Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ καλημεραααα....!!!!!! Τι κανετε.....????? ολα καλα...????

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ καλημεραααα....!!!!! Επηρεαστεις δεν επηρεαστεις το μωρακι ειναι που αποφασιζει ποτε θα βγει....;);) απλα εσυ μπορεις να το διευκολυνεις η να το επιβαρυνεις αναλογα με τις κινησεις και τον χρονο που θα τις κανεις.

Οσο για την επισκληριδιο η ξαδερφη μου που εκανε εφοσον μπηκε σε γερμανικο νοσοκομειο να γεννησει με προκληση (υποθετα, χαπια) επι 3 24ωρα παρακαλω (ναι οι γερμανοι ειναι ΤΡΕΛΟΙ), εν τελει ομωσ καταφεραν να την πιασουν τα φαρμακα και οταν ηρθε η ωρα του τοκετου τοτε της εκαναν επισκληριδιο διπλη δοση και μαλιστα δεν επιασε καθολου, τα επακολουθα δεν τα αναφερω, δεν ειναι αναγκη...

Σπανιοτατη περιπτωση, το τονιζω.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ καλημεραααα....!!!!!! Τι κανετε.....????? ολα καλα...????

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ καλημεραααα....!!!!! Επηρεαστεις δεν επηρεαστεις το μωρακι ειναι που αποφασιζει ποτε θα βγει....;);) απλα εσυ μπορεις να το διευκολυνεις η να το επιβαρυνεις αναλογα με τις κινησεις και τον χρονο που θα τις κανεις.

Οσο για την επισκληριδιο η ξαδερφη μου που εκανε εφοσον μπηκε σε γερμανικο νοσοκομειο να γεννησει με προκληση (υποθετα, χαπια) επι 3 24ωρα παρακαλω (ναι οι γερμανοι ειναι ΤΡΕΛΟΙ), εν τελει ομωσ καταφεραν να την πιασουν τα φαρμακα και οταν ηρθε η ωρα του τοκετου τοτε της εκαναν επισκληριδιο διπλη δοση και μαλιστα δεν επιασε καθολου, τα επακολουθα δεν τα αναφερω, δεν ειναι αναγκη...

Σπανιοτατη περιπτωση, το τονιζω.....!!!!!!!!!

Που σαι μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!

απαπαπαπααπααπαπαπααπαπαπαπ!!!!!!!!!!!!!!!3 24ωρα????????

Θα μας ειχαν γραψει οι εφημεριδες!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Που σαι μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!

απαπαπαπααπααπαπαπααπαπαπαπ!!!!!!!!!!!!!!!3 24ωρα????????

Θα μας ειχαν γραψει οι εφημεριδες!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, σαν εχθες το θυμαμαι που αγωνιουσα, εδω οι ελληνες δεν εχουν αυτη την τακτικη (ευτυχωσ), εκει επιμενουν πολυυυυυ......

Επι της ευκαιριας αυριο χρονιζει, γεννηθηκε τις αγιας αικατερινης, σαν το ζουζουνι σου που θα γεννηθει αυριο.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, σαν εχθες το θυμαμαι που αγωνιουσα, εδω οι ελληνες δεν εχουν αυτη την τακτικη (ευτυχωσ), εκει επιμενουν πολυυυυυ......

Επι της ευκαιριας αυριο χρονιζει, γεννηθηκε τις αγιας αικατερινης, σαν το ζουζουνι σου που θα γεννηθει αυριο.....!!!!!!!!

Αντεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!Τελεια να το χαιρεστε το ζουζουνακι!!!!!!!!

Καλα να σου πω και οι γονεις δεν εχουν γνωμη?

1sh1p2.png

Αντεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!Τελεια να το χαιρεστε το ζουζουνακι!!!!!!!!

Καλα να σου πω και οι γονεις δεν εχουν γνωμη?

Παιδακι μου γερμανοι, αγυριστα κεφαλιααααααα.......

Νομοι και πρωτοκολλα (γενικα, πασησ φυσεωσ) απαραβατα που τελικα αυτο δεν αποδυκνυεται και τοσο καλο, γιατι στη συγκεκριμενη περιπτωση της ξαδερφης μου υπηρχαν επιπλοκες που δεν θα τις αναφερω...

Ευτυχως ολα καλα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Παιδακι μου γερμανοι, αγυριστα κεφαλιααααααα.......

Νομοι και πρωτοκολλα (γενικα, πασησ φυσεωσ) απαραβατα που τελικα αυτο δεν αποδυκνυεται και τοσο καλο, γιατι στη συγκεκριμενη περιπτωση της ξαδερφης μου υπηρχαν επιπλοκες που δεν θα τις αναφερω...

Ευτυχως ολα καλα...

Ου να μου χαθουν!!!!!!!Ποτε μου δεν τους χωνεψα!!!!!!!

Κι εχω και συγγενεις.Καμια σχεση με μας!!!!!!!αλλες ψυχες αλλες καρδιες!!!!!!

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μαλλον εγω δε τον εγραψα σωστα!!!!!!!!στο δημοσιο που γεννησα κανουνε επισκληριδιο κ στον φυσιολογικο τοκετο!!!!!

οσο για τον φοβο που λες εγω πολυ γνωστη φοβιτσιαρα σε ολα υπηρχαν βραδια που δεν κοιμομουν επειδη φοβομουν μηπως πονεσω(δεν εχω αντοχη στον πονο)καθολου!!!!!!!!

ναι μεν φοβομουν αλλα ηθελα να γεννηθει η μπεμπα μου γερη κ δυνατη!!!!

οπως σου ξαναειπα πιο πολ φοβομουν την επισκληριδιο αλλα τζαμπα ο φοβος!!!

αφου βγαινοντας απ την αιθουσα ανανηψης ελεγα οτι τωρα να μου λεγες ξανακανα καισαρικη!!!!!!

ειναι τρομερο ομως νοιωθεις ενα τραβηγμα κ λεει ο γιατρος σε 2 λεπτα θα βγει η μπεμπα ε μολις ακουσα το κλαμα εγω εκλαιγα πιο πολυ!!!!!!!!μετα μου την φεραν την βαλαν πανω μου τους λεω πιο κοντα βαλτε την δεν βλεπω(μου χαν βγαλει τα γυαλια μυωπιας) μετα μου λεει ο αναισθησιολογο τωρα θα σου βαλω λιγο φαρμακο να σε ζαλισει κ κοιμηθηκα κ αυτοι ραβαν κ ψηλωναν χαχα κ μολις κοντευαν να τελειωσουν ξυπνησα κ λεω τι εγινε?γεννησα?χαχαχαα!!!!!!!!!δεν μπορουσα να το χωνεψω οτι ειχα γεννησει (καλα κ τωρα ακομα δεν το πιστευω οτι αυτη η μπουμπου ειναι δικια μου)

οποτε μη σκας καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την επομενη μερα διψουσα κ λεω στο γιατρο θελω νερο μου λεει οχι αυριο πια!!!!!!!

κοντευα να σκασω!!!!παρακαλουσα τον αντρα μου κ τη μανα μου να μου δωσουν αλλα οχι μονο τα χειλη μου εβρεχαν πραγμα που δεν μου αρκουσε!

νευριαζα μαζι τους κ τους μιλουσα ασχημα!!οπιος εμπαινε μεσα ελεγα θελω νερο κ λεγαν ολοι οχι!!!

εγω φυσικα το μεσημερι δεν αντεξα κ ηπια!!!!!φωναζε ο αντρας μου κ η μανα μου κ ο γιατρος!!!

κ λεω πλακα μου κανετε?εξω σκαει ο τζιτζικας κ γω δε μπορω να πιω νερο?να πω οτι σε καθημερινη βαση πινω 2 με 3 λιτρα χειμωνα καλοκαιρι!

μου λεγε η μανα μου θα παθεις τιποτα για να λεει ο γιατρος δεν κανει να πιεις κ της λεω γεννησα η μπεμπα ειναι μια χαρα οποτε τι θα παθω?ωσπου την επομενη ερχεται ο γιατρος κ λεει μπορεεις να πιεις νερο εφοσον αεριστηκες κ λεει η μανα μου ναι γιατρε αλλα εχει ξεκινησει απο χτες κ πινει ...........

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ξέχασα να σημειωσω πως γεννηθήκαμε 3500γρ και 51 εκατοστά! Καλημερα σας!

Ελλακι μου να σας ζησει Ο Μπεμπουλης σας μαναρακι μου.....καλοτυχο να ναι .....

Να του δωσεις πολλα φιλια και απο μας....του μπεμπουλη σου!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μαλλον εγω δε τον εγραψα σωστα!!!!!!!!στο δημοσιο που γεννησα κανουνε επισκληριδιο κ στον φυσιολογικο τοκετο!!!!!

οσο για τον φοβο που λες εγω πολυ γνωστη φοβιτσιαρα σε ολα υπηρχαν βραδια που δεν κοιμομουν επειδη φοβομουν μηπως πονεσω(δεν εχω αντοχη στον πονο)καθολου!!!!!!!!

ναι μεν φοβομουν αλλα ηθελα να γεννηθει η μπεμπα μου γερη κ δυνατη!!!!

οπως σου ξαναειπα πιο πολ φοβομουν την επισκληριδιο αλλα τζαμπα ο φοβος!!!

αφου βγαινοντας απ την αιθουσα ανανηψης ελεγα οτι τωρα να μου λεγες ξανακανα καισαρικη!!!!!!

ειναι τρομερο ομως νοιωθεις ενα τραβηγμα κ λεει ο γιατρος σε 2 λεπτα θα βγει η μπεμπα ε μολις ακουσα το κλαμα εγω εκλαιγα πιο πολυ!!!!!!!!μετα μου την φεραν την βαλαν πανω μου τους λεω πιο κοντα βαλτε την δεν βλεπω(μου χαν βγαλει τα γυαλια μυωπιας) μετα μου λεει ο αναισθησιολογο τωρα θα σου βαλω λιγο φαρμακο να σε ζαλισει κ κοιμηθηκα κ αυτοι ραβαν κ ψηλωναν χαχα κ μολις κοντευαν να τελειωσουν ξυπνησα κ λεω τι εγινε?γεννησα?χαχαχαα!!!!!!!!!δεν μπορουσα να το χωνεψω οτι ειχα γεννησει (καλα κ τωρα ακομα δεν το πιστευω οτι αυτη η μπουμπου ειναι δικια μου)

οποτε μη σκας καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την επομενη μερα διψουσα κ λεω στο γιατρο θελω νερο μου λεει οχι αυριο πια!!!!!!!

κοντευα να σκασω!!!!παρακαλουσα τον αντρα μου κ τη μανα μου να μου δωσουν αλλα οχι μονο τα χειλη μου εβρεχαν πραγμα που δεν μου αρκουσε!

νευριαζα μαζι τους κ τους μιλουσα ασχημα!!οπιος εμπαινε μεσα ελεγα θελω νερο κ λεγαν ολοι οχι!!!

εγω φυσικα το μεσημερι δεν αντεξα κ ηπια!!!!!φωναζε ο αντρας μου κ η μανα μου κ ο γιατρος!!!

κ λεω πλακα μου κανετε?εξω σκαει ο τζιτζικας κ γω δε μπορω να πιω νερο?να πω οτι σε καθημερινη βαση πινω 2 με 3 λιτρα χειμωνα καλοκαιρι!

μου λεγε η μανα μου θα παθεις τιποτα για να λεει ο γιατρος δεν κανει να πιεις κ της λεω γεννησα η μπεμπα ειναι μια χαρα οποτε τι θα παθω?ωσπου την επομενη ερχεται ο γιατρος κ λεει μπορεεις να πιεις νερο εφοσον αεριστηκες κ λεει η μανα μου ναι γιατρε αλλα εχει ξεκινησει απο χτες κ πινει ...........

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου καπως ετσι με κοβω κι εμενα!!!!!!!!!

Δεν ηξερα οτι μετα σου κανουν μεθη για να σε ραψουν!!!!!!!!!!!!!

Αμα σου πω οτι κι εγω το νερο σκεφτομαι που πινω 3 με 4 λιτρα την μερα!!!!!!!!!!!

Πως θα το περαω δεν ξερω αλλα θα πιω κρυφα μην σκας!!!!!!!

Τι θα παθω!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΧΡΙΝΤΙΜ μα σκας κοριτσακι με τον θηλασμο κανε την προσπαθεια σου κ ολα καλα!!!!!!εγω παντως κοριτσια ειχα πολυ γαλα απ οταν σαραντισα!!!!!!!!ειναι στον οργανισμο!!!

εχω φιλη που ειχε φουλα γαλα απ την 4 μερα!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κανεις?τελειωσε η αδειουλα του μπαμπας σας?

η ΦΜ τι νοικοκυρευει σημερα?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ απ τη στιγμη που μπηκες στο μηνα σου ειναι φυσιολογικα ολα τα υγρα!!!!!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ολα καλα?το μωρακι σου?

ΕΛΛΑΚΙ θα κετεβει το γαλα σιγα σιγα!!!!!!!!!!!ταλαιπωρηθηκες αντε ολα καλα ομως !!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Ελλη μου,να σας ζησει ο μπεμπαρος!!!!!!!!!!!!!!!

υγιεστατος και καλοτυχος στη ζωη του!!!!!!!!!!!!!!

χαρα στο κουραγιο σου μαναρι!!!!!!!!!!!!

οι λεπτομεριες αφου γεννησουμε ολες!!!!!!!!!

χαχαχαχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ελλη μου,να σας ζησει ο μπεμπαρος!!!!!!!!!!!!!!!

υγιεστατος και καλοτυχος στη ζωη του!!!!!!!!!!!!!!

χαρα στο κουραγιο σου μαναρι!!!!!!!!!!!!

οι λεπτομεριες αφου γεννησουμε ολες!!!!!!!!!

χαχαχαχαχααχχαχαχχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Που σαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανει το ΔΕσποινιω μας???????????????

1sh1p2.png

καλα μολις θα βγει το μωρακι θα ηρεμησεις κ θα χαλαρωσεις οποτε κ μεθη να μην δωσουν χαμπαρι δε θα παρεις!!!!!!ηταν ομως γλυκος ο υπνος!!!!!!!

εγω εχω ξαναπαρει μεθη οταν ειχα κανει χολοκυστεκτομη ειχα επιπλοκη κ επρεπε να παω αθηνα να κανω μια αλλη επεμβαση για να βγαλουν κ αλλες πετρες κ παλι ειχα κοιμηθει κ δεν ειχα παρει χαμπαρι!!

κοριτσια να σας πω κατι!!!!σημερα παντρευεται για δευτερη φορα ο πρωτος ξαδελφος του παππου μου!!!!!!!!πολυ ζωντανος ανθρωπος!!!!!

εκεινος 82 αλλα μοιαζει για 60 κ η συζυγος 75!!!!!!!!

τον πηρα τηλ να ευχηθω κ του λεω αντε θειε να ζησετε κ καλους απογονους!!!!!κ τι μου λεει εγω μπορω η νυφη δεν ξερω!!!!!!χαχαχαχαχα!(εχει πολυ μαγαλη αισθηση του χιουμορ)

pXU3p2.png?EiDCGUBk

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου καπως ετσι με κοβω κι εμενα!!!!!!!!!

Δεν ηξερα οτι μετα σου κανουν μεθη για να σε ραψουν!!!!!!!!!!!!!

Αμα σου πω οτι κι εγω το νερο σκεφτομαι που πινω 3 με 4 λιτρα την μερα!!!!!!!!!!!

Πως θα το περαω δεν ξερω αλλα θα πιω κρυφα μην σκας!!!!!!!

Τι θα παθω!!!!!!!!

Εεε ετσι θα σε ραψουν :shock::shock: μαρηηηηηηη.......????? σκετηηηηη...??????

Και εμενα στον φυσιολικο εβαλαν τοπικο αναισθητικο για να με ραψουν... Με ψακασαν εμενα, λεσ να ηταν τιποτα αλλο.....????????? χαχαχαχααχαχαχαχαχααχχααχαχχαχααχχαχα.....!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ, ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ γειαααααα....!!!!! Τι κανετε...????? εμεις καλααααα....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εεε ετσι θα σε ραψουν :shock::shock: μαρηηηηηηη.......????? σκετηηηηη...??????

Και εμενα στον φυσιολικο εβαλαν τοπικο αναισθητικο για να με ραψουν... Με ψακασαν εμενα, λεσ να ηταν τιποτα αλλο.....????????? χαχαχαχααχαχαχαχαχααχχααχαχχαχααχχαχα.....!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ, ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ γειαααααα....!!!!! Τι κανετε...????? εμεις καλααααα....!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη με την επισκληριδιο δεν σε ραβουν?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...