Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλα μολις θα βγει το μωρακι θα ηρεμησεις κ θα χαλαρωσεις οποτε κ μεθη να μην δωσουν χαμπαρι δε θα παρεις!!!!!!ηταν ομως γλυκος ο υπνος!!!!!!!

εγω εχω ξαναπαρει μεθη οταν ειχα κανει χολοκυστεκτομη ειχα επιπλοκη κ επρεπε να παω αθηνα να κανω μια αλλη επεμβαση για να βγαλουν κ αλλες πετρες κ παλι ειχα κοιμηθει κ δεν ειχα παρει χαμπαρι!!

κοριτσια να σας πω κατι!!!!σημερα παντρευεται για δευτερη φορα ο πρωτος ξαδελφος του παππου μου!!!!!!!!πολυ ζωντανος ανθρωπος!!!!!

εκεινος 82 αλλα μοιαζει για 60 κ η συζυγος 75!!!!!!!!

τον πηρα τηλ να ευχηθω κ του λεω αντε θειε να ζησετε κ καλους απογονους!!!!!κ τι μου λεει εγω μπορω η νυφη δεν ξερω!!!!!!χαχαχαχαχα!(εχει πολυ μαγαλη αισθηση του χιουμορ)

Οχι οχι αν θελουν να δωσουν,δεν εχω προβλημα.Καλυτερα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα μολις θα βγει το μωρακι θα ηρεμησεις κ θα χαλαρωσεις οποτε κ μεθη να μην δωσουν χαμπαρι δε θα παρεις!!!!!!ηταν ομως γλυκος ο υπνος!!!!!!!

εγω εχω ξαναπαρει μεθη οταν ειχα κανει χολοκυστεκτομη ειχα επιπλοκη κ επρεπε να παω αθηνα να κανω μια αλλη επεμβαση για να βγαλουν κ αλλες πετρες κ παλι ειχα κοιμηθει κ δεν ειχα παρει χαμπαρι!!

κοριτσια να σας πω κατι!!!!σημερα παντρευεται για δευτερη φορα ο πρωτος ξαδελφος του παππου μου!!!!!!!!πολυ ζωντανος ανθρωπος!!!!!

εκεινος 82 αλλα μοιαζει για 60 κ η συζυγος 75!!!!!!!!

τον πηρα τηλ να ευχηθω κ του λεω αντε θειε να ζησετε κ καλους απογονους!!!!!κ τι μου λεει εγω μπορω η νυφη δεν ξερω!!!!!!χαχαχαχαχα!(εχει πολυ μαγαλη αισθηση του χιουμορ)

Μπραβο στον θειο!!!!!!!!!!!!!τις ευχες μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Τους χαιρομαι αυτους τους ανθρωπους!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη με την επισκληριδιο δεν σε ραβουν?

Εχω την εντυπωση πως εκτος απο την επισκληριδιο θα ριξουν και μεθυ μετα...για να σε ραψουν. Δεν αρκει μονο η επισκληριδιος...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εχω την εντυπωση πως εκτος απο την επισκληριδιο θα ριξουν και μεθυ μετα...για να σε ραψουν. Δεν αρκει μονο η επισκληριδιος...

Α μια χαρα θα κοιμηθω τι ωραια!!!!!!!!!!!!!Και θα ξυπνησω κυουριααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Δεν διάβασα τίποτα!

Τώρα τον θηλασα και έδωσα και συμπλήρωμα. Θα δίνω μέχρι να κατέβει καλα το γάλα 20-30γρ ξενο. Δεν πειράζει! Να χορταίνει..

Όταν πλέον έφτασα στο αμήν και εκλεγα ειχα διαστολή 7-8. Ήταν πολύ επικίνδυνο για καισαρική. Ο γιατρός είπε σε μισή ώρα γεννας. Αν δεν γεννησεις θα σου κάνω καισαρική. Αλλα ηεννησα τον άντρα μου φυσιολογικοτατα και του ζήτησα και συγνωμη ειπα και ευχαριστώ για την υπομονή. Αν ήταν κανένας άλλος δεν θα με περίμενε ολη μέρα.. Εκανα αρκετά ραματα γιατί κάποια στιγμή εσπρωξα χωρίς να πρέπει και άνοιξα και σε αλλο σημείο. Αλλά δεν με πειράζουν τα ράμματα. Λίγο στον πρωκτό πονάω και έχω πίεση γιατί εμφανισα αιμορροΐδες από το σπρώξιμο. Μου τις έσπρωξαν μέσα βέβαια. Παντος και που κατούρημα δεν με ετσουξε.. Θα σας τα πω άλλη φορά αναλυτικά

να σου ζησει μαρηηηηη!!1

Να το χαιρεσαι το τρικαλινο!!!

Να τον καμαρωσεις οπως επιυμεις!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Α μια χαρα θα κοιμηθω τι ωραια!!!!!!!!!!!!!Και θα ξυπνησω κυουριααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Οπως και να εχει ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ δεν θα πονεσεις εκεινη τη στιγμη μετα λιγο θα αισθανθεις καπωσ δυσκολα, οπως αλλωστε ολες μας λιγο πολυ πονεσαμε ειτε με τον φτ ειτε με την κτ. Ειπαμε το σημαντικο ειναι το μωρο και η μαμα να χαιρουν ακρας υγειας και πριν και μετααααα.....!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηη ΑΣΤΕΕΕΕΡΩ τι κανετε...????? ολα καλα με τα παιδακια σου.....???????

Εγω μολις εβαλα τη φμ για νανιιιι, σημερα εφαγε λιγα φασολακια απο εχθες και μια μικρη μπριζολιτσα, εγω ακομα δεν εφαγα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημεραααααααααααααα και απο εμενα!

κοριτσακια ανοιξα το λαπ τοπ !!

χιχι

θα το βαλω σε μια ακρη και θα σας πετιεμαι ξερεται σαν την αστερω που και που!

της μικρης της βρηκα ξενο γαλα και εδω και τρια βραδια στις 20.00 δινω ξενο και ξυπναει στις 12.30 σκεφτομαι σιγα σιγα να το αυξησω να δινω ολη νυχτα ξενο και να θηλαζω την ημερα!

εχτες κοιμομουν ορθια δεν υπηρχε αυτο!!

εκλαιγε ολη νυχτα προχτες και ολη μερα εχτες και ηταν αγκαλια συνεχεια εγω ουτε μια ωρα υπνο οποτε κουτουλαγα σχολασε ο αντρουλης μου 21.00 και με το που μπηκε σπιτι κοιμηθηκα μεχρι τις 12.30 που ξυπνησε η μικρη και μετα ολη νυχτα θηλασμος!

αστααααα!!!

Μποστακι μου ομορφο α γινεις μανουλα πρωτα ο Θεος και εσυ αυριο!!!με το καλο να παρεις τον μπεμπαρο αγκαλια σου και μην μας ξεχασεις και δεν μπεις να μας πεις τα νεα σου!μαρηηηηη μην πιεις νερο δε σε αφηνουν για να μη σου ερθει εμετος απο την ναρκωση κανε υπομονη λιγο εμεινε ουτε 24 ωρες αυριο τετοια ωρα θα τον εχεις αγκαλια μαρη!!το πιστευεις???

Στεφανιαννα μου τι καλα ολα καλα δλδ με το μωρο ειναι ησυχο ,καλο αυτο,και το πιανει και το γαλα σου ,ακομα καλυτερο αυτο!Αυτη γη ευτυχια που λες ναι ειναι τρομερο νομιζω απο αυτο κρατιομαστε και αντεχουμε τα ξενυχτια!!!!

Xrydim μου θα κατεβει το γαλατακι σου και ολα θα ειναι καλα κανε υπομονη στις περισσοτερες πρωτο μαμαδες κατεβαινει στο 3 24ωρο !δινε συμπληρωμα και βαζε το και στο στηθος και ολα θα γινουν!!να το χαιρεσαι το μανεκεν σου!!ποσο γεννηθηκε καλε και πως γεννησες?

Ηλιοβασιλεμα μου βγαλε λιστα με γεννητουρια!!!διατροφη ξεκινησες μαρη ή θα σε χεσω???!!!!

Ιωαννακι μου τι κουκλι ειναι μαρη η κορη σου!!και τεραστιο μωρο φτου σκορδα!!

Κοαλακι μου,Αγορομμαμυ μου τι κανετε οι συμπεθερες???

Ριτσακι μου ηρθε η ακατανομαστη???

Ελλακι μου πως γεννησες?ολα καλα?

Σας φιλω ολεςςς πειτε μου μια μικρη περιληψη τι γινεται?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Οπως και να εχει ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ δεν θα πονεσεις εκεινη τη στιγμη μετα λιγο θα αισθανθεις καπωσ δυσκολα, οπως αλλωστε ολες μας λιγο πολυ πονεσαμε ειτε με τον φτ ειτε με την κτ. Ειπαμε το σημαντικο ειναι το μωρο και η μαμα να χαιρουν ακρας υγειας και πριν και μετααααα.....!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηη ΑΣΤΕΕΕΕΡΩ τι κανετε...????? ολα καλα με τα παιδακια σου.....???????

Εγω μολις εβαλα τη φμ για νανιιιι, σημερα εφαγε λιγα φασολακια απο εχθες και μια μικρη μπριζολιτσα, εγω ακομα δεν εφαγα.

μιαμ μιαμ τι καλο μαμ!!

εγω φιλεναδα ζω και αυτοι ειναι σημαντικο δεν ειμαι μιρλας απλα η αυπνια μου την εχει βαρεσει!!

εσεις???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαρηηηηηηηη ΑΣΤΕΡΩΩΩΩΩΩ τι περιεργο που ανοιξες ξανα το λαπτοπ ε....??????

Ααααχ εκεινες οι μερες.......που ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...!!!!!!

Λοιποοοον εχουμε και λεμε: ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, ΝΑΣΟΥΛΑ, ΧΡΥΝΤΙΜ, ΕΛΛΗ γεννησαν και ειναι οοοολοι τους καλαααα....!!!!!! Το ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ γενναει αυριο....!!!!

Η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ακομα θελει....!!!!! Της ΡΙΤΣΑΣ της ηρθε η περιοδος και ηρεμησε καπως εκτος απο τους πονους που νιωθει...

Οοοοοολες οι αλλες περιμενουνε να γεννησουνε και εμειςνοι υπολοιπες περιμενουμε τις αλλες που περιμενουνε να γεννησουνε.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

Οκ στα ανελυσα καλααα......?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημεραααααααααααααα και απο εμενα!

κοριτσακια ανοιξα το λαπ τοπ !!

χιχι

θα το βαλω σε μια ακρη και θα σας πετιεμαι ξερεται σαν την αστερω που και που!

της μικρης της βρηκα ξενο γαλα και εδω και τρια βραδια στις 20.00 δινω ξενο και ξυπναει στις 12.30 σκεφτομαι σιγα σιγα να το αυξησω να δινω ολη νυχτα ξενο και να θηλαζω την ημερα!

εχτες κοιμομουν ορθια δεν υπηρχε αυτο!!

εκλαιγε ολη νυχτα προχτες και ολη μερα εχτες και ηταν αγκαλια συνεχεια εγω ουτε μια ωρα υπνο οποτε κουτουλαγα σχολασε ο αντρουλης μου 21.00 και με το που μπηκε σπιτι κοιμηθηκα μεχρι τις 12.30 που ξυπνησε η μικρη και μετα ολη νυχτα θηλασμος!

αστααααα!!!

Μποστακι μου ομορφο α γινεις μανουλα πρωτα ο Θεος και εσυ αυριο!!!με το καλο να παρεις τον μπεμπαρο αγκαλια σου και μην μας ξεχασεις και δεν μπεις να μας πεις τα νεα σου!μαρηηηηη μην πιεις νερο δε σε αφηνουν για να μη σου ερθει εμετος απο την ναρκωση κανε υπομονη λιγο εμεινε ουτε 24 ωρες αυριο τετοια ωρα θα τον εχεις αγκαλια μαρη!!το πιστευεις???

Στεφανιαννα μου τι καλα ολα καλα δλδ με το μωρο ειναι ησυχο ,καλο αυτο,και το πιανει και το γαλα σου ,ακομα καλυτερο αυτο!Αυτη γη ευτυχια που λες ναι ειναι τρομερο νομιζω απο αυτο κρατιομαστε και αντεχουμε τα ξενυχτια!!!!

Xrydim μου θα κατεβει το γαλατακι σου και ολα θα ειναι καλα κανε υπομονη στις περισσοτερες πρωτο μαμαδες κατεβαινει στο 3 24ωρο !δινε συμπληρωμα και βαζε το και στο στηθος και ολα θα γινουν!!να το χαιρεσαι το μανεκεν σου!!ποσο γεννηθηκε καλε και πως γεννησες?

Ηλιοβασιλεμα μου βγαλε λιστα με γεννητουρια!!!διατροφη ξεκινησες μαρη ή θα σε χεσω???!!!!

Ιωαννακι μου τι κουκλι ειναι μαρη η κορη σου!!και τεραστιο μωρο φτου σκορδα!!

Κοαλακι μου,Αγορομμαμυ μου τι κανετε οι συμπεθερες???

Ριτσακι μου ηρθε η ακατανομαστη???

Ελλακι μου πως γεννησες?ολα καλα?

Σας φιλω ολεςςς πειτε μου μια μικρη περιληψη τι γινεται?

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη τρεληηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!αντε μας ελειψες μαρηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ Μαρακι μου!!!!!!!!!!!!Μωρε θα μπω για ενημερωση οπωσδηποτε!!!!!!!!

Το μονο που με νοιαζει ειναι να τον δω οτι βγηκε κι οτι ειναι καλα.Εγω μετα δεν με νοιαζει!!!!!!!!Οτι ειναι θα το περασω!!!!!!!!

Οχι δεν το πιστευω και πιστευω οτι θα αργησω!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Λοιποοοον εχουμε και λεμε: ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, ΝΑΣΟΥΛΑ, ΧΡΥΝΤΙΜ, ΕΛΛΗ γεννησαν και ειναι οοοολοι τους καλαααα....!!!!!! Το ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ γενναει αυριο....!!!!

Η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ακομα θελει....!!!!! Της ΡΙΤΣΑΣ της ηρθε η περιοδος και ηρεμησε καπως εκτος απο τους πονους που νιωθει...

Οοοοοολες οι αλλες περιμενουνε να γεννησουνε και εμειςνοι υπολοιπες περιμενουμε τις αλλες που περιμενουνε να γεννησουνε.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

xaxaxaxaxa

ακομα κλαιω μια χαρα τα ανελυσες!!!

ΝΑΣΙΑ μου να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!

οντως εκεινες οι μερες ανηκουν στο παρελθον αλλα που θα μου παει θα σας πατυχαινω μεσα!!!:cool::cool::cool::cool:

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη τρεληηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!αντε μας ελειψες μαρηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ Μαρακι μου!!!!!!!!!!!!Μωρε θα μπω για ενημερωση οπωσδηποτε!!!!!!!!

Το μονο που με νοιαζει ειναι να τον δω οτι βγηκε κι οτι ειναι καλα.Εγω μετα δεν με νοιαζει!!!!!!!!Οτι ειναι θα το περασω!!!!!!!!

Οχι δεν το πιστευω και πιστευω οτι θα αργησω!!!!!!!!

αυριο το πρωι βγαλε αποχαιρετηστηρια φωτο την κοιλιτσα σου!!!

ολα θα πανε τελεια και ο μποστακογιος θα ειναι μια χαρα!

να προσεχεται στο δρομο!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αυριο το πρωι βγαλε αποχαιρετηστηρια φωτο την κοιλιτσα σου!!!

ολα θα πανε τελεια και ο μποστακογιος θα ειναι μια χαρα!

να προσεχεται στο δρομο!!!!

Ευχαριστω Μαρω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη κοαλακι μουυυυυυυυυ αντε ανυπομονω να δω και τη λιστα!!!!!!!!!!!!!εχω περιεργεια!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

1sh1p2.png

xaxaxaxaxa

ακομα κλαιω μια χαρα τα ανελυσες!!!

ΝΑΣΙΑ μου να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!

οντως εκεινες οι μερες ανηκουν στο παρελθον αλλα που θα μου παει θα σας πατυχαινω μεσα!!!:cool::cool::cool::cool:

Μαρηηηηηηηηηη εννοουσα οτι ανηκουν στο παρελθον οι μερες που σκεφτοσουνα λογω της καταστασης σου και δεν ησουν καλα...!!!!!!

Εννοειτε πως θα μας πετυχαινεις, εδω θα ειμαστε.....:D:D:D;););)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...