Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοαλακι εσεις καλα!!! τα νεα σας; διαβαζω για τις ντροπές της Μαριαννας!!!! Συνεσταλμενο κοριτσι!!!!;):D:D:D

Η δικια μου μου ελεγε πριν οτι να παει στη πισινα (που την θυμηθηκε απο το καλοκαιρι!) να κανει παρασταση την βασιλισσα των κυκνων!!!!!!! Αυτη, μια φιλη της και 2 αγορακια!!!! Να ειναι τα κοριτσια οι κυκνοι που γινονται πριγκιπισσες και τα αγορια οι πριγκιπες τους.

Ελα ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!!!Καλιτεχναρα η Αγγελικουλα μας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου εγω θα παω για νανακια... Νιωθω λιιιγο ταλαιπωρημενη.

Καληνυχτα σε οοοολες και φιλακια πολλα....!!!!!!!!

Ονειρα γλυκα....!!!!!

ΝΑΣΟΥΛΑ, ΧΡΥΝΤΙΜ, ΕΛΛΗ να σας ζησουν και παλι τα μωρακια σας, γερα και ευλογημενα να ειναι παντα.....!!!!!!! Να ειστε καλα....!!!!!!!

Καληνυχτα κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!Ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!Φιλακια στην φμ μας!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι ξεαγχωθηκες καθολου;

Κοαλακι καληνυχτα!!!

Μπααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Θα το περασω ομως!!!!!!!!!

Να το χωνεψω δεν γινεται!!!!!!!!!!!

Εσυ μαρη δεν φοβοσουνα καθολου?

1sh1p2.png

Κοριτσια μου καληνυχτω και εγω ....γιατι ποναω πολυ....

Τα λεμε αυριο......

Οσο για τις φρεσκομανουλες τις ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ μας να σας ζησουν τα μωρακια σας,και καλο σαραντησμα να εχετε........Φιλακια πολλα!!!

Καλο βραδυ να εχουμε κοριτσια μου......

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καληνυχτω και εγω ....γιατι ποναω πολυ....

Τα λεμε αυριο......

Οσο για τις φρεσκομανουλες τις ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ μας να σας ζησουν τα μωρακια σας,και καλο σαραντησμα να εχετε........Φιλακια πολλα!!!

Καλο βραδυ να εχουμε κοριτσια μου......

Καληνυχτα κοριτσακι και περαστικουλια στον αντρουλη σου ευχομαι και γρηγορα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι εγω σας εχω πει οτι η μοναδικη μου εγνοια ηταν να πανε ολα καλα και να γεννηθει γερη η κορη μου!!!!!!!!!!! ηταν αγχος που ειχα καθημερινα προς το τελος της εγκυμοσυνης αλλα δεν πηγα με προγραμματισμενο ραντεβου, μου εσπασαν τα νερα και πηγα να γεννησω με φτ και κατεληξα σε καισαρικη.

Ριτσα καληνυχτα!!!!!!!!!!!

Μποτσακι εγω σας εχω πει οτι η μοναδικη μου εγνοια ηταν να πανε ολα καλα και να γεννηθει γερη η κορη μου!!!!!!!!!!! ηταν αγχος που ειχα καθημερινα προς το τελος της εγκυμοσυνης αλλα δεν πηγα με προγραμματισμενο ραντεβου, μου εσπασαν τα νερα και πηγα να γεννησω με φτ και κατεληξα σε καισαρικη.

Ριτσα καληνυχτα!!!!!!!!!!!

Ναι αλλα φοβοσουνα?Κι εμενα το πρωτο μου αγχος αυτο ειναι!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι αλλα φοβοσουνα?Κι εμενα το πρωτο μου αγχος αυτο ειναι!!!!!!!!!!

ΕΕΕΕΕ, ολα αυτο ειναι φυσικο να υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το παιδακι σου γεννας!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μποτσακ ολα καλά θα πάνε αύριο όπως τα θες...!!μέσα απο την καρδιά μου ευχομαι να πανε όλα τελεια!1και να παρεις με το καλο το μωρο σου αγκαλια!!μη φοβασαι...χαλαρωσε και απολαυσε το τελευταιο βραδυ με ησυχια το σπιτι!!

Δεν διάβασα τίποτα!

Τώρα τον θηλασα και έδωσα και συμπλήρωμα. Θα δίνω μέχρι να κατέβει καλα το γάλα 20-30γρ ξενο. Δεν πειράζει! Να χορταίνει..

Όταν πλέον έφτασα στο αμήν και εκλεγα ειχα διαστολή 7-8. Ήταν πολύ επικίνδυνο για καισαρική. Ο γιατρός είπε σε μισή ώρα γεννας. Αν δεν γεννησεις θα σου κάνω καισαρική. Αλλα ηεννησα τον άντρα μου φυσιολογικοτατα και του ζήτησα και συγνωμη ειπα και ευχαριστώ για την υπομονή. Αν ήταν κανένας άλλος δεν θα με περίμενε ολη μέρα.. Εκανα αρκετά ραματα γιατί κάποια στιγμή εσπρωξα χωρίς να πρέπει και άνοιξα και σε αλλο σημείο. Αλλά δεν με πειράζουν τα ράμματα. Λίγο στον πρωκτό πονάω και έχω πίεση γιατί εμφανισα αιμορροΐδες από το σπρώξιμο. Μου τις έσπρωξαν μέσα βέβαια. Παντος και που κατούρημα δεν με ετσουξε.. Θα σας τα πω άλλη φορά αναλυτικά

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...