Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ξέχασα να σημειωσω πως γεννηθήκαμε 3500γρ και 51 εκατοστά! Καλημερα σας!

Καλημερα Ελληηηηηηη@!!!!! Να ζησει το αστερακι σου!!! να ειστε ευτυχισμενοι και να τον χαιρεστε!!! οσο για το συμπληρωμα δεν πειραζει, και του δικου μου του εδιναν, υποτιθεται οτι δε το ηξερα, αλλα το εμαθα μετα.. και παρ'ολα αυτα μια χαρα θηλασαμε αποκλειστικα οταν γυρισαμε σπιτι!! καλη ξεκουραση τωρα! φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

Ελλη σε είχα στο μυαλό μου και μπήκα να διαβάσω νέα πριν καν φάω πρωινό!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου... Ταλαιπώρήθηκες λιγάκι, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχεις τον μπέμπη σου αγκαλιά!!!

Να σου ζήσει... γερό και καλότυχο να είναι!!!

kPAZp2.png

Ελλη να σου ζησει ο μικρουλης! Κ μενα του δωσανε ξενο μολις γεννηθηκε γιατι ηταν μεγαλο μωρο κ επρεπε να φαει.. Μετα απο λιγο που πεινασε μια χαρα επιασε στηθος! Μετα βεβαια δεν ξαναφαγαμε ξενο γιατι ειχα πολυ πυαρ. Μην αγχωνεσαι θα τα καταφερετε.

Αφου ευχηθηκα ας καλημερισω ολα τα κοριτσια... Καλημερα κοριτσακια! Διαβαζω οποτε μπορω τα νεα σας αλλα δεν καταφερνω να τα δω ολα. Εμεις εδω.. Θηλαζουμε.. Κοιμομαστε.. Κλαιμε κ λιγο τα βραδια γιατι ποναμε.. Αυτα σε γενικες γραμμες! Εγω ειμαι αυπνη αλλα δεν με πειραζει, μονο το βραδυ δεν την παλευω 1-3 που με πιανει πολλη νυστα! Κατα τα αλλα.. Ευτυχια! Τα ξερετε αλλωστε! Α! Ο παιδιατρος μας βρηκε πολυ καλα. Οχι μονο ανακτησαμε το βαρος γεννησης αλλα πηραμε κ 300 γρ πριν κλεισουμε 15 μερες.

Καλημέρα πεεεεεεεερα ως περααα!!!!!!

Ελλη μουουουου να σου ζήσει το αντρακι σου κοπελαρα μου!!! Ευλογημενος, γερος και τυχερός να ειναι.. Α στο καλό συγκινήθηκα!!!!!!!!!!!!

Ομορφιές μου τι κάνετε οι υπολοιπες; εμείς είμαστε καλα! Μόλις ολοκληρωσαμε ακομα μια αποτυχημένη δυστυχώς προσπάθεια θηλασμου... Το γάλα μου δεν εχει έρθει ακομα και η Παιδιατρος ζήτησε να δίνουν μόνο λίγο συμπλήρωμα με αποτέλεσμα η μικρή να πειναει και να εκνευριζεται έπειτα απο λίγη ώρα προσπάθειας στο στήθος...δεν ξέρω τι να πω...ας ελπίσουμε κατα τη διάρκεια της ημέρας να πανε καλυτερα τα πράγματα σήμερα! Κατα τα αλλα έμαθα λεπτομέρειες για τον τοκετο μου (βρηκε ο άντρας μου το γιατρό και τα είπανε αναλυτικά χθες) ο τοκετοσ άργησε να ολοκληρωθεί ( έσπρωχνα σχεδόν μια ώρα!!!!!) γιατί η λεκάνη μου ήταν πολυ στενή και το παιδί δυσκολευοταν πολυ (γι αυτο έπεφταν και οι παλμοι της) για να φανταστείτε δε θυμάμαι αν σας το είπα αλλα ακομα και μετά απο μισή ώρα υπερπροσπαθειας, εγω έσπρωχνα, ο γιατρός τραβούσε με βεντουζα και δυο μαιες μου πατούσαν την κοιλιά!! ο γιατρός είπε ότι ευτυχώς που ήταν μικρούλα σχετικά (2.700) γιατί αν ήταν πάνω απο 3 κιλά δεν υπήρχε περίπτωση να γεννησω φυσιολογικά. Και αυτός ηταν και ο λόγος που δεν άφησαν τελικά τον άντρα μου να ειναι μέσα αν και έτσι είχαμε πει... Η μικρή εμεινε στη θερμο για καποιεσ ωρεσ μετα γι αυτο και Αργησα να τη Δω (κι εγω αλλωστε εμεινα στην ανανηψη σχεδον 5 ωρεσ μεχρι μα συνελθω!!) Τέλος πάντων, μη σας ζαλιζω άλλο πρωι πρωι!! Τέλος καλό όλα καλα αυτο εχει σημασία, ειναι καλα το παιδάκι μου κι αυτο ειναι το πιο σημαντικό!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Ελλη να σου ζησει ο μικρουλης! Κ μενα του δωσανε ξενο μολις γεννηθηκε γιατι ηταν μεγαλο μωρο κ επρεπε να φαει.. Μετα απο λιγο που πεινασε μια χαρα επιασε στηθος! Μετα βεβαια δεν ξαναφαγαμε ξενο γιατι ειχα πολυ πυαρ. Μην αγχωνεσαι θα τα καταφερετε.

Αφου ευχηθηκα ας καλημερισω ολα τα κοριτσια... Καλημερα κοριτσακια! Διαβαζω οποτε μπορω τα νεα σας αλλα δεν καταφερνω να τα δω ολα. Εμεις εδω.. Θηλαζουμε.. Κοιμομαστε.. Κλαιμε κ λιγο τα βραδια γιατι ποναμε.. Αυτα σε γενικες γραμμες! Εγω ειμαι αυπνη αλλα δεν με πειραζει, μονο το βραδυ δεν την παλευω 1-3 που με πιανει πολλη νυστα! Κατα τα αλλα.. Ευτυχια! Τα ξερετε αλλωστε! Α! Ο παιδιατρος μας βρηκε πολυ καλα. Οχι μονο ανακτησαμε το βαρος γεννησης αλλα πηραμε κ 300 γρ πριν κλεισουμε 15 μερες.

Κορίτσι μου να σου ζήσει το μπεμπεκι σου!! Να ειναι γερό και καλοτυχο σου εύχομαι... Κι εσύ να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη!!!

Πωπω ρε κορίτσια τι εχω γράψει απο πάνω... Βιβλίο ολόκληρο!!!!!!! Σορρυ για τη ζαλουρα μωρε!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου να σου ζήσει το μπεμπεκι σου!! Να ειναι γερό και καλοτυχο σου εύχομαι... Κι εσύ να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη!!!

Πωπω ρε κορίτσια τι εχω γράψει απο πάνω... Βιβλίο ολόκληρο!!!!!!! Σορρυ για τη ζαλουρα μωρε!!!!!

Ευχαριστω κουκλα μου! Κ σενα να σου ζησει η μπεμπουλα σου! Γερη κ χαμογελαστη να ειναι. Μην αγχωνεσαι βρε για το θηλασμο. Απλως βαζε τη στο στηθος οσο πιο συχνα μπορεις. Κ κανε κ μασαζ στο στηθος. Γαλα ειναι θα κατεβει! Διαβασα οτι ταλαιπωρηθηκες.. Ευτυχως ομως τωρα ειστε κ οι δυο καλα!

Καλημερα!!!!!!!

Παλι με συγκινησατε πρωι πρωι διαβαζοντας σας.....

Να ειστε ολες πραγματικα ευτυχισμενες και να ζησετε υπέροχες στιγμες μητρότητας!!!!!

Χρυντιμ μην απελπιζεσαι...θα κατεβει το γαλα και θα μαθει και η μπεμπα να πινει....Πριν την βαλεις στο στηθος, βοηθαει να του κανεις μασαζ οπως ειπε η Στεφανιανα και επι μηνες στο σπιτι εγω το εβαζα σε ζεστο τρεχουμενο νερο στο μπανιο ή ζεστες κομπρεσες πανω στο στηθος λιγο πριν θηλασω!!! Βοηθαει στη ροη και να κατεβει το γαλα!

Και εγω στη κλινικη , τις πρωτες ωρες (μιση μερα) ηπιε ξενο γαλα αλλα μετα την ζητησα να μου την φερουν για θηλασμο και δεν την ξαναεδωσα στις μαιες παρα μονο για μπανιο και εξετασεις. Ηταν μαζι μου στο δωματιο και παρολου που ελεγαν οι νοσοκομες και ο γιατρος, να την αφησω την μπεμπα να κοιμηθει το βραδυ στο δωματιο με τα μωρα για να κοιμηθω εγω μονη μου, δεν το εκανα...Ηθελα να την εχω διπλα μου συνεχεια και ηθελα να την βαζω στο στηθος για να κατεβει γαλα...Το γαλα δεν κατεβαινει αμεσως, θελει τις μερες του! Αλλα τα μωρα αρκουνται σε οτι βρισκουν!!! Αλλιως και το συμπληρωμα δεν ειναι κακο...αν δεν φτανει με τιποτα να ηρεμησουν τα μωρα! Εγω ειχα παρει και ξενο γαλα...να εχω στο σπιτι αν χρειαστει...αλλα δεν το ηθελε η μπεμπα, μαλλον ηθελε μονο της μαμας της:tongue: αλλα ετισ οπως το ανοιξα, ετσι και το πεταξα αφου εληξε...

Να ειστε ολες καλα!!!!! Και οποτε προλαβαινετε, να μπαινετε να μας τα λετε!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!

Α ρε φρεσκομανουλες πρωινες πρωινες! Να σας ζησουν κ παλι τα μωρακια σας!!!

Xrydim μου υπομονη, θελει αρκετη δυναμη μερι να εδραιωθει ο θηλασμος, θα τα καταφερετε με λιγη επιμονη! Και να μη τα καταφερετε δεν χαθηκε ο κοσμος, κανε την προσπαθεια σου και ο,τι γινει εγινε!! Οσο για τον τοκετο ευτυχως ολα καλα!!! Δυστυχως η προκληση πολλες φορες εχει τα επακολουθα που ανεφερες.. Οπως εχω πει κι εγω ειχα κανονισει προκληση και οσες κοπελες ειχαν κανει μου ειχαν αναφερει εμπειριες ακριβως οπως η δικη σου και της Ελλης, πολυ δυσκολα γιατι το παιδι, οσο να 'ναι ειναι λιγο απροετοιμαστο.. παρολα αυτα την ηθελα την προκληση γιατι ηθελα να γεννησω. βεβαια δεν ειναι απολυτο, τα ιδια τραβηξε μια φιλη μου τον προηγουμενο μηνα και ειχε παει με σπασμενα νερα και οχι με προκληση. Οπως και να 'χει ομως τα μωρακια ολων βγηκα υγιη και οι μανουλες ολες ειστε ευτυχισμενες!! Ολα τ'αλλα ειναι θεωριες!! ευτυχως υπαρχει η επισκληριδιος!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερααααααααα κοριτσακια μου και νεες μανουλες.....!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ και παλι τα μωρακια σας, φτανει που ειστε οοοολα και οοοοολες καλα....!!!!!!! Νιωθω πολυυυυυυυυ ομορφα που σας διαβαζω....!!!!!!!!!

Για να γεννηθει ενα μωρακι ευκολα η δυσκολα συντελουν πολλοι παραγοντες, απο τον τραχηλο, την ανατομια του σωματος γυναικας-μωρου μεχρι και το αμνυακο υγρο κλπ... Το ευτυχημα ειναι οτι γεννιουνται υγιεστατα εν τελει και χωρις επιπλοκες και ολα πανε μια χαρα...

Οσο για το θηλασμο (εκτοσ ορισμενων περιπτωσεων) λειτουργει σαν εργοστασιο, οσο δουλευεις τοσο παραγει...

Εμεις καλα ειμαστε, η φμ παιζει και ο ανδρουλης μου θα φυγει σε λιγο... Ο καιρος εδω ειναι χαλια, εχει κρυο!!!!!

Καλημερααααααααααααααααααα...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

ΕΛΛΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! οσο για την επισκληριδιο εγω που γεννησα σε δημοσιο κανουν κ στον φυσιολογικο τοκετο ειχα κοπελα στο θαλαμο που ειχε κανει!!!!!!!!!!

μετα ποιο κοριτσι εχει σειρα?

εμεις καλα!!!!!χτες πηγαμε στην πεθερα της κουνιαδας μου!!!!!!ψησαν στο τζακι!!!!!!!!ωραια ηαν!!!!!!!η μουρμουριτσα παιζει με τα μπαλονια της!!!!!!!!!!!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν/

?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Έλλη, να σου ζήσει ο παίδαρος! Πάντα γερός και δυνατός!!

Κι επειδή δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξαναμπώ σήμερα, μποτσάκι, με το καλό αύριο, κούκλα! Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις, όσο κι άγχος να έχεις. Γκρίνιαξέ τους να σε θυμούνται!! ;)

Να έχετε όλες μια όμορφη Κυριακή και καλό κουράγιο στις φρεσκομανούλες!

p8P6p2.png

Κορίτσια μάλλον έχω επηρεαστεί από τα πολλά γεννητούρια και έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι θα γεννήσω πιο σύντομα από ότι λέει ο γιατρός!!!! Η αλήθεια είναι ότι οι συσπάσεις έχουν μειωθεί και για αυτό ο τράχηλος ήταν ακριβώς ίδιος με την προηγούμενη φορά...

Έχω όμως λίγη άσπρη βλέννη...(καθόλου ροζ ή καφέ). Από όσο διαβάζω είναι φυσιολογικό αφού μπήκα στο μήνα μου... έτσι δεν είναι? Κατά τα άλλα κάτι πονάκια χαμηλά. Βασικά δεν δικαιολογείται να σκέφτομαι ότι θα γεννήσω από τώρα :confused::confused::confused:

kPAZp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

ΕΛΛΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! οσο για την επισκληριδιο εγω που γεννησα σε δημοσιο κανουν κ στον φυσιολογικο τοκετο ειχα κοπελα στο θαλαμο που ειχε κανει!!!!!!!!!!

μετα ποιο κοριτσι εχει σειρα?

εμεις καλα!!!!!χτες πηγαμε στην πεθερα της κουνιαδας μου!!!!!!ψησαν στο τζακι!!!!!!!!ωραια ηαν!!!!!!!η μουρμουριτσα παιζει με τα μπαλονια της!!!!!!!!!!!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν/

?

Ιωάννα, μετά το Μποτσάκι θα πρέπει να έχουμε τουλάχιστον μία βδομάδα κενό από γεννητούρια... από Δεκέμβρη πάλι :tongue::tongue::tongue:

Φιλάκια στην μουρμουρίτσα σου

kPAZp2.png

Κοριτσιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις καλα ειμαστε!εδω βρεχει και κανει κρυο!!!!!

Ο μικρος θα μου βγει βροχερος αυριο!!!!!!!!!!!!

Και παλι συγχαρητηρια στις φρεσκομανουλες μας!!!!!!!!!

Ερχομαι κι εγω απο κοντα,αλλα μαναρακια μου δεν θα εμπαινα σε αυτη τη διαδικασια ταλαιπωριας για μενα και ειδικα για το μωρο και χωρις κανενα λογο με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!Να υπαρχει λογος δεν το συζητω να πεσω να πεθανω κιολας!!!!!!!!!Αλλα για να ικανοποιησω την επιθυμια μου να γεννησω οταν εγω θελω και να βαλω σε τετοια διαδικασια το μωρο πρωτα απ'ολα με τιποτα!!!!!!!!!!

Συγνωμη αλλα ειναι η αποψη μου!!!!!!!!!!!!

Χρυντιμ μου κοριτσακι μου μην στεναχωριεσαι κι ακου και τις πολυτιμες συμβουλες των κοριτσιων που εχουν μωρακια και ολα θα γινουν!!!!!!!!!

Μοντελακι ειναι το μπουμπουκακι σου!!!!!!!!!!!

Στεφανιανα μου και Ελλη μου παιαδαροι και οι δυο.

Οτι εγινε εγινε τωρα ολα καλα!!!!!!!!!!!!!Απολαυστε τα θαυματακια σου!!!!!!!

Ζωητσα μου ευχαριστω πολυ καλο μου!!!!!!!!Πισστευω αυριο το απογευμα να επικοινωνησω με ολες!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου κι εσενα σε ευχαριστω!!!!!!Οσον αφορα την επισκληριδιο κι εμενα της φιλης μου δεν της κανανε στο δημοσιο.Της ειχανε πει οτι επρεπε απο πριν να φροντισει να το πει να βρουνε αναισθησιολογο και φυσικα να πληρωσει αλλα λεφτα!!!!!!!!!Τωρα τι να σου πω κοριτσακι μου!!!!!!

Χρηστινακι μου κοντευεις κι εσυ.Κι εγω τωρα καθημερινα εχω βλεννη μονο ασπρη!!!!!!!!!!

Απλα εχουμε δωσει διαταγες σε σενα να περιμενετε λιγο ακομα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα!!

Έλλη, να σου ζήσει ο παίδαρος! Πάντα γερός και δυνατός!!

Κι επειδή δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξαναμπώ σήμερα, μποτσάκι, με το καλό αύριο, κούκλα! Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις, όσο κι άγχος να έχεις. Γκρίνιαξέ τους να σε θυμούνται!! ;)

Να έχετε όλες μια όμορφη Κυριακή και καλό κουράγιο στις φρεσκομανούλες!

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα με θυμουνται.Ηδη απο την αυχενικη πρεπει να με θυμουνται!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...