εκεινης της ευτυχισμενης μου μερας, η μπεμπα δεν εκλεισε ματι...και εγω ημουν με πυρετο απο το γαλα που κατεβαινε και απο την καισαρικη που ειχε φυγει η επιδραση της ναρκωσης και πονουσα....και ολη μερα λογω επισκεψεων δεν ειχα προλαβει να ξεκουραστω λιγακι!!!!!

Μετα εξισσοροπηθηκε το θεμα...γιατι τις επομενες μερες ειχα ελαχιστες επισκεψεις!!!!!!!!!!

Κοριτσια μπαινω να σας πω πως μιλησα με την Νασια!

Ειναι καλα!Ολα πηγαν καλα!

Ο μικρος ειναι στην μοναδα,εκανε εξετασεις,ειναι μια χαρα!Δεν εχει ατρησια!Απλως θα τον κρατησουν 1-2 μερες ακομη!Αλλα ολα τελεια!Αυριο θα βγει και το κοριτσι μας!

Σας στελνει τα φιλια και τα χαιρετισματα της,και ευχαριστει για τις ευχες!

Βγαινωωωωωωωωωωωω.....εχω δουλειεεεεεεεεεεεεες!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη τελεια το κοριτσι μας!!!!!!!!!!

Δωσ της τα φιλια μας και με το καλο να γυρισει σπιτακι της!!!!!!!!!

1sh1p2.png

γεια σας,ειμαι καινουργια στο φορουμ,θα ηθελα τη βοηθεια σας!!ο κυκλος μου ειναι περιπου 30 ημερων,την ωοριξια μου την καταλαβαινω παντα γιατι εχω πονους στην ωοθηκη και τα γνωστα παχυρευστα υγρα που ειναι σαν ασπραδι αυγου.στις γονιμεσ μερεσ μου ειχαμε ενα ατυχημα με τον φιλο μου αλλα στην αρχη δεν ανγχωθηκα!2-3 μερες μετα την ωοριξια μου(δηλαδη περιπου μιαμιση με 2 βδομαδες πριν αδιαθετησω)αρχισα να εχω μικρα πονακια και τσιμπηματακια στην κοιλια καθως και μικρα πονακια στη μεση κυριωσ απο την μια πλευρα,τα πονακια στη μεση δεν ειναι καθημερινα.μια μερα μονο με επιασε αρκετα η μεση μου,επισης η θερμοκρασια μου ηταν για 2 μερεσ 37.2 και μετα 37 σταθερα(αυτο βεβαια δεν με ανισιχει γιατι διαβασα οτι η θερμοκρασια παραμενει υψηλη μεχρι να ερθει η περιοδος)επισης ειχα καποια υγρα καποιεσ μερεσ και τελος καποιεσ φορεσ εχω αισθανθει μια ελαφρια ανακατοσουρα κατι σαν ναυτια.υπαρχει περιπτωση εγκυμοσινης?????????διαβασα σε καποια φορουμ οτι πολλες κοπελεσ ειχαν τετια συμπτωματα πολυ πιο μπροστα απο την αναμενομενη περιοδο(οπως εγω)και ηταν εγγυες!!σας παρακαλω πειτε μου...συγνωμη εξαρχης αν σας κουρασα με το μεγαλο μυνιμα!!

Κοριτσακι καλως ηρθες στο φορουμ!!!!!!!Θα μπορουσαν τα συμπτωματα αυτα να ειναι εγκυμοσυνης αλλα και περιοδου γι'αυτο καλυτερα να κανεις μια χωριακουλα να βεβαιωθεις και να μη σε φαει η αγωνια!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εδω, εγω που γεννησα Κυριακη, μετα που ημασταν στο μονοκλινο, ειχε γινει χαμος.....αφου μας ειχαν κανει παρατηρηση οι νοσοκομες να μπαινουν δυο δυο οι επισκεπτες....

Βεβαια, εκεινη την στιγμη δεν το ειχα σκεφτει ετσι...αλλα η αληθεια ειναι οτι το πρωτο βραδυ εκεινης της ευτυχισμενης μου μερας, η μπεμπα δεν εκλεισε ματι...και εγω ημουν με πυρετο απο το γαλα που κατεβαινε και απο την καισαρικη που ειχε φυγει η επιδραση της ναρκωσης και πονουσα....και ολη μερα λογω επισκεψεων δεν ειχα προλαβει να ξεκουραστω λιγακι!!!!!

Μετα εξισσοροπηθηκε το θεμα...γιατι τις επομενες μερες ειχα ελαχιστες επισκεψεις!!!!!!!!!!

Ναι θα εχουμε θεμα σου λεω!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

σε ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση!!!αυτο που με ανυσυχει πιο πολυ ειναι τοι ποτε δεν ειχα συμπτωματα περιοδου τοσο νωρισ!!!η χοριακη θα δειξει ??γιατι εγω σε 5,6 μερεσ πρεπει κανονικα να αδιαθετησω...

Μποτσακι μου θα ειναι τελεια!!! θα βγαινουν και θα τους ενημερωνουν "Η κυρια Μποτσακι μολις ξεκινησε τη διαδικασια", μετα απο ουτε 10 λεπτα θα βγουν "Η Κυρια Μποτσακι γεννησε το Μποτσακογιο με καισαρικη επεμβαση, βαρους ταδε κιλα, η μαμα και το μωρο ειναι υγιεστατοι", και μετα απο ουτε 5 λεπτα θα ξαναβγουν με το καροτσακι με το μωρο μεσα και θα το δουν οοοοοολοι!! μετα απο 5 λεπτα θα βγαλουν και εσενα στο φορειο που θα εισαι ολιγον σαν κοτοπουλο για να σε δουν οι δικοι σου, θα πας στην ανανηψη και μετα απο 2 ωρες περιπου στο δωματιο. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!! Εγω τα βλεπω και κλαιω! Θα γινουν ολα πολυ γρηγορα!!! Ε ρε κερκιδααααααα! Κι εγω 10 ατομα ακριβως ηταν να εχω επειδη θα πηγαινα για προκληση και ηξεραν τι ωρα περιπου γενναω αλλα τελικα δεν προλαβα την προκληση και οσοι ερχοντουσαν απο Μανη εφτασαν στις 14 30 και ειχα γεννησει 13 50! Καλα μετα αστο τι εγινε, ειδικα τη δευτερη μερα περασαν πανω απο 20 ατομα με αποτελεσμα το βραδυ να κλαιω με λυγμους απο την κουραση και με πετυχε ο γιατρος που ηρθε να με δει να πλανταζω! Οταν γυρισαμε πισω σπιτι αν θυμαμαι καλα 3 δοαφορεικα αυτοκινητα φορτωσαν τα δωρα! και φαντασου ανθοδεσμες και μπαλονια δε τα κατεβασαμε! Οσο να'ναι ηταν το πρωτο παιδι και στις δυο οικογενειες, ημουν και η πρωτη κοπελα απο την παρεα μου που γεννησε οποτε καταλαβαινετε! Τι ομορφες στιγμες βρε κοριτσια! Οσες τα περασατε τα ξερετε ενω οσες αναμενετε θα τα ζησετε!! Ειναι λιγο κουραστικο η αληθεια ειναι αλλα ολοι ερχονται απο αγαπη!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσακι μου τι ωραια που ψησατε στο τζακι! Κι εμεις πηγαμε στους γονεις μου και μια απο τα ιδια,ηταν τελεια!!

Οσο για τα γεννητουρια εσεις ειχατε και μονοκλινο και ειχατε την ανεση ε?? Εγω ειχα και τη διπλανη και δεν ηθελα να την ενοχλουμε, ρε εκεινη η καημενη ολες τις μερες 4 ατομα περασαν και την ειδαν. Οποτε τους εβαζα εξω απο το θαλαμο αν μαζευονταν πολλοι και εβγαινα μαζι τους εξω αν δεν ειχα το μωρο.. Ειναι ομως πολυ κουραστικο η αληθεια ειναι αλλα ειναι στιγμες που δε τις ζουμε συχνα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

τι μου κάνετε??εμεις φτιάχνουμε με τον αντρούλη το πιο γρηγορο κεκάκι που υπάρχει και περιμένουμε να ψηθεί!!και με ρωτάει ο καλός μου κάθε 5 λεπτά ακόμα??μα πόση ώρα θέλει??'!!χιχιχι

Καλησπερα sotsafi!! Τι ωραια που φτιαχνετε λιχουδια!!! γαμιιιι! φαε και για εμας εσυ που τρως για δυο;););) το μπεμπε καλα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...