Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη κοαλακι μουυυυυυυυυ αντε ανυπομονω να δω και τη λιστα!!!!!!!!!!!!!εχω περιεργεια!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Εισαι μια περιεγη γκρινιααααρα......!!!!!!! Χαχαχαχαχχααχαχαχαχαχχααχαχχαχ...........!!!!!!!! Μαρηηηηηηηη ακομα την δουλευω, περιμενε.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΡΙΑ σ ευχαριστω κ η δικια σου ομως ειναι κουκλα!!!!!ποιο γαλατακι τελικα

βρηκες που να το πινει η μπεμπα?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ το μυστικο της καισαρικης για να συνελθεις γρηγορα κ να μην πονας ειναι το περπατημα~!!!!!θελει πολυ περπατημα κ ας πονας!!!!!

εγω παντως οταν εκλαιγα κ ελεγα στη μαμα μου ποναω μου ΄λεγε ε ολοκληρο παιδι εβγαλες απο μεσα σου λογικο δεν ειναι?χαχαχαχα!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΜΑΡΙΑ σ ευχαριστω κ η δικια σου ομως ειναι κουκλα!!!!!ποιο γαλατακι τελικα

βρηκες που να το πινει η μπεμπα?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ το μυστικο της καισαρικης για να συνελθεις γρηγορα κ να μην πονας ειναι το περπατημα~!!!!!θελει πολυ περπατημα κ ας πονας!!!!!

εγω παντως οταν εκλαιγα κ ελεγα στη μαμα μου ποναω μου ΄λεγε ε ολοκληρο παιδι εβγαλες απο μεσα σου λογικο δεν ειναι?χαχαχαχα!!!!!!

Μπορω να σας καταλαβω κοριτσια μου. Δεν εκανα καισαρικη αλλα η επεμβαση που εκανα ειχε ιδια τομη, διαδικασια και αναρρωση με την κτ, με την μονη διαφορα οτι δεν βγηκε απο εμενα μωρο......χαχαχααααχαχχαααχαχ....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!που ειστε καλεεεεεεεεεε?????????????αχ εγω μια απο δω μια απο κει και καταληγω στον καναπε!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια μπαινω να σας πω πως μιλησα με την Νασια!

Ειναι καλα!Ολα πηγαν καλα!

Ο μικρος ειναι στην μοναδα,εκανε εξετασεις,ειναι μια χαρα!Δεν εχει ατρησια!Απλως θα τον κρατησουν 1-2 μερες ακομη!Αλλα ολα τελεια!Αυριο θα βγει και το κοριτσι μας!

Σας στελνει τα φιλια και τα χαιρετισματα της,και ευχαριστει για τις ευχες!

Βγαινωωωωωωωωωωωω.....εχω δουλειεεεεεεεεεεεεες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερες πολλες!!!!! καλα μου ειστε? εμεις καλαααααα! παιζουμε, βραζω κατι παντζαρια παλι να κανω τουρσι και περνα η ωρα!!!!! Αχ ολο χαρες εχουμε στο καφε μας!!! Σημερα ειδα και τη φιλη μου που κανει εξωσωματικες και εκανε εξετασεις με τον νεο γιατρο και βγηκαν πολυ καλες και ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα!!!!! Ουτε εγω να ημουν! Απλα την εχω συνεχεια εννοια επειδη ξερω ποσο τελεια ειναι η μητροτητα που προσπαθει να καταφερει και θελω να τη βοηθησω με καθε τροπο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Τι κάνετε??????????

Εγώ καλά. Έχω συνέχεια κόσμο στο σπίτι και δεν προλαβαίνω να μπω.

Μπήκα για να ευχηθώ στο γλυκό μας μποτσάκι ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

Δεν πιστεύω να έχεις άγχος?????????? Όλα καλά θα πάνε και θα κρατήσεις τον μπέμπη σου στην αγκαλίτσα σου!!!!!!!! Άντε και από αύριο ΘΑ ΤΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!

Φιλιά σε όλεςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσια μπαινω να σας πω πως μιλησα με την Νασια!

Ειναι καλα!Ολα πηγαν καλα!

Ο μικρος ειναι στην μοναδα,εκανε εξετασεις,ειναι μια χαρα!Δεν εχει ατρησια!Απλως θα τον κρατησουν 1-2 μερες ακομη!Αλλα ολα τελεια!Αυριο θα βγει και το κοριτσι μας!

Σας στελνει τα φιλια και τα χαιρετισματα της,και ευχαριστει για τις ευχες!

Βγαινωωωωωωωωωωωω.....εχω δουλειεεεεεεεεεεεεες!

Αχ!! Μπραβο!! Ο Μπεμπουλης ειναι μια χαρα!!!

Φιλακια πολλα Συμπεθερα μου ....να σας ζησει και καλοτυχο να ειναι και καλο σαραντισμα να εχετε........:lol::lol::lol:.

Εσυ Μαρακι μου εσυ τι μου κανεις;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεεε???????????Εγω ηρεμω με τον αντρουλη μου και προσπαθω να ειμαι λιγοτερο αγχωμενη γιατι δεν γινεται δουλεια αλλιως!!!!!!!!!!!απαπααπαπααπαπααπαααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μποτσακι να σου ευχηθω και εγω με την σειρα μου , αυριο να πανε ολα καλα!!!! Ολα όπως τα εχεις ονειρευτει και να κρατησεις στην αγκαλια σου τον γλυκο σου Μποτσακογιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα περιμενουμε με αγωνια αυριο τα νεα σου!!!!!!!!!

γεια σας,ειμαι καινουργια στο φορουμ,θα ηθελα τη βοηθεια σας!!ο κυκλος μου ειναι περιπου 30 ημερων,την ωοριξια μου την καταλαβαινω παντα γιατι εχω πονους στην ωοθηκη και τα γνωστα παχυρευστα υγρα που ειναι σαν ασπραδι αυγου.στις γονιμεσ μερεσ μου ειχαμε ενα ατυχημα με τον φιλο μου αλλα στην αρχη δεν ανγχωθηκα!2-3 μερες μετα την ωοριξια μου(δηλαδη περιπου μιαμιση με 2 βδομαδες πριν αδιαθετησω)αρχισα να εχω μικρα πονακια και τσιμπηματακια στην κοιλια καθως και μικρα πονακια στη μεση κυριωσ απο την μια πλευρα,τα πονακια στη μεση δεν ειναι καθημερινα.μια μερα μονο με επιασε αρκετα η μεση μου,επισης η θερμοκρασια μου ηταν για 2 μερεσ 37.2 και μετα 37 σταθερα(αυτο βεβαια δεν με ανισιχει γιατι διαβασα οτι η θερμοκρασια παραμενει υψηλη μεχρι να ερθει η περιοδος)επισης ειχα καποια υγρα καποιεσ μερεσ και τελος καποιεσ φορεσ εχω αισθανθει μια ελαφρια ανακατοσουρα κατι σαν ναυτια.υπαρχει περιπτωση εγκυμοσινης?????????διαβασα σε καποια φορουμ οτι πολλες κοπελεσ ειχαν τετια συμπτωματα πολυ πιο μπροστα απο την αναμενομενη περιοδο(οπως εγω)και ηταν εγγυες!!σας παρακαλω πειτε μου...συγνωμη εξαρχης αν σας κουρασα με το μεγαλο μυνιμα!!

Μποτσακι να σου ευχηθω και εγω με την σειρα μου , αυριο να πανε ολα καλα!!!! Ολα όπως τα εχεις ονειρευτει και να κρατησεις στην αγκαλια σου τον γλυκο σου Μποτσακογιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα περιμενουμε με αγωνια αυριο τα νεα σου!!!!!!!!!

Ευχαριστω ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!Ευχαριστω πολυ.Να εισαι καλα!!!!!!

Θα σας ενημερωσω για ολα!!!!!Δεν θα μπορουσα να μην το κανω.Ειπαμε εχουμε γινει οικογενεια!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι μου αυριο με το καλο να παρεις το αγορακι σου στην αγκαλιτσα σου μαναρακι μου.....ολα καλα θα πανε....θα περιμενουμε νεακια σου!!!!

Πολλα Φιλακια!!!!!

Ευχαριστω πολυ Ριτσακι μου!!!!!!!Μολις μπορεσω αμεσως θα ενημερωσω!!!!!!Φιλακια!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...